2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Allah herkesin yardimcisi olsun. Isteyen herkesin gonlune gore versin... Benimde transferimin 3. Gunu bekliorm sabirsizlkla. Ilki negatifdi. Insallah bu sefer dahada umutluyum.Ama daha 10 gun var ogrenmeme :/ bu surec cok yipratio beni.

Bilmez miyimmm, üç yıldır uğraşıyorum ben de, bu günleri görebileceğimi hayal bile edemiyordum, hatta diyordum ki; "0'dan farklı bir beta alsam bana yeter, ondan sonrası için hiç telaş yapmam", ama tabi öyle olmuyormuş. Ama o tedavi sürecindeki stres var ya, bizim mücadelemiz onunla zaten:) gerçi bir arkadaş daha yazmış sanırım; herkes hep bir ağızdan stres yapma deyip duruyor, o da çok sinir, yaa mümkün mü Allah aşkına, ben bir önceki denememde burda yine bi arkadaşla konuşuyodum, o hamile kaldı, "stres yaptım ama oldu" diye tshirt bastırıp gezicem diyodu:)

tebrik ederim değerin ne güzel artmış bugün senden haber almak için girdim foruma çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini, bu arada sanada iki hafta sonraya gün vermiş muhterem bey bana da öyle dedi hatta bayrama denk geldiği için mecburen 12 ağustosa gün verdi ama merak ediyorum daha keseye bile bakılmadı allah korusun olumsuz bir şey varsa çok geç kalmış olmayacak mıyız? burada okuduğum kadarıyla kalp atımından 1 hafta önce herkes kesesini görmiş zaten stresliyim birde böyle fazladan beklemek beni gerdi sürekli acaba bebeğim benimle mi kalbi atacak mı diye düşünmeden edemiyorum başka bir dra gidip keseye bakmaya da cesaret edemiyorum bir an önce günler geçse artık...

Ağrım geçti çoook şükür. Yüzüm gülüyor bugün. Hatta ufak ev işlerine bile başladım. Bu arada merkezden aradılar. Dün 11 döllenme vardı. Bugün 10 tanemiz kaldı. Güzel güzel bölünmüşler. Transfer günü için 5. gün düşünüyorlarmış. Ama yine de 3. gün gelişmeler için kritikmiş. YArın belli olacak bakalım. Sabah ola hayrola.
Bu arada kese görenleri, değerleri artanları tebrik ediyorum. Darısı bizlere olsun inşallah.

Arkadaslar carsamba gunu transfer oldum belim cok agriyor birde yaz gunu oldugu icindus aldim hemen girdim ciktim cokrahatladim sonra forumlara baktim herkez cok ilerleyen gunlerde yapmis ben yanlismi yaptim simdi birde. Adet olacakmisi gibi batmalar var karnimda normalmi arkadaslar

kızlar benim test günüm 3 agustostaydı.aradılar yarın kapalıymış.pazartesine kaldı.gerçi ben bugün idrar testi yaptırdım sonuç negatifti.

arkadaslar merhaba,ben dayanamayıp erken test yapanlardanım ve cok sukur bugun pozıtıf cıktı degerım...
ben uc gun dınlendıkten sonra kendımı yormadan evın ıcınde ıslerımı yaptım,oturarak namazımı kıldım,faydası varmıdır bılmem ama hergun bır dılım ananas yedım , tahlıl gunume kadar hıc dus almadım ve ve sureklı rabbıme dua ettım .Rabbım hepınıze bu mutlulugu yasatsın ınsallah.

ben transferin ertesi gunu duş yaptım zararı olmuşmudur.ama yapabilirsiniz yazıyodu verdikleri kağıtta bide abdest almak için yaptım hani vajinal işlem oldu ya....

ben transferin ertesi gunu duş yaptım zararı olmuşmudur.ama yapabilirsiniz yazıyodu verdikleri kağıtta bide abdest almak için yaptım hani vajinal işlem oldu ya....

hiç bir şey olmaz canım merak etme..
ben transferin ertesi günü 5 saatli yola geldim hoplaya zıplaya yolllar kötüydü..
üstünede duş aldım..
ama bebeğim benimle çok şükür

sakın aklına öyle şeyler getirme bişey olmaz Allahın izniyle..

Allah razı olsun yüreğime su serptin vallahi çok üzüldüm inşallah benimledir .yarın test yaptıracağım Allahın izniyle mubarek gun rabbim guldursun hepimizi

Allah razı olsun yüreğime su serptin vallahi çok üzüldüm inşallah benimledir .yarın test yaptıracağım Allahın izniyle mubarek gun rabbim guldursun hepimizi

inşallah müjdenle gelirsin canımmm...

sende memorialdeydin değil mi..yanlış hatırlamıyorsam..doktorun kmidi..kaç transfer edildi..

evet ilk basta murat beydi sonra semra hanım-mustecep bey aylin hanım hepside baktı..2 tane transfer oldu

hadi inşallah mutlu sona az kalmış

benimde murat beydi-müstecep bey opuyu yaptı-Aynur hnm transeri yaptı
ben çok memnun kaldım..kardeş yapmaya da oraya gideriz inşallah

kaçıncı günün yarın ben 7.günde öğrendim..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

bende memorial da müstecep beye gidiyorum tabi grup çalışması var hepsiyle görüşüyorum ama genelde o bakıyo .. 3 tane aşılamam oldu başarısız ama inşallah bu sefer tüm sıkıntılar geride kalacak. Ya ben topiklerde 3. Gün 5. Gün embriyosu okudum ne ki kızlar bu bilgisi olan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…