- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ben senden daha kiloluyum bence onun hiç alakası yok inşallah bu tedavinde kavuşursun bebeğine herşey insana tecrübe oluyor canım kötüyü görmeden iyinin kıymeti anlaşılmıyor peki son bişey sorucam sana yumurta büyütmek için iğne ne verdiler birde miktar olarak ne kadar kullandın
Vallahi öyle dedi sonuçta bildiğimiz şu tabi kilo olunca herşeyde olduğu gibi bunda da etkisi olabiliyor ama bu kadar değil :) İnşallh sen güzel tecrübeni orada yaşarsın Ben yumurta geliştirici olarak elimde 3 kudu gonal f olduğundan günlük 225 gonal f 75 lik menegondan 2 toz 1 su (150 mg) vurundum tabi sabah akşamda yumurta çatlamasın diye lucrin kullanmıştım Senin kontrolün ne zmaan gördün mü yumurtanın gelişimini kaç folikülün vardı Bu arada bir sorun olursa veya süreçlerde öğrenmek istediğin bişey her zaman cevaplamaya hazırım canım
bende öylee büyük bi heycanla bekliyorum ama gelen giden yokk
canim diger topkten biliyorum senii hakkında hayırlısı inşşalhh agostosta kalcazz.....benim ilk tüp bebek deneyim ldugun için bi bilgim yok
aynen benimde haziranda transferim olcakken agostosa ertelendii adet olmayı bekliyorum emoss.............nezaman oluruz sencee benim 5 tane 1.kalıte donduruldu......
kızlar yarın transferim var dondurulmuşlarla dualarınızı bekliyorum
Merhaba canım Öncelikle tedavin hayırlı olsun doktorumuz çok pozitif bir insan ve en nihayetinde kendini yetiştirmiş bu alanda En sevdiğim yönü benimle 45 dk ilgilendi gerekli açıklamaları yaptı görüşlerimi aldı muayene etti ve beni gerçekten özel hissettirdi Eski hastanemde doktor muayene edyor ama doktordan bilgi alamıyorsun bu da sadece uzman muayeneden sonra koordinatöre gidiyorum o bana nasıl olduğunu hangi dozda ilaç kullanacağımı söylüyor doktorla sadece muayenede opuda bir de transferde yüzünü gördüm gerisi çok konuşmadık bile cahilliğimize ve maddi olarak rahatımıza geldi Neyse çok şükür geride kaldı belki tayfun beyde ben de hamile kalamıyacağım ama bana pozitif duyguları hissettirmesi çok güzel hamile kalana kadar tayfun hocaya devam inşallh
kızlar bugün üçüncü günüm iğnelerde ancak başım çatlıyor bende migren var dayanamadım ilaç içtim ve uyumuşum..bişe olurmu dr size ilaçlar dahası agrı kesiciler hakkında bişe dedimi? ve benim başım hala ağrıyor...
kızlar bugün üçüncü günüm iğnelerde ancak başım çatlıyor bende migren var dayanamadım ilaç içtim ve uyumuşum..bişe olurmu dr size ilaçlar dahası agrı kesiciler hakkında bişe dedimi? ve benim başım hala ağrıyor...
benimde bugün başım müthiş ağrıyor sabah kötü bir haber aldım çok ağladım ağlayınca başım tutar beim.
hemşiremi aradım sordum sadece minoset alabilirsin dedi.
