2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bende Gonal F + Merional vuruyorum. Benimde Merional çok yakıyor .. İğneyi yaptıktan sonra 5 dakika geziniyorum evde , o derece :)

Ben göbekten yapıyorum menegonu. Belki o yüzden çok yakıyor. Resmen gözümden yaş geliyor. 2 toz 1 su olarak vuruyorum. Gonalf 150 vuruyorum. Bir de baskılayıcı Lucrinim var. 0.5 doz.

ben göbekten yapıyorum menegonu. Belki o yüzden çok yakıyor. Resmen gözümden yaş geliyor. 2 toz 1 su olarak vuruyorum. Gonalf 150 vuruyorum. Bir de baskılayıcı lucrinim var. 0.5 doz.

acaba neden bana kalçadan yaptır dedi ki doktor özellikle söyledi çünkü kalçadan aynı ilaçları kullanıyoruz hemen hemen ben menegon kullanıyorum bi tek 300 ml ve lucrin 0.5 seninde ilk denemen mi canım sorununuz ne

2.denemem canım. İlkinde de hamile kaldım ancak bebeğimi kaybettim. :2: Benim genetik bir hastalığım var. Bebeğe geçmesin, bebek sağlıklı olsun diye tüp bebek yaptırıyoruz. Embiryolarıma genetik test yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak. O nedenle çok yumurta olmasına uğraşıyoruz.

Senin sorun ne ? Sen de pazartesi mi başladın ? :26:

çok geçmiş olsun canım bu sefer inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına bendeki sorun pko canım aslında hormonlarda bi sorun yok yumurtalıklarda da ufak kistlerden yok sadece yumurtlama olmuyor malesef ben ilk iğnemi pazar günü başladım

Sağol tatlım. İnşallah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz. Bende de pko vardı. Düşük yaptıktan sonra biraz düzeldi. Ben pko için metformin kullanıyorum. Yumurta kalitesini arttırıyor. Pko tüp bebekte en şanslı grup. Yumurta sayısı fazla oluyor. Sakın canını sıkma. Senin hiçbir sorunun yok gibi.

benimde geçen yıl bi düşüğüm oldu yumurtlama takibi yapılıyordu ilaçla hamile kaldım ama düşük oldu malesef metformin yaklaşık 2 yıldır bende kullanıyorum insülin direncimde olduğu için inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Zor süreçler bunlar allah bizlere sabır versin inş güzel güzel haber veririz birbirimize

bende eylül ayından beri tüp bebekle hamile kalmak istiyenlerdenim.bu gün tranferimin 12 günü ve hüsran.moralim çok bozuk.

Allah sabır versin canım ne denir ki başka gerçekten çok fazla sabır gerektiren bi durum hepimizin ki inşallah kendiliğinden hamile kalırsın

Zor süreçler bunlar allah bizlere sabır versin inş güzel güzel haber veririz birbirimize

Evet zor süreçler gerçekten de.. İlk tedavimde daha da stresliydim. Şimdi artık hayırlısı diyorum. Akışına bıraktım. Rabbim ne yazdıysa göreceğiz. Evlat acısı yaşamak çok zor. O nedenle hayırlısını dilemek lazım..

bende eylül ayından beri tüp bebekle hamile kalmak istiyenlerdenim.bu gün tranferimin 12 günü ve hüsran.moralim çok bozuk.

Geçmiş olsun canım. Test yaptırdın sanırım. Üzülme bunda da bir hayır vardır. Vakti zamanı gelince hepimiz anne olacağız..

bhcg değerim acaba sonradan artar mı?14. günde hala umut var mı?doktorum ilaçlarını bırak dedi ama içimm çok acıyo ...

Canım ya bilirim o duyguyu ama ne olur moralini bozma üzülmemek elde değil ama vucudumuz üzülmeye gelmiyor kuzucuklarını düşün ve hemen toparlan inş bir sonraki denemede güzel haberlerini alırız

nrglylmz merhaba canım nasılsın ? tedaviye mi başlıyorsun hayırlı olsun

Merhaba canım iyiyim çok şükür bende acıbadem tayfun bağışa başladım şimdilik antibiyotik , fitil, ostrojen bant(beklenen adet tarihinden 1 hafta önce kullancam ) adetin 2. günü gel dedi Erdem hastanesinde yapılan tedavinin yanlış olduğunu ve ortamının (labaratuar) iyi olmadığunu söyledi Ama kısmet tabi bende olmadı belki sende olur Ama doktor var doktorcuk var işte benim doktorum ilk görüşmede 45 dk bilgi verdi teselli etti muhayene etti bana güven verdi bir kere değerli olduğunu hissediyorsun çok nezih kendimi çok mutlu hşssettim erdeme göre fiyatta tabiki biraz pahalı ama sonuç olarak oraya verdğim para boşa gitti İnşallh bu pozitif duygularım hep devam eder Sen neler yaptın nasıl gidiyor inşallh pozitif sonucu alırsın Ben bu ayın 17 si gibi adet olurum 2. gün tekrar gitcem

