2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ewet agustos demk istedim gecer sayi gun insallh rabbim sabrini verir insallh

hayırlı olsun canım

crinone jeli ben de kullanıyorum sadece günde 1 defa kullanılacak ve doktorum kolay emilebilmesi için jeli kullandıktan sonra 15 dakika kadar evin içinde yavaşça yürü dedi

sağol canım hemşiremizi aradım öğrendim eksik olmayın Allaahım şu mubarek gunu herkese guzel sonuçlar versin inşallah

kızlar dün 13 yumurta toplanmıştı. bugün aradılar. 10 u dolu çıkmış. 10 taneden de 6 sı döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. işallah döllenenlerin hepsi bölünüp gelişmeye devam eder

Asma güzel yüzünü. Gayet iyi gidiyor ve öyle de devam edecek inşallah. Bayramın ilk günü de çifte bayram yaşayacaksın. Ama moral bozmak yok tammam?

Kizlarrr cokk mutluyumm...bayramin2.gunu cuma 2tane bayram sekerimi alip gelcem.....duaaa edinn kardeslerimm
hadi insallah cifte Bayram yasatir Rabbim sana canim , insallah kuzucuklarin SIMSIKI tutunur sana , Dualarim seninle...
kızlar dün 13 yumurta toplanmıştı. bugün aradılar. 10 u dolu çıkmış. 10 taneden de 6 sı döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. işallah döllenenlerin hepsi bölünüp gelişmeye devam eder

sana lazim olan 2 tane canim , üzme kendini cok sükür iyi gidiyo, Rabbim insallah Yumoslarina can vericek ve Göbisine dolcak kuzucuklarin, Dualarim seninle, hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Anladım canım çok ilgiliydi zaten bende ilk görüşmemi mustecep bey ile yapmıştımNasıl mutlu oldum anlatamam ya her hamiş haberi bana umut)amin canımmm rabbim hepimizin yardımcısı olsun)

caniiimmm cok sevindimmm, bizde keseyi gördük cok sükür bak biz Kalp atisi icin 19. Agustosta gidicez kismetse, seni erken cagirmislar, ben artik Merkeze gitmiyorum kendi Jinekologuma gidiyorum oda bana suan icin 6 Haftalik Hamlilesin dedi , sana kac dediler canim ? ?

Canlarr kuzularr guzell temennilerinize cokk tesekkurler...biz heftaya sali beklerken bu cuma olacagi bizi hem sok hem mutlu etti....rahim kalinligi10.8 umarim iyidir....2tane 3.gun emriyosu koncak....

Hayirli ugurlu olsun cnm arkadasim... ne kadar sevindim bilemezsin... allah tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin... sana saglikli bi hamilelik diliyorum... =)

Canlarr kuzularr guzell temennilerinize cokk tesekkurler...biz heftaya sali beklerken bu cuma olacagi bizi hem sok hem mutlu etti....rahim kalinligi10.8 umarim iyidir....2tane 3.gun emriyosu koncak....
Her iste bi hayirdir vardir tatlim bak, Rabbim sana mübarek Ramazan Bayrimda cok güzel bi armagan bahseyledi Rabbim tamaminida erdirsin insallah seni cok mutlu etsin.

cnm ben fitil de kullanıyorum haftada birde proluton da kullanıyorum.kanamam odugu zamanlarda her gün üç gün üst üste vurundum cnm

Mrb filologum, ben de bugün doktora ultrason muayenesi oldum, 5 haftalık hamileyim, minik bir kese göründü, ancak bir kese daa vardı sanki, ikiz mi acaba dedim. İç kanamadan dolayı dedi doktor, yani 2. Kese gibi görünen şey iç kanama birikintisi gibi birşey söyledi.o nedenle bana da bugün hemen proluton depot iğne vurdular. Zaten Son 1 haftadır sürekli kasıklarımda ağrılar oluyordu. İlkin hafif sonra gece bile uyandım ağrılara, kasılma gibiydi. Şimdi halen ara ara kasılıyor ve ağrı oluyor. Benim ilk tüp bebek denememdi, crinone jel de kullanıyorum sabah akşam. Estrofemi bugünden tibaren kesti. Vitaminler ve coraspine devam ediyorum.

Cnm senin ne gibi belirtiler oluyordu iğneye başlamadan ve sonrasında ne değişti, kaçıncı haftadasın?

Benim crinone akıntısı bazen turuncu, bazen de içinde azcık kahverengi bişilet geliyordu. Doktor eşime bu istediğimiz bişi değil dedi iç kanama için, ama yat felan demedi. Ben zaten transferden sonra yürüme olarak kendimi çok yormuyorum şu anda çalışmıyorum da. Düşük durumunda kullanılıyor sanırım bu iğne, çok korktum şimdi inşallah böyle bişi olmaz. Sana ne tavsiye etti doktorun çok dinleniyor musun? Umarım durumun düzelmiştir cnm, bilgilendirirsen sevinirim..:)

Kizlar bugun acilen hastaneye gitmek zorunda kaldim... sabah kalktigimda nefes alip vermekte zorlandim... son bi haftadir karnim cok sis.. okadar siski agridan karnimin ustune yatamiyorum... son iki gundur midem bulaniyo ve ates basiyo... korktugum basima geldi.... OHSS varmis... yurmurtaliklarim cok uyarilmis... simdi evdeyim igne verdiler... bol bol su ic ve protein ye dediler... kizlar eger sizdede bu belirtiler varsa ertelemeyin... bi an once doktorunuzu gorun...

cnm bnm cok gecmis olsun cok uzuldum dikkat et dualarim snnle nasil oldun simdi

cnm bnm cok gecmis olsun cok uzuldum dikkat et dualarim snnle nasil oldun simdi

Saol cnm... siskinligim hala var... ama dune gore biraz daha az gibi... buyuk konusmak gibi olmasin ama... bu son yasadiklarimdan sonra bi daha tup bebek riskini almam galiba... bende cok kotu yan etkileri oldu... =( insallah bebisler tutunmustur bidahada ihtiyac kalmaz...

dun gidecektin bugune niye kaldın !!neyse hayırlısı olsun transferin olmuşmuydu senin?olduysa tutmuş bebişin söölim sana

dun gidecektin bugune niye kaldın !!neyse hayırlısı olsun transferin olmuşmuydu senin?olduysa tutmuş bebişin söölim sana

Dun gidemedim cnm... dedim yarin giderim... sabahada fenalasinca sabah erkenden gittim.... evt cnm transferim oldu... aylin hanimda oyle dedi... transferden sonra olusan ohss hamilelikten dolayi oluyomus... ama benim icin biraz erken... benm embryolar daha tutunmus olamazlarki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…