- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.701
Kislar bis bugun yolla ciktik bakalim bizi neler bekliyo insallau cift giderim adetim vaktinde gelir
Muslumanin muslumana yaptigi Dus Kabul olurmusaneoluer Kislar Dua edin benim dualarim sizlere
Selam arkadaşlar. Şu an çok ağrım var. Kıvranıp duruyorum. Dün opum vardı. Benim için sonrası çok ağır geçti. Anestezi çok etkiledi beni. Baş dönmesi ve karın ağrısı yaşadım. Benden sonra merkeze gelenler, benden önce güle oynaya çıktı hastaneden. En son verdikleri serumla baş dönmem hafifledi. Hala hafif de olsa kanamam ve bolca kasık ağrım var.
Opudan 4 gün önce başlamıştı karın ağrım ve çatlatma iğnesi olduğum gün e2 değerim 8000di. Ohss olduğum söylendi ama yine de yumurtalarım toplandı. Bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum. Tek istediğim şu ağrımın geçmesi.
Bu arada dün 14 yumurta toplanmıştı. Bugün aradıklarında 12si olgun çıkmış ve 11i döllendiğini söylediler. Yarın tekrar bilgilendirmek için arayacaklar. Bu arada dostinex kullanmaya devam ediyorum o da baş dönmesine katkıda bulunuyor herhalde. Bir de bugün crinone jele başladım. Acaba bana transfer yapacaklar mı, meraktayım.
geçmiş olsun canım, iyi haberlerle sonuçlanır inşallah. yeme içme konusuna ben fazla takılmıyorum sadece sabahları kalkınca aç karnına kuru kayısı 2 tane ve günde 3 lt su içmeye çalışıyorum. malum bu dönemde en büyük sorun sanırım kabızlık:)) sigara ve kafeinden uzak dur yeter. bi de hemşirem, protein ağırlıklı beslen demişti. arada tabii yeter miktarda ceviz, kara üzüm kurusu felan yiyorum, ve tabi bol meyva..merhaba arkadaşlar ben bugün transferimi yaptırdım ,işlem çok şükür gayet güzel geçti.benim 2 yumurtam vardı ancak 5. günde yalnız biri transfer edilebilecek düzeyde imiş. zaten transfer edilen de 2. kalitedeydi . çok umutlu olduğumu söyleyemem ama RABBİME güveniorum. takdir ALLAHtan.
şimdi ne yemeli ,içmeli , faydası olur mu bilemiorum? :18:
Kizlar malum benim ilk denemem tutmadi.pazar gununden beri damla damla cok acik renk kanamam oldu bugunde yogunlasti ve cogaldi kafami karistiran parca parca pihtilar dusu...kafam cok karisti bunlar normal mi?
Canım bende kromozom translokasyonu var 1-7. Hamile kalabiliyorum ama genetik sorun çıkıyor ondan pgt yaptırdım. İnşallah tutar hayırlısıyla. Bayramda test yapıcamCanım inşallah tutunurlar....Bişey soracağım pgt hangi durumlarda gerekli görülüyor ????Neden pgt yaptılar size ??
benim normalde bazı adet periyodum uzardı 32-33 güne falan.. o dönemlerde adet olduğumda dediğin gibi pıhtılar küçük et parçaları düşürürdüm. sanırsam rahim duvarı adet gününe kadar kalınlaşıyor ya, süre uzadıkça çok kalınlaşır ve tutamaz kendini adet olduğunda da bu parçaları atar. belki şimdiki tedavinde kullandığın ilaçların etkisiyle böyle bişey olmuş olabilir, bana normal gibi geliyor istersen doktoruna da danışabilirsin.
Canim yükseliş olmasi iyi bisey..hep ayni yerde ayni saatte yaptiriyorsun degilmi.
Bir de progestan aliyormusun..
Birde 19.gun yaptir bakalim.
Duacinim. Cnm.
