2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlaaarr herkese şimdiden iyi bayramlar, Allah'im bayrama günahlarimizi affetmiş olarak ulaştirsin, seneye de sevdiklerimizle hatta kuzucuklarimizla beraber ramazani görmeyi nasip etsin....

Sagol canim sanada iyi bayramlar , AMIN insallah , ayyyyyyy insallah ne güzel yazmissin ya, AMINNNNN Rabbimmm insallah hepimizin kucagina saglikli evlatlar versin, yetismeyenlerde bidaha Ramazana insallah Hamile olarak girsin insallah , Rabbim sen hepimizin yüzünü güldür

kuzummm birsey sorucam sana bnden beyaz koyu akinti geldi simdi dr hafif geliyor norml mi cnm

çok teşekkür ederim canım içime su serptin pazara belli olacak inşallah haber vericem mutlaka.zaten bu seferde olmazsa artık dener miyim bilmiyorum bu 3. çünkü

ayyy insallah hayirli haberler verirsin canim , heyecanla beklyorum, Rabbim yüzünü güldürür insallah canim ki insallah gerek kalmaz insallah güzel Allahim, ama gerek kalirsada Maddi yönden cok etkilenmediyseniz dene canim dene , pes etme , 7. seferde tutanlar var , tabbi birazda piskolojiye bagli herseferinde bir cöküs, hüsran , ümitsizlikler vede ilaclarin etkisi de cabasi, ama bizim bi hedefimiz var" Yavrularimiz" , düssekte kalkicaz tatlim , o gücü bulup devam etmeliyiz. Ama simdi bunlari düsünmeyelim Rabbimden hayirlisi icin Dua edelim , insallah hayirli haberler alman icin dua edelim , insallah hepimizin kucaklari dolsun diye Dua edelim. hadi son 4 Gün insallah

hepinizin bayramı mubarek olsun rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşallah bir dahaki ramazanda bebelerimiz sağlıcakla kucaklarımızda olsun inşallah Allah'a emanet olun kardeşlerim hepiniz dualarımdasınız

AMINNNN canim benim sagol, seninde Bayramin mübarek olsun, Insalllaaaahhh Rabbim bize o günleri o Ramazani yavrularimizla yasatsin insallah , Sende benim hepiminiz Dualarimdasin canim , Allaha emane ol , iyi bayramlar canim

Canim hosgeldin insallah hayirlisiyla Tedavine baslarsin da yavruna kavusursun kuzucuguna insallah , hereyin hayirlisi Rabbimden, hickimsenin kucagini bos birakmasin Yarabbim insallah

kuzummm birsey sorucam sana bnden beyaz koyu akinti geldi simdi dr hafif geliyor norml mi cnm

aha al iste kuzumm ilk belirtin yani iyi bi belirti, evet oluyo canim gelir hatta biraz daha artar bile , kasilarin baslar agirmaya ilerleyen günlerde, kasiklarinda batma olur, belin agririr, idarara cok cikarsin ,bunlarin hepsi sendede olmak zorunda degil bak, yani hepsi sendendede olucak diye bisery yok kuzum herkez farkli hissedebiliyo canim, insallah hayirli haberker verirsin bizlere kuzumm yaaa Dualarim seninle

Canim ben transferin ertesi gunu eve dondum zonguldaktayim karabukte bir hastsneye gittim.
Simdi ankaradsyim :))))
Gezenti olacak benim ccuk.
İstanbul'da değilim yani..
Bu arada coooook teşekkür ederim

oy cnm bnm insallh oyledir senin yazilarini okuynca hep rahatliyorum hatta bi kac gun.gelmedin ya bak gordunmu inci sen transfer oldn emosh gelmiyor dedim sonra bi bktim glmissin:)))

Canlar ne yapıyosunuz
Ben de evımı sıldım supurdum ıftarı bekliyorum ne güzel geldi de gectı mübarek ramazan rabbım seneyede tutmayı nasıp etsın ınsallah
Hepımıze bebıslerımızden nefes aldırmayacak bır ramazan beklesın seneye ınsallahhhh

