- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.741
Dün akşam dayanamadım artık aradık doktoru. Ağrı kesici aldığım halde geçmedi sancılarım. Bu sürecin normal olduğunu söyledi. Aşırı kanama, kilo artışı ve belirgin bir şişlik olmayınca bu ağrı normalmiş. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi.
Bugün çok şükür iyiyim. Tabii ki ağrı yine var ama dünle kesinlikle kıyaslanamaz. Yine de yatıyorum kalkmadım hiç. Merkezden de aramadılar henüz, ne durumda evlatçıklar diye. Hayırlısı olsun artık. Bu arada ilgin için de teşekkür ederim.
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..
kızlar size bir sorum olacak, ben trasferin ilk günlerinde olabileceğim en düşük kilomdaydım yani 66 kiloydum. transferin 5. gününden sonra benim kiolmda acayip bir artış olmaya başladı sonra gebeliğimi öğrendim dahada arttı. şuan 71 leri görüyorum inanamıyorum. 4-5 kilo fark oldu biranda.
yeme içme konusunda ise son derece dikkatliyim zaten 1 yıldan fazladır sağlıklı besleniyorum. özellikle karnımda şişlik var ama arada uğrayan gaz sancısı dışında bir ağrım yok çok şükür o bölgede.
hamile olduğumu bilmeyenler bile karnıma bakıp bir şeymi var diye soruyor pantolonlarımı giyemiyorum o derece yani.
nedersiniz benim gibi şişen varmı böyle, ohss mi acaba? yoksa tamamen gebelikten mi
kalp atışları ve kese görmeye gitmek için randevular, transfer için gün saymalar, tutunacak mı bekleyişleri.... Allah'ın sen bizlere de nasip et bu güzel bekleyişleri..... ve burda sabırsızlıkla bekleyen tüm hatun kişilerde güzel haberlerini duyursun bizlere.. sağlıklı bir gebelik, sağlıklı rahat bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hepimize. huzur evlerimizden hiç eksik olmasın, bu zorlu süreç gerginliklere sebep olmadan güzellikle atlatılsın inşallah. Şu mübarek ayın, mübarek günün, cuma saatinin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, ellerimizi boş çevirmesin inşallah (Amin.)
kalp atışları ve kese görmeye gitmek için randevular, transfer için gün saymalar, tutunacak mı bekleyişleri.... Allah'ın sen bizlere de nasip et bu güzel bekleyişleri..... ve burda sabırsızlıkla bekleyen tüm hatun kişilerde güzel haberlerini duyursun bizlere.. sağlıklı bir gebelik, sağlıklı rahat bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hepimize. huzur evlerimizden hiç eksik olmasın, bu zorlu süreç gerginliklere sebep olmadan güzellikle atlatılsın inşallah. Şu mübarek ayın, mübarek günün, cuma saatinin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, ellerimizi boş çevirmesin inşallah (Amin.)
inşallah 2 hafta sonra güzel güzel haberlerini de alacağız:))
aysunay ve sea1905 çok teşekkür ederim yardımınız için.iyiki varsınız.burada teselli bulmaya çalışıyorum.bütün herşeyi denedim kızlar.biosteron dhea.omega.arı sütü,solgarın bütün vitaminleri.ama olmuyor işte.biosteron dhea nın faydasını gördüm.yumurta sayım 1 di,şimdi üçe çıktı ama gelişmiyor yumurta .biri gelişmiş yumurtanın,2 si gelişmemiş.doktor gelişeni alsak bile e 2 düşük kalitesiz olur dedi.ne yapacağım bilmiyorum ,annem unut çocuğu ki olsun diyor ama aklımdan çıkaramıyorum.
Kasikta batma olmasi iyi birsey diye biliyorum
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..
cok güzel haberler bunlar canım benim ehh artık biraz hamileliğin keyfini çıkarsana
canım ohss olsa acayip ağrı olurdu. sanırım ağrın yok. ilaçların verdiği geçici şişkinlikler var o olabilir.bol bol su iç
gerçekten artık hamilemiyim ? Gerçek bir hamilelik mi??
Ayy pıt pıt duyana kadar rahatlamam sanırsam
ama evett hamileyim sanırsam çok acıkıyorum hafif başım dönüyor....birde beta hcg de 424 yazıyor çok şükür rabbime.inş gerçektir.melegim benledir..
evet emosh kayboldu?
sen nasılsın ne aşamadasınız? ..
az kaldı cnm benım oda olacak ha gayret.. bende acıkıyorum ama genelde kreakerle gecıstırıyorum bıde meyve.. canım hıc bısey ıstemıyor.. akşam pastaneye gıtmıstık esımle pastahane sahıbı kucuk eklerden ıkram ettı.. normalde tepsısıyle alırdım ama hıc cazıp gelmedı pastalar tatlılar felan... ama psikolojıkte olabılır benımkı cunku daha oncede buna benzer seyler yasadım
çok teşekkür ederim bugün ilk denememin sonucu hüsran oldu ikinciyi düşünmeye başladım ama cesaret istiyor. inş sizler muradınıza erersiniz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?