- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.981
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
kızlar maalesef sonuç yine negatif... ve doktorum çocuk için az zamanım kaldığını söyledi erken menopoz riskinden dolayı.. takdir böyle demek ki 2 ay sonra tekrar denicez... ya bi de aklıma bişey geliyo... yıllar önce ben bi hocaya gitmiştim bana sübyan hastalığımın olduğunu söylemişti sanırım bu çocuk olmasını engelliyormuş bilen var mı aranızda... offf sanırım iyice kafayı yedim
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
amin cnm.. kesinlikle doktor çok önemli ve tek bir doktora bağlı kalmamak gerekli.. umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz.. sen nasıl bi tedaviye başlıyacaksın ve sorun neydi..
merhaba hayırlı olsun hamileliğin bende cumartesi aldım bu müjdeli haberi dünde doğruladım sakıncası yoksa değerinin kaç çıktığını öğrene bilir miyimİNŞALLAH kucağımıza almakta nasip olur
kızlar maalesef sonuç yine negatif... ve doktorum çocuk için az zamanım kaldığını söyledi erken menopoz riskinden dolayı.. takdir böyle demek ki 2 ay sonra tekrar denicez... ya bi de aklıma bişey geliyo... yıllar önce ben bi hocaya gitmiştim bana sübyan hastalığımın olduğunu söylemişti sanırım bu çocuk olmasını engelliyormuş bilen var mı aranızda... offf sanırım iyice kafayı yedim
vilma hayirli olsn cok sevindm kacinci gun embriyosu kacinci gun test yptin cnm bide degerin kac cikti . rabbim kucagina alirsin saglikli birsekilde cnm
Kızlar oncelikle hepinize teşekkür ederim.. inşallah hepimize nasip olur kucagimizda gormek... Cnm benim degerim 60 cikti.. henuz doktorumla gorusemedim. Ama test sonucunda uc haftalik periyoda denk geliyo. Cok yuksek bir deger olmadiginin farkindayim ama Ben degerlere takilmiyorum. Rabbim ol derse olacak ... Cunku cok okuduk hamilelik belirtisi hissesip negatif cikanida degeri yuksek cikip birden dusenide... O yuzden hicbiri onemli degil.. Tek duam rabbime ol de diye yalvarmak.. gerisi referruat... Ama Iki tane koymuslardi ikiz olurmu ondan pek emin defolun.. bu arada Seninde.haberin hayirli olsun... Kizlar insaallah herkes hamile kalsin rabbimden en buyuk duam bu..
arkadaşlar ben de pcos nedeniyle 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm şimdi 7 aylık hamileyim diyeceksiniz neden burdasın çünkü ben hep ilk tüp bebekte umut besleme diye okudum ve biraz endişeyle girdim tedaviye hatta ilaçlarımı bile 2. transvere göre aldım 7 yumurta aldılar 5 i döllendi 3ü tuttu ve şu anda bir oğlum 2 tane de dondurulmuş yumurtam var sizlere destek olmak istedim umudunuzu ve inancınızı hiç kaybetmeyin Allahım her isteyene taddırsın bu sevinci
Hakkında hayırlısı olsun zamanı gelmemiştir daha en kısa sürede kavuşursun İNŞALLAH .Evet yanlış hatırlamıyorsam ümmü sübyan diye konusu geçiyor bunun için muska yapıyorlar ve onu banyo haricinde hiç boynundan çıkarmıyorsun yaptırmakta fayda var
üzülme be arkadaşım ne olursa olsun mücadelemize devam edelim, dualarımızla yüce rabbimiz inşallah birgün bize de anne olmayı nasip eder, hayırlısıyla... yaşını bilmiyorum ama bizzat ben şahidim, annemlerin komşusu 1 kez tüp bebek denemiş tutmamış maddi imkansızlıklardan dolayı birdaha da deneyememiş, doktorlar da ümidini kırmış kızın... asla gebe kalamasın diye... kadın 42 yaşında doğal yolla hamile kaldı ve şu an 1 yaşlarında dünyalar tatlısı bir evladı var...
Cnm Evet namazlarimi ilk gunden itibaren ayakta kildim.. dedimki duseceksenizde Allah yolunda dusun uyan olmamis olursunuzCanimmmm gözün aydinnnnRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun... Canim namazlarini ilk günden mi ayakta kildin? Transfer sonrasi gusül abdesti içime pek sinmeyecek sen kacinci gün banyo yaptin? Tekrar tebrikleeeerr
Canim demek ki vakti gelmemisinşallah 2 ay sonraki denemende yüzün güler tüm yaşadigin bu kötü günleri Unutursun
kizlar sayili gun gecermi :) 1 gunum bugun kizlar bide bn gece cok gerildim kendimi gerilirken yakaladm birsey olur my acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?