2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hoşgeldiniz öncelikle Bu zor süreçte Rabbim işlerinizi kolaylastirsin yarin için kolay gelsin, güzel haberlerinizi almak dileği ile...

Canim hayırlı olsun transferin sımsıkı tutunsu inş.
Kanamaya falan takilma bende hic lmadi.
Belim agridi sadece cok fena...

çok saol canım allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler versin bugün 8 gün oldu bende eşimde
sabırsızlıkla bebişimizi bekliyoruz yaşımız küçük ama allahım inşallah hayırlısını verir

Bugün test yaptım ve ikinci çizgi çok nadir olsada görünüyor transferimin 8 günü ilaçlardan mı yoksa bebişim tutundu eşimi arıcaM yardım

Son düzenleme:
kızlar ben haziran ayında tüp bebek yaptırmıştım tutmamıştı. ilk adetim tam 28 günde geldi. onadan sonraki 33. günde falan geldi ama bir türlü tam gelmiyor. bir ped değiştirecek kadar bile değil. nedendir sizce. öünümüzdeki ay tekrar deneme yapmak istiyorum ama korkuyorum ya adet olamazsam diye.

günaydın kızlarrr ;

iyi haftalar herkese, ve şimdiden iyi bayramlar. muhtemelen bayram boyunca giremem.benden 4 yaş küçük olan yeğenim bayramın 3. günü evleniyor :))) çok enteresan geliyor, yaş farkımız çok olmasa da o benim ilk yeğenim.... teyzeyim sonuçta

MELEK
2.DENEME 1.NEGATİF
SPERM VE YUMURTA REZERV AZLIĞI
ANKARA TÜP BEBEK MERKEZİ DR CEM AKARSU
POZİTİF

canım tebrikler. Allah sağlıkla sıhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah..... darısı başımıza :)))

amin cnm.. kesinlikle doktor çok önemli ve tek bir doktora bağlı kalmamak gerekli.. umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz.. sen nasıl bi tedaviye başlıyacaksın ve sorun neydi..

cnm geçmiş olsun umarım hayırlı haberlerle sonuçlanır :) bu arada bnmde fsh yüksek doktorun ne önerdi ilaç vs.

Hayirlisi olsun canim kismet olmayinca olmuyo iste vardir ertelenmesinde bi hayir massallah seri uretime gecmisin kiz 26 yumurta supermis. Valla ben 15 yumurta cikarttim ilac dozu azdi ama kaliteleri iyi sukur yumoslarimin

kızlar bende mayısta denedim 69 yumurta toplandı 60 tanesi olgundu 30 tane döllendi galiba 6 tane donduruldu ben çiçek geçirdim beklemedeyim ağustosta tedaviye tekrar başlayacm galiba

kayseriyozgat 27 pco 1. deneme ağustos 21 adet olunca başlanacak

arkadaşlar ben de pcos nedeniyle 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm şimdi 7 aylık hamileyim diyeceksiniz neden burdasın çünkü ben hep ilk tüp bebekte umut besleme diye okudum ve biraz endişeyle girdim tedaviye hatta ilaçlarımı bile 2. transvere göre aldım 7 yumurta aldılar 5 i döllendi 3ü tuttu ve şu anda bir oğlum 2 tane de dondurulmuş yumurtam var sizlere destek olmak istedim umudunuzu ve inancınızı hiç kaybetmeyin Allahım her isteyene taddırsın bu sevinci

Selam kızlar nasılsınız transferi ,opusu olanlara kolaylıklar diliyorum her şey yolunda gider inşallah..

vilmaa bugün test yapacaktın inşallah yüzünü güldüren sonuçlar alırsın..

Benim de test günüm bayramın 1. gününe denk geliyor ama ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum 5.gün embriyosu çıkar mı sizce 9.günde? .Hiç bi belirti filan da yok ama hayırlısı bakalım

Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...

Yaptirdiniz mi testinizi ? İnşallah güzel haberlerinizi aliriz Allah yardimciniz olsun...
Evet cnm yaptırdım malesef negatif üçüncüye yine dondurulmuşlarla denicem sanırım gerçi doktorum yurt dışındaymış daha konuşamadım 21 inde randevum var ozaman kesin karar vericez hayırlısı böyleymiş inşallah bir sonraki sefere..:)

merhaba hayırlı olsun hamileliğin bende cumartesi aldım bu müjdeli haberi dünde doğruladım sakıncası yoksa değerinin kaç çıktığını öğrene bilir miyimİNŞALLAH kucağımıza almakta nasip olur

canmm tebrik ederim hayırlı sağlıklı bi hamilelik dilerim inşallah..aynı gün opu olmuştuk seninle ben de yarın yaptırıcam kan testi inşallah beni de güldürür rabbim

kızlar maalesef sonuç yine negatif... ve doktorum çocuk için az zamanım kaldığını söyledi erken menopoz riskinden dolayı.. takdir böyle demek ki 2 ay sonra tekrar denicez... ya bi de aklıma bişey geliyo... yıllar önce ben bi hocaya gitmiştim bana sübyan hastalığımın olduğunu söylemişti sanırım bu çocuk olmasını engelliyormuş bilen var mı aranızda... offf sanırım iyice kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…