2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım hayırlı olsun bebisin kolayca tutunsun sana ) teknolsun senin oldun neden 2 tane koymadılar

ofis yapıldı ama tedaviye başlamadan önceydi
yani rahim filmi ofis bunların hepsi tedaviden önce yapıldı bana

benim de 3. gün transferiydi bitanecik transfer ettiler pozitif sonucumu öğrendim darısı kalp atımına
olacaksa bir tane de oluyor doktor başarılı demiş ne güzel evde miskinlik yapıver yorma kendini olsun bitsin düşünme birini ikisini

Rica ederim canim , Hemde ne zor ve ne heyecanli, simdiden sölim sekerim, hadi testin positif cikti bu sefer deger yükselicekmi diye panik oluyosun, haydiiii sonra Keseyi görücekmiyiz diye , haydiiii sonrada Kalp atislarini Rabbim bize göstericekmi.... diye diye gidiyo ben suan Kalp atisi asamasinda oldugum icin onun panigindeyim o yüzden simdilik bukadar yazdim yoksa devammi var tabiiki ama oda Rabbim insallah bize hayirli haberleri aldirtirsa yavrumuzun Kalbinin pit pit attigini bize görmeyi nasip ederse ondan sonraki asamalar icin Panik olurum AMiiiiNNN canim benim Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah canim, bende öle hepiniz Dualarimdasiniz. Aynen düssekte kalkip silkinip devam etmeliyiz , ne güzel demis Anneannecigin , ellerinden öperim

Canim benim 5 tane dondurulmus vardi fakatt malesef bugune gwlemedii...sadecr 1tane ilerlemis....allahim bu bebegine kan can versin

Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep

Seker arkadaslarim hepinizin Bayramini en icten dileklerime kutluyor, Ailenizle nice mutlu , saglikli Bayramlar gecirmenizi diliyorum amaaaa insallahhh kucaginizda bir Bebekle birlikte Rabbim bidahaki Bayram Sekerlerimizi Yavrularimiz olarak bize nasip etsin insallah.

Seninde bayramin mubarekk olsun..ben gecirdigim enguzelll bayramm insaalh sonuda oyle olurr...yatma seklinde bilgi verirmisin sag soll.

.

ayyy canim benim yaaa, kiz duygulandim valla nedemek arkadasim ben seve seve yazdim Allah sendende razi olsun canim, öle biseyki burada herkezin cani ayni yaniyo yada ayni seviniyo yani kimse kimseye laf olsun diye sevindim yada üzüldm demiyo yapmacik degil cünkü herkezin yüregi bir diye düsünüyorum o yüzden yardimci olabilecek ne biliyosam söylüyorum bende cok memnun oluyorum bana yaricak bilgiler okudugum Zaman.En önemli sey bizler icin Motive ve destek ve bizi bizlerden daha iyi kim anlarki ? Canim benim o senin güzel düsüncen sagol arkadasim AMIINNNN insallah canim benim agzindan bal damliyo cok sagol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, yavrularimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah canim benim. Sende Allaha emanet ol

bn geldm bugun hafif hafif is yaptim ama agir kaldirmadim sadece ocagi sildim hafif hqfif evi topladim yuksege el atmadim birsey olmaz insallh hemsire 3.gunden sonra norml isine donebilirsin demisti bide bugun biraz kasik agrim oldum azicik bi kac kere

