2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Sagol canim seninde bayramin simdiden mübarek olsun okadar güzel dua etmissin ki kendimede pay cikardim cok sagol canim AMIN Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli evlatlarla doldursun insallah hepiniz Dualarimdasiniz , iyi Bayramlar

Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
yim :-(

Canim vakti zamanı gelmemiş demek ki bayramda kafani dagitip en kisa zamanda yeni tedavine başlaman dileği ile... İnşallah bundan sonra herşey çok güzel olur ve kuzucuklarina tez zamanda kavuşursun...

Kizlaaarr herkese şimdiden iyi bayramlar, Allah'im bayrama günahlarimizi affetmiş olarak ulaştirsin, seneye de sevdiklerimizle hatta kuzucuklarimizla beraber ramazani görmeyi nasip etsin....

Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye

canım benım üzülme desek bos hep yanında olduğumuzu unutma bırlıkte bu gunlerı atlatacağız hıc merak etme
Rabbım hayırlısını bu sekılde görmüş ne yapalım kısmet degılmıs rabbım sana ve esıne sağlık versın ki yenı bebıslerınız olsun

hepinizin bayramı mubarek olsun rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşallah bir dahaki ramazanda bebelerimiz sağlıcakla kucaklarımızda olsun inşallah Allah'a emanet olun kardeşlerim hepiniz dualarımdasınız

çok teşekkür ederim canım içime su serptin pazara belli olacak inşallah haber vericem mutlaka.zaten bu seferde olmazsa artık dener miyim bilmiyorum bu 3. çünkü

offf daha 2.gunum belirti ariyorum ay kendimi dinlemk istemiyorum ya ama yatmktan belim cok agriyor kalcalarimda igneden agriyor

sürekli yatma canım yattıkça bu sefer her yanı tutuluyor insanın daha kötü olursun arada kalk ayağa yavaş yavaş evin içinde dolan yatmakla olmuyo ben ilk 2 denememde 12 gün boyunca yattım olmadı bu sefer kendimi hiç dinlemedim 2 gün yattım ama sürekli yatmadım zaten doktorum da öyle söylediyatalak gibi yatma sadece dinlenmeye bak dedi

ewet cnm evde dolasiyorum bide hergun igne vurulmaya gidiyorum disari cikmk iyi geliyor 15 dk bile olsa

Canım 2 Ağustos iğnelere başladım )

rabbim inş nasip eder bu kezz dua dua duaaa başka bişey değill .. rabbim dilerse olur künfeyekün ya rab

Canım 2 Ağustos iğnelere başladım )

kızlar benimde yaşım 32 fsh yüksekliği rezerv azlığı 3 denemem ankara etlik zübeyde hanım ağustos sonu adetimle başlayacağım inş.. ama ondan önce 21 gün tedaviye başlayacazz... rabbim inş bu kez denk getirirrr,,, künfe yekün ya rabb

Kuuuzzuuummm
ne desem bos biliyorum , üzülme desem üzüleceksin , en dogal hakkinda üzül agla cikar icinden ama yeterki icine atma , seninle beraber yaniyo icim benimde inan, cok iyi biliyorum o aciyi Rabbim insallah bidahaki denemede güldürür yüzünü her iste bi Hayir vardir, ümidini yitirme , Senin kuzucugun daha gelmek istemiyo demekki sipanin daha vakti var demekki , gec olsun güc olmasin be canim . Nolur birakma kendini kuzumm

Âmin canım ben de seni tebrik ederim Allah saglikla kucağına da almayı nasip etsin insallah😊benim de yarın ki muayeneme Murat bey girecekmiş yumurta toplamamı da pazara denk gelirse Aynur Hanim yapacakmış . Doğru aslında Rabbim ol dedikten sonra kimin yapacagı hiç önemli degil?sen şimdiden sonra kime gideceksin canım

offf daha 2.gunum belirti ariyorum ay kendimi dinlemk istemiyorum ya ama yatmktan belim cok agriyor kalcalarimda igneden agriyor

bukadar sabirsiz olma canim benim , hele kendini hic dinleme dur daha belirtiler gelir , kafani bos birakmaya Calis, camdan bak hava al , Kitap oku , Internette dolas....oyala kendini tatlim, biliyorum cok zor Hemde ne zor ama SABIR SABIR SABIRve bol bol Dua et canim yapicak baska hicbisey yok , inasllah tutunur kuzucuklarin SIMSIKI sana insallah hayirli haberlerini aliriz Dualarim seninle canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…