2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

transferini kim yaptı canım .

Cankm tebrik ederim cok sevindim. Allah saglikla kucsgina almayi nasip etsin inşallah.
Evt yarin tekrarla ins.duGun artar canim.

Benim duzgun artmadi murat bey bir turlu iyi seyler soylemedi cok korkuyorum. Kalp atisini duyamayacagim diye.
Uykularim kaciyor... offf allahim insallah bebegim benimledir sagliklica.

Duzenli artmayan degerlerde illede sagliksiz gebelik olacsk diye birsey var mi kizlsr..netten bisey bulamıyorum cok kafayi taktim

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım rabbim hiç evladı olmayanlara nasip etsin inşallah mübarek aylar yüzü suyu hürmetine ben ve eşimde hiçbir sorun yok ama 6 yıldır bebeğimiz olmadı şmdi ilk transfer geçen pazar yapıldı yani bugün 8 gün oldu arefe tahlil çok korkuyorum ya olmazsa

Hoşgeldin cnm aramıza... Aramızda bir gün var benim testimde salı günü.. Bendede tedirginlik var bu cok normal.. olmazsa napacagimiz belli uzulsekte aglasakta vardır bi hikmeti deyip yolumuza devam etcez.. elimizden bisey gelmez.. ben belirtilerime bkarak adet olacak gibi hissediyorum kendimi ama yinede test sonucunu görene kadar ümidim var hakkımızda hayırlısı....

Aramiza hosgeldin... =)

Selam kizlar uzun suredir giremiyorum nete guzel haberler var cok sevindim hamile olan arkadaslar rabbim hepnizin hamilelugini tamamina erdirsin olmayanlara hsyirlusiyla guzel sinuclar almayi nasip etsin bende basladim tedavime bugun 10. İgnemi vurdun acibademdeyim bulent hocanun hastasiyim carssmba yada persembe opum olacak dualarinizi brkliyorum bu arada yeni listeyi goremedim listeyi duzenleyen arkadas son listeyi koyarsa birinvi sayfaya tasiyayim takibimiz kolay olsun

Canımmmm tebrikederimm çok sevindimm inşallah duzenli artacak değerinn bebeğin artık seninle nasıl mutlu oldum anlatam)Biliyorsun bende bu ay 17si gibi başlıycam aynı merkezde ve acayip heyecanlıyım sizlerin güzel haberlerini aldikça sanki kendimmişim gibi seviniyorum)Dualarım bizler gibi bebişleri için uğraşan herkesle. Amiin canımm rabbim kabul etsin..Buarada senin kaçıncı gün embriosuydu canım?

Kizlar.. benim siskinligim hala gecmedi... hatta daha kotu gibi... aranizda transferden sonra hala sisginli olan var mi...? Bugun biraz midem bulandi bide cok su iciyotum... korkuyorum acaba yumurtaliklatim cokmu stimule oldu?

5 .gundu canım ..Allah razı olsun bende çok seviniyorum burda arkadaşlarımın hamile olduğunu duyunca inşallah seninde bigün güzel haberini duyarız..Murat bey var orda çok içten -ilgili sağolsun onu seç zaten ekip çalışması herkes muayene edebilir ama ben ondan çok memnun kaldım hepsi çok iyi gerçekten ama muayenelerimde murat bey olduğunda daha rahat oluyodum tüm soruları sıkılmadan bıkmadan cevaplıyor hala da öyle sağolsun irtibat halindeyiz..İnşallah yarın sonucum guzel çıkar Allahım tum arkadaşlarımın guzel haberini verdirsin dualarımdasınız.

Cnm benm transferi aynur hanim yapti... =)

Gozun aydin seni tebrik ederim cnm... hamileymissin... =) insallah kucagina almakta nasip olur... degerin kac cikti?

sağol canım Aynur hanım benim opuyu yapmıştı sağolsun .Amin inşallah nasip olur hepimize canım Allahım hepimize nasip etsin annelik duygusunu bebk kokusunu inşallah

Kizlar.. benim siskinligim hala gecmedi... hatta daha kotu gibi... aranizda transferden sonra hala sisginli olan var mi...? Bugun biraz midem bulandi bide cok su iciyotum... korkuyorum acaba yumurtaliklatim cokmu stimule oldu?

canım eğer çok şiştiysen doktorunu ara hemen bende aynur hanımın num var veriyim istersen.vucut su topluyor olabilir.

canım eğer çok şiştiysen doktorunu ara hemen bende aynur hanımın num var veriyim istersen.vucut su topluyor olabilir.

Sabaha kadar bekliyim diyorum... =/ siskinligim olmasina ragmen cok agrim veya kusmam yok... olmazsa yarin hastaneye gidiyim... sence randevu almam gerekir mi?

Sabaha kadar bekliyim diyorum... =/ siskinligim olmasina ragmen cok agrim veya kusmam yok... olmazsa yarin hastaneye gidiyim... sence randevu almam gerekir mi?

randevuya gerek yok acil bir durum çünkü seni gidergitmez alırlar ama git mutlaka belki kan sulandırıcı verirler pıhtılaşmaya karşı bana verdiler işte ohss tehlikesinden dolayı ..idrara çıkmaya çalış protein ağırlıklı beslen.inşallah sorun yok canım duanı et yorma kendini dinlen

kızlar selamlar..
bişey sorucam...
benim adet 30. temmuzdu. 3 gün sürdü bitti. damla bile yoktu daha sona. bugün4 gün sonra yoğun bir kanamam oldu. adet kanaması gibi de değil... daha parlak kırmızı. anlayamadım. lucrin kullanıyorum. var mı vböyle birşey yaşayan<??

Merhaba
Arkadasım adetin 1. Gunu erken menopoza girdigini ögrendiginde apartopar doktor arastırmasına girdi
Adetin ikinci gunu acıbadem maslak hastanesine gitti ve tedaviye basladı akabinde 2 melegini verdiler ve su an ikizlere hamile &#128515; yani haberi aldıktan 1 aysonra hamile oldugunu ögrendi hemde ikiz Allahım istedikten sonra hersey olur içindeki umut hiç kaybolmasın bol şanslarr

Tmm cnm... Yardimin icin cok tesekkur ederim... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…