2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Benim belim cok agridi.transferin 4. Gunu başladı.adet olacagim sandim..baska hic birsey olmadi.hala ara ara agriyor
Ama herkests olmuyormus..belirti..olursada emin ol adetle cok benziyor

Test gunun ne zaman

rabbim nasip ederse 7 ağustos ama o zamana kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
yumurta toplanma salıydı,transferim cuma
3.gün emriyosu oluyor öyle değilmi?

rabbim nasip ederse 7 ağustos ama o zamana kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
yumurta toplanma salıydı,transferim cuma
3.gün emriyosu oluyor öyle değilmi?

Evet canim 3 gun bebisi..
Insallah sımsıkı tutunsunlar sana
Transferden sonra 9.gun testini yapabiliyorsun
Merkezler gec veriyor test tarihini...

Yani gecen hafta cuma transferiyse bu hafta pazar test yaptirabilirsin canim. .olmazsa p.tesi

Son düzenleme:

Adetin ikinci yada üçüncü günü durumuna bakıp ortalama 5-6 gün sonra çağırıyorlar gidiyorsun yumurta kontrolu olacak ve iğne ile yumurta geliştirmeye başlayacaklar iğneleride 2-4 gün kulandıktan sonra tekrar kontrole cağırıyorlar iğnelere devam ederken bir iğne daha veriliyor yumurtaların kendiliğinden çatlamasın diye çatlatma önleyici iğneler gün aşırı yada durumuna göre hergün çağırıyorlar yumurta büyüklükleri 18-19mm ve üzerinde iken yumurta çatlatma iğnesi veriliyor ve başka hiç ilaç kullanmıyorsun çatlatma iğnesi vurulduğun günden sonraki ikinci gün yumurtalar toplanıyor yumurtanın toplandığı gün eşinde örnek veriyor ve o akşam kaynaştırıyorlar yumurtanın bölünme durumuna ve kalitesine göre 3 yada 5. gün transferin oluyor transfer gününü saymadan 11-12. Günlerde kan testi ile bize güzel haberler veriyorsun :))

Bayağı yazmışım neyse yumurta toplama günü ortalama 13-20 gün sonra oluyor bu senin yumurtaların büyümesine göre değişiyor bu yazdıklarım normal kısa protokolde yapılan tedavinin aşamaları ama her bayanın yapısı farklı olduğu için çağrırma zamanları farklı olabilir neden beni bu zamanda çağırdılar kötü birşey mi oldu diye sakın ha yıpratma merkez yada dr iyi olması sadece seni anlayandır bunu unutma sakın hadi hayırlısı ile ayın 5 inde git bakalım dr ne diyecek

Evet canim 3 gun bebisi..
Insallah sımsıkı tutunsunlar sana
Transferden sonra 9.gun testini yapabiliyorsun
Merkezler gec veriyor test tarihini...

Yani gecen hafta cuma transferiyse bu hafta pazar test yaptirabilirsin canim. .olmazsa p.tesi

1 gün bile cok önemli değilmi
insan ne kadar erken öğrense okadar güzel

rabbim dualarımınızı kabul etsin inşallahhh

temmuz ayında adetimin 3. günü gitmiştim, 22 Temmuz da... ama bana 5-6 gün değil iki hafta sonrasına çağırdılar. 5 ağustosta... bilgileriniz için çok teşekkür ederim. umarım herşey yolunda gider, Rabbim hepimizin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inallah

tşk ederim emosh verdiğiin moral için.bugün doktora gittim.tedaviyi kesmişti zaten.sadece son defa e 2 ye bakacaktı ama yine yükselmemiş ve bitti.önümüzdeki aya kaldı.doktor bırak .donör dene dedi ama ben doktora o kelimeyi bile duymak psikolojimi bozuyor ,sonuna kadar uğraşacağım dedim.ne kadar zor bir durum,everestin tepesine tırmanmaya çalışıyorum sanki.ya yumurta gelişmiyor,ya gelişir bu seferde yumurta kalitesiz olur.zaten yumurta rezervim az.kısaca ne yapacağımı sapıttım artık.

