- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.041
17 Agustos galba :) evet biraz varmis daha yafff, biraz zor bi sürec olucak beklemek cok zor bilirim, ama sabir ve bol bol Dua edelim canim , insallah hayirli haberlerle gelirsin yine Rabbim insallahsagol canim benim iyiyiz simdilik, Rabbim izin verirse de iyi kaliriz insallah , Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahhh
cnm geçmiş olsun umarım hayırlı haberlerle sonuçlanır :) bu arada bnmde fsh yüksek doktorun ne önerdi ilaç vs.
Kizlarrr cokk mutluyumm...bayramin2.gunu cuma 2tane bayram sekerimi alip gelcem.....duaaa edinn kardeslerimm
Bilmiyorum cnm doktora degerleri faxladik ama bes gibi arar anca.. sanirum bayramin birinci gunu gideriz deger arttimi diye artar insaallah.. Sen ne durumdasin ikizmiydi tekmi..banada Iki tane koydular ama deger 60 olunca Tek diye dusunuyorumGerci farketmez rabbim gobusumuzdekini bagislasin yeter
crinone jeli ben de kullanıyorum sadece günde 1 defa kullanılacak ve doktorum kolay emilebilmesi için jeli kullandıktan sonra 15 dakika kadar evin içinde yavaşça yürü dedi
ewet cnm gurkan bey doktorum
kızlar dün 13 yumurta toplanmıştı. bugün aradılar. 10 u dolu çıkmış. 10 taneden de 6 sı döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. işallah döllenenlerin hepsi bölünüp gelişmeye devam eder
hadi insallah cifte Bayram yasatir Rabbim sana canim , insallah kuzucuklarin SIMSIKI tutunur sana , Dualarim seninle...Kizlarrr cokk mutluyumm...bayramin2.gunu cuma 2tane bayram sekerimi alip gelcem.....duaaa edinn kardeslerimm
kızlar dün 13 yumurta toplanmıştı. bugün aradılar. 10 u dolu çıkmış. 10 taneden de 6 sı döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. işallah döllenenlerin hepsi bölünüp gelişmeye devam eder
Cnm benim butun toplama transfer islemlerimi mustecep bey yapti. Allah nasip ederse dogurana kadar ondayim... Yine yapsam yine onda yapardim Ben doktorumdan memnunum... Arada yumurtalarimin takibini murat bey yapti oda cok iyi... Benim ucuncu gun embriyosu cnm.. o konuya hic takilmadim besinci gunun daha Fazla umudu oldugunu dusunmuyorum... O Allah yardimcin olsun... Yardimcimiz olsun...
Canım 44le başladı, 140, 340 diye devam etti, dün Allahıma şükürler olsun üstten muaynede keseyi gördük:)) Darısı başına arkadaşım, tüm mücadeleci anne adayları için dua edicem bu akşam:) inşallah hepimizin bu mücadeleleri birer anı olarak kalır. KAlp atışı için 12 Ağustosta çağırdı doktor. Senin transfer ne zaman olmuştu filo? Sanırım yakındı ikimizin, 2 hafta çok uzun demiş sanki doktor ya, insan uzun süre habersiz kalınca ister istemez meraklanıyor, keseyi görmek için haftaya gelemez miyim de bence doktoruna:)
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...
Her iste bi hayirdir vardir tatlim bak, Rabbim sana mübarek Ramazan Bayrimda cok güzel bi armagan bahseyledi Rabbim tamaminida erdirsin insallah seni cok mutlu etsin.Canlarr kuzularr guzell temennilerinize cokk tesekkurler...biz heftaya sali beklerken bu cuma olacagi bizi hem sok hem mutlu etti....rahim kalinligi10.8 umarim iyidir....2tane 3.gun emriyosu koncak....
cnm ben fitil de kullanıyorum haftada birde proluton da kullanıyorum.kanamam odugu zamanlarda her gün üç gün üst üste vurundum cnm
Kizlar bugun acilen hastaneye gitmek zorunda kaldim... sabah kalktigimda nefes alip vermekte zorlandim... son bi haftadir karnim cok sis.. okadar siski agridan karnimin ustune yatamiyorum... son iki gundur midem bulaniyo ve ates basiyo... korktugum basima geldi.... OHSS varmis... yurmurtaliklarim cok uyarilmis... simdi evdeyim igne verdiler... bol bol su ic ve protein ye dediler... kizlar eger sizdede bu belirtiler varsa ertelemeyin... bi an once doktorunuzu gorun...
cnm bnm cok gecmis olsun cok uzuldum dikkat et dualarim snnle nasil oldun simdi
Kizlar bugun acilen hastaneye gitmek zorunda kaldim... sabah kalktigimda nefes alip vermekte zorlandim... son bi haftadir karnim cok sis.. okadar siski agridan karnimin ustune yatamiyorum... son iki gundur midem bulaniyo ve ates basiyo... korktugum basima geldi.... OHSS varmis... yurmurtaliklarim cok uyarilmis... simdi evdeyim igne verdiler... bol bol su ic ve protein ye dediler... kizlar eger sizdede bu belirtiler varsa ertelemeyin... bi an once doktorunuzu gorun...
dun gidecektin bugune niye kaldın !!neyse hayırlısı olsun transferin olmuşmuydu senin?olduysa tutmuş bebişin söölim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?