- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.901
Cumartesi günü 2 transfer yapıldı. Şimdi test gününü bekliyorum heyecanla. Sizin nasıl sonuçlanmıştı?
ilk tüp bebek tedavimdi malesef negatifti sonraki yılda tekrar yaptırdım bu kez ankalife da o da negatifti( bu kez ankara zübeyde hanımda başlayacağım.. aslında bi başladım yarım kaldı tekrardan başlıyacağız :)
slm kızlar ben aranızda yeniyim temmuz 13 de tüp bebek tedavisine başladık ve 30 temmuz 2013 de transfer yapıldı doktor bana 12 sonra kan tahlili yaptır dedi ama bayrama denk geliyor vede ayın 13 adet günüm ne yapmam lazım yardım
günaydinn ....iyi haftalar diliyorum...yarin için iznimi aldım adanaya gidiyoruım...arkaaslar dua edin inşaşalhh rahim kalınlasmistir ve transfer tarihini verirler...cokkkk sabirsizlanmaya başladimmmmm
evet milkseykk aynısını bende yasadım,tuhaf bır agrıydı karın kasık rahım agrısı gıbı karısık ozellıkle uzanırken daha fazla oluyordu agrı ve 10.gun kan testınde pozıtıfı gordum cok sukur
bugun transferimin 10. günü 3.gün emriyosuydu bebeğim
ve bugün kanda hcg sonucum 5,10 çıktı
ne var nede yok demiyor laborant
kafam çok karıştı
sizce bu ne demek
ilk tüp bebek tedavimdi malesef negatifti sonraki yılda tekrar yaptırdım bu kez ankalife da o da negatifti( bu kez ankara zübeyde hanımda başlayacağım.. aslında bi başladım yarım kaldı tekrardan başlıyacağız :)
Allah hakkınızda ve hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
bugun transferimin 10. günü 3.gün emriyosuydu bebeğim
ve bugün kanda hcg sonucum 5,10 çıktı
ne var nede yok demiyor laborant
kafam çok karıştı
sizce bu ne demek
Eveeet cumartesi günü saat 12.10 itibariyle zerum takımına 2 evlatçık transfer ettik. Bu oyuncuların sözleşmelerini öbür boyu yapmayı planlıyoruz ancak kızanlar son kararı 14.08.2013'te verecekler. Hayırlısı bakalım.
oh ne güzel cogu gıtmıs azı kalmış canım rabbım güzel haberler vermeyı de nasıp etsın ınsallah
Darısı basımıza
Sağ ol arkadaşım. Allah razı olsun. Darısı ve hayırlı sonuçlar tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Meşakkatli ve sancılı bir süreç çünkü. Her ne kadar OHSS riskim üst düzeyde devam ediyorsa da moralim zirve noktasında. Ekmek elden su gölden. Tadını çıkarmak lazım :)
kizlar bebesimi almaya gidiyorum transferim 15.30da
Sağ ol arkadaşım. Allah razı olsun. Darısı ve hayırlı sonuçlar tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Meşakkatli ve sancılı bir süreç çünkü. Her ne kadar OHSS riskim üst düzeyde devam ediyorsa da moralim zirve noktasında. Ekmek elden su gölden. Tadını çıkarmak lazım :)
Hayırlı olsun bol şanslarrrr guzel haberlerinizi bekliyoruz 🍼🍼 allah isteyen herkese hayırlı bebişler versinmnkizlar bebesimi almaya gidiyorum transferim 15.30da
ohss ıcın bu kadar endıselenme tatlım
Transferın yapılmış bundan sonra ohss olacağını pek ıhtımal vermıyorum canım rabbım hayırlı etsın ınsallah
Pko felan var mı sende ohss genelde pkolularda bas gosterıyor malesef
kizlar bebesimi almaya gidiyorum transferim 15.30da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?