2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba arkadaşlar ben bugün transferimi yaptırdım ,işlem çok şükür gayet güzel geçti. benim 2 yumurtam vardı ancak 5. günde yalnız biri transfer edilebilecek düzeyde imiş. zaten transfer edilen de 2. kalitedeydi . çok umutlu olduğumu söyleyemem ama RABBİME güveniorum. takdir ALLAHtan.
şimdi ne yemeli ,içmeli , faydası olur mu bilemiorum? :18:

sancıların devam ederse, transfer yapmamaları daha iyi olur canım ama en doğru kararı doktorun verecek.maşallah embriyo sayın da iyi, dondururlar, 2 ay sonra stressiz az ilaçla transferini olursun, transfer dönemini sakin geçirmen çok önemli çünkü... geçen yıl benim transferden sonra idrar yollarım tıkanmıştı, kesik kesik yapıyodum ve acayip yanma vardı, 2 kere sondayla boşaltıldı.ilk 2 günüm idrar kesemin şişliğinden acayip sancı yapıyodu yani felaketti... tabii çok hareketten stresten tutmadı.böyle olacağını bilseydim o ay transfer olmazdım, 1-2 ay sonra dondurulmuşlarımla denerdim. her işte hayır vardır, doktoruna güven...

Kizlar malum benim ilk denemem tutmadi.pazar gununden beri damla damla cok acik renk kanamam oldu bugunde yogunlasti ve cogaldi kafami karistiran parca parca pihtilar dusu...kafam cok karisti bunlar normal mi?

geçmiş olsun canım, iyi haberlerle sonuçlanır inşallah. yeme içme konusuna ben fazla takılmıyorum sadece sabahları kalkınca aç karnına kuru kayısı 2 tane ve günde 3 lt su içmeye çalışıyorum. malum bu dönemde en büyük sorun sanırım kabızlık:)) sigara ve kafeinden uzak dur yeter. bi de hemşirem, protein ağırlıklı beslen demişti. arada tabii yeter miktarda ceviz, kara üzüm kurusu felan yiyorum, ve tabi bol meyva..

Kizlar malum benim ilk denemem tutmadi.pazar gununden beri damla damla cok acik renk kanamam oldu bugunde yogunlasti ve cogaldi kafami karistiran parca parca pihtilar dusu...kafam cok karisti bunlar normal mi?

benim normalde bazı adet periyodum uzardı 32-33 güne falan.. o dönemlerde adet olduğumda dediğin gibi pıhtılar küçük et parçaları düşürürdüm. sanırsam rahim duvarı adet gününe kadar kalınlaşıyor ya, süre uzadıkça çok kalınlaşır ve tutamaz kendini adet olduğunda da bu parçaları atar. belki şimdiki tedavinde kullandığın ilaçların etkisiyle böyle bişey olmuş olabilir, bana normal gibi geliyor istersen doktoruna da danışabilirsin.

Canım inşallah tutunurlar....Bişey soracağım pgt hangi durumlarda gerekli görülüyor ????Neden pgt yaptılar size ??
Canım bende kromozom translokasyonu var 1-7. Hamile kalabiliyorum ama genetik sorun çıkıyor ondan pgt yaptırdım. İnşallah tutar hayırlısıyla. Bayramda test yapıcam

arkadaşım özelden mesaj gönderemiom.
evet bizim ilk denememizdi doktoruma gitmedim ama herhangi bir sorun olmadı nasip diyelim daha imtihanımız bitmemdi ben öyle diyorum.önce manevi sonrada maddi yönden kendimiz topladığımızda nasipse tekrar denicez aslında senin sayende herkese sorayım iki denemlerde biliyorum ilaç almıyoruz çünkü bizim embriyolar donduruldu transfer için ne kadar tutar bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

canım bende zaten pco var ve çok sıkı zaten adetimi ilaç kullanmadığım zaman 3-4 ayda oluyorum yani budurumlara alışığım ama bu kanamam farklı oldu herhalde ilaçlara bağlı...

Canim yükseliş olmasi iyi bisey..hep ayni yerde ayni saatte yaptiriyorsun degilmi.
Bir de progestan aliyormusun..
Birde 19.gun yaptir bakalim.
Duacinim. Cnm.

cnm son ikisi aynı yerde aynı saatte..denemek için yaptım..yarın da kendi dr uma gidip baktırıp kontrol ettirmek istiyorum..evett progestan alıorum niyeki?
sen nasılsın..rahatladın azıcık dimi?cnm ya ne stresli bişey bu ya
mevlam kimseyi evlat evlat diye aratmasın...

Filologum tesekurler kimseye derdimi anlatamiyorum iyiki burasi var bazen kafayo yiyecek hale geliyorum ....onceden swerve okumak yetiniyodum yazmam iyi oldu ....daha yeniyim ama cozerim ins Kadinlar kulubunu

cnm çözersin merak etme.bende öyleydim okurdum sadece artık yazıyorum ve emin ol çok daha rahatladım..biz burdayız istediğin zaman yaz sor burda cvp veren bulursun ..

kızlarrr nasılsınız nerelerdesiniz..
emosh kayboldu
sdtive nasıl oldu acaba hastane de mi ki?
pixes nasıl oldu...kaç gündür haber alamıyorum haberi olan var mı kızlardan...

merhaba arkadaşlar,ben şu an 36 haftalık hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldım.size burdan şiddetle bir doktor önermek için girdim bu sayfaya.ankarada yaşayanlar yada kalma şanşı olanlar için doktorum hulusi bülent zeyneloğlunu tavsiye ediyorum.harika bi doktor,kendisini çok seviyorum.işinde inanılmaz iyi.önce Allaha şükürler olsun sonra doktoruma sonsuz teşekkürler.başkent ünüversitesi hastanesinde görev yapıyor.kızıma kavuşmama çok az kaldı.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kizlar yarim saat kaldi... beni hastaneden arayip bebislerimin durumunu bildirip transfer gunumu belirleyecekler...heyecandan dakikalari sayiyorum... sanirim ben sonunda kayafayi yedim.. =) hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…