- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.721
Kizlar malum benim ilk denemem tutmadi.pazar gununden beri damla damla cok acik renk kanamam oldu bugunde yogunlasti ve cogaldi kafami karistiran parca parca pihtilar dusu...kafam cok karisti bunlar normal mi?
normal canım. normalde verilen ilaçlar nedeniyle rahim kendini gebelik için hazırlamışıt. yani rahim duvarı falan epey kalınlaşmıştı. o parçalar muhtemelen dökülen rahim duvarı parçalarıdır.korkma
Cnm arkadasim... sen icini ferah tutt... hersey iyi olacak... bu sefer allahin izniyle bebislerini alacksin kucagina ... =)
Amin cnm.inşallah oyle olur.. transferden sonraki gunler geçmek bilmiyo gerçekten.. keşke önümüzdeki ay baslasaydim diyorum bazen.. en azından bayram bayram olumsuz sonuc alırsam moral bozukluğu yasamazdim.. oruclarimda kalmazdı.. ama sonra diyorumki başlamasını beklemiyorduk diğer bazi sorunlarından dolayı rabbim baalattiysa vardır bi bildiği... Az kaldı zaten oyle yada boyle rahatliycam.. hic birsey belirsizlik kadar can sikamaz:'(
Kizlar bizim embryolarin durumu iyiyiymis... 4 u uyumlu buyuyorlarmis... birisi biraz geride kalmis... o yuzden bizim transfer hafta sonuna kaldi... =)
aysunay ve sea1905 çok teşekkür ederim yardımınız için.iyiki varsınız.burada teselli bulmaya çalışıyorum.bütün herşeyi denedim kızlar.biosteron dhea.omega.arı sütü,solgarın bütün vitaminleri.ama olmuyor işte.biosteron dhea nın faydasını gördüm.yumurta sayım 1 di,şimdi üçe çıktı ama gelişmiyor yumurta .biri gelişmiş yumurtanın,2 si gelişmemiş.doktor gelişeni alsak bile e 2 düşük kalitesiz olur dedi.ne yapacağım bilmiyorum ,annem unut çocuğu ki olsun diyor ama aklımdan çıkaramıyorum.
Offff aramadilar hala mrk ediyorum yumislerim nasil acaba
kızlar günaydın...
bu transfer heyecanlarınızı okuyunca sizin yerinize ben de heyecanlanıyorum...
bence tadını çıkarın...
ben transfer aşamasına bile gelemiyorum
benim yumurtalar azıcık kıpırdansalar o bile yetecek.
b,r sürü yumurta toplanıyor ama sonuca ulaiamıyoruz...
pozitifi almış kadar sevinicem bir azucuj bir hareket görsek...
tadını çıkarın...
Amin cnm.inşallah oyle olur.. transferden sonraki gunler geçmek bilmiyo gerçekten.. keşke önümüzdeki ay baslasaydim diyorum bazen.. en azından bayram bayram olumsuz sonuc alırsam moral bozukluğu yasamazdim.. oruclarimda kalmazdı.. ama sonra diyorumki başlamasını beklemiyorduk diğer bazi sorunlarından dolayı rabbim baalattiysa vardır bi bildiği... Az kaldı zaten oyle yada boyle rahatliycam.. hic birsey belirsizlik kadar can sikamaz:'(
Ay cnm karamsarlikta sen benide gectin... normalde negatif dusunme konusunda ustume yoktur... hem nerden biliyosun tutmayacagini... belkide tutucak ve bu senin gecirecegin en guzel bayram olacak... =) bide boyle dusun... positif olmaya calis... =)
Ay cnm karamsarlikta sen benide gectin... normalde negatif dusunme konusunda ustume yoktur... hem nerden biliyosun tutmayacagini... belkide tutucak ve bu senin gecirecegin en guzel bayram olacak... =) bide boyle dusun... positif olmaya calis... =)
Ben işimi.kış tutayimda yaz çıkarsa bahtima... Hahaha kiz ben negatiften ziyade kendimi pozitife kaptırıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyom demekki.. hani tutarsa sevincem tutmazsada hic şaşırmadim dicem... Takdik yani bugun yedinci gün ne batma var ne ağrı ne akıntı ne ates basması... Eğer hamileysem buraya belirti yazanları tek tek dovcem hihoho
Yaa sorma canım, ben de bugün doktora gidicem, emoshla değerlerimiz benzerdi, çok merak ediyorum ne yaptı ama ses yok
Kizlar bizim embryolarin durumu iyiyiymis... 4 u uyumlu buyuyorlarmis... birisi biraz geride kalmis... o yuzden bizim transfer hafta sonuna kaldi... =)
gerçi doktorun söylemiştir ama tuz ve sıvı alımını azaltmak gerekiyor birde. aklıma geldikçe söylüyorum parça parça oluyor kusura bakma ama...
Ben işimi.kış tutayimda yaz çıkarsa bahtima... Hahaha kiz ben negatiften ziyade kendimi pozitife kaptırıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyom demekki.. hani tutarsa sevincem tutmazsada hic şaşırmadim dicem... Takdik yani bugun yedinci gün ne batma var ne ağrı ne akıntı ne ates basması... Eğer hamileysem buraya belirti yazanları tek tek dovcem hihoho
Ayni benim gibi dusunuyorsun... ama ben ameliyatdan sonra biraz degistim... simdi daha olumlu dusunuyorum...
Canim hamilelik belirtilerine cok takilma... benim gorumcem hamile kaldiginda hamileligi boyunca hic bi belirtisi olmadi... sadece karini buyuyodu... =) bunyeden buyeye cok fark edio...
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..
Ayyyy cnm bnm ne kadar sevindim bilemezsin.... insallah pit pitlarida duyucan... =) =) =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?