- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.761
valla kızlar sizinkiler çok güzel telaşlar bence... Rabbim sonuçlarını da güzel eylesin inşallah.biz daha tedaviye bile başlamadıkRabbim o gücü bize de versin inşallah.bu stres insanı yiyip bitiriyo. başka bişey düşünmek imkansız.tedavi sürecinin zorluğu da cabası.dualarınızı eksik etmeyin.Benim dualarım hepinizle...Allah yardımcımız olsun hepimizin.ilk tedaviden sonra 1,5 yıl geçti sanki ilk defa olacakmış gibi hissediyorum..aynı telaş,aynı korku, aynı stres....
ovitrelle yumurta çatlama iğnesi değil mi onu bana yumurta toplamadan önce vermişlerdi.transferden sonra hiç bir şey vermediler.sadece sol kasığımda batmalar var uzun uzun
ben transferin ertesi gunu duş yaptımzararı olmuşmudur.ama yapabilirsiniz yazıyodu verdikleri kağıtta bide abdest almak için yaptım hani vajinal işlem oldu ya....
ben transferin ertesi gunu duş yaptımzararı olmuşmudur.ama yapabilirsiniz yazıyodu verdikleri kağıtta bide abdest almak için yaptım hani vajinal işlem oldu ya....
hiç bir şey olmaz canım merak etme..
ben transferin ertesi günü 5 saatli yola geldim hoplaya zıplaya yolllar kötüydü..
üstünede duş aldım..
ama bebeğim benimle çok şükür
sakın aklına öyle şeyler getirme bişey olmaz Allahın izniyle..
Allah razı olsun yüreğime su serptin vallahi çok üzüldüm inşallah benimledir .yarın test yaptıracağım Allahın izniyle mubarek gun rabbim guldursun hepimizi
inşallah müjdenle gelirsin canımmm...
sende memorialdeydin değil mi..yanlış hatırlamıyorsam..doktorun kmidi..kaç transfer edildi..
evet ilk basta murat beydi sonra semra hanım-mustecep bey aylin hanım hepside baktı..2 tane transfer oldu
hadi inşallah mutlu sona az kalmış
benimde murat beydi-müstecep bey opuyu yaptı-Aynur hnm transeri yaptı
ben çok memnun kaldım..kardeş yapmaya da oraya gideriz inşallah
kaçıncı günün yarın ben 7.günde öğrendim..
benim opuyu aynur hanım ..transferi müstecep bey yaptı
kızlar benim test günüm 3 agustostaydı.aradılar yarın kapalıymış.pazartesine kaldı.gerçi ben bugün idrar testi yaptırdım sonuç negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?