İyi geceler arkadaşlar.Biz bugün gittik doktora lucrin verdi ona başladım sizlere kaç ml kullandırmşlardı?
canım valla görmemişim bugün de yazaışırken çıkmak zorunda kaldım ayın 18de başlıycam şimdilik lucrin depot yapıyorum ayda bir adetsiz ayın 18 başlıycam hayırlı olsun iğnen menegonla birlikte başka ilaç kullanmıyormusunmerhaba canım bende seni bekliyodum sayfada geride kalır diye yazmadım bende menegon kullanıyorum dün 3. iğnemi vurdurdum sen kaç doz vuruluyosun kaçıncı günündesin
hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallahhhkızlar yarın transferim var dondurulmuşlarla dualarınızı bekliyorum
as canım hayırlı olsun canım inş.bu sefer güzel haberini burda verirsinSelam kızlar ;
Ben de 1 Temmuz itibariyle tedavime başladım. 2.denemem. Şişli Memorial hastanesinde tedavi görüyorum. Genetik bir hastalığım olduğundan tüp bebek yaptırıyoruz. Embiryolara PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak. Gonal f 150 ,menegon ve lucrin kullanıyorum. Haziran ayında uzun protokol olacak başladım. Bugün 3. günüm. Allah yardımcımız olsun. Yaşım 35 bu arada :)
Canım menagon kullanmıştım benimki yüksek dozda uygulandı 6 doz 3 su ile başlamıştım yumurtam az olduğu için çok çıksındiye yüksek doz uygulanmıştı ama bende işe yaramadı gene iki tane çıkıyordu ve içi boştu ama artık o dr gitmiyorum yanlış bir uygulama yapmamış doğru bir uygulama ama eger çok yumurta elde edilememişse artık iğne vermeye gerek yokmuş iğne olsamda olmasamda 1-2 tane ciktigi için doğal süreçte devam ediyorum gecen ay sadece famera kullandım yumurta boş çıkmamıştı tranfer oldu ama tutmadı bu ay klomenle başladım bugün 3. gün cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek
canım birşey olmaz merak etme sen yinede sor dr.bebek yok birşey yok ağrı kesicinin bi zararı olmaz benim bildiğim kadarıyla sn yinede sorrkızlar bugün üçüncü günüm iğnelerde ancak başım çatlıyor bende migren var dayanamadım ilaç içtim ve uyumuşum..bişe olurmu dr size ilaçlar dahası agrı kesiciler hakkında bişe dedimi? ve benim başım hala ağrıyor...
canım iyi geceler ben lurin depot kullanıyorum 3.75lik olanından tabi onla geçici menapozdayım senin bi tek yumurtalarımı baskılıyor anlamıyorum ki sanırım bura bi tek ben depot kullanıyorummİyi geceler arkadaşlar.Biz bugün gittik doktora lucrin verdi ona başladım sizlere kaç ml kullandırmşlardı?
cnm bugün kaçıncı günü tedavinin sana kısa protokolmü uzun mu uygulanıyor...bir de göbekten mi vurunuyorsun kaç kaç:) yarın bende gitcemde sabahtan dr a merak ediyorum
canım iyi geceler ben lurin depot kullanıyorum 3.75lik olanından tabi onla geçici menapozdayım senin bi tek yumurtalarımı baskılıyor anlamıyorum ki sanırım bura bi tek ben depot kullanıyorumm
kızlar günaydın,
dün doktora gittim... Yine gelişmemiş benim yumurtalaar
yumurta toplamayı pazartesiye erteledi, çok canım sıkıldı... 12 gün oldu ilaç kullanıyorum, pazartesi de toplayamazsak iptal olabilir bu ayki tedavi
çok moralim bozukkkk
cnm kızmıyoruz olur mu yine eklemen için bilgileri tazeleyip yazıp yolluyoruz.tedavi de 4.günüm ilk 1 temmuz iğnelere başladım.birde bende pko da çıktı[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
YER ALMAK İSYEN ARKADAŞLARIM BİLGİLERİNİ YAZARSALAR EKLERİM BAZEN GÖZDEN KAÇIRIRSAM DA KIZMAYINN
kızlar günaydın,
dün doktora gittim... Yine gelişmemiş benim yumurtalaar
yumurta toplamayı pazartesiye erteledi, çok canım sıkıldı... 12 gün oldu ilaç kullanıyorum, pazartesi de toplayamazsak iptal olabilir bu ayki tedavi
çok moralim bozukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?