- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.781
Allah herkesin yardimcisi olsun. Isteyen herkesin gonlune gore versin... Benimde transferimin 3. Gunu bekliorm sabirsizlkla. Ilki negatifdi. Insallah bu sefer dahada umutluyum.Ama daha 10 gun var ogrenmeme :/ bu surec cok yiprati
Allahım gönlüne göre versin canım ilkinden sonra ne kadar bekledin benimde geçen hafta ilk denemem başarısız oldu
Yarın test günüm.çoook heyecanlıyım...
Yarın test günüm.çoook heyecanlıyım...
kızlar bende temmuzda yaptıracam allah izin verirsebenimde 3. denemem olacak!! 1.sini ankara anatolia 2. sini ankara ankalife bu kez devlette deniyecezz inş bu kez tutarr!!! maddi yönden çoook sıkıntıdayız ona rağmen rapor için elimden geleni yapacam (
benimde yarin test gunum canim ama hic heyecanli degilim cunki idrarda negatif cikti
canım ama 3unde kan testi yapacaksın idrarda hemen çıkmamıştır yarın kan testi yaptır inşallah guzel haberler verirsin
günaydınn
bende bugün iğnelere başladım hayırlısıyla.yalnız hemşireye sormayı unutmuşum eve gelince aklıma geldi iğneleri buzdolabınamı koyacağım? bilgilendirirseniz çok sevinirim şuan dışarda
Evet cnm dolaba koy
bende agustos adetimle tüpbebege baslıyacaklardan biriyim heyecanla ilk defa adetimin biran önce gelmesini bekliyorum.
su mubarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine ettiğimiz bütün dualar kabul olsun...ve bebişler bizlerle olsun rabbim kimseyi evlatla sınamasın. burada olmayıpta bebek isteyenlerinde kucaklarını bebek kokusuyla evlerini bebek sesleriyle neselendirsin yüce mevlam...
rabbim sen büyüksün sen bizlerin yanında ol dualarını dileklerini kabul eyle AMİN...
arkadaslar ben transferden sonra test gunu crinone jele basladım.yani 29 temmuz ilk dgerim 382 iki gun sonraki yani 31 temmuzdaki deger 872. ben ayın 4 unde testi tekrarlamak istiyorum ama jeli sabah uyanır uyanmaz kullanıyorum test gunu kullanmadan mı kan vermem gerekiyor.jel beta degerini etkilemez mi?
cevaplarsanız sevinirim sizler nasıl yaptınız?
evet ilk basta murat beydi sonra semra hanım-mustecep bey aylin hanım hepside baktı..2 tane transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?