2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım geçmiş olsun..inş tutunmuşlardır canım olumsuz düşünme.

kızlar son 2 gündür adet sancısı gibi sancı cekiyorum zaman zaman transferimiz 8. gününe girdik normal mi acaba sizlerde de oluyor mu

Canım geçmiş olsun..inş tutunmuşlardır canım olumsuz düşünme.

Yok ya olumsuz dusunmuyorum... hani embryo 8-9 gunlukken tutunuyomus ya... benmki daha okadar buyumedigi icin... daha kucukler tutunmamis olabilirler... ama tutunacaklar insallah... hergun dua ediyorum... =)

Arkadaşım geçmiş olsun, transferimiz aynı gündü ya ayrı bir bağ kurdum seninle :) Bende de OHSS riski var, opudan önce söylemişlerdi hala dikkat ediyorum kendimi. Karnımın şişliği hiç inmedi opudan beri. Söylemesi ayıp yoğun gaz altındayım yattığım yerde baş ucumda su, kuruyemiş ve oda parfümü var :) Ateş basması var ama bulantım yok. Bir de şişliğime rağmen kilom artmadı. Normalde 63 olan göbek çevrem iğnelerden bu yana 73-74 oldu. Nefes alışverişimde de bir problem yok şimdilik. Umarım sadece risk olarak kalır, çünkü doktor HAcettepeye yatmaktan ve ordaki yoğun tedaviden bahsediyordu bilgilendirme yaparken. Tekrar geçmiş olsun.

allah razı olsun canım . işallah iyi olur her şeyyy

cnm ne kadar güzel şeyler söylüyosun bende tedirginim :18: ilk seferde olmazsa diye ama sen içimi rahatlattın

sadece umudunu kaybetme olanları eğlenceli bir şekilde karşıla rahat ol transver günü eşim hemşireler ve beni gülmekten öldürmüştü

Canlarr kuzularr guzell temennilerinize cokk tesekkurler...biz heftaya sali beklerken bu cuma olacagi bizi hem sok hem mutlu etti....rahim kalinligi10.8 umarim iyidir....2tane 3.gun emriyosu koncak....

cnm sen hızlısın :) bebişler çabuk gelcek heralde:) dondurulmuş olduğu için mi erken transfer olacak. çünkü sen benden 3-4 gün sonra adet olmuştun. şimdi aramızda 1 gün var. bende opu mu oldum pazartesi . bayramın ilk günü transfer işallah. bayramda çifte mutluluk yaşarız işallah hatta bizim bide evlilik yıldönümümüz ... işallah her şey güzel olurrrrrrrrrr

Hayirli ugurlu olsun cnm arkadasim... ne kadar sevindim bilemezsin... allah tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin... sana saglikli bi hamilelik diliyorum... =)

Canim cok.saol rabbim hepinize gostersin.. yanliz stresli is ya yok deger.yukselcekmi yok kese yok.kalp sakin kalmaya calismak.cok.onemli.. gecen yaz belki hamile kalirim.diye bebek yukleniyo tisortu almistim transferden sonra hep onu giydim.. bugunde yeni.tsort aldim kendime bebekli.. bence moral ve inanc cok.onemli..degerimin yukseleceginede inaniyorum. Rabbim.utandirmasin... Ama sanirim neye inaniyorsan onu yasiyosun.. insaallah by inancla bebeklerimizi kucagimiza aliriz amin:))

Cnm cok Gecmis olsun rabbim tez sifa versin Seninde Guzel haberlerini bekliyorum kuzum..

Saol kader arkadasim... sanada gecmis olsun... =) bendede gaz cok var.. asiri derecede.... =( sen sanslisin ben 2 kilo almisim... benm doktorum powerade icmemi soyledi.. bugun uc dort sise ondan ictim... sanki biraz iyi geldi... istersen sende dene... migrosda satiliyo.. buarada sanada igne verdiler mi?

Yok canım ben kaderime terkedildim. İğne miğne yok (olmasın da lütfeeeeeen) sadece crinone var. Ohss Olabilir de olmayabilir de sınırındayım henüz. Ohss olmamak için duadayım. Ama karnım taş gibi

Yok canım ben kaderime terkedildim. İğne miğne yok (olmasın da lütfeeeeeen) sadece crinone var. Ohss Olabilir de olmayabilir de sınırındayım henüz. Ohss olmamak için duadayım. Ama karnım taş gibi

Vallah bende ne kadar seviniyodum bilemezsin ignelerden kurtuldum diye... gine geldi beni buldular.... ne kadar cok seviyolar beni ya... =) insllah ohss olmaz cnm... sen icini ferah tut.

canım cok gecmıs olsun transfer sonrasıda oncesınde de ohss rıskı ıcın proteın ve suyu cok duydum canım bende.Sende bol bol ayran yoğurt yumurta peynır ve et tüket ve bol bol su.Allahın ıznıyle bu gunlerıde atlatacaksın arkadaşım ıcını ferah tut

Vilmaa öncelikle çoook tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin😀canım ben de Mustecep beyin hastasiyim ve ona cok güveniyorum 3 aşılamamı onda yaptım simdi de tüp bebeğe başladım . Sanırım pazar yumurta toplama işlemim olacak. Canım senin kac yumurtan toplandı kaçı dollendi ?? Yumurta toplamamda Mustecep bey yokmuş biraz canım sıkıldı transferde olurum dedi😞bi de son soru hamile kaldıktan sonrada Mustecep bey takip ediyomuki

slm arkadaşlar
ben de konya da novafertil tüp bebek merkezinde tedaviye başladım 5 inde... adet olmadım önce adet olmam için tarlusal kullanıyorum bayram olduğu için ilaçları şimdiden aldım gonal-f ile başlıcam kısmetse...heyecanlıyım..eşimde sperm azlığı var ama çok önemli değil bende de polikistik over var.. dr % 60 şansınız var hormonların da normal dedi. umarım hersey yolunda gider ... allah herkesin yardımıcıs olsun ... var mı başka konya nova fertil de tedavi gören

Canim bende orada tedavi goruyorum ali sami beyde ben cok memnun kaldim. Bende transfer oldum carsamba gunu 12 agustos test tarihim .insallah rabbim herkeze verir. Allahim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…