2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım çok sevindimmm, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarabbim:)) dualarımız hep birbirimiz için zaten, aynı kaderleri paylaşıyoruz, aynı zorlu yolları katediyoruz. her gün bu topicde yazamasam da mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum, ne zaman bir mutlu haber gelecek umuduyla:)) inan kendim hamile kalmış gibi sevindirik oluyorum:). ama hamiş kalan arkadaşlar lütfen bizden desteklerini esirgemesinler, tecrübelerini paylaşsınlar... emoooossssshh, filoloooooogguuum, harmaaaann nerelerdesiniz ve diğer hamişlerimiz nerelerdesiniz:)))

üzülme be arkadaşım ne olursa olsun mücadelemize devam edelim, dualarımızla yüce rabbimiz inşallah birgün bize de anne olmayı nasip eder, hayırlısıyla... yaşını bilmiyorum ama bizzat ben şahidim, annemlerin komşusu 1 kez tüp bebek denemiş tutmamış maddi imkansızlıklardan dolayı birdaha da deneyememiş, doktorlar da ümidini kırmış kızın... asla gebe kalamasın diye... kadın 42 yaşında doğal yolla hamile kaldı ve şu an 1 yaşlarında dünyalar tatlısı bir evladı var...

canım tebriklerrrr :))) böyle haberleri okuyunca çok seviniyorum, Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah :))))

sanki uzun bi kuyruktaymışız gibi; hamile kalmadan çıkılmayan ve yerinden de ayrılınmayan bi kuyruk.... bi hamile daha olunca sıra bize doğru ilerliyomuşş gibi; sıranın neresindeyim bilmiyorum ama her hamile sırayı bana biraz daha yaklaştırıyo sanki :)))) yaşasın bi hamile daha

amin cnm.. kesinlikle doktor çok önemli ve tek bir doktora bağlı kalmamak gerekli.. umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz.. sen nasıl bi tedaviye başlıyacaksın ve sorun neydi..

Canim başkent Hulusi bey de ilk tüp bebek denememe başliyorum inşallah. Ben de çikolata kisti var uzun protokol uygulanacak 2 gün sonra lucrine başliyorum bayram sonrasi adetimle de inşallah yumurta geliştiricilere Canim bu arada senin FSH kaç ki gözden kacmis. Fsh'a tek başina çok da tak olmamak lazim pek cok faktörle yumurta rezervini degerlendirmeli, benim fsh da 9-10 larda fakat doktorum ultrason görüntüleri vs pek cok sey önemli stres fshi daha da yükseltir demişti. Ben yeni amh yaptirdim kötü cikmadi şükür. Sen yaptirdin mi hic? Sakin fsh yüksek yumurtalarim kötü mü diyim vucudunun da öyle calişmasina izin verme ...

Son düzenleme:
brüksel tüp bebeğe giden varmı?bende oraya gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum.bu ayda mecburen gideceğim.medicana bahçelievler süha beyle görüştüm.çok ilgili,esprili birisi.ona gidecektim bu ay ama maalesef tatile çıkıyor.

vilma hayirli olsn cok sevindm kacinci gun embriyosu kacinci gun test yptin cnm bide degerin kac cikti . rabbim kucagina alirsin saglikli birsekilde cnm

Kızlar oncelikle hepinize teşekkür ederim.. inşallah hepimize nasip olur kucagimizda gormek... Cnm benim degerim 60 cikti.. henuz doktorumla gorusemedim. Ama test sonucunda uc haftalik periyoda denk geliyo. Cok yuksek bir deger olmadiginin farkindayim ama Ben degerlere takilmiyorum. Rabbim ol derse olacak ... Cunku cok okuduk hamilelik belirtisi hissesip negatif cikanida degeri yuksek cikip birden dusenide... O yuzden hicbiri onemli degil.. Tek duam rabbime ol de diye yalvarmak.. gerisi referruat... Ama Iki tane koymuslardi ikiz olurmu ondan pek emin defolun.. bu arada Seninde.haberin hayirli olsun... Kizlar insaallah herkes hamile kalsin rabbimden en buyuk duam bu..

