- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.161
Kızlar hamileyimmm.. bugun test sonucumu aldim rabbim bu duyguyu.hepinize yasatsin bizede bundan sonrası icin sağlıklı gebelikler ve sağlıkli evlatlar nasip.etsin.. sunu soyliyim belirtilere takilmayin benim hic bir belirtim olmadı.. bence o belirtiler psikolojik.. bu zaman süresinde kendimi yormadan ufak.ufak isler yaptım. Namazlarını normal.kıldım oturmaya gerek yok.. oturarak namaz kılacak bir zaruriyetim olduğunu düşünmedim.. iğneden sonra yavaş yavaş yürüdüm böylece bezede oluşmadı.. devamlı yatmayin bence cunku kan dolaşımi rahimde bebeğin gelişimi icin önemli.. benim tecrübelerin bunlar.. dualarim sizinle kızlar sizden benden esirgemeyin...[/Q
:) Sağlıkla kucağına al bebişini
ben de böyle güzel haberler vermek istiyorum darısı başımıza
ne kadar güzel anlatmışsın yaptıklarını inş hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip eder :) aynen öyle yeterki bebişimiz olsun varsın işler güçler kalsın
Seninde bu güzel devam eden sürecin dahada güzelleşerek devam eder inşallah geçmiş yazını okuyunca ağladım nekadar güzel maşşallah
ewet cnm evde dolasiyorum bide hergun igne vurulmaya gidiyorum disari cikmk iyi geliyor 15 dk bile olsa
selam herkese 1 agustos ta transferim oldu :) 2 tane nur topu gibi buz bebeklerim transfer edildi. :) bu gün 7. günüm rahat duramadım eşime test aldırdım. halbuki çıkmaz diye düşünüyordum. ilk dakikada tek çizgi olan testim 3-4 dk da birden 2 çizgi oldu. ikinci çizgimiz biraz silik ama okuduğum kadarıyla silik çizgi çıkan çok. Yinede Rabbim bilir. Herkese bu yolda bol bol şanslar dilerim. tüm dualar bizlerle ve bebeklerimizle olsun....
canımmmm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ne de güzel anlatmışsın...yalnız ananas suyuyla birlikte elma yemek de çok faydalıymış kuzularımızın tutunabilmesi açısından.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşllah...Selam Kardeslerim, hepiniz Kardesimsiniz cünkü hepimizin Umudu ayni ve bizi bizden baska kimse daha iyi anliyamazz, ben kendi Genel durumumu size yazmak istiyorum belki yeni Tedavisine baslicak olan, Transferden sonra sonuc bekleyen Kardeslerime yardimci olur: Kizlar benim 11 tane yumurtam Toplandi bundan 9 döllendi 2 tane cok iyi olan 2 Embriyom Transfer edildi... Transferden sonra 10. günde Kan Testine gittim ve sonuc HCG 39 Hamileyimm cok sükür (Rabbim tamamini erdirir insallah )5-6 Gün sonra Degerim 215 e cikmisti , ve 1 hafta daha 2638 ve nihayet Kesemizi de gördük cok sükür büyük ihtimal tek ikiz degil , 2 Hafta sonra insallah Rabbim Kismet ederse Kalp atislarini görmeye gidicez insallah Rabbim nasip ederde görürüz. Simdi gelelim belirtilere: YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA: uyaninca narkozdan Adet olucakmisim gibi sanci hissetim bazen siddetli bazen daha az 2 Saat falan sürdü agrim, ama 2-3 Gün karin bölgemde sanci vardi bazen baya bi siddetliydi ama oluyo dediler, sonucta 11 tane yumurta toplandi normal bu agrilar dedi doktorum. Bol bol su tüketmem söyledni zaten bu dönemden itibaren hep bol bol su tüketmek gerekir TRANSFERDEN SONRA: transferde bisey hissetmedim aksine cok güzel bi duyguydu kuzucuklarim icime konulmasi , transferden sonra bi 30 dakika yattim sonra evime geldim dinlendim,ilk 2-3 gün genelde yattim ihtiyaclarimi gidermek icin kalktim sadece ama sonra evin icinde hep ara ara dolastim , Balkona ciktim Temiz hava aldim , kafami bos birakmaya calistim, 3. günden sonra hatta 4 te olabilir tam bilemicem kasiklarimda agrilar ve batmalar cogaldi , hatta adet olucam zanettim ümitsizlige kapilmistim cok sükür Adet olmadim, Belimde agri vardi hergün degíl sadece ilk 4 gün oldu , 8.