2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşalllahhhh güzel güzel haberler gelir.çok geçmiş olsun tekrar

inşallah 2 hafta sonra güzel güzel haberlerini de alacağız:))

kalp atışları ve kese görmeye gitmek için randevular, transfer için gün saymalar, tutunacak mı bekleyişleri.... Allah'ın sen bizlere de nasip et bu güzel bekleyişleri..... ve burda sabırsızlıkla bekleyen tüm hatun kişilerde güzel haberlerini duyursun bizlere.. sağlıklı bir gebelik, sağlıklı rahat bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hepimize. huzur evlerimizden hiç eksik olmasın, bu zorlu süreç gerginliklere sebep olmadan güzellikle atlatılsın inşallah. Şu mübarek ayın, mübarek günün, cuma saatinin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, ellerimizi boş çevirmesin inşallah (Amin.)

canım ohss olsa acayip ağrı olurdu. sanırım ağrın yok. ilaçların verdiği geçici şişkinlikler var o olabilir.bol bol su iç

canım ne güzel yazmışsın. hepimizin gönlünden geçenler kelimelere dökülmüş.....AMİN demek kalıyor bize

ne güzel bir dua böylee...AMİN MEVLAM CUMA SAATİNE...AMİN

Valla canım vilmanin dediğine katılıyorum yaşamayan bilmez bende kendi kendime diyorum allahım banabu evladı neden verdin diye hayırsız için hergün ağlayacağıma hiç olmasın diyorum vardır herşeyde bir hayır diyorum ama bunu gelde yüreğine anlat yüreğimi sakinleştirsem beynimin içinde beynimden atsam yüreğimde karar senin ama yumurta bölünmüşse bence transferi yaptır yüce rabbim ol derse o varlıktan ne güzellik kucağında son bulur dr beni biriyle tanıştırmıştı rezerv az olan senin gibi yumurtası sağlıklı bile bölünemedi o haliyle rahmine yerleştirdim bak bu son kontrolleri haftaya doğumu var demişti çok şaşırmıştım doğumda yapmış sordum dra sağlıklı 3,5 kilo bir kızı olmuş bunları duyduğum için her fırsatı deniyorum taki tamamen menopaza girene kadar yumurtam hiç kalmayana kadar deneyeceğim kimseyi düşünme kimseyi takma biliyorum o senin annen senin acı cektiğini gördüğü sürece oda acı çekecek bu bir gerçek çünkü anne o ama yaşadığın şeyleride bir sen anlarsın onların yanında mutluluk oyununu oyna ve başarabildiğin kadar stresini tedirginliklerini beyninde konuştuğun herşeyi en aza indirge canım benim allahım hepimize kolaylık versin

Canım ağzına yüreğine sağlık rabbım şu güzel dıleklerının hürmetine sana da bıze de sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah.AMİN

Cok güzel haberler bunlar canım benim ehh artık biraz hamileliğin keyfini çıkarsana

Aminnnnnnnn canım inş

cok güzel haberler bunlar canım benim ehh artık biraz hamileliğin keyfini çıkarsana

gerçekten artık hamilemiyim ? Gerçek bir hamilelik mi??

Ayy pıt pıt duyana kadar rahatlamam sanırsam
ama evett hamileyim sanırsam çok acıkıyorum hafif başım dönüyor....birde beta hcg de 424 yazıyor çok şükür rabbime.inş gerçektir.melegim benledir..

az kaldı cnm benım oda olacak ha gayret.. bende acıkıyorum ama genelde kreakerle gecıstırıyorum bıde meyve.. canım hıc bısey ıstemıyor.. akşam pastaneye gıtmıstık esımle pastahane sahıbı kucuk eklerden ıkram ettı.. normalde tepsısıyle alırdım ama hıc cazıp gelmedı pastalar tatlılar felan... ama psikolojıkte olabılır benımkı cunku daha oncede buna benzer seyler yasadım

evet emosh kayboldu?
sen nasılsın ne aşamadasınız? ..

Normalde 7 haftalık olmuş olması gerekiyor bakalım, bugün keseyi görmek umuduyla doktora gideceğiz, benim değerler de herkesinkinden düşük başladı, heyecan devam ediyor bende de yani, sende de dalgalanma olmuş gördüğüm kadarıyla ama sen ulaştığın değer çok güzel maaşallah:) Allah tamamına erdirsin arkadaşım:)

valla kızlar sizinkiler çok güzel telaşlar bence... Rabbim sonuçlarını da güzel eylesin inşallah.biz daha tedaviye bile başlamadık Rabbim o gücü bize de versin inşallah.bu stres insanı yiyip bitiriyo. başka bişey düşünmek imkansız.tedavi sürecinin zorluğu da cabası.dualarınızı eksik etmeyin.Benim dualarım hepinizle...Allah yardımcımız olsun hepimizin.ilk tedaviden sonra 1,5 yıl geçti sanki ilk defa olacakmış gibi hissediyorum..aynı telaş,aynı korku, aynı stres....

ben de tatlıcıyımdır normalde. bana da tatlılar hiiç cazip gelmemişti hamileyken.hatta ben kilo bile vermiştim :) ( abur cubur tatlıları yiyemeyince)

kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm dış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..

filoloğum bak aynen seninki de benimki gibi olmuş artmış çok sevindim canımmmmm
bence kalp atışından önce kese görmeye gitmelisin...için rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…