2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar. Bayram süresince uğrayamayabilirim....inşallah bol güzel haberler alırım dönüşte hepinizden :)))

canim benim evet dondurulmuslarla yapıyorum aslında haftaya cumaydı transfer amaa rahimii görünce doktor begendiii hemen yapalım herşeyi iyii dedii erkene aldı.....ayyyy peşpeşee sevilim yaaa allah yüzümüze baksın bayram şekerlerini yiyielimm
Her iste bi hayirdir vardir tatlim bak, Rabbim sana mübarek Ramazan Bayrimda cok güzel bi armagan bahseyledi Rabbim tamaminida erdirsin insallah seni cok mutlu etsin.

emosunnnnn allah razıı olsun güzell kardeşimm..iyiki varsinizzzz

cnm tesekkur ederım darısı basına:) bende rezerv azlıgı vardı o yuzden dort yumurta toplandı ıkısı dollendı öyle aman amanda bır embrıyom yoktu.. ucuncu un embrıyosuydu ve sekıze bolundu demıstı embrıyolar bunu normal standart kabul edıyoruz fela dedı ama öyle cok guzeller superler felan demedı... kısmette neyse o dedım elımden bısey gelmezdı cunku.. hatta bır abla bana sonucu öğrenınce embrıyoların durumu cok ıyı olmadıgından pek umudum yoktu dedı boş bulunup uzuldum... allahın ıznıyle bı evlat doğururunkı bırıncı derece embrıyolar kıskanır öyle seymı olurmuş rabbım ol deyınce olur embrıyo bıle sasar kendıne bu yuzden sayısına degerıne bılmem neyıne takılma emı yol boyunca bunlar sadece ınsanı yıpratır.. embrıyoların durumunu arayıp sormadım bıle bıkere aradılar ılk gun ıkı tane dedıler.. dedım arayıpta napcam rabbım koruyucu olarak yarattıklarına yeter korumazsada elden bısey gelmez dedım.. oyle sanıyorumkı benım bebeklerım kendını dıs ortamda rahat hıssetmedı ınşallah göbsumde rahat rahat gelışırler ve bu arada devam edebıloyorsun doktoruna ben devam etcem kısmetse

Hayirli ugurlu olsun cnm arkadasim... ne kadar sevindim bilemezsin... allah tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin... sana saglikli bi hamilelik diliyorum... =)

amın canım benım saol ınşallah o gunlerı gormekte kısmet olur darısı basına

cnm cok üzüldüm gecmış olsun dıkkat et kendıne emı

Canim Merhaba tedavin hayırlı olsun.
Mustecep bey gercekten de cok iyi bir dr.
Ben de memorialde tedavi gordum..murat bey takiplarime girdi..mustecep bey opuya girdi
Transferde de once semrs hanım o yoksa mustecep bey olsun dedim ikisi de o gun yoktu.
Transferi aynur hanim yapti vede tuttu.
Müstecep bey yok diye sıkma canini transfer dr lar icin en basit en zevkli kismi bu isin.
Insallah sımsıkı tutunsunlar sana bebslerin...

kızlar merkezden aradılar. dün 6 yumurta döllendi demişlerdi.bu 6 yumurta kaliteli olanmış. bide ayrı 3 tane varmış onlar bugun bölünmüş daha 2 hücrelilermiş. yumurta sayımız 9 a çıkmış yani. 6 tane olanlar da 7 ,5 ve 4 hücrelilermiş... yarın 9:15 de transfer olacak...

Selam kızlar test yaptırdım sonuç pozitif hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah darısı tüm isteyenlerin başını inşallah devamı gelir dualarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun , insallah hersey yoluna girer , Dualarim seninle....

Canlar belkı yarın gıremem sımdıden hepınızın bayramını kutlarım.
Bu bayram bekleyenler bebıs haberlerı ıle gelsın hamısler sağlıklı gebelıkler gecırsın tedavıdekılerın hersey ıstedıgı gıbı olsun ınsallah
Dualarımdasınız dualarınızda olmak dılegıyle

kızlar son 2 gündür adet sancısı gibi sancı cekiyorum zaman zaman transferimiz 8. gününe girdik normal mi acaba sizlerde de oluyor mu

bu cok normal canim hatta iyi bile, öle olmasi gerekiyo , bende de oldu hatta agladigim günlerde oldu olmadi diye, ama cok sükür Rabbime Hamileyim , kasik agrilarin normal canim, hatta SIK SIK idrara bile cikma baslayabilir oda iyiye isaret insallah Hayirli haberler alirsin canim , buarada bize verirsin o güzel haberi Dualarim seninle....

Son düzenleme:
Tedavin hayirli olsun canim, Rabbim insallah hersey yolunda giderde sende kavusursun kuzuklarina , Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli evlatlarla doldursun insallah
Yok canım ben kaderime terkedildim. İğne miğne yok (olmasın da lütfeeeeeen) sadece crinone var. Ohss Olabilir de olmayabilir de sınırındayım henüz. Ohss olmamak için duadayım. Ama karnım taş gibi
canim heresyin hayirlisi olsun , insallah en kisa zamanda yüzünü güldürür Rabbim, su dönemlerde en cok gereken bize SABIR , Allahim hepimizin yardimici olsun insallah
Canim bende orada tedavi goruyorum ali sami beyde ben cok memnun kaldim. Bende transfer oldum carsamba gunu 12 agustos test tarihim .insallah rabbim herkeze verir. Allahim yardimcimiz olsun
Insallah kuzucuklarin göbisine tutunurda hayirli haberler verirsin buaradan bizlere canim

ayyy canim benimmm masallahh iyi haberler bunlar, hadi kap kuzucuklarini gel ,insallah can bulurlar göbisinde Rabbim bu bayram sana unutlmaz olur , Allahim sen büyüksün hepimize kuzucuklarimizi bagislasin inallah Rabbim
Selam kızlar test yaptırdım sonuç pozitif hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah darısı tüm isteyenlerin başını inşallah devamı gelir dualarınızı bekliyorum

Hayirli olsun canim cok sevindim, Rabbim tamamini erdirsin saglikli bi sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah Allahim hep böyle positif haberler almayi nasip etsin bizlere cok mutlu oluyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…