2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

28inde de ben transfer yaptırdım ilk defa bu gün daha rahatım pts den beri davul gibiydim :)

bu fiyatları görünce ben çok uygun fiyata yaptırmışım bunu anladım :)

bende korkuyorum ama ne çare :44:

peki belrtilerin neler canım?
ben ayın 30 da ovitrelle vuruldum,
sanada vermişmiydi doktorun?

ovitrelle yumurta çatlama iğnesi değil mi onu bana yumurta toplamadan önce vermişlerdi.transferden sonra hiç bir şey vermediler.sadece sol kasığımda batmalar var uzun uzun

Filologum tesekurler kimseye derdimi anlatamiyorum iyiki burasi var bazen kafayo yiyecek hale geliyorum ....onceden swerve okumak yetiniyodum yazmam iyi oldu ....daha yeniyim ama cozerim ins Kadinlar kulubunu

Teşekkür ederim arkadaşım. Hala Ağrım var. Geçmiyor bir türlü sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Parol içtim bir tane. Bu süreçte sadece Parole izin veriyorlar. Geçsin artık.

Bu durum normal mi bilmiyorum, inan hiçbir şeyi gözüm görmüyor şu anda. Koca gün yattım öylece. En son oyalanmak için girdim foruma ama iki büklüm vaziyetteyim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Teşekkür ederim arkadaşım. Hala Ağrım var. Geçmiyor bir türlü sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Parol içtim bir tane. Bu süreçte sadece Parole izin veriyorlar. Geçsin artık.

tez zamanda herşey yoluna girer inşallah.Allahın izniyle hepimizin duaları kabul olur.dualarım hepinizle...

Of sabh olsa miniklerimden haber gelse :)

=) bende senin gibiyim cnm... yarini bekliyorum.. bugun aradilar dollenmis yumurta sayisi 5 cikmis... yarin transfer gunumuzu belirliyecekler.. =) cok heyecanliyim... ama okadarda korkuyorum... hayatimda duygularim bu kadar karmakarisik olmamisti.. =)

canım bir de 2 kilodan fazla kilo artışı falan yok değil mi?benim de ohss riskim olmuştu. (gerçi benim o kadar ağrım olmamıştı şişkinlik vardı çok.)doktorun ilk söylediği kilonu kontrol et 2 kilodan falz artış olursa hemen ara demişti. inşallah öyle birşey yoktur da...yine de bi söyliyim dedim

Canım kilo artışı iğnelerin son aşamasında olmuştu. 51den 53.5 olmuştum. Şimdi 52 kiloyum. Şişkinlik var ama iğne sürecindeki gibi rahatsız edici değil. Sadece kasık ağrısı, idrar yaparken bile zorlanıyorum.

Bnmde 7 cikti dollenmis bnimde yarin belli oluck ne zamn transfer olacagimi

Dun opdan sonra eve geldim uyudum ruyamda muhabbey kuslari gordum camdan almisim baya cok ama bazilari cok hircin hepsi basima konmus bnde hircin olanlardan ayirmk icin iki tane mavi muhabbet kusunu baska odaya yolladim ama sanki bir tane hircin kus olanda girdi oraya ama cok hircin olanlar hala bnm basimdaydi

iyi iyi bu güzel haber.inşallah biran önce düzelirsin canım

gerçi doktorun söylemiştir ama tuz ve sıvı alımını azaltmak gerekiyor birde. aklıma geldikçe söylüyorum parça parça oluyor kusura bakma ama...

Kislar bis bugun yolla ciktik bakalim bizi neler bekliyo insallau cift giderim adetim vaktinde gelir
Muslumanin muslumana yaptigi Dus Kabul olurmusaneoluer Kislar Dua edin benim dualarim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…