2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

dime cok tatli oluyorlar soruyor baska temizlik varmi diye :) dedigin gibi meleklerimiz bizle olsn gerisi bos hersey olur yoluna girer bana 1 tane embriyo koydular insallh tutunur melegim annesine

ıkı tane teklıf ettın mı Guvenc beye canım esım aşırı ıkız ıstıyor doktora söylesek dıyor dıyorum kabul etmezler onlar gebelik rıskı acısından ıstemıyorlar ama ınsan bırı tutmazsa bırı tutar dıye düşünüyor ıkız olsada süper olur yanı

cnm hersy yoluna girer emin ol bnm ilk 1 tane yumurtm vardi o kadar uzuldum ki sonra 11 oldu son kontrolumde sol yumurtalrim geride kalmis cok uxulmustum yumurtalrim bi toplandi 17 yumurta var denilince sok oldum kuzm hersey yoluna girer inan

valla cnm yasal olrak olmuyormus yasin genc dediler bnde cok ikiz istiyordum olsn.bir tane olsn bnm olsn kuzum

cnm hersy yoluna girer emin ol bnm ilk 1 tane yumurtm vardi o kadar uzuldum ki sonra 11 oldu son kontrolumde sol yumurtalrim geride kalmis cok uxulmustum yumurtalrim bi toplandi 17 yumurta var denilince sok oldum kuzm hersey yoluna girer inan

bende pko var canım yanı yumurta sayısı acısından zorluk yasayacagımı zannetmiyorum benım korkum kalıtesız olmaları.Zaten bu yüzdende Mustafa hoca kılo vermemı onerdı vıtamınler felan ınsallah rabbım emeklerımızı boşa çıkarmaz.Sen de vıtamın kullandın mı hala kullanıyor musun?

allahin izniyle dondurursun bile kuzucuklarini iyi yumurtalrin oluck bn eminim:) bnm de 3 tane donmus yavrularim var ama gerckten iyi yer bahceci

valla cnm yasal olrak olmuyormus yasin genc dediler bnde cok ikiz istiyordum olsn.bir tane olsn bnm olsn kuzum

Rabbım yeter kı ol desın tek embriyoyla da olur.Olmayacaksa 3.tane de koysalar olmuyor.Benım yengemde yarın kan testı yapacak bakalım güzel haberlerı alabilecek mıyız onunda yası 40 3.denemesı ıns bu sefer rabbım ona da sana da nasıp etmıstır canım
Bahçeciden memnun kaldın değil mi genel olarak?

Kızlar merhaba
Siteye bugun üye oldum ilk tüp bebek denememde transferim bugun gerçekleşti
Çok kolay oldu bişey hissetmedim bugunu yatarak geçirmeye özen gösteriyorum
Yeditepe de cem beyle başladım ama sanki biraz fazla cool bi dr soru sormaya zamanımz kalmıyor muaynelerde
Embriyo uzmanına bölünme sayımı sorduğumda 16 dan fazla çok bölünme var çok kaliteli mutlaka dondurun dedi peki dedik
İnşallah gerek kalmaz ama biyandan dahada rahatladım tekrarlarsak süreç daha kolay olacak
Sizlerin tecrübesinden faydalanmak için bende enuygun forum olarak buraya yazmak istedim
Kadir gecesi yumurtalarım toplandı arife günü transferim yapıldı inşallah bu hayırlı günlerin hayırlı sonuçları ile üzülmem ne gelirse Allahtan.
HepimiZ en sancısız süreçlerle bebklerimizi koynumuza alırız inşallah...
Bayramınız mübarek hayırlara vesile olsun...

Sevgiler.

allahin izniyle dondurursun bile kuzucuklarini iyi yumurtalrin oluck bn eminim:) bnm de 3 tane donmus yavrularim var ama gerckten iyi yer bahceci

aynı anda yazmışız bende bahcecıden memnun kaldın mı dıye sormustm:)))Insallah canım benım hayatımda ılk defa doğum kontrol hapı kullandım ara kanaman olur demıstı Mustafa hoca .Damla damla da olsa arada oluyo ılk defa adet olmayı cok ıstıyorum bır an once iğnelere başlamak ıcınhangı ıgnelerı kullandın canım sen kendın mı vurdun

canım rabbım sonunu da güzel etsın ınsallah.Guzel haberlerını de ver bıze

hosgeldin hayirli olsun kuzularin insallh seninle kalir tatlim

ewet bn vurdum oyle zor degil gobekten vuruluyorsun tatlim ama yumurtalri toplandiktn sonra igne verdi kalcadan vurduruyorum o kotu cok agriyor kalcalrim yururkn zorlaniyorum mustafa hoca cok dolu allah yardimcn olsm ama cok iyi bir doktor mustafa hoca olmadimi erbil bey bakiyor onun yerine oyle duydum ama erbil beyde cok iyi bir doktor ayni anda biriyle transfer olmustm hastasiyla iyi ilgileniyordu acikcasi butun doktorlar iyi orada bn doktorumdanda cok memnunum gurkan byden

hosgeldin hayirli olsun kuzularin insallh seninle kalir tatlim

Çok teşekür ederim amin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı koynumuza almak hepimize nasip olsun inşallah

Guvencle gurkanı cok karısıtıyorum benEvet canım cok yoğun Mustafa hoca ama esımle onda karar kıldık.Erbıl beyıde duydum bende Mustafa hoca olmayınca ona emanet edıyormus bebısım gelsınde onemlı degıl canım.Bahcecı gerçekten sıcak başarılı bır merkez.Ben gozum kapalı guvenıyorum onlara nıyeyse Allah oyle bır hıs verdı bana ılk zamandan berı.Rabbım hepımıze emeklerımızın karşılığını almamıza yardım etsın ınsallah

Hosgeldin canim , cok güzel mübarek Ramazan ayinda olmus herseyin, insallah Rabbim hayirli haberler almani Kismet eder ve saglikli bi seklide kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder Rabbim. Seninde bayramin mübarek olsun canim

ne kadar güzel anlatmışsın yaptıklarını inş hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip eder :) aynen öyle yeterki bebişimiz olsun varsın işler güçler kalsın

Son düzenleme:
Hosgeldin canim , cok güzel mübarek Ramazan ayinda olmus herseyin, insallah Rabbim hayirli haberler almani Kismet eder ve saglikli bi seklide kuzucuklarini kucagina almayi nasip eder Rabbim. Seninde bayramin mübarek olsun canim

Seninde bu güzel devam eden sürecin dahada güzelleşerek devam eder inşallah geçmiş yazını okuyunca ağladım nekadar güzel maşşallah

selam herkese 1 agustos ta transferim oldu :) 2 tane nur topu gibi buz bebeklerim transfer edildi. :) bu gün 7. günüm rahat duramadım eşime test aldırdım. halbuki çıkmaz diye düşünüyordum. ilk dakikada tek çizgi olan testim 3-4 dk da birden 2 çizgi oldu. ikinci çizgimiz biraz silik ama okuduğum kadarıyla silik çizgi çıkan çok. Yinede Rabbim bilir. Herkese bu yolda bol bol şanslar dilerim. tüm dualar bizlerle ve bebeklerimizle olsun....

Canim bende orada tedavi goruyorum ali sami beyde ben cok memnun kaldim. Bende transfer oldum carsamba gunu 12 agustos test tarihim .insallah rabbim herkeze verir. Allahim yardimcimiz olsun

hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur :) bende bugün adet oldum çok sevindim yoksa cok uzayacaktı ... iyiki de ilaçları dün almışım yoksa bayramda ilaç bulamazdım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…