2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ne kadar güzel anlatmışsın yaptıklarını inş hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip eder :) aynen öyle yeterki bebişimiz olsun varsın işler güçler kalsın

sagol canim bende cok mutlu oluyodum Hamilelerin neler yasadigini okudukca , belki sizlerede yardimci olur dedim en azindan az cok neler yapmaniz gerekir bilmek iyi gelir diye düsündüm AMIIINN insallah canim yaaa, Rabbim insallah hepimize Yavrularimiui kucagimiza almayi nasip etsin, bidahaki Ramazani hepimiz kucagimizda saglikli Yavrularimizla karsiliyalim insallaaahhh. valla ben biraz titiz bir insanim normalde yani bi yerde bi toz beni deli ediyodu, ama Kuzucugum benimle oldugundan beri ve ögrendigimden beri hicbisey umrumda degil, daha simdiden ilk sirada aldi yerini , nekadar Garip daha kücücük bisey bebek seklinde bile degil ama onu korumak icin herseyi yapmaya hazirsin, Rabbim insallah yüzlerimizi güldürür.

Son düzenleme:
Seninde bu güzel devam eden sürecin dahada güzelleşerek devam eder inşallah geçmiş yazını okuyunca ağladım nekadar güzel maşşallah

canim benim sagol, Rabbim sanada yasatsin insallah bu duygulari, cokta uzak degilsin, Rabbim insallah can buldurur kuzucuklarina da kavusursun saglikli bi seklide yavrularina, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canim benim, iste buarada güzel olan bu herkez herkezle mutlu olup , herkezle üzülüyosun cünkü paylastiklarimiz Dileklerimiz ayni , hem buarada olmak banada cok iyi geliyo sizlerle sohbet etmek.

hadi insallah Kan testindede tastiklenir Hamis oldugun canim , cok sevindim , testi erken yapmana ragmen cikmasi sans, silik olmasi normal daha cok erken cünkü evet oda positif sayiliyo , insallah Rabbim tamamina erdirir canim, gercekten esas Kan testini verince sevinicez insallah Amin canim Rabbim hepimizin kucaklarini yavrularimizla doldursun insallah

canımmmm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ne de güzel anlatmışsın...yalnız ananas suyuyla birlikte elma yemek de çok faydalıymış kuzularımızın tutunabilmesi açısından.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşllah...

aramıza hoşgeldin arkadaşım.bebişlerini kucağına da alırsın inşallah.sakın stres yapma rahat ol iyi düşün ki iyi olsun...

gözün aydın arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun...

ne demek tatlim, keske faydasi olsun sizlere evet olabilir canim zaten ben suaralar meyve bol yemeye calisiyorum sevmem de aslinda ama mecburiyetten yiyorum, hergün bi elmam da var ki transferden sonra yemedim ben cünkü pek sevmem ama zarari olmaz ye bol bol ye canim insalllaahhh faydasini görürsün de hayirli haberler verirsin bizlere , anacim Hamis kalmakla bitmiyoki simdide ay Keseyi görecekmiyiz, ay Kalp atislari derken hic bitmicek canim tedirginligimiz, amaaan onlar yeterki can bulsun büyüsün , sag salim kucaklarimiza dolsunda biz raziyiz tedirgin olmaya dimi ama AMIIIINNNN hepimiz icin Dua ediyorum canim

kizlar gecen ruyamda ne gordum biliyormusunuz kucagimda erkek cocugu sarisin renkli gozlu ilk once kustu galiba balkona cikiyorum arkadasima veriyorum oda yan binadaki komsuya uzatiyor balkondan bebegi verirken dusuruyorken ayagindan tutuyorum bebegin cok zorlaniyorum yukari cekerkn cok arkadasima bagiriyorum cksene diye ckmiyor bn cekiyorum oyle korkuyorummki anlatamm ki bi sariliyorum

ya arada bi kasagim agriyor ama karar veremiyorum acaba ciddenmi agriyor yoksa bn oylemi hissediyorum :) kafayi yemk uzeriyim galiba

ben sana ne dedim kuzumm rahat birak kendini dinleme diye , kasginin arimasi cok güzel insallah agriyodur yani , sen kendin emin degilsinki canim benim gevse biraz dinleme kendini , iyi bisey yapmiyosun böle piskolojini bozar bu böyle .

Rüyan hayira cikar insallah kuzum, cok fazla kafaya taktigin icin böle rüyalar görüyosun tatlim , relaaaxxxxx birazzz

Rüyan hayira cikar insallah kuzum, cok fazla kafaya taktigin icin böle rüyalar görüyosun tatlim , relaaaxxxxx birazzz

senin sayende relax oldum cidden ikindidn beri :) kasik agrisina gelince ona tam karar veremiyorum bnce hafif hafif arada hissediyorum sadece kndimi galiba umutlandirmk istemiyorum

senin sayende relax oldum cidden ikindidn beri :) kasik agrisina gelince ona tam karar veremiyorum bnce hafif hafif arada hissediyorum sadece kndimi galiba umutlandirmk istemiyorum

insallah canim valla keske faydam olsun sana canim bence kasiklarin batiyodur senin ki bu cok normal hatta iyi , sen ne cok umutlan nede umutsuz ol , dedigim kafani baska seylerle oyalamaya calis kuzum, kendini dinleme zaten agiriyoyrsa o belli edicektir kendisini ister istemez fark ediceksindir agridigini , raha ol canikom

Canim ben transferin ertesi gunu eve dondum zonguldaktayim karabukte bir hastsneye gittim.
Simdi ankaradsyim :))))
Gezenti olacak benim ccuk.
İstanbul'da değilim yani..
Bu arada coooook teşekkür ederim

Valla olur mu olur😀annesi bi kadar geziyorsa baby napsin cirit atar ortalıkta 😀

Selam kızlar bugün 9.günümdü az önce aldım sonucu 0 çıktı kısmet değilmiş ne diye
yim :-(

canım çok üzüldüm ama yılmak yok ben de dün negatifi aldım hala çok kötü hissediyorum ama Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek biz umudumuzu yitirmeyelim yeter inşallah bir sonraki seferde olacak her şeyin hayırlısı

Çok teşekkürler iyi dileklerin için canım. Bu süreç zorlu ama heyecanlı bir süreç onu anladım. Artık anne olmanın nasıl olduğunu biliyor gibiyim. Tabi bebeğimi kucağıma alınca tam anlamıyla öğrenicem. Forumdaki arkadaşlarım içinde bol bol dualar ediyorum. Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun. Lütfen kimse karamsar olmasın. Rabbimin meyvesi çok herkese yeter der annanem :) çok doğru:)

Canim coook sağol, topiğe yeni yazmaya başladim ama daha öncelerden beri takipteydim ve arkadaşlara olan desteğin pozitif halin dikkatimi çekmişti simdi de bizler için uzun uzun bir kere daha anlatmişin Allah razi olsun bebişin çok şansli maşallah senin gibi bir annesi olacak. Rabbim sonuna kadar çok rahat bir hamilelik geçirip kucagina almayi ve birlikte uzun hayirli bir ömür geçirmenizi nasip etsin. Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…