2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Çok tesekkur ederim insallah sen de isteyen herkes de kavussun kuzucuklarina. Umarim uzun da daha kaliteli olur yumoslar. Ben daha lucrine ayin 8. İnde gecicem. Sizin tersine bende de lucrini kisa kullanicam (eylule kaymasin cok diye)apikopal B vitamini Canim, coraspin kan sulandirici. Valla doktor verdi kullaniyom diğer arkadaşlar kullaniyor mu acaba??

Kizlaar lucrinin üzerinde 15- 25 arasi sicaklikta saklayin diyor. Alt sınır vermıs yani. Yumurta geliştiricileri buzdolabinin rafinda saklamistim (25 derece alti diyip direk alt sınır vermediği için) Lucrin de ne yapmaliyim dolaplar 4 derece, evlerde sicak sanki kafam karisti siz nasil yaptinizz???

Son düzenleme:

Valla streset yapmamak zor aza indirgemek tek çaremiz bu yaşadığını en iyi ben anlarım herhalde hep boş çıkıp tedavi iptali insanı en yıkan şey bu nedenle transfer olduğunda daha rahattım yada ben öyle sanıyordum tarnsferi yaşamamış biri için negatifte olsa o transfer yaşandı ya obana yeterdi sonuç negatif üzüldüm ama bende umut oldu transfer olabilme durumum var diye ben biosteron kullandım bilmiyorum ama bende işe yaradı yani en azından transferim oldu allah bize yardım etsin gercekten zor allah seninde bizimde yüzümüzü güldürsün inş

aysunay benim transfer 20 temmuzdu 5. gun embriyosu ben şişlide yapmıstım suan memeleketteyim bana da doktorlar 3 hafta sonra git dedi kese ve kalp atımı için. ama 3 hafta nasıl beklerim bilmiyorum acaba kese gorunur mu simdi?hamilelik devam ediyormu var mı bir sorun diye emin olmak için gidip beta degerlerine baktırmak geliyor aklıma sürekli.cünkü arasıra kasık agrısından baska bir belirtim yok.

Slmlar 15 yumuşun içinden en iyileri ile yarın kaynaşmaya başlama günü İnşaallah hayırlısı olur...

Dualarınızı esirgemeyin..

canım hayırlı olsun pozitif sonucunu almışsın, inşallah değerlerin çok çok artar :)

ben tedavimin yeniden başlamasını bekliyorum :)

Ben kendiminkini hep yatagimin yanindaki cekmecede sakladim... hic bisey olmadi... =)

Slm kızlar nasilsiniz.. bugun dokuzuncu günüm ve bende hala önemli bir belirti yok.. sadece dünden beri cok nadir birden gelen ve sonra giden ağrılarım oluyo.. bazen kramp gibi saniyelik gelip gidiyo bazen belime tak diye vurup gidiyo bazen rahim bolgemde adet olacakmisim gibi agrim oluyo.. yarından sonra testim var heyecan dorukta.. akşam hepiniz icin dua ettim rabbim içimizdeki evlat hasretini bitir sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et cumlemize dedim..

Kizlar acik hava bir mekana geldik eşimle yan masada 2 yaşlarinda ikiz çocuk var, anneannesi peşinden koşturuyodu yanimizdan geçerken "evli misiniz" diye sordu ben evet diyince Allah size de böyle ikiz versin de peşinden koşturun dedi Amin diyelim isteyen herkese versin

benim şu ana kadar konuştuğum tün doktor hemşire ve eczacılar şunu söyledi:bu tip ilaçalr ilk alındığında soğuk zincir gerektirmez. oda sıcaklığında saklanır. ama sulandırdıktan sonra (lucrini de hani ampuldeki suyla hazırlıyorsun ya) dolabın kapak kısmında saklanabilir ama kesinlikle dondurmamak şartıyla..
kolay gelsin :)

kuzum bndeki umutsuzlk bide igne vuruluyorum ya kalcalarim cok agriyor yururken cok agriyor

Cnm bende senin gibi agrilara dayanamiyodum... bende doktorumdan jel istedim.. simdi onu kullaniyorum.. ikisininde basari orani ayniymis...

Cnm niye boyle dusunuyosun... yarin gobisinde bebegin olacak... sevinmelisinki bu asamaya ulasabildin.... ben bile senden daha cok heyecanliyim galiba.. =)

bnde yarin doktoruma soyliyim jel versn ozamn iyi dusunelim iyi olsn dime insallh kucaklarimiz dolack

Canim benim transferdd 18 indeydi ben cuma keseyi gordum.sende p.tesi gorursun bence.
Icim rahat etsin dersen bence 3 hafta bekleme
Ben cuma gittim bu cuma gene gidecegim.2 hafta bekleyemem:)))

test günüm dündü ama beni arayıp cumartesi merkez kapalı pazartesi gel dediler.yarın kan testine gidicem.transferden sonra bana 3 kutu progestan verdiler bitince ben almadım.eee haliyle ilacı bırakınca 4 gün sonra regl oldum.ilaçlardanmıdr bilmem agrılarım dayanılmaz.4 saatte 1 agrı kesici içiyorum.o bile tam olarak kesmiş degil.hafta sonu oldugu için arayıp sorucak kimsede yok.yarını beklemek zorundayım.

Bugunn test yapacakti haber var mi kizlar

canım ya unutmamışsın Allah razı olsun evet hamileyim kükürler olsun :))murat beye mesaj attım değerimi söööledim pazartesi tekrar yaptırın artışa bakalım dedi inşallah herkesinde benimde sorunsuz artar .ilk duyduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım .Allahım bu mubarek gun bu uğurda uğraşan herkesin kucağını doldursun inşallah hepiniz inanın hep dualarımdasınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…