2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Vallahi öyle dedi sonuçta bildiğimiz şu tabi kilo olunca herşeyde olduğu gibi bunda da etkisi olabiliyor ama bu kadar değil :) İnşallh sen güzel tecrübeni orada yaşarsın Ben yumurta geliştirici olarak elimde 3 kudu gonal f olduğundan günlük 225 gonal f 75 lik menegondan 2 toz 1 su (150 mg) vurundum tabi sabah akşamda yumurta çatlamasın diye lucrin kullanmıştım Senin kontrolün ne zmaan gördün mü yumurtanın gelişimini kaç folikülün vardı Bu arada bir sorun olursa veya süreçlerde öğrenmek istediğin bişey her zaman cevaplamaya hazırım canım

canım ya inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın benim ilk kontrolüm yarın bakalım yarın ne diycek bende ilk 2 gün 375 ml menagon başladı 3 ve 4. gün 300 e düşürdü bide lucrin kullanıyorum 4. iğnemi bugün vurulucam yarın kontrol var bakalım bu arada cevapların için çok çok teşekkür ederim canım çok saol

İnanır mısınız bu durumda olan tek kişi benim sanıyordum...çok heyecanlandım...kendim gibi bissürü insan....şimdi işyerindeyim akşam eve gidince nefes almadan okuyacağım...ben de ohss nedeniyle tedavisi ertelenenlerdenim...26 Haziran da toplama işlemi yapıldı...16 tane toplandı...14 ü üzerinde işlem yapıldı...8 i 3. gün donduruldu...4 ü 1. kaliteymiş...doktor bana bu adetin değil bir sonraki adetine birkaç gün kala geliyorsun bana dedi...şuan sadece bunu biliyorum...bu arada ilk denemem...heyecansız ve duygusuzum....Ramazan ı geçireceğim içinse çoook mutluyum....

Tüm duygularına katılıyorum gerçenten özel hissettiriyor ve neyse onu söylüyor hatta surat asınca kızıyor bile istemiyorum ben asık hasta diyor gerçekten iyi biri bende de rezerv azlığı var ve kuzucuğum benimle olana kadar tayfun hoca da benimle olacak

kızlar bugün üçüncü günüm iğnelerde ancak başım çatlıyor bende migren var dayanamadım ilaç içtim ve uyumuşum..bişe olurmu dr size ilaçlar dahası agrı kesiciler hakkında bişe dedimi? ve benim başım hala ağrıyor...

Canım ağrı kesici konusunda sıkıntı yok asırı olmadığı sürece ve mümkünse ağrı kesici olarak parol yada minoset kullanmaya çalış

benimde bugün başım müthiş ağrıyor sabah kötü bir haber aldım çok ağladım ağlayınca başım tutar beim.
hemşiremi aradım sordum sadece minoset alabilirsin dedi.

benimde bugün başım müthiş ağrıyor sabah kötü bir haber aldım çok ağladım ağlayınca başım tutar beim.
hemşiremi aradım sordum sadece minoset alabilirsin dedi.

teşekkürler kızlar.şimdi gonal f nin içerigini okudum başagrısı yaparmışzaten bide bende migren var

İyi geceler arkadaşlar.Biz bugün gittik doktora lucrin verdi ona başladım sizlere kaç ml kullandırmşlardı?

cnm bugün kaçıncı günü tedavinin sana kısa protokolmü uzun mu uygulanıyor...bir de göbekten mi vurunuyorsun kaç kaç:) yarın bende gitcemde sabahtan dr a merak ediyorum

merhaba canım bende seni bekliyodum sayfada geride kalır diye yazmadım bende menegon kullanıyorum dün 3. iğnemi vurdurdum sen kaç doz vuruluyosun kaçıncı günündesin
canım valla görmemişim bugün de yazaışırken çıkmak zorunda kaldım ayın 18de başlıycam şimdilik lucrin depot yapıyorum ayda bir adetsiz ayın 18 başlıycam hayırlı olsun iğnen menegonla birlikte başka ilaç kullanmıyormusun
kızlar yarın transferim var dondurulmuşlarla dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallahhh
as canım hayırlı olsun canım inş.bu sefer güzel haberini burda verirsin
pgt ne demek canım bilemedim
neden okadar çok iğne kullanıyorsun birde kullandıın lucrin ne iş görüyor ben Ayda bir olanından kullanıyorum lucrin depot

