2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım çok tebrik ederim darısı başımıza :)

canım üzülme, denemeye devam. Allah tez zamanda bebişine kavuşturur inşallah :)

Yok canım ben geçen ay reglimde gittim görüşmeye ama tatile gideceğim için başlayamadık birdahaki reglinin 2.günü gel dedi dokturum ozaman kısa olacak neye göre belirliyorlar acaba bende hep uzun olsa benim için daha iyi gibi geliyor zira aşılamalarımda az yumurtam gelişti bunda da öylr olucak diye korkuyorum 1 ay baskılansa sonraki ay coşarlar gibi geliyor)buarada lukrine kaçıncı günü başlanıyor adetin?Gerçi benim yumurtlama olmuştur bu ay ama neyse olmadı arar sorarım başlasammı diye ondan soruyorim canım..

Çok sevindim canımm rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasipetsinn)Her hamiş haberinde benimde birgün sıram gelecek diye hissediyorummm))Buarada senin doktorun kimdi canımm?Bende memorial da başlıycam bu ay...opunu,transferini kimler yaptı?kaçıncı gün embriosuydu???Çok soru sordum sanki yaww heyecan bastı beni dee)Bencede değere takılma canım çok şükür rabbimind izni ile bak gör nasıl artacak...

Arkadaslar yarin opu toplama islemim var dua edin nolur cok heyecanliyim bide sorum olucak toplama isleminden sonra malum onumuz bayram nasil gezebilir is yapabilirim dimi

Cnm benim butun toplama transfer islemlerimi mustecep bey yapti. Allah nasip ederse dogurana kadar ondayim... Yine yapsam yine onda yapardim Ben doktorumdan memnunum... Arada yumurtalarimin takibini murat bey yapti oda cok iyi... Benim ucuncu gun embriyosu cnm.. o konuya hic takilmadim besinci gunun daha Fazla umudu oldugunu dusunmuyorum... O Allah yardimcin olsun... Yardimcimiz olsun...

Arkadaslar yarin opu toplama islemim var dua edin nolur cok heyecanliyim bide sorum olucak toplama isleminden sonra malum onumuz bayram nasil gezebilir is yapabilirim dimi

Selam korkma canm adet sancısı gibi bi ağrın oluyor..Günlük rutinlerini etkilemeyecek kadar az..Benm günlük pedi kirletecek kadar kanamam oldu 1-2 saate kesildi çok acıkmıştım hastanede yemek verdiler ama doymadım dışarda da yemeğe gittik yani korkma ben boşa stres yapmışım kendime kolay bi işlem..

Selam Sekerler ben geldim uzun Zaman giremedim yogundum biraz, Topik baya ilerlemis yaf, takip edemedim , Yeni Hamis haberleri varmi? kimler ne durumda merak ediyorum sizleri....Rapunzel , Vilmaa , Filologumm, bbz, Harman2012...ve adini sayamadigim diger arkadaslarim nasilsiniz? Hamisler katildimi aramiza ???? ben yani biz iyiyiz sekerler cok sükür ilk resmini aldik bebegimizin keseyi gördük cok sükür, iki hafta sonra Rabbim nasip ederse Kalp atislarini görmeye gidicez insallah görürürz :18:

Kuzuuuummm coook sevindimmmm gözün aydin Rabbim saglikli bi seklide kucagina almayi nasip etsin insallah girer girmez senin haberini gördüm cok mutlu oldum canim yaa nezaman gidiceksin bidaha ??

Rabbim insallah hayirlisiyla opunu tamamlatir tatlim, insallah hersey güzel gecer rahat tut kendini...benim adet sancisi gibi agrilarim oldu2 Saat sonra gecmisti ama 2-3 gün daha karnimda agri oldu ama herkezde ayni olmayabilir, sen suan isi düsünme bence kendini düsün canim, Bayramda olsa sen suan daha önemlisin , oldugu Kadar olur. Rabbim yardimcin olsun , hayirli haberler verirsin insallah

Kuzuuuummm coook sevindimmmm gözün aydin Rabbim saglikli bi seklide kucagina almayi nasip etsin insallah girer girmez senin haberini gördüm cok mutlu oldum canim yaa nezaman gidiceksin bidaha ??

