- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.181
Kızlar yarın son ilacımı yapicam 225 ml ama bende 200 ml var. İstaanbulda olup 25 ml gonal f artan var mı
valla vardi cok az diye 3 hin once attim cnm doktorunu arasana birsey olurmu diye bi sor cnm.bu arada herkeze iyi bayramlar
kızlar yumoşlarım bugün on buçuk itibariyle göbişimde.birisi 7 diğeri 8 hücreli .19 ağustosu beklicez.rabbim bayram şekerlerimizi bize bağışlasın işallah.herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sorucam canım :)) cevapladığın için çokteşekkürlervalla vardi cok az diye 3 hin once attim cnm doktorunu arasana birsey olurmu diye bi sor cnm.bu arada herkeze iyi bayramlar
canım öyle korkacağın bir ilaç yada uygulama değil. ilk seferde biraz garipsersin ama o kadar. ucu uzun yuvarlak kısmın ucundaki kapağı kıvırıp kıracaksın. yatıp, kendini hazırladıktan sonra, dikdörtgen yere kadar yavaşca vajinadan içeri doğru ittir. dikdörtgen yer dudaklara yakın yere gelincede orayı sıkarak havanın ilacı rahim içine göndermesine izin ver. bu kadar puff diye minnacık ses alabilirsin , almayabilirsin çok normal. yavaşça çıkar. dibinde az miktar ilaç kalır önemli değil. ben aşılamalarda da kullandım ama hiç iğneyle delme gereksinimi olmadı. onu kafana takma şimdiden. çok pratik ağrısız bir uygulama. ama özellikle bu saatlerde yapmaya çalış, akşam -gece saatleri uygulamayı tavsiye ediyorum.
uygulamadan sonra yavaşça kalk üstünü giyip hemen yürümeye başla, ama mutlaka yürü. yürürsen ilaç geri gelmez, aktive olur, mantar olmaz. ben de ne yazık ki yeni söylediler aşılamalarda ben özellikle çıkmasın diye yatıyordum ve hep çökelek gibi geri geldi hem de sonrasında hiç yaşamadığım mantar hastalığı yaşattı. sen rahat ol dediklerimizi takip et için rahat olsun. hergün uygulama sonrası bir önceki günün kalan ilacından az miktarda gelir gayet normal.
hem hayırlı olsun canım bu sürece gelmişsin hem de geçmiş olsun canım.
Hayırlı bayramlar arkadaş lar insallah kucaklarimiz. Bebis dolar cok mutluyum carsamba. Opu islemim oldu bugun aradı lar 12 yumurtam vardi 10 tane kalmis yarin gene aricaklar sizce iyi mi
tebrikler ne diyelim darısı başımıza
ayyy canim benimmm masallahh iyi haberler bunlar, hadi kap kuzucuklarini gel ,insallah can bulurlar göbisinde rabbim bu bayram sana unutlmaz olur , allahim sen büyüksün hepimize kuzucuklarimizi bagislasin inallah rabbim
Hayirli olsun canim cok sevindim, rabbim tamamini erdirsin saglikli bi sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallahAllahim hep böyle positif haberler almayi nasip etsin bizlere cok mutlu oluyorum yaaa
tebriklerdarısı bizimde başımıza inşallah gelsin bebişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?