2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım evet dolaba koyacaksın ama sadece dolap kapağı yada meyvelik kısmıa. sıcaklık değerleri açısından önemli canım dikkat et.. hayırlı olsun tedavin canım inşallah...

ayy kız mevlam bizede kalp atışı nasip etsin kucağımıza alalım ben aşermeye razıyım rabbim...kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin kucaklarnı bebişlerle doldursun inş

cnm kaç kaç başlamıştı dgerlerin..ayy yerim ben onu haber ver mutlaka kese hakkında belki pıt pıtlarıda duyarsın:)
aminn hepimizinkini inşş tamamına erdırsin

ohhh çok şükür sen dayanamazsın kuzum erken den kap atışına da gidersin şimdi:)

cnm benim ki çok geç başladı artmaya yaa korkuyorum...bu mübarek gecenin yüzü ssuyu hürmetine mevlam hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Allah herkesin yardimcisi olsun. Isteyen herkesin gonlune gore versin... Benimde transferimin 3. Gunu bekliorm sabirsizlkla. Ilki negatifdi. Insallah bu sefer dahada umutluyum.Ama daha 10 gun var ogrenmeme :/ bu surec cok yipratio beni.

cnm bende çok bunaldım o günlerde ama sen yapma benim degrlerim artmadı belkide stresten artmadı...sen dua et puzzle yap oyun oyna ama kafanı dağıt cnmm..mevlam sabır versin hepimize

Canim jelini mutlaka kullan hergun ayni saatlerde
.test sonucunu etkilemez.

tesekkur ederim canım yarın testi yenilemeyi düşünüyorum ben memorialde yapmıştım.ama sanlıurfada oturuyorum 3 hafta sonra kese ve kalp atımı için doktara gitmemi söylediler o gune kadar rabbim hepimize sabır versin

banada 14 ağustos dedi..ben korkudan gidemem ki bir yere... ama sen dene istersen..kese için..doğum evinde üstten bakılabilen üç boyutlu ultrason varmış git istersen cnm..ben hala değer kovalıyorum biliyosun:) inş çok çok artacak ve hepimiz öncde kalp atışı duyacaz sonrada bebişlerimizi kucağımıza alacaz cnm..eger biryere gidersen mutlaka beni haberdar et cnm.en son kaç çıktı değerleriniz cnm kaçıncı günündeydi..dualarımdasınız..

Gunaydin guzel anne adaylari....bugun testi olan herkese bol sanslar ve tabi benim gibi transferi olanlarada... =) heyecandan geberecem kizlar.... bugun 2.30ta bebisimi bana transfer edecekler... =)

ayy cnm almışsındır şimdi bebişlerini..kıyamamm bu mübarek günde sagıklı hayırlı evlatlar olsun lar inş...rabbim hiç birimizi sağlıklı hayırlı evlatsız bırakmasın

SELAM KIZLAR BU MUBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
size tavsiyem asla umudunuzu kaybetmeyin ben 4 senede tam 4 aşılama 3 tüp bebek denedim çok şükür 3. tüp bebeğim tuttu.
şimdi 12 haftalık hamileyim sormak istediğiniz birşeyler varsa seve seve cevap yazarım.
buradan hep okudum yazılanları kimi zaman ümitlendim kimi zaman üzüldüm ama çok şükür bende bu duyguyu yaşadım.
sakın çevrenizde sizi üzen kişiler varsa uzak durun gerekirse verin cevabını kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.
moral moral moral ihtiyacınız olan en önemli şey. inşallah hepiniz en kısa zamanda kavuşursunuz yavrularınıza

çok tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum

kimse kimsenin sıkıntısını anlamıyor,hatta oda dertmi ,hayatını yaşa diyorlar ama anlamıyorlarki ben hayatımı çocuğa endeksledim.hiç bir şey zevk vermiyor bana.bunalımdayım resmen.senin kayınvaliden sana moral vermiş yine,benimkide çocuğum olmasın diye beni strese soktu,sonrada menapozlu diye laf söyledi.onun yüzünden yuvam yıkıldı,eşimle ayrı yaşıyoruz şimdi.seni iyi anlıyorum.ben hangi sıkıntıyla uğraşacağıma şaşırdım.ama önemlisi bir bebek olması tabiki.denemeye devam,sürekli yıkılsam ve üzülsemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…