2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim benim transferdd 18 indeydi ben cuma keseyi gordum.sende p.tesi gorursun bence.
Icim rahat etsin dersen bence 3 hafta bekleme
Ben cuma gittim bu cuma gene gidecegim.2 hafta bekleyemem:)))

Canım aynı süreç hep bir seyleri bekle bekle sıkıntı.olmazsa yarın gideyim.kalp atımı için artık gün sayalım inş.

daha tüp bebege baslamadan sıkıntılar basladı..akıl veren nekadarda cok insan varmış bi cocuk yapmıyoruz diye konusurlar yapmaya karar veririz onada laf söylerler kimi krediyle tüp bebegi yapmayın der kimi azcık calısın biriktirin öyle yapın kimide bekleyin ya olur der kafam karmakarısık napıcagımı bilmiyorum...maddi manevi cok büyük sıkıntılar beni bekliyor...allahım bana bi cıkar yol göster... ((

günaydinn ....iyi haftalar diliyorum...yarin için iznimi aldım adanaya gidiyoruım...arkaaslar dua edin inşaşalhh rahim kalınlasmistir ve transfer tarihini verirler...cokkkk sabirsizlanmaya başladimmmmm

rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh

arkadaşlar hamileyimmm.. 12. gün değerim 98.61 çıktı
nasıl sevineceğimi bile bilemiyorum.. Rabbim sonuna kadar devamını getirmeyi nasip etsin..
Darısı sizlerin başına..Allah ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..

slm kızlar ben aranızda yeniyim temmuz 13 de tüp bebek tedavisine başladık ve 30 temmuz 2013 de transfer yapıldı doktor bana 12 sonra kan tahlili yaptır dedi ama bayrama denk geliyor vede ayın 13 adet günüm ne yapmam lazım yardım

merhaba kızlar bende aranızda yeniyim..
ben 25 yaşındayım ve 2 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ve 2 yıllık evliyim.. en başından beri korunmadık ama olmadı bizde 3-4 ay sonra doktora gittik bana hormon testi yapıldı herşey normal çıktı sonra eşime test yapıldı onun spermlerinde sorun çıktı tedavi olmaya başladı (ankara etlik lokman hekimde) ama biz ne kadın doğomdan nede ürologtan pek memnun kalmadık doktorumuzu değiştirdik orada da eşime baktılar ve bu sefer iğne tedavisi verdiler ilkinde ilaçtı orada tedavi oldu 3 ay. 3 ay sonunda gidip spermlerine bakılacaktı gitti ve gittiğinde oranın ( poliklinikti) kapandığını öğrendik sonra 29 mayıs hastanesine gittik eşimin sonuçları düzelmişti ( bu arada ben eşime bir karışım yaptım o karışımdan sonra düzeldi) bende kadın doğuma gittim dah önceden yaptırdığım hormon tahlilerime baktı ultrasonla baktı ve herşey normal yumurta takibi yapalım dedi yaptık klomen + çatlama iğnesi kullandım ama olmadı adet olunca tekrar gel yapalım dedi ben gitmedin sonra tekrar doktor değiştirdik ankalife gittik orada da doktor eski hormon tahlillerime baktı normal dedi orada tedaviye başlayacakken bi arkadaşım medicana ankara hastanesinde bi doktor önerdi ve oraya gittim haziran 2013 te doktor hormon sonuçlarıma baktı ve senin fsh'ın yüksek diğer doktorlar nasıl herşey normal diyebilmiş dedi ardından da tüplerine bakalım dedi (hiç bir doktor dememişti). baktık ve her iki tüpümde kapalı çıktı malesef. doktorumla birlikte tüp bebek yaptırmaya karar verdik bakalım en kısa zamanda bizde başlıca tüp bebeğe..
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ayrıca bu süreçte ne gibi şeylere dikkat etmeliyiz bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim :)

selam canım hoşgeldin ben tam 6 yılımı verdim abuk sabuk şeyler yzünden bir dr un dediği diğerini tutmadı üzerimde yapılmadık şey kalmadı rahim fimi polip alma tp açma yani hepsi boş en son ssk da bir dr tüp bebek yapın bu kadar harcamaya kaç kez yapardınız dedi şun ilk transferim gerçekleşti bugün 9. Güüm arefe günü kan tahlili yaptrcaz velhasıl kısaca tüp bebek kararınız en doğrusu rabbim gönlünüze göre versin ...

arkadaşlar benim bugün transferimin 10. günü yarın test yaptırıcam çok heyecanlıyım bu bekleme süresi çok stresli allahım hepimize yardım etsin inşallah evlerimiz cıvıl cıvıl meleklerimizin sesiyle şenlenir

tebrik ederim eminim muhteşem bir duygudur Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…