Filologum tesekurler kimseye derdimi anlatamiyorum iyiki burasi var bazen kafayo yiyecek hale geliyorum ....onceden swerve okumak yetiniyodum yazmam iyi oldu ....daha yeniyim ama cozerim ins Kadinlar kulubunu
Yumurta toplamadan anlaşılmıyor canım arkadaşım malesef yumurta toplamadan sonra lab görüyorlar evet benim ilk iki deneme bu nedenle iptal olmuştu çok dr deneme şansın yok demişti ne bileyim umut işte devam et dedi içimden bir ses dr arkadaşımın aracılığla suanki dr buldum bana iki test yaptırdı birincisi AMH yumurta rezerv durumu içindi ve düşük çıktı erken menopoz dedi ikinci test ise progestron diye bir test bu test ile de yumurtaların üreme potansiyeli ölçülüyormuş 3 ün altı çıkarsa gelme unut çocuk mevzusunu dedi savaşmam için üreme potansiyelinin olması gerek demişti çok şükür o test 9 çıkmıştı ve savaşmaya başlayalım dedi dr ve bana bu savaşı kazanacağız belki çok uzun süre sonra belki bu ay ama olacak dedi güvendim 2 denemede transfer oldu ama çok tutunamadılar son denemede de bölünemediler iyice menopaza girmeden deneyebildiğim yere kadar deneyeceğim bakalım ne olacak
Bana dr biosteron diye bir ilaç verdi 3 ay kullandırmıştı hala da kullanıyorum yumurta kalitesini artıran bir ilaç birde artık iğne kullanmıyorum ben iğne kullandığın zamanda 2-3 yumurtan ya oluyor ya olmuyor ilaç kullanmasanda aynı sayıda yumurtan var bu nedenle doğal takip edeceğim dedi ve öyle yaptık ve ben biraz daha sabırlı olmayı öğrendbu üç olaydan biri yada hepsi bende işe yaradı inş arkadaşında da durum iyiye gider ama biosteronu mutlaka doktoruna bir sorsun ve bence kullansın hiç kimsenin emeği boşa çıkmasın allah herkese gönlündekini versin ve ne olur olumsuz düşünme ve aksi ispatlanana kadar bebişin seninle ve sen hamişsin keyfini çıkar[/QUOT
Saol cnm bilgilendirme icin rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu mübarek günlerde.. bendede rezerv sıkıntısı var sadece iki yumurta dollendi.zaten dort tane toplanabilmisti. Ikiside verildi... Ne geçmek tukenAaomek.bilmez zamanmis.. bazen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama hersey adet belortilerimi gösterince umudum kırılıyor... Dünde buyuk abdestin.ardından bembeyaz bi akıntı geldi.vajinadan adet zamanı da.o tarz akintilarim geliyordu ama bu kadar beyazmiydi emin olamadım.. bugun yedinci gün bekleyip gorcezz çare yok. Senin.içinde hersey yolunda gider insaallah dualarim tanıdığım tanımadığım herkesle.. rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın
Yumurta toplamadan anlaşılmıyor canım arkadaşım malesef yumurta toplamadan sonra lab görüyorlar evet benim ilk iki deneme bu nedenle iptal olmuştu çok dr deneme şansın yok demişti ne bileyim umut işte devam et dedi içimden bir ses dr arkadaşımın aracılığla suanki dr buldum bana iki test yaptırdı birincisi AMH yumurta rezerv durumu içindi ve düşük çıktı erken menopoz dedi ikinci test ise progestron diye bir test bu test ile de yumurtaların üreme potansiyeli ölçülüyormuş 3 ün altı çıkarsa gelme unut çocuk mevzusunu dedi savaşmam için üreme potansiyelinin olması gerek demişti çok şükür o test 9 çıkmıştı ve savaşmaya başlayalım dedi dr ve bana bu savaşı kazanacağız belki çok uzun süre sonra belki bu ay ama olacak dedi güvendim 2 denemede transfer oldu ama çok tutunamadılar son denemede de bölünemediler iyice menopaza girmeden deneyebildiğim yere kadar deneyeceğim bakalım ne olacak
Bana dr biosteron diye bir ilaç verdi 3 ay kullandırmıştı hala da kullanıyorum yumurta kalitesini artıran bir ilaç birde artık iğne kullanmıyorum ben iğne kullandığın zamanda 2-3 yumurtan ya oluyor ya olmuyor ilaç kullanmasanda aynı sayıda yumurtan var bu nedenle doğal takip edeceğim dedi ve öyle yaptık ve ben biraz daha sabırlı olmayı öğrendbu üç olaydan biri yada hepsi bende işe yaradı inş arkadaşında da durum iyiye gider ama biosteronu mutlaka doktoruna bir sorsun ve bence kullansın hiç kimsenin emeği boşa çıkmasın allah herkese gönlündekini versin ve ne olur olumsuz düşünme ve aksi ispatlanana kadar bebişin seninle ve sen hamişsin keyfini çıkar[/QUOT
Saol cnm bilgilendirme icin rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu mübarek günlerde.. bendede rezerv sıkıntısı var sadece iki yumurta dollendi.zaten dort tane toplanabilmisti. Ikiside verildi... Ne geçmek tukenAaomek.bilmez zamanmis.. bazen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama hersey adet belortilerimi gösterince umudum kırılıyor... Dünde buyuk abdestin.ardından bembeyaz bi akıntı geldi.vajinadan adet zamanı da.o tarz akintilarim geliyordu ama bu kadar beyazmiydi emin olamadım.. bugun yedinci gün bekleyip gorcezz çare yok. Senin.içinde hersey yolunda gider insaallah dualarim tanıdığım tanımadığım herkesle.. rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın
Cnm arkadasim... sen icini ferah tutt... hersey iyi olacak... bu sefer allahin izniyle bebislerini alacksin kucagina ... =)
Kizlar yarim saat kaldi... beni hastaneden arayip bebislerimin durumunu bildirip transfer gunumu belirleyecekler...heyecandan dakikalari sayiyorum... sanirim ben sonunda kayafayi yedim.. =) hahaha
kızlarrr nasılsınız nerelerdesiniz..
emosh kayboldu
sdtive nasıl oldu acaba hastane de mi ki?
pixes nasıl oldu...kaç gündür haber alamıyorum haberi olan var mı kızlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?