2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benmde 2.denemem için haftaya başlıcam tedaviye ankarada Recai hoca ya başlıcam inşallah.tedavi gören oldumu o merkezde.ten sorunumuz pko...allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar ben transferden sonra test gunu crinone jele basladım.yani 29 temmuz ilk dgerim 382 iki gun sonraki yani 31 temmuzdaki deger 872. ben ayın 4 unde testi tekrarlamak istiyorum ama jeli sabah uyanır uyanmaz kullanıyorum test gunu kullanmadan mı kan vermem gerekiyor.jel beta degerini etkilemez mi?

Slm kızlar.. yarin teste gidecekler bol.şans rabbim yüzünüzü guldursun ınş:)) ya ben bu işi fazla strese sardim galiba.. sabah uyandığımda dudagimin üstünde uçuk.çıktı.. yok kabusta gormedim ama neyse.. oda yetmez gibi sakagimda orta boy bi sivilce belirdi aciyoda kereta...o bisey degil kiloda aldim.. bayramda yılın cirkini secilse ilk aday ben olurdum galiba

yaptırdınmı tüp bebeğini hayırlısı olsun inşallah bende transfer yaptırdım ve sonuc bekliyorum cok heyecanlıyım

arkadaşlar 2. tüp bebek denememi yaptım test tarihini bekliyorum heyecan hat safhada ne olur bana dua edin ben hepiniz için dua ediyorum RABBİM KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN HERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN İNŞALLAH....:2:

bende agustos adetimle tüpbebege baslıyacaklardan biriyim heyecanla ilk defa adetimin biran önce gelmesini bekliyorum.

su mubarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine ettiğimiz bütün dualar kabul olsun...ve bebişler bizlerle olsun rabbim kimseyi evlatla sınamasın. burada olmayıpta bebek isteyenlerinde kucaklarını bebek kokusuyla evlerini bebek sesleriyle neselendirsin yüce mevlam...
rabbim sen büyüksün sen bizlerin yanında ol dualarını dileklerini kabul eyle AMİN...

canım ama 3unde kan testi yapacaksın idrarda hemen çıkmamıştır yarın kan testi yaptır inşallah guzel haberler verirsin

kan testi pazartesine kaldı.transferden sonra 16 gün geçti.idrarda çıkması lazımdı.hiç bu kadar net negatif kırmızı çizgi görmrmiştim.Hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum

Gunaydin guzel anne adaylari....bugun testi olan herkese bol sanslar ve tabi benim gibi transferi olanlarada... =) heyecandan geberecem kizlar.... bugun 2.30ta bebisimi bana transfer edecekler... =)

günaydınn

bende bugün iğnelere başladım hayırlısıyla.yalnız hemşireye sormayı unutmuşum eve gelince aklıma geldi iğneleri buzdolabınamı koyacağım? bilgilendirirseniz çok sevinirim şuan dışarda

Aminn arkadasim amin insallh bende agustos 20 gibi baslayacagim tup bebek tedavisine..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

cevaplarsanız sevinirim sizler nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…