hayırlı olsun canım çok sevindim fiyat ne kadar dediler acıbadem de çok mu fark ediyo erdem ile bende cumartesi günü erdem e gittim orda başladım tedaviye pazar günü iğnelere başladık 3 gündür iğne vuruluyorum bana kısa protokol uyguluyolar emel hanım mı yapmıştı senin tedavini de ben şimdilik bi sorun yaşamadım inşallah ta yaşamam

Merhaba canım bende tayfun hocanın hastasıyım gerçekten çok iyi bir dr birçok kişiden çok olumlu sonuclar duydum ve bir dr ark tavsiyesi ile tayfun hocanın yanına gittim hiçbir hastane ve dr yumurtalarımı olusturamazken tayfun hoca başardı bebeğim turunamadı ama olsun ben asla anne olamayacağımı sanırken transfer bile oldu tayfun hoca ve ekibine güven

Ben yeniden başladım tayfun hoca ile devam ediyorum pazartesi başladık hayırlısı ile sende başlarsın adetinle birlikte ve inş her kadının kucagına bir kuzu vermeyi yuce rabbim nasip etmiştir

Amin canımm acıbadem 4.950 ilaçsız fiyatı ben çidere üyeyim sanırım 4250 olcak inşallh Benim erdemdeki tedavimi emel hanım yapmıştı bende uzun protokol uyguladı önce kısa dedi sonra aa adetin geçmiş sen en iyisi 21. gün gel dedi sonra lucrin verdi sabah akşam yaptım (tayfun beye göre en yanlışı uzun protokol uygulamaları ve lucrin sabah akşam diye bişey yokmuş) neyse bunun sonucu olarak toplam 2 tanesi yumurta gelişmiş oldu opuda aldılar ve 1i olgunlaşmadığı için 1 tanesi transfer ettiler artık o da döllenmişmiydi beni kandırdılar mı günahları boynuna Demem o ki benim zaten aşılamada çok düşük dozla 2 yumurtam oluşmuştu madem 1 tane transfer edildi zaten ben bunu doğal yolla her ay 1 taneyi yumurtluyorum Neyse sonuçta kısmet işte bunu da yaşamamız gerekiyormuş ben sadece onların olaylara bu kadar ticari olarak bakmalarına kızdım İnşallh sen yaşamazsın sana zaten kısa uygulanmış inşallh güzel sonuçlara ulaşırsın sen zaten pcolusun sanırım yumurta sıkıntısı olmaz gibi düşünüyorum Benim gibi rezerv azalmasında dikkatli olmaları gerekiyordu Ve bana kalktılar sonuç olarak senin kilon var ( ben bunu kabul ediyorum tabi sonuçta bu da olmamasına bir etken bu arada 165 boy 75 kilo ) Tayfun beye dedim güldü topu sana atmışlar dedi :))

Merhaba canım Öncelikle tedavin hayırlı olsun doktorumuz çok pozitif bir insan ve en nihayetinde kendini yetiştirmiş bu alanda En sevdiğim yönü benimle 45 dk ilgilendi gerekli açıklamaları yaptı görüşlerimi aldı muayene etti ve beni gerçekten özel hissettirdi Eski hastanemde doktor muayene edyor ama doktordan bilgi alamıyorsun bu da sadece uzman muayeneden sonra koordinatöre gidiyorum o bana nasıl olduğunu hangi dozda ilaç kullanacağımı söylüyor doktorla sadece muayenede opuda bir de transferde yüzünü gördüm gerisi çok konuşmadık bile cahilliğimize ve maddi olarak rahatımıza geldi Neyse çok şükür geride kaldı belki tayfun beyde ben de hamile kalamıyacağım ama bana pozitif duyguları hissettirmesi çok güzel hamile kalana kadar tayfun hocaya devam inşallh

canım ben senden daha kiloluyum bence onun hiç alakası yok inşallah bu tedavinde kavuşursun bebeğine herşey insana tecrübe oluyor canım kötüyü görmeden iyinin kıymeti anlaşılmıyor peki son bişey sorucam sana yumurta büyütmek için iğne ne verdiler birde miktar olarak ne kadar kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…