- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.681
11.güm70
14.118
17.güm242
korkuyorum......umarımm
iidr..
geçen yıl ilk denememde transferden sonra hiç birşey hissetmemiştim. Zaten hiç tutmamıştı. Bu yıl 30 temmuzda transfer oldum 3. Günüm (bilmiyorum galiba ilk gün sayılmıyor o zaman 2.gün demem lazım) bu sabah adet sancısı gibi birşeyler ben de hissettim, heralde afacanlar yerleşmek için rahmi kurcalıyorlar:)) bunlar iyiye alamet olsa gerek ama şu sıralar tık yok bende, şişlik ilk gün vardı o da, dikkat edecem diye vücudu kasmaktan:)) birkaç gün geçsin bakalım hayırlısı...
arkadaşım benim dondurulmuş transferim oldu. maliyet normal tüp bebekten yarı yarıya azalıyor. ilaçlarla birlikte 2000 küsür civarında, ramazan dolayısıyla kampanya vardı bize herşey dahil 1500-1600 tl ye felan maloldu. tabi dondurma işlemi için daha önce ücret ödemiştik zaten onu saymıyorum.
bende korkuyorum ama ne çare :44:
peki belrtilerin neler canım?
ben ayın 30 da ovitrelle vuruldum,
sanada vermişmiydi doktorun?
ovitrelle yumurta çatlama iğnesi değil mi onu bana yumurta toplamadan önce vermişlerdi.transferden sonra hiç bir şey vermediler.sadece sol kasığımda batmalar var uzun uzun
11.güm70
14.118
17.güm242
korkuyorum......umarımm
iidr..
döllenme ne kadar çoksa sağlıklı çıkma olasılığı da o kadar yüksek olur.ohss olduysan eğer değerlerin yüksekse transfer yapmazlar. ama hayırlısı neyse o olsun. inşallah problem kalmaz da sağlıklı transferlerin olur. :)
Tabiki sağlıklı olması embiryo sağlıklı ise zaten dölenme güzel olur ağrın gececek durumuna göre uygun zamanda transfer yapılır ertelense bile üzülme dondurulur geç olsun güç olmasın canım benim
Teşekkür ederim arkadaşım. Hala Ağrım var. Geçmiyor bir türlü sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Parol içtim bir tane. Bu süreçte sadece Parole izin veriyorlar. Geçsin artık.
Of sabh olsa miniklerimden haber gelse :)
Teşekkür ederim arkadaşım. Hala Ağrım var. Geçmiyor bir türlü sadece lavabo ihtiyacı için kalkıyorum. Parol içtim bir tane. Bu süreçte sadece Parole izin veriyorlar. Geçsin artık.
canım bir de 2 kilodan fazla kilo artışı falan yok değil mi?benim de ohss riskim olmuştu. (gerçi benim o kadar ağrım olmamıştı şişkinlik vardı çok.)doktorun ilk söylediği kilonu kontrol et 2 kilodan falz artış olursa hemen ara demişti. inşallah öyle birşey yoktur da...yine de bi söyliyim dedim
=) bende senin gibiyim cnm... yarini bekliyorum.. bugun aradilar dollenmis yumurta sayisi 5 cikmis... yarin transfer gunumuzu belirliyecekler.. =) cok heyecanliyim... ama okadarda korkuyorum... hayatimda duygularim bu kadar karmakarisik olmamisti.. =)
Canım kilo artışı iğnelerin son aşamasında olmuştu. 51den 53.5 olmuştum. Şimdi 52 kiloyum. Şişkinlik var ama iğne sürecindeki gibi rahatsız edici değil. Sadece kasık ağrısı, idrar yaparken bile zorlanıyorum.
Canım kilo artışı iğnelerin son aşamasında olmuştu. 51den 53.5 olmuştum. Şimdi 52 kiloyum. Şişkinlik var ama iğne sürecindeki gibi rahatsız edici değil. Sadece kasık ağrısı, idrar yaparken bile zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?