2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

senın bahsettıgın durumu ılk defa duyuyorum canım oğrendıgım ıyı oldu rabbımın ıznıyle ınsallah hersey yolunda gıder canım
Bende pko var canım muayene sonrası doktorum kılo vermemı ıstedı ve bı kac ılaca başladık 5 kılo gıttı rabbımın yardımıyla ınebıldıgım kadar ınmem lazım.Adet duzensızlıgı olduğu ıcın bende ılk ay tarlusal kullandım adet olur olmazda doğum kontrol ılacına başladım sımdı pazar gunu bıtıyor ve ınsallah adetımın ıkıncı gunu bı aksılık olmazda Allah ızın verırse haftaya ıgneye baslarım ben de

Allah tamamına erdirsin ve kolaylıkla sonuçlandırsın inşallah. Arkadaşım işin içine girince o kadar çok şey öğreniyorsun ki, birilerinin tüp bebek kolaydır aman yaptırın gitsin demesine benzemiyor hiç. Sağlıkla, huzurla güzel sonuçlarımız olsun arkadaşıım.

Amin arkadaşım aynen oyle ne beklıyosunuz yaptırın gıtsın derler maddı manevı yukunu kımse bılmıyor düşünmüyor tabı.Bizi bizden başka kımse anlamaz.Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın bu gunlerı tebessüm ederek hatırlayalım ınsallah

cnm inşallah bebişimiz varıdr orada :) bakalım bende kendimi hazır hissettiğim an başlıcam.. peki bu süreçte neler yaptın

bugün transfer olalı 7 gün oldu adet ağrısı var ilk günden beri belim çok ağrıyor ğögüslerimde şişkinlik var

Bizim transferler ayni gunde olmus cnm... seninkiler kacinci gun embryosuydu?

bugün transfer olalı 7 gün oldu adet ağrısı var ilk günden beri belim çok ağrıyor ğögüslerimde şişkinlik var

hayırlı olsun arkadaşım benim de bugün 7. günüm benim de göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var ayrıca otururken bi batma hissi var bende

bizim ilk tüp bebek denememiz eşimde sperm azlığı vardı internetten araştırdım aşılama ve diğer ilaçlar falan derken tüp bebek masrafını geçiyor ve eşimle konuştum direk tüp bebek yaptıralım dedim ve temmuz 30 transferim oldu bugün yedinci günüm 20 yumurta toplandı 15 de dönlenme olmuş 1 tane koydular sadece canım sıkılıyor bir tane koydukları için ilk günden beri bel ağrısı var hiç geçmiyor bakalım hayırlısı tutunma kanaması falan oluyormuş ama bende hiç kan diuye birşey yok buda ayrı bir sıkıntı

hayırlı olsun arkadaşım benim de bugün 7. günüm benim de göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var ayrıca otururken bi batma hissi var bende

aynen arkadaşım birde çok aşırı yemek yiyorum bebişim yoksa tutundudamı yiyor birde jel verdi doktor ben bunu saatinde kullanmıyorum eşimin iş çıkışına göre yapıyoruz ben korkuyorum eşim yapıyor

al benden de o kadar canım doymak nedir bilmiyorum :) inşallah tutunmuştur. ilk deneme mi

Tutunma kanamasi herkeste olmuyormus. Kafana takma bunu. Bende de bel ve göğüs ağrısı hiç olmadı. Hersey nasip kısmet benim 2. Deneme iki adet dondurulmuş koydular bu deneme cok zahmetsiz gecti iğne miğne olmadığı icin. İnşallah bayramdan sonra müjdeli haberleri alırız. 15 iyi rakam. Kac tane dondurdun.

Canim hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsu inş.
Kanamaya falan takilma bende hic lmadi.
Belim agridi sadece cok fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…