- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.621
Kizlar simdi aradilar 17 yumurtanin 15 isleme koymuslar sonra 7 tanesi dollenmis sizce nasil yine yarin aricklarmis
arkadaşım benim dondurulmuş transferim oldu. maliyet normal tüp bebekten yarı yarıya azalıyor. ilaçlarla birlikte 2000 küsür civarında, ramazan dolayısıyla kampanya vardı bize herşey dahil 1500-1600 tl ye felan maloldu. tabi dondurma işlemi için daha önce ücret ödemiştik zaten onu saymıyorum.
24 yumurta 19 döllendi 16 pgt yapıldı 5 normal 2 transfer kalanlarda dondurulamadı(
çok teşekkür ederim arkadaşım insan maneviyatın yanında artık maddiyatı da düşünür oldu .Rakam az geldi 3 dondurulmuşum var bakalım inş en kısa zamanda denemek kısmet olur.Allah inş senin ve tüm arkadaşların çocuğunu kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla.
Canım malesef devlette prosedur böyle işliyor verdiğin rapor 1 hafta içinde çıkıyor eger çok yogunluk yoksa bugün verirsen belki cumaya da alabilirsin bende ilk iki denememi zeynep kamilde yaptırmıştım rapor yüzünden iki adet dönemi geçmişti her eksiği bir şeyi tamamladıktan sonra söylüyorlar deli etmişlerdi ben yeniden rapor çıkarıyorum dün hastanede kan verdim 2. günüydü bayramdan sonra rapor için bakalım nerelere gönderecekler yetiştirebilirsem bir daha adete ağustos sonu gibi yeniden deneyeceğim
arkadaşım benim dondurulmuş transferim oldu. maliyet normal tüp bebekten yarı yarıya azalıyor. ilaçlarla birlikte 2000 küsür civarında, ramazan dolayısıyla kampanya vardı bize herşey dahil 1500-1600 tl ye felan maloldu. tabi dondurma işlemi için daha önce ücret ödemiştik zaten onu saymıyorum.
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ya bişi sorcam bugün transferin 3.günü ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve çok şiş sizde de oldu mu :18::18:
canım çok sağol, ben salı günü hastaneye gidince kara haberi aldım, popomun üstüne oturdum, aşılamayı geç onun işlemi farklı ama 2 aydır ki geçen adetimden beri tüp bebek için gidip geliyorum bi sürü evrak topladım ıvır zıvır gittim ya dosyayı sağlık kuruluna vermeye kız sayfaları çevirdi 3 yıllık evli değilsiniz karşılamıyor devlet dedi dosyayı itekledi önümeçok üzüldüm, kızdım, madem öyle iki ay önce ilk önce ona bakılmaz mı ya, yaş ile seneye, psikologa git, dahiliye git, bi kere kurula bi kere konseye girsin en son aşamada olmuyor diyo, kendilerine de iş çıkıyor aşılamadan ilk geçtiğim gün yaşın şumu senen şu mu tmm bu şartları taşıyorsun şimdi diğer evrakları hallet demiyorlar ben nerden bileceksem, artık eşim ameliyat olacak beklemeyim diye ameliyat istemiyordum ama keşke olsaymış şimdiye çoktan iyileşirdi, artık varikosel topiğine gider ben sağlıcakla kalın dostlarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
oluyo canım. hatta adet olacakmışsın gibi oluyor. bunlar normal
260 nolu sayfada bir liste var. zumrutline adlı kullanıcı ile aynı tüp bebek merkezine gidiyormuşuz. o temmuz ayında yapacakmış işlemlerini... sonucu ne oldu, memnun kaldı mı diye merak ediyorum. okuyorsan ve cevap verirsen sevinirim zumrutline..... kendisini bulup mesaj atmak istedim ama nasıl kullanıcı aranıyor blemedim :)malesef....
canım şimdiden hayrlı olsun şahin beyi duydum çok iyi bir doktor diyorlar ama acıbadem biraz tuzlu olduğu için gitmeyi hiç düşünmedim ben şu an soranus de tedavi oluyorum bursa nın ilk tüp bebek merkezi doktorlarımdan da çok memnunum bu akşam çatlatma iğnem vurulcak cuma opum var p.tesi de transfer nasipse.. Rabbim yardımcımız olsun....
canım çokta önemi yok aslında bunlara kafanı takma benim bir arkadaşıma 3.gün embriyosu koyuldu geçen yıl bana 4.gün onun tuttu benim tutmadı:26:
sadece 5.güne kadar giden embriyonun kalitesi hakkında daha çok şey söyleyebiliyor blastotist evresine ulaşmış oluyor..
ama merkezler embriyo sayısı az ise riske atmamak için genelde 3. gün transferini tercih ediyorlar..
embriyo sayısı yeterli ise ve lab.larına güveniyorlarsa 5. güne götürüyorlar.
ama dediğim gibi takılma bunlara benim geçen yıl 4. gün koyulmuştu tutmadı bu yıl 5. gün koyuldu tuttu.arkadaşımın 3. gündü tuttu
içini ferah tut...
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun. açıkcası serbülent bey bana güven verdi, biraz mesafeli biri ama çok da sıcakkanlı olması şart değil benim için. rahatsız olduğum bir durum yok şimdilik..... hepimiz için hayırlısı...
hayırlısı olsun bitanem
senin haberini almadan önce gebelik belirtilerin varmıydı?
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ya bişi sorcam bugün transferin 3.günü ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve çok şiş sizde de oldu mu :18::18:
canımmm yarın opum var sabah merkezdeyim inş p.tesi de tranferim olucak Allah nasip ederse ve ben doktorlarımdan çok memnunum.. sen tedavinin hangi aşamasındasın doktorun serbülent bey mi?
ayşe hanım da çok iyidir zaten ikisi birlikte ilgileniyo ayşe hanım da bu arada barış ata nın eşi barış bey uludağ ünv. tüp bebek bölüm başkanı müthiş bi insan soranüs bursa nın ilk tüp bebek merkezi tecrübesi tartışılmaz yani benim çok içime sinen bi yer ama en önemlisi olursa da Allah dan olmazsa da.. Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?