- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.661
canım pgt eşinin yada senin genetik taramanda sorun olunca yada sık düşükler yaşadıysan yada geç gebelik kayıplarında (benim gibi 20 haftalık) kromozomlarda problem çıkarsa garanti olsun diye pgt yapılıyor. herkese yapılmıyor yani. riskli grup gibi düşün
kızlar yumurta gelişimi ve kalitesi için önerebileceğiniz ilaçlar veya başka bitkisel şeyler var mı?tabi önce yumurta gelişecekki sonra kalitesi önemli.lütfen yardımcı olun
yumurta kalitesi ve gelişimi için önerebileceğniz birşeyler yok mu*
Hım anladım canım sağol.....Allah sabırlar versin....bende ilk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım malesef...ve üzgünüm bi yandanda araştırrıyom kendi halimde yine...Sorgulamalar işte yapılan yapılmayan şeyler... o yzden merak ettim bu pgt işiini....peki tutunmama da faktör ne oluyo tabi kader kısmet boyutunu geçtim...o ayrı noktası ama tutunmayı başka ne etkiliyo ??? Benim sorun eşimde spermler çok hareketsiz...Mesela bu bir neden olabilir mİ? 4 Tane çok iyi kalitede yumurtam vardı sadece 1 tanesi embriyo oldu...Diğer 3ünün olmaması spermlerle mi alakalı....merkeze bunu sorduğumda yuvarlak cevaplar tam aydınlatmadı beni......spermlerle ilgili bi de dna analizi olayı var...mesela bunu yaptırmam gerekirmi ikinci tüp bebeğe kadar spermleri daha iyi hale getirmek adına??? Öyle karmakarışım ki anlatamam( ne yapacağını bilememek nereden başlayacağını bilememek (((
canım yeni tedaviye başlıyorsun sanırım öncelikle hayırlı olsun.sonu bebişli olsun inşallah..
öncelikle erkek faktörü varsa bence mutlaka IMCI tekniği uygulayan merkezleri tercih etmelisin..her merkezde yok diye biliyorum..
spermler normalde 8000 kat büyütülerek en iyi spermler seçiliyor..ve dediğim gibi erkek faktörünce uygulanıyor..
sayınız kaçtı...
birde proxeed plus kullanabilir eşin sayıyı artıtıyor
Hakem merhaba...negatif sonucu yenimi aldın sende....Ben çok karmaşığım ne yapmam gerektiği konusunda ?? Sen ne yapacaksın ???
Yok canım ben 29 temmuzda aldım neagtifi ....şimdi yeni bi arayış işte.....Morfoloji %0 hareket ve sayı çok az....peki a teknik nerelerde var bildiğin ???
kızlar selamlar...
biosteron diye bir ilaç varmış yumurta kalitesi için kullanan var mı??
Dondurulmus transferin Nezaman olmuştu cnm
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ya bişi sorcam bugün transferin 3.günü ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve çok şiş sizde de oldu mu :18::18:
canım özelden msj attım sana
Selam arkadaşlar. Şu an çok ağrım var. Kıvranıp duruyorum. Dün opum vardı. Benim için sonrası çok ağır geçti. Anestezi çok etkiledi beni. Baş dönmesi ve karın ağrısı yaşadım. Benden sonra merkeze gelenler, benden önce güle oynaya çıktı hastaneden. En son verdikleri serumla baş dönmem hafifledi. Hala hafif de olsa kanamam ve bolca kasık ağrım var.
Opudan 4 gün önce başlamıştı karın ağrım ve çatlatma iğnesi olduğum gün e2 değerim 8000di. Ohss olduğum söylendi ama yine de yumurtalarım toplandı. Bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum. Tek istediğim şu ağrımın geçmesi.
Bu arada dün 14 yumurta toplanmıştı. Bugün aradıklarında 12si olgun çıkmış ve 11i döllendiğini söylediler. Yarın tekrar bilgilendirmek için arayacaklar. Bu arada dostinex kullanmaya devam ediyorum o da baş dönmesine katkıda bulunuyor herhalde. Bir de bugün crinone jele başladım. Acaba bana transfer yapacaklar mı, meraktayım.
canım döllenen yumurta sayın süper. tarnsfer olmasa da hiiiç üzülme dondururlar mrk etme. ama inşallah hayırlısıyla transferin de olur.
Arkadaşım önemli olan döllenmesi mi yoksa sağlıklı embriyo mu olması? Kafam çok karışık, gerçekten merak ediyorum böyle bir ağrıyla transfer yapacaklar mı? Cumartesi belli olur artık. Hayrolsun bakalım.
Arkadaşım önemli olan döllenmesi mi yoksa sağlıklı embriyo mu olması? Kafam çok karışık, gerçekten merak ediyorum böyle bir ağrıyla transfer yapacaklar mı? Cumartesi belli olur artık. Hayrolsun bakalım.
canım tekrar kan testine giecekmisinnn...
seni merak ediyorum..
11.güm70
14.118
17.güm242
korkuyorum......umarımm
iidr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?