-9. günde daha SIK idrara cikmaya basladim buda normal mis, Gaz problemimi basindan beri engellemek icin Magnesium aldim eczaneden onu kullandim rahat Tuvalete cikabileyim diye iyide geldi hala kullaniyorum, doktorumda kullan dedi , hatta Mangesyum kullanmanin cok iyi oldugunu Rahim duvarini kalinlastiridigini erken sanci olusumunu engelledigini söyledi , 7-8. ayima Kadar kullanabilirmisim (insallah o duruma gelirsem tabii) siz yinede Doktorunuza sorup öle kullanin, bide Kardesimin bitanesi bana ANANAS suyunun Embriyolar tutunmasi icin iyi oldugunu duymus sagolsun söledi hemen ben ondanda ictim her Sabah 1 Bardak hala iciyorum, en azindan Vitamin olur dedim, Allah razi olsun o Kardesimdende....bol bol su ictim, ve en önemlisi bol bol Dua ettim hem kendime hem sizlere ( yine bi Kardesimin sagolsun bana günde 11x Duha Suresini , her Sabah seher vakti 7x Hacet Duasini, her Gece ve her Sabah 7x Ayet El-Kürsi yi bebegini düsünerek üzerine üfle dedi, onlarida yaptim. Dualarim hala okuyorum) . Güzel Kardeslerim bende durum buydu belirtilerimde bukadardi , insallah sizlere biraz umut ve yol göstermis olur bu yazdiklarim, Dualarim sizinle, Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli Nurtopu gibi evlatlarla doldursun insallah
Kızlar merhaba
Siteye bugun üye oldum ilk tüp bebek denememde transferim bugun gerçekleşti
Çok kolay oldu bişey hissetmedim bugunu yatarak geçirmeye özen gösteriyorum
Yeditepe de cem beyle başladım ama sanki biraz fazla cool bi dr soru sormaya zamanımz kalmıyor muaynelerde
Embriyo uzmanına bölünme sayımı sorduğumda 16 dan fazla çok bölünme var çok kaliteli mutlaka dondurun dedi peki dedik
İnşallah gerek kalmaz ama biyandan dahada rahatladım tekrarlarsak süreç daha kolay olacak
Sizlerin tecrübesinden faydalanmak için bende enuygun forum olarak buraya yazmak istedim
Kadir gecesi yumurtalarım toplandı arife günü transferim yapıldı inşallah bu hayırlı günlerin hayırlı sonuçları ile üzülmem ne gelirse Allahtan.
HepimiZ en sancısız süreçlerle bebklerimizi koynumuza alırız inşallah...
Bayramınız mübarek hayırlara vesile olsun...
Sevgiler.
hadi insallah Kan testindede tastiklenir Hamis oldugun canim , cok sevindim , testi erken yapmana ragmen cikmasi sans, silik olmasi normal daha cok erken cünkü evet oda positif sayiliyo , insallah Rabbim tamamina erdirir canim, gercekten esas Kan testini verince sevinicez insallahAmin canim Rabbim hepimizin kucaklarini yavrularimizla doldursun insallah
canımmmm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ne de güzel anlatmışsın...yalnız ananas suyuyla birlikte elma yemek de çok faydalıymış kuzularımızın tutunabilmesi açısından.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşllah...
ya arada bi kasagim agriyor ama karar veremiyorum acaba ciddenmi agriyor yoksa bn oylemi hissediyorum :) kafayi yemk uzeriyim galiba
kizlar gecen ruyamda ne gordum biliyormusunuz kucagimda erkek cocugu sarisin renkli gozlu ilk once kustu galiba balkona cikiyorum arkadasima veriyorum oda yan binadaki komsuya uzatiyor balkondan bebegi verirken dusuruyorken ayagindan tutuyorum bebegin cok zorlaniyorum yukari cekerkn cok arkadasima bagiriyorum cksene diye ckmiyor bn cekiyorum oyle korkuyorummki anlatamm ki bi sariliyorum
Rüyan hayira cikar insallah kuzum, cok fazla kafaya taktigin icin böle rüyalar görüyosun tatlim , relaaaxxxxx birazzz
senin sayende relax oldum cidden ikindidn beri :) kasik agrisina gelince ona tam karar veremiyorum bnce hafif hafif arada hissediyorum sadece kndimi galiba umutlandirmk istemiyorum
Canim ben transferin ertesi gunu eve dondum zonguldaktayim karabukte bir hastsneye gittim.
Simdi ankaradsyim :))))
Gezenti olacak benim ccuk.
İstanbul'da değilim yani..
