- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.801
Maalesef negatif kizlar allah bekleyenlere versin insallah
Aminn arkadasim amin insallh bende agustos 20 gibi baslayacagim tup bebek tedavisine..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
ben de 22 si gibi başlayacağım Allah nasip ederse...
Rabbim yardimcimiz olsun canim nerede yaptiracaksin ben istanbul cerrahi hastanesinde olacak.corlu cekmece arasi oturdugumdan takibimi cekmecede yaptiracagim.surekli sisliye gitnemek icin
canım evet dolaba koyacaksın ama sadece dolap kapağı yada meyvelik kısmıa. sıcaklık değerleri açısından önemli canım dikkat et.. hayırlı olsun tedavin canım inşallah...günaydınn
bende bugün iğnelere başladım hayırlısıyla.yalnız hemşireye sormayı unutmuşum eve gelince aklıma geldi iğneleri buzdolabınamı koyacağım? bilgilendirirseniz çok sevinirim şuan dışarda
az kaldı cnm benım oda olacak ha gayret.. bende acıkıyorum ama genelde kreakerle gecıstırıyorum bıde meyve.. canım hıc bısey ıstemıyor.. akşam pastaneye gıtmıstık esımle pastahane sahıbı kucuk eklerden ıkram ettı.. normalde tepsısıyle alırdım ama hıc cazıp gelmedı pastalar tatlılar felan... ama psikolojıkte olabılır benımkı cunku daha oncede buna benzer seyler yasadım
Normalde 7 haftalık olmuş olması gerekiyor bakalım, bugün keseyi görmek umuduyla doktora gideceğiz, benim değerler de herkesinkinden düşük başladı, heyecan devam ediyor bende de yani, sende de dalgalanma olmuş gördüğüm kadarıyla ama sen ulaştığın değer çok güzel maaşallah:) Allah tamamına erdirsin arkadaşım:)
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
filoloğum bak aynen seninki de benimki gibi olmuş artmış çok sevindim canımmmmm
bence kalp atışından önce kese görmeye gitmelisin...için rahatlar.
Allah herkesin yardimcisi olsun. Isteyen herkesin gonlune gore versin... Benimde transferimin 3. Gunu bekliorm sabirsizlkla. Ilki negatifdi. Insallah bu sefer dahada umutluyum.Ama daha 10 gun var ogrenmeme :/ bu surec cok yipratio beni.
Canim jelini mutlaka kullan hergun ayni saatlerde
.test sonucunu etkilemez.
tebrik ederim değerin ne güzel artmış bugün senden haber almak için girdim foruma çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini, bu arada sanada iki hafta sonraya gün vermiş muhterem bey bana da öyle dedi hatta bayrama denk geldiği için mecburen 12 ağustosa gün verdi ama merak ediyorum daha keseye bile bakılmadı allah korusun olumsuz bir şey varsa çok geç kalmış olmayacak mıyız? burada okuduğum kadarıyla kalp atımından 1 hafta önce herkes kesesini görmiş zaten stresliyim birde böyle fazladan beklemek beni gerdi sürekli acaba bebeğim benimle mi kalbi atacak mı diye düşünmeden edemiyorum başka bir dra gidip keseye bakmaya da cesaret edemiyorum bir an önce günler geçse artık...
Gunaydin guzel anne adaylari....bugun testi olan herkese bol sanslar ve tabi benim gibi transferi olanlarada... =) heyecandan geberecem kizlar.... bugun 2.30ta bebisimi bana transfer edecekler... =)
cevaplarsanız sevinirim sizler nasıl yaptınız?
gerçekten artık hamilemiyim ? Gerçek bir hamilelik mi??
Ayy pıt pıt duyana kadar rahatlamam sanırsam
ama evett hamileyim sanırsam çok acıkıyorum hafif başım dönüyor....birde beta hcg de 424 yazıyor çok şükür rabbime.inş gerçektir.melegim benledir..
CNM hadi az kalmış allahin izniyle hersey yolunda gider ınş.. guzel haberler bekliyorum :))
Unut demek kolay tabi.. yasamadigin bisey hakkında ahkam kesmek kolay.. banasa.kayinvalidem.boşver takma olmazsada olmaz ne yapalım gibi moral vermeye kalkmıştı tepem attı.. beş ay hamile kalamadin diye gece gündüz aglamissin anne bide bunları yasasan napardin acaba dedim. Yasamadiginiz şeyle ilgili konuşmak kolay beni teselli.etmeyin hic bir yorum yapmayın dedim... Beni ne uasadigimi bilmeyen kimse teselli etmesin cunku sinirlendirmekren başka bi ise yaramıyor.. iyilik içinde olsa demesin kimse... Kendini rahat biraksam olurmuş.. sanki biz bu stresi doğuştan edindik.. çoğumuz ilk bir seneye kadar rahattik altı ay en azinda. Neden olmadı.. zaman gectikte edindik bi stresi.. kimse bos bos konuşmasın.. kusura bakma arkadaşım dedim ya sinirleniyorum bu sözlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?