Bilmiyorum cnm doktora degerleri faxladik ama bes gibi arar anca.. sanirum bayramin birinci gunu gideriz deger arttimi diye artar insaallah.. Sen ne durumdasin ikizmiydi tekmi..banada Iki tane koydular ama deger 60 olunca Tek diye dusunuyorum Gerci farketmez rabbim gobusumuzdekini bagislasin yeter

Hoşgeldin canımmmm merak ettik seni iyi olmanıza çok sevindim inşallah hep böyle devam eder..

Benim test günü perşembe ama yarın yaptırcam testimi:18::18:yarın 9. gün oluyor 5. gün embriyosu oldugu için mi yoksa yanlış mı hesapladılar test gününü bilmem ama perşembe 10.güne denk geliyor..Dua et nolur kuzucuklarım gelsin

Selam arkadaslar bn yeni katıldım araniza
Hosgeldin canim , durumun nedir? Tedavidemisin ?

Bugün test yaptım ve ikinci çizgi çok nadir olsada görünüyor transferimin 8 günü ilaçlardan mı yoksa bebişim tutundu eşimi arıcaM yardım
cok güzel silikte olsa positif canim, ama kesin sonuc icin Kan testi vermelisin, Insallah onaylanir Hamileligin canim yaa, ozaman seviniriz hepberaber hemen Kan Testi ver bence

canim bende normal yani okadar igneler , ilaclar dengemiz karisiyo ... buda Bünye yani Makina degilki dogal olarak karisiyo...ama sen yinede bi Doktoruna danis derim , bakalim o nedicek , hem belki sana düzenleyici falan verir

canım 5. gun embrıyosunda 10.gun testı yapıyorsun 3. gun embrıyosundada 12. gun yanı toplamda 15 gun olması lazım yanı yanlışlık yok canım testını yarın yaptırsan bıle cıkar

60 güzel bi deger canim, benim ilk test 39 cikmisti, insallah degerlerin Kat bi Kat articak canim , Rabbim sana bugünü görmeyi nasip etti insallah gerisinde nasip eder , icini ferah tut. biliyorum bende ikinci testi yapana Kadar cok korktum seni cok iyi anliyorum bol bol Dua et, yapacak tek seyimiz Dua etmek canim, Dualarimdasiniz hepiniz. Degere göre tek mi ikizmi anlasilamyio canim cok düsük degerde olup ikiz olani duydum o yüzden Rabbimden hayirlisi dedigin gibi tek yada ikiz hepsi kabülümüz Rabbim yeterki saglik ve Can versin kuzularimiza .... Biz keseyi gördük cok sükür, 2 Hafta sonra Kismet olursa Rabbim nasip ederse Kalp atislarini görmeye gidicez, bana 2 Transfer oldu ama Kese bitaneydi , yani sanirim tek bizimkide , eger tek yumurta ikizi olduysa iki hafta sonra belli olur , Rabbim saglikli, eli ayagi Düzgün ve hayirli evlat nasip etsin , artik kac tane olursa

giremedim tatlim yaa, yogundum biraz ama hep aklimdaydiniz ayyy hadi insallah canim yaaa az kalmisss, heyecanlandim simdi valla :18: benimde 10. gün testi canim normal sanirim 5. gün Embriosu olunca erken cagiriolar , ayy kizzzz bende Persembe almsitim haberiiiiiii, ayy Rabbim insallah positif cikar sonucun Deli etmemmi her aksam Dualarimdasiniz , edicem kuzuuum edicemm, insalllahhh kuzucuklarin tutunur SIMSIKI seni asla birakmazlar Belirtilerin varmi yani SIKINTIN ?

canım 5. gun embrıyosunda 10.gun testı yapıyorsun 3. gun embrıyosundada 12. gun yanı toplamda 15 gun olması lazım yanı yanlışlık yok canım testını yarın yaptırsan bıle cıkar

Evet canm yarın yaptırıcam ama biz ilçede kalıyoruz işimiz gereği burdaki devlet hastanesinde daha önce test yaptırmıştım yanıltıcı bi sonuç çıktı eski aletleri filan,korkuyorum yine yanlış bi sonuç çıkar üzülürüm diye merkeze de öğleden sonra gideriz ancak saat 2 gibi test versem acil bölümünde aynı gün çıkar mı sence :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…