- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.921
hayırlı olsun arkadaşım. güzel sonuçlarını da bekliyoruz inşlallah
kizlar bebesimi almaya gidiyorum transferim 15.30da
Umuyorum canım ancak doktorum iki tip ohssden bahsetti. Bende aşırı yumurta uyarımı var.Pko yok çok şükür. İlk tip ohss erken ohssymiş. Transferden hemen sonra özellikle ilk 4 gün içinde kendini belli ediyormuş. 2. ise gebelik testinden sonra ortaya çıkıyormuş. Bir arkadaşımda test sonrası olmuştu ve 21 gün tıp fakültesinde kalmıştı. Böyle kötü düşünmüyorum tabii.
Şimdi her gün göbek çevremi ölçüyor ve ilk idrar sonrası tartılıyorum. Allahın izniyle yolunda gidecek her şey, inanıyorum. Sen hangi aşamadasın?
senın bahsettıgın durumu ılk defa duyuyorum canım oğrendıgım ıyı oldu rabbımın ıznıyle ınsallah hersey yolunda gıder canım
Bende pko var canım muayene sonrası doktorum kılo vermemı ıstedı ve bı kac ılaca başladık 5 kılo gıttı rabbımın yardımıyla ınebıldıgım kadar ınmem lazım.Adet duzensızlıgı olduğu ıcın bende ılk ay tarlusal kullandım adet olur olmazda doğum kontrol ılacına başladım sımdı pazar gunu bıtıyor ve ınsallah adetımın ıkıncı gunu bı aksılık olmazda Allah ızın verırse haftaya ıgneye baslarım ben de
Allah tamamına erdirsin ve kolaylıkla sonuçlandırsın inşallah. Arkadaşım işin içine girince o kadar çok şey öğreniyorsun ki, birilerinin tüp bebek kolaydır aman yaptırın gitsin demesine benzemiyor hiç. Sağlıkla, huzurla güzel sonuçlarımız olsun arkadaşıım.
selam canım hoşgeldin ben tam 6 yılımı verdim abuk sabuk şeyler yzünden bir dr un dediği diğerini tutmadı üzerimde yapılmadık şey kalmadı rahim fimi polip alma tp açma yani hepsi boş en son ssk da bir dr tüp bebek yapın bu kadar harcamaya kaç kez yapardınız dedi şun ilk transferim gerçekleşti bugün 9. Güüm arefe günü kan tahlili yaptrcaz velhasıl kısaca tüp bebek kararınız en doğrusu rabbim gönlünüze göre versin ...
İnşallah çok rahat bir opu geçirip kaliteli yumoşlariniz olur. Allah'a emanet olun...
arkadaşım hayırlı olsun. allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. ben de 30 temmuzda transfer oldum test günüm 11 ağustos. ama pazar gününe denk geliyor. 12 ağustosta da yaptırabilirsin dedi hemşire. 11 ağustos cumartesi günü özelbi hastanede yapıp yapmama konusunda da tereddütlüyüm daha karar vermedim sonuçta bayramda da bazı hastaneler açıktır. arkadaşım bugün transferimizin 6. günü herhangi bir belirti varmı sende? bende 2. gün adet sancısı gibi bişey oldu, 3-4. gün azcık sancılanmalar hissettim. dünden beri de tık yokiyi mi kötü mü bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.
Eveeet cumartesi günü saat 12.10 itibariyle zerum takımına 2 evlatçık transfer ettik. Bu oyuncuların sözleşmelerini öbür boyu yapmayı planlıyoruz ancak kızanlar son kararı 14.08.2013'te verecekler. Hayırlısı bakalım.
bugün transfer olalı 7 gün oldu adet ağrısı var ilk günden beri belim çok ağrıyor ğögüslerimde şişkinlik var
arkadaşım hayırlı olsun. allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. ben de 30 temmuzda transfer oldum test günüm 11 ağustos. ama pazar gününe denk geliyor. 12 ağustosta da yaptırabilirsin dedi hemşire. 11 ağustos cumartesi günü özelbi hastanede yapıp yapmama konusunda da tereddütlüyüm daha karar vermedim sonuçta bayramda da bazı hastaneler açıktır. arkadaşım bugün transferimizin 6. günü herhangi bir belirti varmı sende? bende 2. gün adet sancısı gibi bişey oldu, 3-4. gün azcık sancılanmalar hissettim. dünden beri de tık yokiyi mi kötü mü bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun arkadaşım benim de bugün 7. günüm benim de göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var ayrıca otururken bi batma hissi var bende
aynen arkadaşım birde çok aşırı yemek yiyorum bebişim yoksa tutundudamı yiyor birde jel verdi doktor ben bunu saatinde kullanmıyorum eşimin iş çıkışına göre yapıyoruz ben korkuyorum eşim yapıyor
sagol canım rahat gectı .13 tane toplandı.:)
Bizim transferler ayni gunde olmus cnm... seninkiler kacinci gun embryosuydu?
kizlar aldim geldim melegimi 5 .gun embiriyosu insallh tutunur annesine melegim
bizim ilk tüp bebek denememiz eşimde sperm azlığı vardı internetten araştırdım aşılama ve diğer ilaçlar falan derken tüp bebek masrafını geçiyor ve eşimle konuştum direk tüp bebek yaptıralım dedim ve temmuz 30 transferim oldu bugün yedinci günüm 20 yumurta toplandı 15 de dönlenme olmuş 1 tane koydular sadece canım sıkılıyor bir tane koydukları için ilk günden beri bel ağrısı var hiç geçmiyor bakalım hayırlısı tutunma kanaması falan oluyormuş ama bende hiç kan diuye birşey yok buda ayrı bir sıkıntı
bizim ilk tüp bebek denememiz eşimde sperm azlığı vardı internetten araştırdım aşılama ve diğer ilaçlar falan derken tüp bebek masrafını geçiyor ve eşimle konuştum direk tüp bebek yaptıralım dedim ve temmuz 30 transferim oldu bugün yedinci günüm 20 yumurta toplandı 15 de dönlenme olmuş 1 tane koydular sadece canım sıkılıyor bir tane koydukları için ilk günden beri bel ağrısı var hiç geçmiyor bakalım hayırlısı tutunma kanaması falan oluyormuş ama bende hiç kan diuye birşey yok buda ayrı bir sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?