2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bıraz aglıcam acıtasyon yapıcan canımbenım bu testı alıp doktoruma bugun faxlamam lazım felan de ona gore ılac kullanıcam felan de tup bebek olduğundan bahset canım.Tüp bebek olduğunu duyduklarında bıraz daha hassas davranıyorlar.Devlet hastanesınde yaptırmamakla doğru bır karar almışsın canım hadı güzel haberlerle gel arkadaşım cıfte bayram kutlarsınız ınsallah esınle

Canim Hosgeldin, Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür Kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder, zor günler gecirmissin elbet Rabbim feraha kavusturacaktir seni , Dualarim seninle hayirli haberler vermen dilegiyle
bugun transferimin 10. günü 3.gün emriyosuydu bebeğim
ve bugün kanda hcg sonucum 5,10 çıktı
ne var nede yok demiyor laborant
kafam çok karıştı
sizce bu ne demek
Canim bence cok erken test yapmislar sana , en azindan 12. gününü bekle derim, insallah degerin cok cok yükselir canim

hadi gözün aydin canim, insallah oyuncunlarin ebediyete Kadar Sözlesme imalarla seninlede hic kopmazlar senden, kendilerini yeni dizi anlasmasi yaptiklarini ögrenmek istiyoruz insallah 14.8. sabirsizlikla bekliyoruz insallahhh hayirli haberler verirsin bizlere canim , Dualarim seninel

Canım hayırlı uğurlu olsun...Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin....

Çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım benim de transferimin 7. günü bizlere de dua et allahım bizlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah

tamam öyle yapayım.. aminnnn canım ağzından bal damlıyo inşallah iki bayram yaşatır bze rabbim ben ve bebek sevgisiyle yanan bütün kardeşlerim için bu hayırlı günlerde hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım hepimize (Aminnnn)

daha coookkk var 17 temmuz sizde iyimissiniz cok sevndim

17 Agustos galba :) evet biraz varmis daha yafff, biraz zor bi sürec olucak beklemek cok zor bilirim, ama sabir ve bol bol Dua edelim canim , insallah hayirli haberlerle gelirsin yine Rabbim insallah sagol canim benim iyiyiz simdilik, Rabbim izin verirse de iyi kaliriz insallah , Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahhh

Hayırlısı canım....İnşallah bu sefer olur....İki tedavi arasında ne kadar süre geçmesi gerekiyor???

amın canım ınsallah hayırlısıyla hepımız yasarız o güzel duyguyu
Darısı benım basıma ınsallah sız ne güzel bu seviyelere kadar geldınız benım de haftaya ıgnelerım baslıcak bana da dua edın olur mu

Kuzuumm hayirli haberlerini bekliyoruz insallah bi an önce yaptir gel AMIIINNN cümlemize insalllaaaaahhhh

Etmez miyim canm Allah yardımcın olsun musmutlu ol tedavinin sonunda inşallahh..

yok yok fsh a bağlı kalmadık amh da yaptırdık onlar normal çıktı.. bnm fsh 10.35 bu arada senin ki iyi bence (9-10) çünkü 10dan yukarısı problem oluyormuş doktorum ve internette araştırdığım kadarı ile öyleymiş.. evet streste etkiliymiş bnm yaptırdığım dönemde 2 gün öncesi kayınpederim vefat etmişti doktorda o yüzden yüksek olabilir dedi ama genede ilaç verdi düzene sokması için ( dhea biesteron)..
ya ben bide bu uzun protokol kısa protokol ne anlamıyorum.. tedaviye başlamadan öncede iyice bilgi sahibi olmak istiyorum

cnm ne kadar güzel şeyler söylüyosun bende tedirginim :18: ilk seferde olmazsa diye ama sen içimi rahatlattın

Kizlarrr cokk mutluyumm...bayramin2.gunu cuma 2tane bayram sekerimi alip gelcem.....duaaa edinn kardeslerimm

kızlar dün 13 yumurta toplanmıştı. bugün aradılar. 10 u dolu çıkmış. 10 taneden de 6 sı döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. işallah döllenenlerin hepsi bölünüp gelişmeye devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…