canım bazen öyle durumlarrda klomn daha çok yumurta bırakıyo inş.sende de öyle olur sabah öğle akşam almalısın günde 2 kezle yine en fazla 3 tane çıkıyor inş.bu sefer rabbim yüzüne güler mucizeni verir sana
canım birşey olmaz merak etme sen yinede sor dr.bebek yok birşey yok ağrı kesicinin bi zararı olmaz benim bildiğim kadarıyla sn yinede sorr

İyi geceler arkadaşlar.Biz bugün gittik doktora lucrin verdi ona başladım sizlere kaç ml kullandırmşlardı?
canım iyi geceler ben lurin depot kullanıyorum 3.75lik olanından tabi onla geçici menapozdayım senin bi tek yumurtalarımı baskılıyor anlamıyorum ki sanırım bura bi tek ben depot kullanıyorumm

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YER ALMAK İSYEN ARKADAŞLARIM BİLGİLERİNİ YAZARSALAR EKLERİM BAZEN GÖZDEN KAÇIRIRSAM DA KIZMAYINN

cnm bugün kaçıncı günü tedavinin sana kısa protokolmü uzun mu uygulanıyor...bir de göbekten mi vurunuyorsun kaç kaç:) yarın bende gitcemde sabahtan dr a merak ediyorum

Selam canım ilk iğnemi dün yaptım daha,sanırım bu ilaçla yumurtalıkları baskılayacaklar ve daha sonra yumurta geliştirici ilaç kullanacağım adetin 2. gününe kadar yap iğneni ve gel dedi doktorum bu uzun protokol oluyor sanırım ben pek anlayamadım briden tedavinin içinde buldum kendimi şaşkınım bende :) Bu arada evet göbek deliğinin 4 parmak yanına yapıyorum iğneyi ilk korktum ama hiiç acımadı :)

Son düzenleme:
canım iyi geceler ben lurin depot kullanıyorum 3.75lik olanından tabi onla geçici menapozdayım senin bi tek yumurtalarımı baskılıyor anlamıyorum ki sanırım bura bi tek ben depot kullanıyorumm

Canım dün çıkımştım hemen inan doktora soracağım o kadar cok şey oluyor ki kafamda adamı görünce unutuyorum

Ne derlerse onu uyguluyorum bi konuşamadım nasıl bi tedavi yapacaksınız ne uygulayacaksınız diye soramadım,halbuki yumuşak yüzlü

bi doktor kasmıyo insanı ama işte sanırım heyecan yapıyorum :)

kızlar günaydın,
dün doktora gittim... Yine gelişmemiş benim yumurtalaar
yumurta toplamayı pazartesiye erteledi, çok canım sıkıldı... 12 gün oldu ilaç kullanıyorum, pazartesi de toplayamazsak iptal olabilir bu ayki tedavi
çok moralim bozukkkk

Canım benim üzülme benimde öyle olmuştu bana da demişti uygun olmazsa iptal ederim dedi ama olmuştu içide boş çıkmamıştı (çünkü bende içi boş çıkabiliyordu) tranferim oldu ama test gününden sonra tutunamadı onun sebebide benim kaliteli yumurtam olamıyordu bu nedenle hiç canını sıkma olur opun

cnm kızmıyoruz olur mu yine eklemen için bilgileri tazeleyip yazıp yolluyoruz.tedavi de 4.günüm ilk 1 temmuz iğnelere başladım.birde bende pko da çıktı

cnm kaç mm mişki.gelişir inş.kaç kaç vurunuyorsun iğnelerini...sen pozitif düşün cnm

kızlar iğneler sırasında havuz falan yasak değildir değilmi bugün dr a gittim yumoşlar oluşmaya başlamış.yine 150 gonal f ile devam cmtesi tekrar dr a:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…