Selam Kardeslerim, hepiniz Kardesimsiniz cünkü hepimizin Umudu ayni ve bizi bizden baska kimse daha iyi anliyamazz, ben kendi Genel durumumu size yazmak istiyorum belki yeni Tedavisine baslicak olan, Transferden sonra sonuc bekleyen Kardeslerime yardimci olur: Kizlar benim 11 tane yumurtam Toplandi bundan 9 döllendi 2 tane cok iyi olan 2 Embriyom Transfer edildi... Transferden sonra 10. günde Kan Testine gittim ve sonuc HCG 39 Hamileyimm cok sükür (Rabbim tamamini erdirir insallah ) 5-6 Gün sonra Degerim 215 e cikmisti , ve 1 hafta daha 2638 ve nihayet Kesemizi de gördük cok sükür büyük ihtimal tek ikiz degil , 2 Hafta sonra insallah Rabbim Kismet ederse Kalp atislarini görmeye gidicez insallah Rabbim nasip ederde görürüz. Simdi gelelim belirtilere: YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA: uyaninca narkozdan Adet olucakmisim gibi sanci hissetim bazen siddetli bazen daha az 2 Saat falan sürdü agrim, ama 2-3 Gün karin bölgemde sanci vardi bazen baya bi siddetliydi ama oluyo dediler, sonucta 11 tane yumurta toplandi normal bu agrilar dedi doktorum. Bol bol su tüketmem söyledni zaten bu dönemden itibaren hep bol bol su tüketmek gerekir TRANSFERDEN SONRA: transferde bisey hissetmedim aksine cok güzel bi duyguydu kuzucuklarim icime konulmasi , transferden sonra bi 30 dakika yattim sonra evime geldim dinlendim,ilk 2-3 gün genelde yattim ihtiyaclarimi gidermek icin kalktim sadece ama sonra evin icinde hep ara ara dolastim , Balkona ciktim Temiz hava aldim , kafami bos birakmaya calistim, 3. günden sonra hatta 4 te olabilir tam bilemicem kasiklarimda agrilar ve batmalar cogaldi , hatta adet olucam zanettim ümitsizlige kapilmistim cok sükür Adet olmadim, Belimde agri vardi hergün degíl sadece ilk 4 gün oldu , 8.-9. günde daha SIK idrara cikmaya basladim buda normal mis, Gaz problemimi basindan beri engellemek icin Magnesium aldim eczaneden onu kullandim rahat Tuvalete cikabileyim diye iyide geldi hala kullaniyorum, doktorumda kullan dedi , hatta Mangesyum kullanmanin cok iyi oldugunu Rahim duvarini kalinlastiridigini erken sanci olusumunu engelledigini söyledi , 7-8. ayima Kadar kullanabilirmisim (insallah o duruma gelirsem tabii) siz yinede Doktorunuza sorup öle kullanin, bide Kardesimin bitanesi bana ANANAS suyunun Embriyolar tutunmasi icin iyi oldugunu duymus sagolsun söledi hemen ben ondanda ictim her Sabah 1 Bardak hala iciyorum, en azindan Vitamin olur dedim, Allah razi olsun o Kardesimdende....bol bol su ictim, ve en önemlisi bol bol Dua ettim hem kendime hem sizlere ( yine bi Kardesimin sagolsun bana günde 11x Duha Suresini , her Sabah seher vakti 7x Hacet Duasini, her Gece ve her Sabah 7x Ayet El-Kürsi yi bebegini düsünerek üzerine üfle dedi, onlarida yaptim. Dualarim hala okuyorum) . Güzel Kardeslerim bende durum buydu belirtilerimde bukadardi , insallah sizlere biraz umut ve yol göstermis olur bu yazdiklarim, Dualarim sizinle, Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli Nurtopu gibi evlatlarla doldursun insallah

Son düzenleme:

ohhh temizlik yaptin bugun esim supurgeyi acti sonra sildi bulasiklari yikadi sonra gitti kitap aldi bna sonra disari cikti telefon aciyor arada bi bi ihtiyacin varmi diyr bnd dediki gezsensn yavr bana tutunsun sana sormazmiyiz bittin sen 2kiseye 1 birsn dedim kusura bakma niye anlatiyorsun dersn coj sikildim yatmktan arada evde geziniyorum :)

ne guzel anlatmisdin cnm

oy cnm bnm insallh oyledir senin yazilarini okuynca hep rahatliyorum hatta bi kac gun.gelmedin ya bak gordunmu inci sen transfer oldn emosh gelmiyor dedim sonra bi bktim glmissin:)))

oyy oyy kuzum benim , sen yeterki rahatla ben yazarim sana canimmmm, kiz bende giremeyince bi bosluk hissetim valla özledim sizleri yani hissettim ki Kardesimin trasnferi olmus ´hemencecik geldim canim hergün giremesemde merak ettigin seyler olursa özelden de sorabilirsin yarin calisicam yine yani Gündüz giremicem akslari girebilirim ancak oda artik yazdiklarini atlayabilirim belki o yüzden imkanin varsa özelden yaz yada ben geldigimde görünce yaz bana

canım oyle sey olur mu tabıkı anlatacaksın rahatlıyacaksın ben de bır baslıyım Allahımın ıznıyle ben de sıze anlatacam bol bol eşlerımız bızım en buyuk hazınelerımız canım Allah onlardanda razı olsun.Canım sana polısıye okumanı tavsıye ederımm zamanın nasıl gectıgını anlamazsın Ahmet ümitin okumadığım kıtabı yoktur bır günde 600 sayfalık kıtabını bıtırdıgımı bılırım

oy cnm bnm allah razi olsn :)) tmm aklima birsey takilirsa sorarim :)

Bende hicbisey yapmiyorum, yapamiyorum kiziyo , sen yapma bana söle diyo, garibim ise gitmeden camislari cikardi makinadan sofrayi topladi alsiveris yaptida öle gitti, valla kizlar bu dönemi iyi kullanmaliyiz Yavrularimiz bizimle olsunda varsin isler kalsin hic umrumda degil valla

aaaa iyi fikir kuzum soyliyimde alsin esim senin ne zamn basliyor tedavin cnm ignelere basla zamn cok hizli geciyor transferden sonra gecmiyor

aaaa iyi fikir kuzum soyliyimde alsin esim senin ne zamn basliyor tedavin cnm ignelere basla zamn cok hizli geciyor transferden sonra gecmiyor

canım mustafa hoca 1 ay bekleyelim dedı o yüzden bu aya sarktı benımkısı.Doğum kontrol hapı kullanıyorum pazar bıtıyo sanırım haftaya da adet olurum baslarız iğnelere.İnşallah bır aksılık çıkmazda

dime cok tatli oluyorlar soruyor baska temizlik varmi diye :) dedigin gibi meleklerimiz bizle olsn gerisi bos hersey olur yoluna girer bana 1 tane embriyo koydular insallh tutunur melegim annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…