- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.101
Canlar belkı yarın gıremem sımdıden hepınızın bayramını kutlarım.
Bu bayram bekleyenler bebıs haberlerı ıle gelsın hamısler sağlıklı gebelıkler gecırsın tedavıdekılerın hersey ıstedıgı gıbı olsun ınsallah
Dualarımdasınız dualarınızda olmak dılegıyle
Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
yim :-(
Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
bu cok normal canim hatta iyi bile, öle olmasi gerekiyo , bende de oldu hatta agladigim günlerde oldu olmadi diye, ama cok sükür Rabbime Hamileyim , kasik agrilarin normal canim, hatta SIK SIK idrara bile cikma baslayabilir oda iyiye isaretinsallah Hayirli haberler alirsin canim , buarada bize verirsin o güzel haberi Dualarim seninle....
offf daha 2.gunum belirti ariyorum ay kendimi dinlemk istemiyorum ya ama yatmktan belim cok agriyor kalcalarimda igneden agriyor
sürekli yatma canım yattıkça bu sefer her yanı tutuluyor insanın daha kötü olursun arada kalk ayağa yavaş yavaş evin içinde dolan yatmakla olmuyo ben ilk 2 denememde 12 gün boyunca yattım olmadı bu sefer kendimi hiç dinlemedim 2 gün yattım ama sürekli yatmadım zaten doktorum da öyle söylediyatalak gibi yatma sadece dinlenmeye bak dedi
Canım ben varımmmsenden biraz önceyim sanırsam bayramdan sonra adet olucam inşallah, şimdi doğum kontrol hapı, vitaminler ve ayın 8 inde lucrine başlıyorum Allah nasip ederse (ben lucrini biraz kısa kullanıcam sanırsam doktor eylüle çok uzatmıycak benim iznimden dolayı) aslında ağustos için yeni bir topik mi açsak biraz listede sıkıntı var, birbirimizi zor takip ediyoruz sanki şimdiden hayırlı olsun tedavin Allah yardımcımız olsun
Canım 2 Ağustos iğnelere başladım)
Canım 2 Ağustos iğnelere başladım)
cnm tesekkur ederım darısı basına:) bende rezerv azlıgı vardı o yuzden dort yumurta toplandı ıkısı dollendı öyle aman amanda bır embrıyom yoktu.. ucuncu un embrıyosuydu ve sekıze bolundu demıstı embrıyolar bunu normal standart kabul edıyoruz fela dedı ama öyle cok guzeller superler felan demedı... kısmette neyse o dedım elımden bısey gelmezdı cunku.. hatta bır abla bana sonucu öğrenınce embrıyoların durumu cok ıyı olmadıgından pek umudum yoktu dedı boş bulunup uzuldum... allahın ıznıyle bı evlat doğururunkı bırıncı derece embrıyolar kıskanır öyle seymı olurmuşrabbım ol deyınce olur embrıyo bıle sasar kendıne bu yuzden sayısına degerıne bılmem neyıne takılma emı yol boyunca bunlar sadece ınsanı yıpratır.. embrıyoların durumunu arayıp sormadım bıle bıkere aradılar ılk gun ıkı tane dedıler.. dedım arayıpta napcam rabbım koruyucu olarak yarattıklarına yeter korumazsada elden bısey gelmez dedım.. oyle sanıyorumkı benım bebeklerım kendını dıs ortamda rahat hıssetmedı ınşallah göbsumde rahat rahat gelışırler ve bu arada devam edebıloyorsun doktoruna ben devam etcem kısmetse:
Canım bu yazdıklarına daha cok sevindim gercekten bende yumurtam az diye üzülüyordum .. Hatta bugün Mustecep beye soledim o da senin gibi hiç belli olmaz belki dondururuz bile dedi😀ne bilim ole mutlu oldum iste .. Hele senin gibi hamile olanları duyunca sevinçten gözlerim doluyo Allahım sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin. Ben Mustecep beyi cok seviyorum ve eğer hamile kalırsam kesinlikle ona gitmeyi isterim ama nasıl olacak bakıyo mu ki o hamilelere hep tüp bebekte ne zaman vakit biliyo ki acaba??
KuuuzzuuummmSelam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
Canim Merhaba tedavin hayırlı olsun.
Mustecep bey gercekten de cok iyi bir dr.
Ben de memorialde tedavi gordum..murat bey takiplarime girdi..mustecep bey opuya girdi
Transferde de once semrs hanım o yoksa mustecep bey olsun dedim ikisi de o gun yoktu.
Transferi aynur hanim yapti vede tuttu.
Müstecep bey yok diye sıkma canini transfer dr lar icin en basit en zevkli kismi bu isin.
Insallah sımsıkı tutunsunlar sana bebslerin...
offf daha 2.gunum belirti ariyorum ay kendimi dinlemk istemiyorum ya ama yatmktan belim cok agriyor kalcalarimda igneden agriyor
Selam kızlar test yaptırdım sonuç pozitif hamileyim allah isteyen herkeze versin inşallah darısı tüm isteyenlerin başını inşallah devamı gelir dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?