- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.081
Hosgeldin canim , durumun nedir? Tedavidemisin ?
Ben 3 yıl önce 2 defa tüp bebek yaptırdım olmadı 3 cuyu de gecen sene yaptırıyordum iğneleri kullanmıştım ki hamileymisim 7 sene oldu evleneli çok sevinmiştim ama dış gebelikmiş,sonra ameliyatla aldılar ve 8 ay sonra yine dış gebelik oldum 5 ay önce ve sag taraftaki kanalımı aldılar . aldirmakla iymi ysptim acaba kizlar hep olabilir dedi doktor tamam dedim sade kürtac olsa neyse sma ameliyat agir geliyo.şimdi yine düdünüyorum tüp çünkü 100 /50 ye düştü şansım
Ben 3 yıl önce 2 defa tüp bebek yaptırdım olmadı 3 cuyu de gecen sene yaptırıyordum iğneleri kullanmıştım ki hamileymisim 7 sene oldu evleneli çok sevinmiştim ama dış gebelikmiş,sonra ameliyatla aldılar ve 8 ay sonra yine dış gebelik oldum 5 ay önce ve sag taraftaki kanalımı aldılar . aldirmakla iymi ysptim acaba kizlar hep olabilir dedi doktor tamam dedim sade kürtac olsa neyse sma ameliyat agir geliyo.şimdi yine düdünüyorum tüp çünkü 100 /50 ye düştü şansım
canım hiç şansım azaldı diye düşünme. 1 yumurta yeter. yeter ki Rabbim ol desin. inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine. inşallah isteyen bekleyen herkes tez zamanda kavuşur meleklerine (tabi inşallah ben de:)
cnm sen hızlısın :) bebişler çabuk gelcek heralde:) dondurulmuş olduğu için mi erken transfer olacak. çünkü sen benden 3-4 gün sonra adet olmuştun. şimdi aramızda 1 gün var. bende opu mu oldum pazartesi . bayramın ilk günü transfer işallah. bayramda çifte mutluluk yaşarız işallah hatta bizim bide evlilik yıldönümümüz ... işallah her şey güzel olurrrrrrrrrr
Her iste bi hayirdir vardir tatlim bak, Rabbim sana mübarek Ramazan Bayrimda cok güzel bi armagan bahseyledi Rabbim tamaminida erdirsin insallah seni cok mutlu etsin.
Vilmaa öncelikle çoook tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsincanım ben de Mustecep beyin hastasiyim ve ona cok güveniyorum 3 aşılamamı onda yaptım simdi de tüp bebeğe başladım . Sanırım pazar yumurta toplama işlemim olacak. Canım senin kac yumurtan toplandı kaçı dollendi ?? Yumurta toplamamda Mustecep bey yokmus canım sıkıldı transferde olurum dedibi de son soru hamile kaldıktan sonrada Mustecep bey takip ediyomuki
Hayirli ugurlu olsun cnm arkadasim... ne kadar sevindim bilemezsin... allah tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin... sana saglikli bi hamilelik diliyorum... =)
Kizlar bugun acilen hastaneye gitmek zorunda kaldim... sabah kalktigimda nefes alip vermekte zorlandim... son bi haftadir karnim cok sis.. okadar siski agridan karnimin ustune yatamiyorum... son iki gundur midem bulaniyo ve ates basiyo... korktugum basima geldi.... OHSS varmis... yurmurtaliklarim cok uyarilmis... simdi evdeyim igne verdiler... bol bol su ic ve protein ye dediler... kizlar eger sizdede bu belirtiler varsa ertelemeyin... bi an once doktorunuzu gorun...
Tebrikler canim. Allahim saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah
Vilmaa öncelikle çoook tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsincanım ben de Mustecep beyin hastasiyim ve ona cok güveniyorum 3 aşılamamı onda yaptım simdi de tüp bebeğe başladım . Sanırım pazar yumurta toplama işlemim olacak. Canım senin kac yumurtan toplandı kaçı dollendi ?? Yumurta toplamamda Mustecep bey yokmuş biraz canım sıkıldı transferde olurum dedibi de son soru hamile kaldıktan sonrada Mustecep bey takip ediyomuki
canım üzülme, denemeye devam. Allah tez zamanda bebişine kavuşturur inşallah :)
Kizlar bugun acilen hastaneye gitmek zorunda kaldim... sabah kalktigimda nefes alip vermekte zorlandim... son bi haftadir karnim cok sis.. okadar siski agridan karnimin ustune yatamiyorum... son iki gundur midem bulaniyo ve ates basiyo... korktugum basima geldi.... OHSS varmis... yurmurtaliklarim cok uyarilmis... simdi evdeyim igne verdiler... bol bol su ic ve protein ye dediler... kizlar eger sizdede bu belirtiler varsa ertelemeyin... bi an once doktorunuzu gorun...
