- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.841
hoşgeldin... umarım herşey yolunda gider ve bir kuzucuk katılır aranıza... ben de aynı durumdayım seninle. uzun protokol uygulanıyor. kist yok bende ama yumurtalar tam olgunlaşmıyo toplandıktan sonra... o yüzden bir kez de uzun protokol deniyoruz... pek umutlu değilim ama işte bakalım. ben de lucrin kullanıyorum. regl oldum aslında yumutras geliştirici iğnelere başlamam gerekiyordu adetin 3. günü ama bayrama denk gelmemesi için lucrin kullanmaya devam yumurta toplama da bayramdan sonra olacak. doktorum bayramda yurtdışında olacakmış o yüzden sarktı napalım kısmet sonu iyi olsun.. sen ne aşamadasın? coraspin ne için? folbiol ben de alıyorum ama apikopal ve coraspin yok onlar ne işe yarıyor?
sevgiler
teşekkür ederim.3 tane yumurtadan sadece biri gelişmiş.e 2 22 olduğu için yücel bey yumurta kalitesiz olur,toplamaya gerek yok dedi.zaten yumurta rezervi az,her ay bir şekilde tedavi iptal oluyor.bir kez bile transfer aşamasına gelemedim.yaş 39,rezerv az,stres yapmak zarar veriyor hormonlara ama elimde olsa keşke,çok zor.
kızlar ben bugün regl oldum.demekki kısmet degilmiş
Maalesef negatif kizlar allah bekleyenlere versin insallah
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
filoloğum bak aynen seninki de benimki gibi olmuş artmış çok sevindim canımmmmm
bence kalp atışından önce kese görmeye gitmelisin...için rahatlar.
yarin 16.00 transferim var bu zamna kadar cok heyecnliydim bugunse cok sakinim
banada 14 ağustos dedi..ben korkudan gidemem ki bir yere...ama sen dene istersen..kese için..doğum evinde üstten bakılabilen üç boyutlu ultrason varmış git istersen cnm..ben hala değer kovalıyorum biliyosun:) inş çok çok artacak ve hepimiz öncde kalp atışı duyacaz sonrada bebişlerimizi kucağımıza alacaz cnm..eger biryere gidersen mutlaka beni haberdar et cnm.en son kaç çıktı değerleriniz cnm kaçıncı günündeydi..dualarımdasınız..
Kizlaar lucrinin üzerinde 15- 25 arasi sicaklikta saklayin diyor. Alt sınır vermıs yani. Yumurta geliştiricileri buzdolabinin rafinda saklamistim (25 derece alti diyip direk alt sınır vermediği için) Lucrin de ne yapmaliyim dolaplar 4 derece, evlerde sicak sankikafam karisti siz nasil yaptinizz???
Ne guzel iste... keske hepimiz sakin olabilsek... =) ben dun evde dort donuyodum... haha...
Kizlaar lucrinin üzerinde 15- 25 arasi sicaklikta saklayin diyor. Alt sınır vermıs yani. Yumurta geliştiricileri buzdolabinin rafinda saklamistim (25 derece alti diyip direk alt sınır vermediği için) Lucrin de ne yapmaliyim dolaplar 4 derece, evlerde sicak sankikafam karisti siz nasil yaptinizz???
kuzum bndeki umutsuzlk bide igne vuruluyorum ya kalcalarim cok agriyor yururken cok agriyor
Cnm bende senin gibi agrilara dayanamiyodum... bende doktorumdan jel istedim.. simdi onu kullaniyorum.. ikisininde basari orani ayniymis...
Cnm niye boyle dusunuyosun... yarin gobisinde bebegin olacak... sevinmelisinki bu asamaya ulasabildin.... ben bile senden daha cok heyecanliyim galiba.. =)
aysunay benim transfer 20 temmuzdu 5. gun embriyosu ben şişlide yapmıstım suan memeleketteyim bana da doktorlar 3 hafta sonra git dedi kese ve kalp atımı için. ama 3 hafta nasıl beklerim bilmiyorum acaba kese gorunur mu simdi?hamilelik devam ediyormu var mı bir sorun diye emin olmak için gidip beta degerlerine baktırmak geliyor aklıma sürekli.cünkü arasıra kasık agrısından baska bir belirtim yok.
1 hafta mi var di daha? Kacinci gunun bugün? progestan miydi neydi oluyor ya fitil iğne vs kullaniyor muydun? Onu kullanirken negatif olunca bile adet gecikiyo diye biliyorum. Seni umutlandirmak istemem ama ya pozitif ve kanaman varsa belki önlem alirlardi. İnşallah yaniliyorsundurEğer dediğin gibiyse de Rabbim doğru zamanda çok bekletmeden bebisine kavustursun
Bugunn test yapacakti haber var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?