- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.201
ne demek tatlim, keske faydasi olsun sizlereevet olabilir canim zaten ben suaralar meyve bol yemeye calisiyorum sevmem de aslinda ama mecburiyetten yiyorum, hergün bi elmam da var ki transferden sonra yemedim ben cünkü pek sevmem ama zarari olmaz ye bol bol ye canim insalllaahhh faydasini görürsün de hayirli haberler verirsin bizlere , anacim Hamis kalmakla bitmiyoki simdide ay Keseyi görecekmiyiz, ay Kalp atislari derken hic bitmicek canim tedirginligimiz, amaaan onlar yeterki can bulsun büyüsün , sag salim kucaklarimiza dolsunda biz raziyiz tedirgin olmaya dimi ama AMIIIINNNN hepimiz icin Dua ediyorum canim
Kizlarrrr bugun labarant aradii..bebelerimii coZmusler maslalh 5de canlii cikmiss...6 4 hucrelilermis simdilik yarin sabah 10 bebetolarimi almaya gidiyorum..amaa aznucuk stresluyim...sizde oylemiydiniz
kızlar yarın sabah crınone jele baslıycaam... topıkte bıraz arastırdım herkesın korkulu ruyası... napcam nasıl uyguluycam tam anlayamadım... bırıkırse ığneyle delın dıyo bısıler bısıler... ne kadar derıne sokcaz kaç dakıka bekleyıp sonra hareket etcez yokmu bı kullanan eden aranızda
Mrb filologum, ben de bugün doktora ultrason muayenesi oldum, 5 haftalık hamileyim, minik bir kese göründü, ancak bir kese daa vardı sanki, ikiz mi acaba dedim. İç kanamadan dolayı dedi doktor, yani 2. Kese gibi görünen şey iç kanama birikintisi gibi birşey söyledi.o nedenle bana da bugün hemen proluton depot iğne vurdular. Zaten Son 1 haftadır sürekli kasıklarımda ağrılar oluyordu. İlkin hafif sonra gece bile uyandım ağrılara, kasılma gibiydi. Şimdi halen ara ara kasılıyor ve ağrı oluyor. Benim ilk tüp bebek denememdi, crinone jel de kullanıyorum sabah akşam. Estrofemi bugünden tibaren kesti. Vitaminler ve coraspine devam ediyorum.
Cnm senin ne gibi belirtiler oluyordu iğneye başlamadan ve sonrasında ne değişti, kaçıncı haftadasın?
Benim crinone akıntısı bazen turuncu, bazen de içinde azcık kahverengi bişilet geliyordu. Doktor eşime bu istediğimiz bişi değil dedi iç kanama için, ama yat felan demedi. Ben zaten transferden sonra yürüme olarak kendimi çok yormuyorum şu anda çalışmıyorum da. Düşük durumunda kullanılıyor sanırım bu iğne, çok korktum şimdi inşallah böyle bişi olmaz. Sana ne tavsiye etti doktorun çok dinleniyor musun? Umarım durumun düzelmiştir cnm, bilgilendirirsen sevinirim..:)
canım ben de transeferden sonrası 7.günümdeyim. 12 ağustosu bekleme dönemindeyim :)
umut tüp bebek merkezinin konu başlığında paylaşımlarım vardı. burayı yeni keşfettim :) genelde okuyorum bikaç gündür çok paylaşımım olmamştı.
bu arada kullanacağın ilacın yan etkilerinde hafif uyku hali, biraz daha duygusallık olduğu için, gece saatleri tavsiye ediliyor . yoksa farklı bir sebepten değil. ben geçen sene aşılamalarda sabah on gibi yapmaya başlayıp öyle devam ediyordum o kadar uyku hali çöküyordu ki sabahtan tüm hastalarımı öğleden sonrasına aldırıyordum, öğleden sonra hala kendime gelemediğim için ,randevuları iptal ettiriyordum... ama her defasında aynısını hissettim. bu uygulamada hiç öyle bir hissiyatım olmadı.
hatta bana 45 dk. yürüyüş tavsiye ettiler transfer öncesi ve transfer 3. gününden itibaren. akşam 22 de jeli uygulayıp, yürüyüş yaparak progestan vrdurmaya hastaneye gidip 45 dk doldurup eve geliyordum . ama hem jem hem iğne derken aşırı progesteron hormonundan çok ağlamaklıyım :)
saol cnm ıcımı ferahlattınız ya.. gercı bunyeye gorede degışır.. bırazdan kullanıcam ınıp sıtenın ıcınde bı ıkı yurururum hem acık havada ıyı gelır.. zaten mıde bulantılarım basladı belkı onada ıyı gelır yurumek:26::26:canım korkulacak bişey yok abartmalara da bakma sen . birikme falan da olmuyo yani o delikli ucunu koparıp kullanacaksın o dikdörtgen olan ucundan sıkacaksın.kullandıktan sonra da evin içinde yavaş yavaş 15 dakika kadar yürümelisin ki emilim hızlansın.
amin cnm inşallah en yakın zamanda alırız seninde haberini
Canım cok kolay bi ilaç ucunu gir vajinaya tutacak dikdortgen yerine kadar yerlestir ve sık . Tüm ilaç boşaldginda cikar ve 1-2 dakika uzan sonra kalk normal hayatını sürdür . Bana da özellikle sabah yap dediler çünkü bu ilaç hareket ettikçe emiliyormuskızlar yarın sabah crınone jele baslıycaam... topıkte bıraz arastırdım herkesın korkulu ruyası... napcam nasıl uyguluycam tam anlayamadım... bırıkırse ığneyle delın dıyo bısıler bısıler... ne kadar derıne sokcaz kaç dakıka bekleyıp sonra hareket etcez yokmu bı kullanan eden aranızda
Carsamba opu oldu pazartesi trasferim olcak inşallah
bayram müjdemi aldım kan sonucum pozitif
darısı kalp atımına inşallah
bayram müjdemi aldım kan sonucum pozitif
darısı kalp atımına inşallah
Eğer transfer yapmayacak olsa niye yumurta toplasın ki ?? Bence transfer olur ..Bugun doktor'un bakisina gore rahimde bir yerde yapisiklik olma ihtimali varmis. Yumurtalari topladigi operasyon'da histeroskopi ayni anda yapicakmis. Biraz şok oldum bu yapışıklık olayı şimdiye kadar neden gorulmedi birden ortaya çıktı! Bu durumda yumurta transferi olmayacak galiba değilmi? Histeroskopi yumurta toplandiktan sonra yaptiran oldumu hic? Bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?