2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar bizim embryolarin durumu iyiyiymis... 4 u uyumlu buyuyorlarmis... birisi biraz geride kalmis... o yuzden bizim transfer hafta sonuna kaldi... =)

Kizlar malum benim ilk denemem tutmadi.pazar gununden beri damla damla cok acik renk kanamam oldu bugunde yogunlasti ve cogaldi kafami karistiran parca parca pihtilar dusu...kafam cok karisti bunlar normal mi?

normal canım. normalde verilen ilaçlar nedeniyle rahim kendini gebelik için hazırlamışıt. yani rahim duvarı falan epey kalınlaşmıştı. o parçalar muhtemelen dökülen rahim duvarı parçalarıdır.korkma

aysunay ve sea1905 çok teşekkür ederim yardımınız için.iyiki varsınız.burada teselli bulmaya çalışıyorum.bütün herşeyi denedim kızlar.biosteron dhea.omega.arı sütü,solgarın bütün vitaminleri.ama olmuyor işte.biosteron dhea nın faydasını gördüm.yumurta sayım 1 di,şimdi üçe çıktı ama gelişmiyor yumurta .biri gelişmiş yumurtanın,2 si gelişmemiş.doktor gelişeni alsak bile e 2 düşük kalitesiz olur dedi.ne yapacağım bilmiyorum ,annem unut çocuğu ki olsun diyor ama aklımdan çıkaramıyorum.

evet arkadaşım doktoru şimdi aradım oda öyle dedi.rahim duvarından parçalar dokülüyormuş...

kızlar günaydın...
bu transfer heyecanlarınızı okuyunca sizin yerinize ben de heyecanlanıyorum...
bence tadını çıkarın...
ben transfer aşamasına bile gelemiyorum
benim yumurtalar azıcık kıpırdansalar o bile yetecek.
b,r sürü yumurta toplanıyor ama sonuca ulaiamıyoruz...
pozitifi almış kadar sevinicem bir azucuj bir hareket görsek...
tadını çıkarın...

Kizlar bizim embryolarin durumu iyiyiymis... 4 u uyumlu buyuyorlarmis... birisi biraz geride kalmis... o yuzden bizim transfer hafta sonuna kaldi... =)

CNM hadi az kalmış allahin izniyle hersey yolunda gider ınş.. guzel haberler bekliyorum :))

Unut demek kolay tabi.. yasamadigin bisey hakkında ahkam kesmek kolay.. banasa.kayinvalidem.boşver takma olmazsada olmaz ne yapalım gibi moral vermeye kalkmıştı tepem attı.. beş ay hamile kalamadin diye gece gündüz aglamissin anne bide bunları yasasan napardin acaba dedim. Yasamadiginiz şeyle ilgili konuşmak kolay beni teselli.etmeyin hic bir yorum yapmayın dedim... Beni ne uasadigimi bilmeyen kimse teselli etmesin cunku sinirlendirmekren başka bi ise yaramıyor.. iyilik içinde olsa demesin kimse... Kendini rahat biraksam olurmuş.. sanki biz bu stresi doğuştan edindik.. çoğumuz ilk bir seneye kadar rahattik altı ay en azinda. Neden olmadı.. zaman gectikte edindik bi stresi.. kimse bos bos konuşmasın.. kusura bakma arkadaşım dedim ya sinirleniyorum bu sözlere...

rabbimin izniyle olur inşallah.umudunu yitirme hiç

gerçi doktorun söylemiştir ama tuz ve sıvı alımını azaltmak gerekiyor birde. aklıma geldikçe söylüyorum parça parça oluyor kusura bakma ama...

Dün akşam dayanamadım artık aradık doktoru. Ağrı kesici aldığım halde geçmedi sancılarım. Bu sürecin normal olduğunu söyledi. Aşırı kanama, kilo artışı ve belirgin bir şişlik olmayınca bu ağrı normalmiş. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi.
Bugün çok şükür iyiyim. Tabii ki ağrı yine var ama dünle kesinlikle kıyaslanamaz. Yine de yatıyorum kalkmadım hiç. Merkezden de aramadılar henüz, ne durumda evlatçıklar diye. Hayırlısı olsun artık. Bu arada ilgin için de teşekkür ederim.

11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..

kızlar size bir sorum olacak, ben trasferin ilk günlerinde olabileceğim en düşük kilomdaydım yani 66 kiloydum. transferin 5. gününden sonra benim kiolmda acayip bir artış olmaya başladı sonra gebeliğimi öğrendim dahada arttı. şuan 71 leri görüyorum inanamıyorum. 4-5 kilo fark oldu biranda.

yeme içme konusunda ise son derece dikkatliyim zaten 1 yıldan fazladır sağlıklı besleniyorum. özellikle karnımda şişlik var ama arada uğrayan gaz sancısı dışında bir ağrım yok çok şükür o bölgede.
hamile olduğumu bilmeyenler bile karnıma bakıp bir şeymi var diye soruyor pantolonlarımı giyemiyorum o derece yani.

nedersiniz benim gibi şişen varmı böyle, ohss mi acaba? yoksa tamamen gebelikten mi

Ayyyy cnm bnm ne kadar sevindim bilemezsin.... insallah pit pitlarida duyucan... =) =) =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…