kızlar son 2 gündür adet sancısı gibi sancı cekiyorum zaman zaman transferimiz 8. gününe girdik normal mi acaba sizlerde de oluyor mu
Transferden 8-9 gun sonra deil... embryo 8-9 gunlukken.. yani 5. Gun embryo transfer edilirse ortalama 3 gun sonra tututunuyo diye biliyorum =)
Selam kızlar test yaptırdım sonuç pozitif hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah darısı tüm isteyenlerin başını inşallah devamı gelir dualarınızı bekliyorum
Tedavin hayirli olsun canim, Rabbim insallah hersey yolunda giderde sende kavusursun kuzuklarina , Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli evlatlarla doldursun insallahslm arkadaşlar
ben de konya da novafertil tüp bebek merkezinde tedaviye başladım 5 inde... adet olmadım önce adet olmam için tarlusal kullanıyorum bayram olduğu için ilaçları şimdiden aldım gonal-f ile başlıcam kısmetse...heyecanlıyım..eşimde sperm azlığı var ama çok önemli değil bende de polikistik over var.. dr % 60 şansınız var hormonların da normal dedi. umarım hersey yolunda gider ... allah herkesin yardımıcıs olsun ... var mı başka konya nova fertil de tedavi gören
canim heresyin hayirlisi olsun , insallah en kisa zamanda yüzünü güldürür Rabbim, su dönemlerde en cok gereken bize SABIR , Allahim hepimizin yardimici olsun insallahYok canım ben kaderime terkedildim. İğne miğne yok (olmasın da lütfeeeeeen) sadece crinone var. Ohss Olabilir de olmayabilir de sınırındayım henüz. Ohss olmamak için duadayım. Ama karnım taş gibi
Insallah kuzucuklarin göbisine tutunurda hayirli haberler verirsin buaradan bizlere canimCanim bende orada tedavi goruyorum ali sami beyde ben cok memnun kaldim. Bende transfer oldum carsamba gunu 12 agustos test tarihim .insallah rabbim herkeze verir. Allahim yardimcimiz olsun
Canim hicte kolay asamalardan gecmemissin, Güclü kalmamiz icin seni örnek alabiliriz yada bazi arkadaslar alabilir, ümit tükenmedikce yola devam ediliyor iste, her nekadar tamam bitti artik olmaz dedigimiz herseferde yine kalkiyoruz ayaga...Canim eger Doktorun sana gerekli dediyse sana saglik acisindan ileride SIKINTI vericekseydi ozaman cok iyi yapmissin Ameliyat olmakla , her iste bi hayir vardir Tatlim , yani demek istedigim egerki sen bukadar SIKINTI cektiysen Rabbim elbet mükafatlandiracaktir seni canim, okadar büyük okadar yüce ki kime nezaman neyi verecegi onun taktiri, ne kötü durumda olup hatta sizin cocugunuz olmaz denilen gördümde simdi cogunun kucaklari yavrulariyla doldu , Allahtan ümit keslimez canim hem hala %50 sansin var yani bence hala yüksek insallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür de kavusursun yavruna, Dualarim seninle canim
ayyy canim benimmm masallahh iyi haberler bunlar, hadi kap kuzucuklarini gel ,insallah can bulurlar göbisinde Rabbim bu bayram sana unutlmaz olur , Allahim sen büyüksün hepimize kuzucuklarimizi bagislasin inallah Rabbimkızlar merkezden aradılar. dün 6 yumurta döllendi demişlerdi.bu 6 yumurta kaliteli olanmış. bide ayrı 3 tane varmış onlar bugun bölünmüş daha 2 hücrelilermiş. yumurta sayımız 9 a çıkmış yani. 6 tane olanlar da 7 ,5 ve 4 hücrelilermiş... yarın 9:15 de transfer olacak...
Selam kızlar test yaptırdım sonuç pozitif hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah darısı tüm isteyenlerin başını inşallah devamı gelir dualarınızı bekliyorum
Sagol canim , sanada iyi BayramlarKızlar herkese şimdiden iyi bayramlar. Bayram süresince uğrayamayabilirim....inşallah bol güzel haberler alırım dönüşte hepinizden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?