Bu arada coooook teşekkür ederim
Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
yim :-(
insallah canim valla keske faydam olsun sanacanim bence kasiklarin batiyodur senin ki bu cok normal hatta iyi , sen ne cok umutlan nede umutsuz ol , dedigim kafani baska seylerle oyalamaya calis kuzum, kendini dinleme zaten agiriyoyrsa o belli edicektir kendisini ister istemez fark ediceksindir agridigini , raha ol canikom [/QUOTE
diyelim hamile kaldim belirtilerin nelerdi derseler herhalde 3gunden beri hapsura hapsura bi hal oldum:))))
hadi insallah Kan testindede tastiklenir Hamis oldugun canim , cok sevindim , testi erken yapmana ragmen cikmasi sans, silik olmasi normal daha cok erken cünkü evet oda positif sayiliyo , insallah Rabbim tamamina erdirir canim, gercekten esas Kan testini verince sevinicez insallahAmin canim Rabbim hepimizin kucaklarini yavrularimizla doldursun insallah
Canim coook sağol, topiğe yeni yazmaya başladim ama daha öncelerden beri takipteydim ve arkadaşlara olan desteğin pozitif halin dikkatimi çekmişti simdi de bizler için uzun uzun bir kere daha anlatmişin Allah razi olsunSelam Kardeslerim, hepiniz Kardesimsiniz cünkü hepimizin Umudu ayni ve bizi bizden baska kimse daha iyi anliyamazz, ben kendi Genel durumumu size yazmak istiyorum belki yeni Tedavisine baslicak olan, Transferden sonra sonuc bekleyen Kardeslerime yardimci olur: Kizlar benim 11 tane yumurtam Toplandi bundan 9 döllendi 2 tane cok iyi olan 2 Embriyom Transfer edildi... Transferden sonra 10. günde Kan Testine gittim ve sonuc HCG 39 Hamileyimm cok sükür (Rabbim tamamini erdirir insallah )5-6 Gün sonra Degerim 215 e cikmisti , ve 1 hafta daha 2638 ve nihayet Kesemizi de gördük cok sükür büyük ihtimal tek ikiz degil , 2 Hafta sonra insallah Rabbim Kismet ederse Kalp atislarini görmeye gidicez insallah Rabbim nasip ederde görürüz. Simdi gelelim belirtilere: YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA: uyaninca narkozdan Adet olucakmisim gibi sanci hissetim bazen siddetli bazen daha az 2 Saat falan sürdü agrim, ama 2-3 Gün karin bölgemde sanci vardi bazen baya bi siddetliydi ama oluyo dediler, sonucta 11 tane yumurta toplandi normal bu agrilar dedi doktorum. Bol bol su tüketmem söyledni zaten bu dönemden itibaren hep bol bol su tüketmek gerekir TRANSFERDEN SONRA: transferde bisey hissetmedim aksine cok güzel bi duyguydu kuzucuklarim icime konulmasi , transferden sonra bi 30 dakika yattim sonra evime geldim dinlendim,ilk 2-3 gün genelde yattim ihtiyaclarimi gidermek icin kalktim sadece ama sonra evin icinde hep ara ara dolastim , Balkona ciktim Temiz hava aldim , kafami bos birakmaya calistim, 3. günden sonra hatta 4 te olabilir tam bilemicem kasiklarimda agrilar ve batmalar cogaldi , hatta adet olucam zanettim ümitsizlige kapilmistim cok sükür Adet olmadim, Belimde agri vardi hergün degíl sadece ilk 4 gün oldu , 8.-9. günde daha SIK idrara cikmaya basladim buda normal mis, Gaz problemimi basindan beri engellemek icin Magnesium aldim eczaneden onu kullandim rahat Tuvalete cikabileyim diye iyide geldi hala kullaniyorum, doktorumda kullan dedi , hatta Mangesyum kullanmanin cok iyi oldugunu Rahim duvarini kalinlastiridigini erken sanci olusumunu engelledigini söyledi , 7-8. ayima Kadar kullanabilirmisim (insallah o duruma gelirsem tabii) siz yinede Doktorunuza sorup öle kullanin, bide Kardesimin bitanesi bana ANANAS suyunun Embriyolar tutunmasi icin iyi oldugunu duymus sagolsun söledi hemen ben ondanda ictim her Sabah 1 Bardak hala iciyorum, en azindan Vitamin olur dedim, Allah razi olsun o Kardesimdende....bol bol su ictim, ve en önemlisi bol bol Dua ettim hem kendime hem sizlere ( yine bi Kardesimin sagolsun bana günde 11x Duha Suresini , her Sabah seher vakti 7x Hacet Duasini, her Gece ve her Sabah 7x Ayet El-Kürsi yi bebegini düsünerek üzerine üfle dedi, onlarida yaptim. Dualarim hala okuyorum) . Güzel Kardeslerim bende durum buydu belirtilerimde bukadardi , insallah sizlere biraz umut ve yol göstermis olur bu yazdiklarim, Dualarim sizinle, Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli Nurtopu gibi evlatlarla doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?