2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

İnş canımm)Ben ilk muayenemi daha doğrusu ön görüşmemi mustecep bey ile yaptım o da oldukça ilgiliydi ama murat beye de giderim 2.günü reglimin zaten dediğin gibi ekipler ve hepsi gerçekten çok ilgiliCanım oeki kaçıncı gün embriosu olacağını onlar mı belirliyor yoksa biz talepte bulunabiliyormuyuz??
Sonucun nasıl çıktı canımmm??yazmadın bugün hiiç???Dilerim sevinçten fırsat bulamamışsındır)Dualarım seninle canımmm...

çok şükür Allaha guzel çıktı canım murat bey istenilen değer dedi.mustecep beyde çok iyi evet o benim transferimi yaptı sağolsun ilaçlarını idil eczanesi var ordan al 210 tl gonal-f ler diğerleride ucuz hatta elinde kalırsa geride alıolar benim elimde ovitrel-cetrodite kalmıştı geri aldılar gonal-f açık kalırsada kan almaya bırak ordan ihtiyacı olan alır hatta seninde acil pazar gunune falan denk gelir yada az bişe ihtiyacın olursa sor kan almada oluyor ben kalan gonal-f mlerimi bıraktım kan almaya ama 24unde bıraktım çoktan kullanmıştır helalı hoş olsun inşallahda faydasını görmüştür kullanan kardeşim.

Canim öncelikle hoşgeldin aramiza İnşallah çok rahat ve basarili tedavi sürecinden sonra kuzucuklarina kavuşursun yazini okuyunca bir kez daha tek doktora bağimli kalmamak gerektiği güvenilir doktorun önemini anladim. Bazen kk'ye girerek takintilarimi arttiriyor muyum diye düşünüyorum sonra senin gibi vakalari görünce bazi şeyleri önceden bilip doktorun atlamamasi için takip de olmak gerekiyor. Doktora biraksam rahim filmsiz aşilama yapacakti, okudumlarimla ben istedim şükür tüpler açikti ama kapali da olabilirdi. Rabbim bu yolda doğru kişilerle karşilastirsin

Haydi gözün aydın canımm çok sevindimm)kese falan nezaman görücenn ayy çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerini canımmm)
Çok teşekkurler canımm idili daha öncede duymuştum ama okadar fark olabilir mi ya ben başka biryere sordum 345 dedi çok iyiymiş 210 tl canım teşekkürlerBende bırakırım canım kalanları kan almaya dediğin gibi tek doz icin ihtiyaç olması durumunda süper olur

Kızlaaarrr ben birşeyi merakediyorum 3.gün veya 5.gün embriosu olacağını neye göre belirliyorlar biz kendimiz tercihte bulunabiliyormuyuz???Bu ay başlıycam tedavime aklıma takıldı 5.gün blastokist oluyor yani daha fazla bölünüyor ve tutunma şansı daha yüksek diye birşey okudum ama bunu kim belirliyor??

günaydinn ....iyi haftalar diliyorum...yarin için iznimi aldım adanaya gidiyoruım...arkaaslar dua edin inşaşalhh rahim kalınlasmistir ve transfer tarihini verirler...cokkkk sabirsizlanmaya başladimmmmm

Rabbim yardımcınız olsun... İnşallah herşey yolunda gider, transferiniz gerçekleşir buz bebişleriniz annesinin karnında can bulur

Yarın burada güzel haberler verirsin inşallaaaahhh ... Rabbim yardımcın olsun

Canım henüz o aşamaya gelmedim ama bildiğim kadarıyla bunu senin yumurta sayın ve kaliten belirliyor, eğer sayı çok ve 5. günü beklemeyi riske atılabilecek kalitedeyseler 5. güne bekliyorlar, yoksa 3. gün hatta 2. gün olabiliyor... yani senin tercihin diye bir şey söz konusu olmuyor. Sen bence hiiç 3.-5. gün diye takılıp stres yapma emin ol o kadar çok ki 2. gün 3. gün embriyosu olup pozitif sonucu alan. Çünkü bazı durumlarda embriyo anne karnında doğal ortamında daha güzel gelişim gösterebiliyormuş.... Allah yardımcımız olsun, hangisinde hayırlı sonucu alacaksak onu nasip etsin

Canım ben varımmm senden biraz önceyim sanırsam bayramdan sonra adet olucam inşallah, şimdi doğum kontrol hapı, vitaminler ve ayın 8 inde lucrine başlıyorum Allah nasip ederse (ben lucrini biraz kısa kullanıcam sanırsam doktor eylüle çok uzatmıycak benim iznimden dolayı) aslında ağustos için yeni bir topik mi açsak biraz listede sıkıntı var, birbirimizi zor takip ediyoruz sanki şimdiden hayırlı olsun tedavin Allah yardımcımız olsun

kızlar yardım!! bu jeli bana gunde 1 kullan dedi doktor ama forumlarda hep 2 kere kullanıomuş millet..birde vajinanın nekadar iiçine yerleştirilicek jel,yatmak gerekiyormu yaptık tan donra?bu arada iğnemden 1 gunluk kaldı ama doktorum artık iğneyi kesin jele geçin dedi yardımmmmm

Anladım canım tesekkurler cevabın için.Amiinn rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş canımm.Dogru olacağı varsa olacak zaten..Buarada bende ağustos ortası başlıycam inş bir terslik reglimde gecikme veya erken olma durumu olmazsa 17 ağustos regl tarihim ve yaklaştıkça heyecan basıyor)acaba uzun prot.mu kısa prot.mu olucak birde lukrin ne içindi yaw?

Canım iki aşılamamda da kullandım gunde 1 defa ben o dikdörtgen terine kadatr içeri itmiştim doktorumda öyle demişti sıktıktan sonra 10 15 dk yatip kalkabilirsin hemende kalkılabilir ama azda olsa geri geliyor...Yalnız diğer topikten bir arkadaşımda tüp bebek tedavisi oluyor bu ay ve ona da jel verdi doktoru ve ona yarısına kadar sok demiş doktoru canım bence sor doktoruna belki tüpte daha farklıdır

crinone jeli ben de kullanıyorum sadece günde 1 defa kullanılacak ve doktorum kolay emilebilmesi için jeli kullandıktan sonra 15 dakika kadar evin içinde yavaşça yürü dedi

Merhaba,

Ben de burada yeniyim. 38 yaşındayım ve maalesef rezervlerim azalmış Bu ay Yeditepe Üniversitesi'nde tüp bebek deneyecektik; ama tsh'ım yüksek çıkınca bir ay ertelendi. Yarından sonra da bir işlem yapacaklar, hem görüntüleme yapacaklarmış, hem de "çizik atma" denilen bir işlem yapacaklarmış. Çok zor bir süreç. Bu benim 3. denemem olacak. Umarım bu defa tutar.

Canım 2 Ağustos iğnelere başladım )

Canim lucrini uzun pro. yumurta baskilamak için veriyorlar. Reglinle çagirdilarsa kisa prot. olur seninki herhalde yok daha görüşmeyip kendin reglinle görüşürum diye düşündüysen belli olmaz tabi uzun da olabilir hayirlisi olsun da... Ayni zamanlarda aşagi yukari tedavilerimiz inşallah peşpeşe güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…