- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.021
Evet canm yarın yaptırıcam ama biz ilçede kalıyoruz işimiz gereği burdaki devlet hastanesinde daha önce test yaptırmıştım yanıltıcı bi sonuç çıktı eski aletleri filan,korkuyorum yine yanlış bi sonuç çıkar üzülürüm diye merkeze de öğleden sonra gideriz ancak saat 2 gibi test versem acil bölümünde aynı gün çıkar mı sence :26::26:
daha coookkk var 17 temmuzsizde iyimissiniz cok sevndim
Canim Hosgeldin, Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür Kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder, zor günler gecirmissin elbet Rabbim feraha kavusturacaktir seni , Dualarim seninle hayirli haberler vermen dilegiyleArkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum
yaşım 34
Deneme 5
Sebep bendeki bagışıklık sistemimin cok çalışması ve bu nedenle bebegi vucudum kabul etmiyor
Doktorum Halit Erden / istanbul
31 temmuzda 5 deneme ile 2 melegim (dondurulmuş) annelerine kavuştu şimdi guzel sonuçlar bekliyorum 
İlk 3 denemem farklı bir doktor ve bir dış gebelik ile sonuclandı 4. Denememde doktorumu degiştirdim hamile kaldım ve malesef daha kalp atışlarını duyamadan sonuclarım gerilemeye basladı ve hamileligim malesef sonlandı. Bazı ilave testler sonucu bagışıklık sistemimin bir insanın maks oranının 3 katı fazla calıştıgı anlaşıldı. 2 ay önce bundan dolayı özel bir serum verildi ve yaklaşık 3 aydır perhizdeyim transferden 2 gun önce yine serum verildi. Şimdi test gunumu sabırsızlıkla bekliyorum. Allah isteyen herkesin karnını ve kollarını bebişle doldursun inşallah.
Sevgilerimle
Canim bence cok erken test yapmislar sana , en azindan 12. gününü bekle derim, insallah degerin cok cok yükselir canimbugun transferimin 10. günü 3.gün emriyosuydu bebeğim
ve bugün kanda hcg sonucum 5,10 çıktı
ne var nede yok demiyor laborant
kafam çok karıştı
sizce bu ne demek
Eveeet cumartesi günü saat 12.10 itibariyle zerum takımına 2 evlatçık transfer ettik. Bu oyuncuların sözleşmelerini öbür boyu yapmayı planlıyoruz ancak kızanlar son kararı 14.08.2013'te verecekler. Hayırlısı bakalım.
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
bıraz aglıcam acıtasyon yapıcan canımbenım bu testı alıp doktoruma bugun faxlamam lazım felan de ona gore ılac kullanıcam felan de tup bebek olduğundan bahset canım.Tüp bebek olduğunu duyduklarında bıraz daha hassas davranıyorlar.Devlet hastanesınde yaptırmamakla doğru bır karar almışsın canım hadı güzel haberlerle gel arkadaşım cıfte bayram kutlarsınız ınsallah esınle
daha coookkk var 17 temmuzsizde iyimissiniz cok sevndim
Evet cnm yaptırdım malesef negatif üçüncüye yine dondurulmuşlarla denicem sanırım gerçi doktorum yurt dışındaymış daha konuşamadım 21 inde randevum var ozaman kesin karar vericez hayırlısı böyleymiş inşallah bir sonraki sefere..:)
tamam öyle yapayım.. aminnnn canım ağzından bal damlıyo inşallah iki bayram yaşatır bze rabbim ben ve bebek sevgisiyle yanan bütün kardeşlerim için bu hayırlı günlerde hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım hepimize (Aminnnn)
tamam öyle yapayım.. aminnnn canım ağzından bal damlıyo inşallah iki bayram yaşatır bze rabbim ben ve bebek sevgisiyle yanan bütün kardeşlerim için bu hayırlı günlerde hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım hepimize (Aminnnn)
amın canım ınsallah hayırlısıyla hepımız yasarız o güzel duyguyu
Darısı benım basıma ınsallah sız ne güzel bu seviyelere kadar geldınız benım de haftaya ıgnelerım baslıcak bana da dua edın olur mu
Etmez miyim canm Allah yardımcın olsun musmutlu ol tedavinin sonunda inşallahh..
