2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

annelik böyle bişey işte daha kendisi gelmeden bize neler yapıyolar dimi :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım...

Kizlarrrr bugun labarant aradii..bebelerimii coZmusler maslalh 5de canlii cikmiss...6 4 hucrelilermis simdilik yarin sabah 10 bebetolarimi almaya gidiyorum..amaa aznucuk stresluyim...sizde oylemiydiniz

hadi hayırlısı canım inşallah bizlere müjdeli haberlerini de veririsin...

canım korkulacak bişey yok abartmalara da bakma sen . birikme falan da olmuyo yani o delikli ucunu koparıp kullanacaksın o dikdörtgen olan ucundan sıkacaksın.kullandıktan sonra da evin içinde yavaş yavaş 15 dakika kadar yürümelisin ki emilim hızlansın.

cnm oncelikle yuregini ferah tut sen annesin artik sonrada drunun dediklerini yap.ben hic muayene olamadim kanama yuzunden birdahaki hafta drum cagirdi ins kesede kalp atisida duyarim ..
bende ilaclara.devam ve aspirin yerine kan sulandirici igne kullaniorum.v e artik yatmiorum okadar hareket az az iyidir emboli atmaz dediler.az az gezi.tilere gdiorum donerken yorulduysam koltugmu yatiriorum.tuzlu yememeye dikkat ediorum.bende jel yok progestan i fitil olarak aliyorum ama jel kullanan arkadaslar onun oyle geri geldigin soyluyodu..ins kucaklarimizada alacagiz bebislerimizi ..iyi bayramlar

canım . benım ıcın yuku sorun degıl allahtan ben evdeyım annem yanımda o yapıyor zaten yemeklerı felan:)) normaldede oglen saatlerı uyur hale geldım bıraz daha uyurum sorun değil.. saol verdıgın bılgıler ıcın tedavın hayırlı olsun rabbım guzel haberler almayı nasıp etsın ınşallah

saol cnm ıcımı ferahlattınız ya.. gercı bunyeye gorede degışır.. bırazdan kullanıcam ınıp sıtenın ıcınde bı ıkı yurururum hem acık havada ıyı gelır.. zaten mıde bulantılarım basladı belkı onada ıyı gelır yurumek:26::26:

slm kizlar hepinize iyi bayramlar mevlam birdahaki ramazani bebislerinizle karsilamayi nasip etsin ins.
birkac gundur giremiyorum. hepinizi cok ozledim canlarim.
rapunzel cok uzuldum mevlan melegini kendiliginden gindersin ins.
vilmaa gozun aydin kucaginada alcan ins.
yawyaww cozulmusler süper. hadii gobusunde canlansin ins.
emoshum nerelerdesin sen ya ozlettin..kotu dunur.
biz de geri geri gun sayiyoruZ..bayramdan sonra carsamba dr agtcez ins kese kalp dyyariz.korkuyoruz.
meleklerimi istiyorum ins gorecez..
sdtive pixes nasillar.
bugun transferi olan arkadasim rabbim hayirkisiyka gobusunde can verecek ins..

Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((

Canım cok kolay bi ilaç ucunu gir vajinaya tutacak dikdortgen yerine kadar yerlestir ve sık . Tüm ilaç boşaldginda cikar ve 1-2 dakika uzan sonra kalk normal hayatını sürdür . Bana da özellikle sabah yap dediler çünkü bu ilaç hareket ettikçe emiliyormus

Ben de sana bisey sorucam ama Sen çatlatma iğneni vurulurken yumurta boyutların neydi canım benim genel de 15-16 hepsi ama biri onden gitmiş 18,5 mis kan degerime göre karar verilecek sen de nasildi

Bugun doktor'un bakisina gore rahimde bir yerde yapisiklik olma ihtimali varmis. Yumurtalari topladigi operasyon'da histeroskopi ayni anda yapicakmis. Biraz şok oldum bu yapışıklık olayı şimdiye kadar neden gorulmedi birden ortaya çıktı! Bu durumda yumurta transferi olmayacak galiba değilmi? Histeroskopi yumurta toplandiktan sonra yaptiran oldumu hic? Bu normalmi?

Eğer transfer yapmayacak olsa niye yumurta toplasın ki ?? Bence transfer olur ..

Selamm herkese bayram sekerimi aldim geldim..biraz canim sikkin 2 tane beklerken 1tane transfer edildi.7 hucreli 1.sinif 3.gun emriyosuymis...doktor cok guzell bi transer oldu dedi.merak etme hamile kalcan dedi...suandan evdeyimm uzaniyorum..amaa simden sikildimm netaraga yatsam korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…