2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cnm cok gecmış olsun telden gırdıgım ıcın yazamıyom ordan.. ne dıyecegımı bılemıyorum.. ınsanın kendı basına gelmeyen seylerle ılgılı yorumda bulunması benı hep kızdırmıştır... arkadasım ınşallah bebegın bırdahakı bayrama kadar sana kendılıgınden gelır... hoş bız hamılelık haberını aldık dıye bısey bıtmış evlat sahıbı olmuş degılız.. bugun ıkıncı testımı vermeye gıdıcem.. bı taraftanda adet olacakmıs gıbı hıssedıyorum.. deger yukselecekmi kese gorulcekmı kalp atacakmı bızım olayımız sonuna kadar merak.. inşallah negatıf alan tum arkadaslarım tez zamanda pozıtıf haberınıde alır.. bızede rabbım devamını getırmeyı nasıp etsın... bugun sabah namazında cumlemız ıcın dua ettım.. sızlerde benı unutmayın...

Canlarım hepinizin bayramı kutlu olsun allahım inşallah kurban Bayramı'na göbüşlerimiz bebek dolar hamile olanlarında bebişleri gönüllerinde sağlıkla büyür )

Canlarımmm. Hepinizin bayrami mubarek olsun. Hayirlisiyla bayramdan sonra guzel haberlerle gelin insallah. Offf. Bi de bu gunler çabuk gecse de pazartesiye kadar nasıl sabredecem ben yaa

kızlar yumoşlarım bugün on buçuk itibariyle göbişimde.birisi 7 diğeri 8 hücreli .19 ağustosu beklicez.rabbim bayram şekerlerimizi bize bağışlasın işallah.herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

cnm hayırlı olsun benımde senınkı gıbydı.. suan hamıleyım rabbımın ıznıyle... ınşallah hersey yolunda gıder... hıc bıtmıyor bunun stresı yahu... ınsallah senınde guzel haberlerını alırız bol şans

Kizlarrrr bugun labarant aradii..bebelerimii coZmusler maslalh 5de canlii cikmiss...6 4 hucrelilermis simdilik yarin sabah 10 bebetolarimi almaya gidiyorum..amaa aznucuk stresluyim...sizde oylemiydiniz

kızlar yarın sabah crınone jele baslıycaam... topıkte bıraz arastırdım herkesın korkulu ruyası... napcam nasıl uyguluycam tam anlayamadım... bırıkırse ığneyle delın dıyo bısıler bısıler... ne kadar derıne sokcaz kaç dakıka bekleyıp sonra hareket etcez yokmu bı kullanan eden aranızda

canım öyle korkacağın bir ilaç yada uygulama değil. ilk seferde biraz garipsersin ama o kadar. ucu uzun yuvarlak kısmın ucundaki kapağı kıvırıp kıracaksın. yatıp, kendini hazırladıktan sonra, dikdörtgen yere kadar yavaşca vajinadan içeri doğru ittir. dikdörtgen yer dudaklara yakın yere gelincede orayı sıkarak havanın ilacı rahim içine göndermesine izin ver. bu kadar puff diye minnacık ses alabilirsin , almayabilirsin çok normal. yavaşça çıkar. dibinde az miktar ilaç kalır önemli değil. ben aşılamalarda da kullandım ama hiç iğneyle delme gereksinimi olmadı. onu kafana takma şimdiden. çok pratik ağrısız bir uygulama. ama özellikle bu saatlerde yapmaya çalış, akşam -gece saatleri uygulamayı tavsiye ediyorum.
uygulamadan sonra yavaşça kalk üstünü giyip hemen yürümeye başla, ama mutlaka yürü. yürürsen ilaç geri gelmez, aktive olur, mantar olmaz. ben de ne yazık ki yeni söylediler aşılamalarda ben özellikle çıkmasın diye yatıyordum ve hep çökelek gibi geri geldi hem de sonrasında hiç yaşamadığım mantar hastalığı yaşattı. sen rahat ol dediklerimizi takip et için rahat olsun. hergün uygulama sonrası bir önceki günün kalan ilacından az miktarda gelir gayet normal.
hem hayırlı olsun canım bu sürece gelmişsin hem de geçmiş olsun canım.

cok tesekkur ederım cnm ıcımı ferahlattın.. bana sabah yap dedı doktorum kalkınca yaparsın dedı mecburen onu dınlıycem ama yurumek bana uyar ben zaten yatarak gecırmedım bu asamaları iğne vurulurkende vucuda dagılsın beze yapmasın dıye yuruyordum elımden geldıgınce.. son bır ıkı gun bıraz beze oldu gercı ama allahtan yurudum yoksa nolurmusum bılmem sen hangı asamadasın cnm senı yenı goruyorum burda

canım ben de transeferden sonrası 7.günümdeyim. 12 ağustosu bekleme dönemindeyim :)
umut tüp bebek merkezinin konu başlığında paylaşımlarım vardı. burayı yeni keşfettim :) genelde okuyorum bikaç gündür çok paylaşımım olmamştı.
bu arada kullanacağın ilacın yan etkilerinde hafif uyku hali, biraz daha duygusallık olduğu için, gece saatleri tavsiye ediliyor . yoksa farklı bir sebepten değil. ben geçen sene aşılamalarda sabah on gibi yapmaya başlayıp öyle devam ediyordum o kadar uyku hali çöküyordu ki sabahtan tüm hastalarımı öğleden sonrasına aldırıyordum, öğleden sonra hala kendime gelemediğim için ,randevuları iptal ettiriyordum... ama her defasında aynısını hissettim. bu uygulamada hiç öyle bir hissiyatım olmadı.
hatta bana 45 dk. yürüyüş tavsiye ettiler transfer öncesi ve transfer 3. gününden itibaren. akşam 22 de jeli uygulayıp, yürüyüş yaparak progestan vrdurmaya hastaneye gidip 45 dk doldurup eve geliyordum . ama hem jem hem iğne derken aşırı progesteron hormonundan çok ağlamaklıyım :)

Hayırlı bayramlar arkadaş lar insallah kucaklarimiz. Bebis dolar cok mutluyum carsamba. Opu islemim oldu bugun aradı lar 12 yumurtam vardi 10 tane kalmis yarin gene aricaklar sizce iyi mi

mrb arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.önümüzeki hafta iğnelere başlıyorum 2.denemem bu.ankara centrum Recai papuçcu doktorum....allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

çok telekkür ederim amin cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…