- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.001
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
kızlar maalesef sonuç yine negatif... ve doktorum çocuk için az zamanım kaldığını söyledi erken menopoz riskinden dolayı.. takdir böyle demek ki 2 ay sonra tekrar denicez... ya bi de aklıma bişey geliyo... yıllar önce ben bi hocaya gitmiştim bana sübyan hastalığımın olduğunu söylemişti sanırım bu çocuk olmasını engelliyormuş bilen var mı aranızda... offf sanırım iyice kafayı yedim
Yok canım ben geçen ay reglimde gittim görüşmeye ama tatile gideceğim için başlayamadık birdahaki reglinin 2.günü gel dedi dokturum ozaman kısa olacak neye göre belirliyorlar acaba bende hep uzun olsa benim için daha iyi gibi geliyor zira aşılamalarımda az yumurtam gelişti bunda da öylr olucak diye korkuyorum 1 ay baskılansa sonraki ay coşarlar gibi geliyorCanim lucrini uzun pro. yumurta baskilamak için veriyorlar. Reglinle çagirdilarsa kisa prot. olur seninki herhalde yok daha görüşmeyip kendin reglinle görüşürum diye düşündüysen belli olmaz tabi uzun da olabilirhayirlisi olsun da... Ayni zamanlarda aşagi yukari tedavilerimiz inşallah peşpeşe güzel haberler veririz
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
Arkadaslar yarin opu toplama islemim var dua edin nolur cok heyecanliyim bide sorum olucak toplama isleminden sonra malum onumuz bayram nasil gezebilir is yapabilirim dimi
Kuzuuuummm coook sevindimmmmKızlar oncelikle hepinize teşekkür ederim.. inşallah hepimize nasip olur kucagimizda gormek... Cnm benim degerim 60 cikti.. henuz doktorumla gorusemedim. Ama test sonucunda uc haftalik periyoda denk geliyo. Cok yuksek bir deger olmadiginin farkindayim ama Ben degerlere takilmiyorum. Rabbim ol derse olacak ... Cunku cok okuduk hamilelik belirtisi hissesip negatif cikanida degeri yuksek cikip birden dusenide... O yuzden hicbiri onemli degil.. Tek duam rabbime ol de diye yalvarmak.. gerisi referruat... Ama Iki tane koymuslardi ikiz olurmu ondan pek emin defolun.. bu arada Seninde.haberin hayirli olsun... Kizlar insaallah herkes hamile kalsin rabbimden en buyuk duam bu..
Arkadaslar yarin opu toplama islemim var dua edin nolur cok heyecanliyim bide sorum olucak toplama isleminden sonra malum onumuz bayram nasil gezebilir is yapabilirim dimi
Kuzuuuummm coook sevindimmmmgözün aydin Rabbim saglikli bi seklide kucagina almayi nasip etsin insallah girer girmez senin haberini gördüm cok mutlu oldum canim yaa nezaman gidiceksin bidaha ??
Selam Sekerler ben geldimuzun Zaman giremedim yogundum biraz, Topik baya ilerlemis yaf, takip edemedim , Yeni Hamis haberleri varmi? kimler ne durumda merak ediyorum sizleri....Rapunzel , Vilmaa , Filologumm, bbz, Harman2012...ve adini sayamadigim diger arkadaslarim nasilsiniz? Hamisler katildimi aramiza ???? ben yani biz iyiyiz sekerler cok sükür ilk resmini aldik bebegimizin keseyi gördük cok sükür, iki hafta sonra Rabbim nasip ederse Kalp atislarini görmeye gidicez insallah görürürz :18:
Hosgeldin canim , durumun nedir? Tedavidemisin ?Selam arkadaslar bn yeni katıldım araniza
cok güzel silikte olsa positif canim, ama kesin sonuc icin Kan testi vermelisin, Insallah onaylanir Hamileligin canim yaa, ozaman seviniriz hepberaberBugün test yaptım ve ikinci çizgi çok nadir olsada görünüyor transferimin 8 günü ilaçlardan mı yoksa bebişim tutundu eşimi arıcaM yardım
kızlar ben haziran ayında tüp bebek yaptırmıştım tutmamıştı. ilk adetim tam 28 günde geldi. onadan sonraki 33. günde falan geldi ama bir türlü tam gelmiyor. bir ped değiştirecek kadar bile değil. nedendir sizce. öünümüzdeki ay tekrar deneme yapmak istiyorum ama korkuyorum ya adet olamazsam diye.
Hoşgeldin canımmmm merak ettik seni iyi olmanıza çok sevindiminşallah hep böyle devam eder..
Benim test günü perşembe ama yarın yaptırcam testimi:18::18:yarın 9. gün oluyor 5. gün embriyosu oldugu için mi yoksa yanlış mı hesapladılar test gününü bilmem ama perşembe 10.güne denk geliyor..Dua et nolur kuzucuklarım gelsin
60 güzel bi deger canim, benim ilk test 39 cikmisti, insallah degerlerin Kat bi Kat articak canim , Rabbim sana bugünü görmeyi nasip etti insallah gerisinde nasip eder , icini ferah tut. biliyorum bende ikinci testi yapana Kadar cok korktum seni cok iyi anliyorum bol bol Dua et, yapacak tek seyimiz Dua etmek canim, Dualarimdasiniz hepiniz. Degere göre tek mi ikizmi anlasilamyio canim cok düsük degerde olup ikiz olani duydum o yüzden Rabbimden hayirlisi dedigin gibi tek yada ikiz hepsi kabülümüzBilmiyorum cnm doktora degerleri faxladik ama bes gibi arar anca.. sanirum bayramin birinci gunu gideriz deger arttimi diye artar insaallah.. Sen ne durumdasin ikizmiydi tekmi..banada Iki tane koydular ama deger 60 olunca Tek diye dusunuyorumGerci farketmez rabbim gobusumuzdekini bagislasin yeter
giremedim tatlim yaa, yogundum biraz ama hep aklimdaydinizHoşgeldin canımmmm merak ettik seni iyi olmanıza çok sevindiminşallah hep böyle devam eder..
Benim test günü perşembe ama yarın yaptırcam testimi:18::18:yarın 9. gün oluyor 5. gün embriyosu oldugu için mi yoksa yanlış mı hesapladılar test gününü bilmem ama perşembe 10.güne denk geliyor..Dua et nolur kuzucuklarım gelsin
canım 5. gun embrıyosunda 10.gun testı yapıyorsun 3. gun embrıyosundada 12. gun yanı toplamda 15 gun olması lazım yanı yanlışlık yok canım testını yarın yaptırsan bıle cıkar
melegim tutunuyor mu acaba bana :)
Canimmm hadi insallah Hamis haberlerini bekliyoruuzzzz, Kuzucklarin tutunur insallah Göbisine SIMSIKI, Test günü nezaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?