Canlarım hepinizin bayramı kutlu olsun allahım inşallah kurban Bayramı'na göbüşlerimiz bebek dolar hamile olanlarında bebişleri gönüllerinde sağlıkla büyür )
Seninde bayramin mübarek olsun canim , AMIINNN insallah canim , Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Canlarımmm. Hepinizin bayrami mubarek olsun. Hayirlisiyla bayramdan sonra guzel haberlerle gelin insallah. Offf. Bi de bu gunler çabuk gecse de pazartesiye kadar nasıl sabredecem ben yaa
Seninde bayramin mübarek olsun arkadasim, oohooo daha duuurr insalllah hayirli haberleri aldinmi sonra basliyo esas beklemek Rabbim insallah nasip ederde bu günleri cok ararsin bu neki canim benim :)) Dualarim seninle arkadasim insallah hayirli haberler alirsin ve bizlere verirsin insalllaaaahhh
hadi hayirlisi olsun canim benim, Rabbim positifleri görmeyi nasip etsin insalllahhhh, heyecanli bekleyis basladi desene :) AMIINNN insallah cümlemize canim benim, hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
Kizlarrrr bugun labarant aradii..bebelerimii coZmusler maslalh 5de canlii cikmiss...6 4 hucrelilermis simdilik yarin sabah 10 bebetolarimi almaya gidiyorum..amaa aznucuk stresluyim...sizde oylemiydiniz

ayyy cok sevindm canim yaaaa, bi n önce kap gel kuzucuklarini insallah, Rabbim positif Haberler almayi nasip etsin canim benim . Hemde ne stress, icine konana Kadar bitmez stressin canim , gerci hos göbisine konuldularmi baska stressler basliyo ama onu sonra dünüsürüz

canim o ne jeli öle ne ise yariyomus?? belki bende vardi ama farkli isim altindadir diye soruyorum

Hayırlı bayramlar arkadaş lar insallah kucaklarimiz. Bebis dolar cok mutluyum carsamba. Opu islemim oldu bugun aradı lar 12 yumurtam vardi 10 tane kalmis yarin gene aricaklar sizce iyi mi
Sagol canim sanada iyi bayramlar, bence güzel sonuc canikom, sana lazim olan en fazla 2 Tane onlar Saglam kalsin gene yeter, insallah hayirlisiyla göbisinede konar kuzucuklarin

mrb arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.önümüzeki hafta iğnelere başlıyorum 2.denemem bu.ankara centrum Recai papuçcu doktorum....allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

Tedavin hayirli olsun canim , insallah hersey yolunda giderde tez vakitte hayirli haberlerini aliriz insallah

annelik böyle bişey işte daha kendisi gelmeden bize neler yapıyolar dimi :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım...
vallaha yaa, ama onlar saglikli bi seklide gelsinde biz herseye katlaniriz dimi arkadasim AMiiinn insallah Rabbim sen büyüksün
Seninde bayramin mübarek olsun canim dünürümmm ben geldim ama sen yoktum simdide giremedim baya bi Zaman canim yaa, ama hep aklimdaydiniz, hadi insallah hayirli haberler verirsin canim gelinim yada damadimla ilgili , bizde kismetse 19 Agustosta gidicez bidaha , cok gec yafff insallah canim benim görürsün herseylerini canim benim sen gönlünü ferah tutmaya Calis demesi kolay evet sanki ben cokmu farkliyim ama mecuburuz bol bol Duamizi edip Rabbimden yavrularimizin saglikli bi sekilde gelismelirini dilicez dünürcüm Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((
okadar fark ta yok canim benikilerde farkli boyuttaydi , sanmiyorum ters etkiliyecegini insallah hayirli haberler alirsin canim, bi an önce kavusursun kuzucuklarina insallah

Canim gecmis olsun , eger Transfer olmicaksa niye hem yumurta toplasinlar ve histerokopi yapsinlarki? sana farkli bi muayene mi yaptilarda yapisik olabilir dediler ? birdenbire nasil varmislar bu kaniya ? Sorsaydin neler olabilir diye keske canim? Hemen ümitsizlige kapilmak yok önce bi nekadar etki eder nederece transferin olmamama ihtimali var onu bi ögrenmen lazim, herseyin hayirlisi Rabbimden arkadasim, sen bi Telefon ac merkeze kafandaki bütün sorulari sor bence, insallah güzel haberlerini bekliyoruz , Dualarim seninel arkadsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…