- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.821
Valla canım vilmanin dediğine katılıyorum yaşamayan bilmez bende kendi kendime diyorum allahım banabu evladı neden verdin diye hayırsız için hergün ağlayacağıma hiç olmasın diyorum vardır herşeyde bir hayır diyorum ama bunu gelde yüreğine anlat yüreğimi sakinleştirsem beynimin içinde beynimden atsam yüreğimde karar senin ama yumurta bölünmüşse bence transferi yaptır yüce rabbim ol derse o varlıktan ne güzellik kucağında son bulur dr beni biriyle tanıştırmıştı rezerv az olan senin gibi yumurtası sağlıklı bile bölünemedi o haliyle rahmine yerleştirdim bak bu son kontrolleri haftaya doğumu var demişti çok şaşırmıştım doğumda yapmış sordum dra sağlıklı 3,5 kilo bir kızı olmuş bunları duyduğum için her fırsatı deniyorum taki tamamen menopaza girene kadar yumurtam hiç kalmayana kadar deneyeceğim kimseyi düşünme kimseyi takma biliyorum o senin annen senin acı cektiğini gördüğü sürece oda acı çekecek bu bir gerçek çünkü anne o ama yaşadığın şeyleride bir sen anlarsın onların yanında mutluluk oyununu oyna ve başarabildiğin kadar stresini tedirginliklerini beyninde konuştuğun herşeyi en aza indirge canım benim allahım hepimize kolaylık versin
cnm kaç kaç başlamıştı dgerlerin..ayy yerim ben onu haber ver mutlaka kese hakkında belki pıt pıtlarıda duyarsın:)
aminn hepimizinkini inşş tamamına erdırsin
kimse kimsenin sıkıntısını anlamıyor,hatta oda dertmi ,hayatını yaşa diyorlar ama anlamıyorlarki ben hayatımı çocuğa endeksledim.hiç bir şey zevk vermiyor bana.bunalımdayım resmen.senin kayınvaliden sana moral vermiş yine,benimkide çocuğum olmasın diye beni strese soktu,sonrada menapozlu diye laf söyledi.onun yüzünden yuvam yıkıldı,eşimle ayrı yaşıyoruz şimdi.seni iyi anlıyorum.ben hangi sıkıntıyla uğraşacağıma şaşırdım.ama önemlisi bir bebek olması tabiki.denemeye devam,sürekli yıkılsam ve üzülsemde
Cnm üzüldüm senin adinada.. inşallah düzelir aranız.. bence iyi yada kotu kimse akil vermesin laf etmesin.. acimiz bize yetiyor zaten dahada zorlaştırmanin alemi yok.. eğer sonuc negatif olursa bayramda evde kalmak istediğimi söyledim eşime. O zaten yok çalışacak... Annenlerede soylersin bana ısrar etmesinler... Gecen bayram di sanırım bi akrabalarına gittik bacak kadar kiz çocuğu bana yenge senin çocuğun niye olmuyor dedi ne cevap vereceğimi şaşırdım.. ama su halde olumsuz olursa hic kaldiramam.. oyle bir durumda en iyisi toparlanana kadar evde kalmak.. ama yinede umut iste belki tutmuştur.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Selam... Takip ettiğim için sonuç içi gün saydığınızı biliyorum. Sizle ilgili okurken hep iyi duygular hissettim. İnşallah Bayram'da çifte Bayram yaşarsınız ve keyifle ziyaretlerinizi yaparsınız...
kızlar bugün transferimin 8. günü ama her geçen gün kasık ve rahim ağrılarım artıyor
bu iyiye işaretmi?tam regli sancısı gibi diyemem..
acaba kullandığım crınone mi ağrı yapıyor?
sizdede oldu mu?
kızlar ben bugün regl oldum.demekki kısmet degilmiş
Saol cnm benim.. aramıza hoşgeldin oncelikle.. ve umarım tedavi. Yolu.da gider ve sende kavusursun bebeklerine.. bu tedaviye başlarken olmama ihtimalinide göz önüne alıyoruz maalesef... Keşke hepimizin tutsa ama oyle olmuyor.. rabbimin dediği olacak elbet.. tek elimizde gelen birbirimize dua etmek... Testim salı günü.. insaallah guzel haberler verebilirim size... Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
kızlar bugün transferimin 8. günü ama her geçen gün kasık ve rahim ağrılarım artıyor
bu iyiye işaretmi?tam regli sancısı gibi diyemem..
acaba kullandığım crınone mi ağrı yapıyor?
sizdede oldu mu?
Bu mubarek gunde iki tane melegimi gobisime almak nasip oldu... insallah kalp atislarini duymakta nasip olur... =)
Bu mubarek gunde iki tane melegimi gobisime almak nasip oldu... insallah kalp atislarini duymakta nasip olur... =)
Test günün ne zamandı? Acile falan gidip bir kan testi yaptırsan, çünkü genelde regl oldum diyenlerin hamile olduğu haberlerini aldık, İnşallah sizin de öyle olur, hem öyleyse ona göre doktorunuz iğne verebilir... Rabbim yardımcın olsun...
teşekkür ederim ama öle hafif degil.Bayagı bayagı regl.test günüm cumartesiydi ama arayıp pazartesi gel dediler.sonuç hüsran.
Herkesin Öncelikle Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bu yolda bizlere maddi manevi güç versin, çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....
Tek tek bütün sayfaları okuyup aranıza katılmak istedim. O yüzden az çok tanıyorum sizleriAllah'ın izni ile bu ay ilk tüp bebek tedavime Ankara Başkent Üniversitesi Hulusi Bey'de başladım. Bende Çikolata kisti var maaledef Uzun protokol uygulanacak. Şuanda doğum kontrol hapı, bir gün folbiol diğer gün apikopal ve her gün coraspin kullanıyorum. Sonra lucrin ve adeti bekleyeceğiz İnşallah herşey yolunda gider ve hepimiz en kısa zamanda kuzucuklarımıza kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?