Yumurta toplamadan anlaşılmıyor canım arkadaşım malesef yumurta toplamadan sonra lab görüyorlar evet benim ilk iki deneme bu nedenle iptal olmuştu çok dr deneme şansın yok demişti ne bileyim umut işte devam et dedi içimden bir ses dr arkadaşımın aracılığla suanki dr buldum bana iki test yaptırdı birincisi AMH yumurta rezerv durumu içindi ve düşük çıktı erken menopoz dedi ikinci test ise progestron diye bir test bu test ile de yumurtaların üreme potansiyeli ölçülüyormuş 3 ün altı çıkarsa gelme unut çocuk mevzusunu dedi savaşmam için üreme potansiyelinin olması gerek demişti çok şükür o test 9 çıkmıştı ve savaşmaya başlayalım dedi dr ve bana bu savaşı kazanacağız belki çok uzun süre sonra belki bu ay ama olacak dedi güvendim 2 denemede transfer oldu ama çok tutunamadılar son denemede de bölünemediler iyice menopaza girmeden deneyebildiğim yere kadar deneyeceğim bakalım ne olacak

Bana dr biosteron diye bir ilaç verdi 3 ay kullandırmıştı hala da kullanıyorum yumurta kalitesini artıran bir ilaç birde artık iğne kullanmıyorum ben iğne kullandığın zamanda 2-3 yumurtan ya oluyor ya olmuyor ilaç kullanmasanda aynı sayıda yumurtan var bu nedenle doğal takip edeceğim dedi ve öyle yaptık ve ben biraz daha sabırlı olmayı öğrendim bu üç olaydan biri yada hepsi bende işe yaradı inş arkadaşında da durum iyiye gider ama biosteronu mutlaka doktoruna bir sorsun ve bence kullansın hiç kimsenin emeği boşa çıkmasın allah herkese gönlündekini versin ve ne olur olumsuz düşünme ve aksi ispatlanana kadar bebişin seninle ve sen hamişsin keyfini çıkar

kızlar yumurta gelişimi ve kalitesi için önerebileceğiniz ilaçlar veya başka bitkisel şeyler var mı?tabi önce yumurta gelişecekki sonra kalitesi önemli.lütfen yardımcı olun

Ben bayagi yer gezdigim icin birkere orada ki doktorla gorusmustum. Valla benim icim isinmamasti o doktora. Belki iyi bir yer bilemem ama neyse insallah iyi sonuc alirsin. Benimde ilk tup'de neden dondurmadiklarini anlamamistim senin gibi. Nede olsa acemilik. Cevap su 5. gune kadar bekliyorlar hangisi birinci kalite kalirsa onu transfer ediyorlar. Buyuk ihtimal diger 3 embriyo kalitesi 5. gunde dondurmaya elverisli olmadigi icin gozden cikariliyor. Yani bu bir tercih meselesi klinikden klinige degisir. Ama benim gordugum duydugum cogu bunu yapiyor...

Bence hiç endişe etme değerlerin çok iyi yüce rabbim kokusunuda duymayı nasip etsin inş hadi keyfini çıkar hamişliğin duamız seninle darısı bizlere

Canım inşallah tutunurlar....Bişey soracağım pgt hangi durumlarda gerekli görülüyor ????Neden pgt yaptılar size ??

canım pgt eşinin yada senin genetik taramanda sorun olunca yada sık düşükler yaşadıysan yada geç gebelik kayıplarında (benim gibi 20 haftalık) kromozomlarda problem çıkarsa garanti olsun diye pgt yapılıyor. herkese yapılmıyor yani. riskli grup gibi düşün

Ayyy canım kıyamam evet bir o prosedürler var nasıl atlamışlar sana sormamışlar soruyorlardı hem yaşını hem evliliğini kısmetten öteye geçilmiyor sanırım vardır bir hayır eşin ameliyat olsu belki kendiliğinden kalırsın inş hayırlı haberlerini duyarız üzme tatlı canını ne olur kedine kendin için dikkat et

Kizlar biliyorsnz dun opum vardi 17 yumurta toplanmis bugun aradilar 7 tane kalmis yarn yine ariyacklar sizce nasil bnce 5 gun embriyosu olmazmis gibi geliyor bana

Hiçççççççç belli olmaz canım bakarsın aradan 2-3 tanesi sıyrılır en kalitelisinden beşinci günde gelir konur göbişine hadi hayırlı haberlerle gel

kızlar yumurta gelişimi ve kalitesi için önerebileceğiniz ilaçlar veya başka bitkisel şeyler var mı?tabi önce yumurta gelişecekki sonra kalitesi önemli.lütfen yardımcı olun

Canım önerebileceğim biosteron diye bir ilaç var kalite artırmak için ben kullandım daha önce yumurtalarım boş çıkıyordu 3 ay kullandım halada kullanıyorum yumurtam boş çıkmadı transferim oldu az süre tutunup sonra gitti kuzucuğum ay sonunda tekra deneyeceğim inş hakkımızda hayırlı ne ise o olsun

Amin canım inş hepimizin kucakları bebiş kokusu ile dolar dedim ya sana herkesin yapısına göre dr başlatabiliyor hadi bakalım sende nasıl bir tedavi uygulayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…