2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

slm kızlar ben temmuz başı tüp bebeğe başladım ama tedavim yarım kaldı .. 12 ağustos da 21. günüm doktora gidecem sanırım ağustos sonu tüp bebek tedavisine başlayacağız allah izin verirse tabi,, benim gibi aynı tarihte tüp bebeğe başlayacak olan var mı?

arkadaşım hayırlı olsun. allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. ben de 30 temmuzda transfer oldum test günüm 11 ağustos. ama pazar gününe denk geliyor. 12 ağustosta da yaptırabilirsin dedi hemşire. 11 ağustos cumartesi günü özelbi hastanede yapıp yapmama konusunda da tereddütlüyüm daha karar vermedim sonuçta bayramda da bazı hastaneler açıktır. arkadaşım bugün transferimizin 6. günü herhangi bir belirti varmı sende? bende 2. gün adet sancısı gibi bişey oldu, 3-4. gün azcık sancılanmalar hissettim. dünden beri de tık yok iyi mi kötü mü bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.

bugun transferimin 10. günü 3.gün emriyosuydu bebeğim
ve bugün kanda hcg sonucum 5,10 çıktı
ne var nede yok demiyor laborant
kafam çok karıştı
sizce bu ne demek

kafam çok karıştı
sizce bu ne demek

3. gün embriyosu için 10. gün test çok erken bildiğim kadarıyla.. benim bile 5. gün embriyosu transfer gününü sayma 12 gün sonra dedi doktor. bence çok erken yaptığın için değer düşük çıkmış olabilir. sakın endişelenme stres yapma ve moralini bozma muhtemelen 2-3 gün sonra yine yap diyecekler testi. inşallah değerlerin katbe kat yükselir de senden de güzel haberler alırız:))

kafam çok karıştı
sizce bu ne demek

İNŞALLAH değerin yükselir canım moralini bozma belki bebeğin daha yeni tutunmuştur . Benimde 5.gün embriyosu 10.gün değerim 133 çıktı bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum değerin ikiye katlanması gerekiyor anlayacağın değerin iyi olmasıyla da bitmiyor ALLAH yardımcımız olsun bol sabır

Eveeet cumartesi günü saat 12.10 itibariyle zerum takımına 2 evlatçık transfer ettik. Bu oyuncuların sözleşmelerini öbür boyu yapmayı planlıyoruz ancak kızanlar son kararı 14.08.2013'te verecekler. Hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum
yaşım 34
Deneme 5
Sebep bendeki bagışıklık sistemimin cok çalışması ve bu nedenle bebegi vucudum kabul etmiyor
Doktorum Halit Erden / istanbul
31 temmuzda 5 deneme ile 2 melegim (dondurulmuş) annelerine kavuştu şimdi guzel sonuçlar bekliyorum 😃
İlk 3 denemem farklı bir doktor ve bir dış gebelik ile sonuclandı 4. Denememde doktorumu degiştirdim hamile kaldım ve malesef daha kalp atışlarını duyamadan sonuclarım gerilemeye basladı ve hamileligim malesef sonlandı. Bazı ilave testler sonucu bagışıklık sistemimin bir insanın maks oranının 3 katı fazla calıştıgı anlaşıldı. 2 ay önce bundan dolayı özel bir serum verildi ve yaklaşık 3 aydır perhizdeyim transferden 2 gun önce yine serum verildi. Şimdi test gunumu sabırsızlıkla bekliyorum. Allah isteyen herkesin karnını ve kollarını bebişle doldursun inşallah.
Sevgilerimle

oh ne güzel cogu gıtmıs azı kalmış canım rabbım güzel haberler vermeyı de nasıp etsın ınsallah
Darısı basımıza

oh ne güzel cogu gıtmıs azı kalmış canım rabbım güzel haberler vermeyı de nasıp etsın ınsallah
Darısı basımıza

Sağ ol arkadaşım. Allah razı olsun. Darısı ve hayırlı sonuçlar tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Meşakkatli ve sancılı bir süreç çünkü. Her ne kadar OHSS riskim üst düzeyde devam ediyorsa da moralim zirve noktasında. Ekmek elden su gölden. Tadını çıkarmak lazım :)

ohss ıcın bu kadar endıselenme tatlım
Transferın yapılmış bundan sonra ohss olacağını pek ıhtımal vermıyorum canım rabbım hayırlı etsın ınsallah
Pko felan var mı sende ohss genelde pkolularda bas gosterıyor malesef

hayırlı olsun arkadaşım. güzel sonuçlarını da bekliyoruz inşlallah

Umuyorum canım ancak doktorum iki tip ohssden bahsetti. Bende aşırı yumurta uyarımı var.Pko yok çok şükür. İlk tip ohss erken ohssymiş. Transferden hemen sonra özellikle ilk 4 gün içinde kendini belli ediyormuş. 2. ise gebelik testinden sonra ortaya çıkıyormuş. Bir arkadaşımda test sonrası olmuştu ve 21 gün tıp fakültesinde kalmıştı. Böyle kötü düşünmüyorum tabii.
Şimdi her gün göbek çevremi ölçüyor ve ilk idrar sonrası tartılıyorum. Allahın izniyle yolunda gidecek her şey, inanıyorum. Sen hangi aşamadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…