Canim Hosgeldin, Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür Kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder, zor günler gecirmissin elbet Rabbim feraha kavusturacaktir seni , Dualarim seninle hayirli haberler vermen dilegiyle
Merhaba,
Guzel ve içten dileklerin için tesekkurlerrr... Hayırlısı ile şu test gunu gelsın diye bekliyorum fakat nasıl sabredecegim bilmiyorum enazından idrar testi yapıp hafifte olsa çizgi varmı yokmu görmek istiyorum 😜😜
Hamile olmanıza cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagınıza da almayı nasip etsin inşallahhhh guzel haberlerinizin devamını bekliyorummm
Canim başkent Hulusi bey de ilk tüp bebek denememe başliyorum inşallah. Ben de çikolata kisti varuzun protokol uygulanacak 2 gün sonra lucrine başliyorum bayram sonrasi adetimle de inşallah yumurta geliştiricilere Canim bu arada senin FSH kaç ki gözden kacmis. Fsh'a tek başina çok da tak olmamak lazim pek cok faktörle yumurta rezervini degerlendirmeli, benim fsh da 9-10 larda fakat doktorum ultrason görüntüleri vs pek cok sey önemli stres fshi daha da yükseltir demişti. Ben yeni amh yaptirdim kötü cikmadi şükür. Sen yaptirdin mi hic? Sakin fsh yüksek yumurtalarim kötü mü diyim vucudunun da öyle calişmasina izin verme ...
arkadaşlar ben de pcos nedeniyle 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm şimdi 7 aylık hamileyim diyeceksiniz neden burdasın çünkü ben hep ilk tüp bebekte umut besleme diye okudum ve biraz endişeyle girdim tedaviye hatta ilaçlarımı bile 2. transvere göre aldım 7 yumurta aldılar 5 i döllendi 3ü tuttu ve şu anda bir oğlum 2 tane de dondurulmuş yumurtam var sizlere destek olmak istedim umudunuzu ve inancınızı hiç kaybetmeyin Allahım her isteyene taddırsın bu sevinci
Canim Hosgeldin, Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür Kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder, zor günler gecirmissin elbet Rabbim feraha kavusturacaktir seni , Dualarim seninle hayirli haberler vermen dilegiyle
Merhaba,
Guzel ve içten dileklerin için tesekkurlerrr... Hayırlısı ile şu test gunu gelsın diye bekliyorum fakat nasıl sabredecegim bilmiyorum enazından idrar testi yapıp hafifte olsa çizgi varmı yokmu görmek istiyorum 
Hamile olmanıza cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagınıza da almayı nasip etsin inşallahhhh guzel haberlerinizin devamını bekliyorummm
Nedemek canim hepimizin dilegi, umudu belli bizi bizden baska kim daha iyi anliyabilirki....canim bana sorarsan yapma o idrar testini , inan sadece kefyin bozulur negatif cikarsa, ki cikma ihtimali yüksek cübkü daha erken, sen Test gününü bekle derim ben, beklemek coook zoor biliyorum Hemde nasil ama bol bol Duamizi edip sabredicez canim, Rabbim insallah Dualarimizi Kabul eder. Sagol canim benim , AMiiNNN insallah Rabbim insallah hepimizin kucaklarini saglikli yavrularimizla doldurur, bende hayirli haberlerini bekliyorum canim benim
Kizlarrr cokk mutluyumm...bayramin2.gunu cuma 2tane bayram sekerimi alip gelcem.....duaaa edinn kardeslerimm
canım pozıtıf dusun pozıtıf olsun hersey
rabbımın ıznıyle bebısın sana sımsıkı tutunacak
Sen bahcecıdeydın dımı canım doktorun kımdı senın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?