2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

teşekkür ederim.3 tane yumurtadan sadece biri gelişmiş.e 2 22 olduğu için yücel bey yumurta kalitesiz olur,toplamaya gerek yok dedi.zaten yumurta rezervi az,her ay bir şekilde tedavi iptal oluyor.bir kez bile transfer aşamasına gelemedim.yaş 39,rezerv az,stres yapmak zarar veriyor hormonlara ama elimde olsa keşke,çok zor.

cnm kaç kaç başlamıştı dgerlerin..ayy yerim ben onu haber ver mutlaka kese hakkında belki pıt pıtlarıda duyarsın:)
aminn hepimizinkini inşş tamamına erdırsin

Canım 44le başladı, 140, 340 diye devam etti, dün Allahıma şükürler olsun üstten muaynede keseyi gördük:)) Darısı başına arkadaşım, tüm mücadeleci anne adayları için dua edicem bu akşam:) inşallah hepimizin bu mücadeleleri birer anı olarak kalır. KAlp atışı için 12 Ağustosta çağırdı doktor. Senin transfer ne zaman olmuştu filo? Sanırım yakındı ikimizin, 2 hafta çok uzun demiş sanki doktor ya, insan uzun süre habersiz kalınca ister istemez meraklanıyor, keseyi görmek için haftaya gelemez miyim de bence doktoruna:)

Cnm üzüldüm senin adinada.. inşallah düzelir aranız.. bence iyi yada kotu kimse akil vermesin laf etmesin.. acimiz bize yetiyor zaten dahada zorlaştırmanin alemi yok.. eğer sonuc negatif olursa bayramda evde kalmak istediğimi söyledim eşime. O zaten yok çalışacak... Annenlerede soylersin bana ısrar etmesinler... Gecen bayram di sanırım bi akrabalarına gittik bacak kadar kiz çocuğu bana yenge senin çocuğun niye olmuyor dedi ne cevap vereceğimi şaşırdım.. ama su halde olumsuz olursa hic kaldiramam.. oyle bir durumda en iyisi toparlanana kadar evde kalmak.. ama yinede umut iste belki tutmuştur.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Herkesin Öncelikle Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bu yolda bizlere maddi manevi güç versin, çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....
Tek tek bütün sayfaları okuyup aranıza katılmak istedim. O yüzden az çok tanıyorum sizleri Allah'ın izni ile bu ay ilk tüp bebek tedavime Ankara Başkent Üniversitesi Hulusi Bey'de başladım. Bende Çikolata kisti var maaledef Uzun protokol uygulanacak. Şuanda doğum kontrol hapı, bir gün folbiol diğer gün apikopal ve her gün coraspin kullanıyorum. Sonra lucrin ve adeti bekleyeceğiz İnşallah herşey yolunda gider ve hepimiz en kısa zamanda kuzucuklarımıza kavuşuruz...

Son düzenleme:

Selam... Takip ettiğim için sonuç içi gün saydığınızı biliyorum. Sizle ilgili okurken hep iyi duygular hissettim. İnşallah Bayram'da çifte Bayram yaşarsınız ve keyifle ziyaretlerinizi yaparsınız...

Saol cnm benim.. aramıza hoşgeldin oncelikle.. ve umarım tedavi. Yolu.da gider ve sende kavusursun bebeklerine.. bu tedaviye başlarken olmama ihtimalinide göz önüne alıyoruz maalesef... Keşke hepimizin tutsa ama oyle olmuyor.. rabbimin dediği olacak elbet.. tek elimizde gelen birbirimize dua etmek... Testim salı günü.. insaallah guzel haberler verebilirim size... Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

kızlar bugün transferimin 8. günü ama her geçen gün kasık ve rahim ağrılarım artıyor
bu iyiye işaretmi?tam regli sancısı gibi diyemem..
acaba kullandığım crınone mi ağrı yapıyor?
sizdede oldu mu?

evet milkseykk aynısını bende yasadım,tuhaf bır agrıydı karın kasık rahım agrısı gıbı karısık ozellıkle uzanırken daha fazla oluyordu agrı ve 10.gun kan testınde pozıtıfı gordum cok sukur

kızlar ben bugün regl oldum.demekki kısmet degilmiş

Test günün ne zamandı? Acile falan gidip bir kan testi yaptırsan, çünkü genelde regl oldum diyenlerin hamile olduğu haberlerini aldık, İnşallah sizin de öyle olur, hem öyleyse ona göre doktorunuz iğne verebilir... Rabbim yardımcın olsun...

Hoşbulduk Canım Teşekkür ederim güzel dileklerin için İnşallah öyle olur... Tabiki olumlu da olumsuz da olma ihtimali var sonuçlarımızın ama tedavi olabilecek durumda olmak bile çok güzel. Mümkün olduğunca bu süreci keyif alarak geçirmekte fayda var, nasılsa sonucu değiştiremeyeceğiz... Tabi insanız ben de pek detaycıyımdır, asıl can alıcı noktalara gelince nasıl bir ruh halinde olurum bilmiyorum ama şimdilik sonucun olumlu olmasından öte süreci rahat geçirmeye odaklandım... Salı günü güzel haberlerinizi almak dileği ile...

merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum yazmanın bana iyigeleceğini düşündüm sizlerle aynı şeyleri paylaşmak güzel...benim 2. tüp bebek denemem ve bugün transferimin 8. günü 6.güne kadar benim de ağrılarım vardı ama birdenbire 6.gün yok oldu sonra dün kasığıma birden ağrı girdi ve kalçama kadar 5dk boyunca saplandı bugün ise hiç bir şey yok yine çok tuhaf geliyor ben de crinone kullanıyorum ama onun bu tip ağrılara sebep olduğunu hiç duymadım

Bu mubarek gunde iki tane melegimi gobisime almak nasip oldu... insallah kalp atislarini duymakta nasip olur... =)

teşekkür ederim ama öle hafif degil.Bayagı bayagı regl.test günüm cumartesiydi ama arayıp pazartesi gel dediler.sonuç hüsran.

teşekkür ederim ama öle hafif degil.Bayagı bayagı regl.test günüm cumartesiydi ama arayıp pazartesi gel dediler.sonuç hüsran.

1 hafta mi var di daha? Kacinci gunun bugün? progestan miydi neydi oluyor ya fitil iğne vs kullaniyor muydun? Onu kullanirken negatif olunca bile adet gecikiyo diye biliyorum. Seni umutlandirmak istemem ama ya pozitif ve kanaman varsa belki önlem alirlardi. İnşallah yaniliyorsundur Eğer dediğin gibiyse de Rabbim doğru zamanda çok bekletmeden bebisine kavustursun

hoşgeldin... umarım herşey yolunda gider ve bir kuzucuk katılır aranıza... ben de aynı durumdayım seninle. uzun protokol uygulanıyor. kist yok bende ama yumurtalar tam olgunlaşmıyo toplandıktan sonra... o yüzden bir kez de uzun protokol deniyoruz... pek umutlu değilim ama işte bakalım. ben de lucrin kullanıyorum. regl oldum aslında yumutras geliştirici iğnelere başlamam gerekiyordu adetin 3. günü ama bayrama denk gelmemesi için lucrin kullanmaya devam yumurta toplama da bayramdan sonra olacak. doktorum bayramda yurtdışında olacakmış o yüzden sarktı napalım kısmet sonu iyi olsun.. sen ne aşamadasın? coraspin ne için? folbiol ben de alıyorum ama apikopal ve coraspin yok onlar ne işe yarıyor?
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…