Maşallah, gözün aydın. RAbbim hayırla sonuçlandırsın inşallah. Vallahi yatmaktan sıkıldım ben belime ağrılar girdi. Şu üçüncü günü de atlatayım ayaklanmak istiyorum artık.

Hakkında hayırlısı olsun zamanı gelmemiştir daha en kısa sürede kavuşursun İNŞALLAH .Evet yanlış hatırlamıyorsam ümmü sübyan diye konusu geçiyor bunun için muska yapıyorlar ve onu banyo haricinde hiç boynundan çıkarmıyorsun yaptırmakta fayda var

Haklısın değerler herkeste farklı oluyor pozitif olsun da gerisi gelir ALLAH ın izniyle benim arkadaşımın da 10.gün değeri 65 ti sonra ikiye katladı şuan dünya tatlısı bir kızı varAsıl zor süreç bundan sonra başlıyor şuan tek isteğim hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarını duymak o zamana saklıyorum sevincimi hepimize SAĞLIKLICA KUCAĞIMIZA almak nasip olur İNŞALLAH(AMİNN)

Çok teşekkür ederiz yumurta sayiniz çok fazla olmamasina rağmen hem transfere hem dondurmaya yetmiş maşallah demek ki sayisi değil kalitesi önemli bir kez daha anliyorum. Rabbim oğluşunuzu sağlikla kucaginiza alip uzun bir ömrü birlikte geçirmenizi nasip etsin Bebişinizle Allah'a emanet olun...

âmin canım inşallah kavuşuruz hepimiz.... bu muska işleri ne bileyim daha önce de verdiler öyle sonra işe yaramıyor dediler oysa ki ben de inanarak takmıştım faydası olur diye ama ne bileyim sonra hiç takmadım da çok kafam karıştı.. sonuçta her şeyden medet umuyor insan ne söylenirse yapmaya çalışıyor işte... Allah bu çabalarımızı görsün yüce Rabbim güldürsün hepimizi

Canimmmm gözün aydinnnn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun... Canim namazlarini ilk günden mi ayakta kildin? Transfer sonrasi gusül abdesti içime pek sinmeyecek sen kacinci gün banyo yaptin? Tekrar tebrikleeeerr

üzülmemek elde değil elbetteki ama inancımı ve umudumu da yitirmiyorum zaten başka türlü de yaşanmaz. ben 31 yaşındayım ama 40 yaşındaki bir kadının yumurta rezervi varmış...bana da çevrem çok örnekler gösteriyor kafadan atsanız kendi kendine olacak diyor belki de öyledir bilmiyorum ama ah o kafadan atabilsek o düşünceleri kırılma noktası o zaten kim bilir ... inşallah bu örneklerdeki gibi olur da bizler de tadarız inşallah... Allah herkesin evladını bağışlasın... ben hayatta en umulmadık zamanlarda umulmadık şeyler olabileceğine inanıyorum zaten... desteğin için teşekkürler... birbirimizi en çok biz anlarız

Canim demek ki vakti gelmemis inşallah 2 ay sonraki denemende yüzün güler tüm yaşadigin bu kötü günleri Unutursun

Cnm Evet namazlarimi ilk gunden itibaren ayakta kildim.. dedimki duseceksenizde Allah yolunda dusun uyan olmamis olursunuz gelince gusletmek aklima gelmedi acikcasi ya aldimmi emin degilim.. tibbi bisey sonucta gusul gerektirecegini.dusunmedim ama bi gun sonra yikandim diye hatirliyorum ve terledigim icimde hemen hergun dus aldim ilik Suyla...

kizlar sayili gun gecermi :) 1 gunum bugun kizlar bide bn gece cok gerildim kendimi gerilirken yakaladm birsey olur my acaba

geçer geçer hayırlısıyla kafana bi şey takma bugünlerinin keyfini çıkar Allah korur onları her hareketini takma isteksiz olmuş sonuçta bi şey olmaz kötü düşünme hadi hayırlısıyla inşallah pozitif sonuçlarını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…