- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.221
Canım hayırlı olsun bebisin kolayca tutunsun sanaSelamm herkese bayram sekerimi aldim geldim..biraz canim sikkin 2 tane beklerken 1tane transfer edildi.7 hucreli 1.sinif 3.gun emriyosuymis...doktor cok guzell bi transer oldu dedi.merak etme hamile kalcan dedi...suandan evdeyimm uzaniyorum..amaa simden sikildimm netaraga yatsam korkuyorum
Kızlar eşinize toplama işleminden kaç gün önce perhiz verdi doktorunuz??
cnmmm gözun aydin bayram sekerin geldi cok sevindim kuzum:) darisi bana
Bugun doktor'un bakisina gore rahimde bir yerde yapisiklik olma ihtimali varmis. Yumurtalari topladigi operasyon'da histeroskopi ayni anda yapicakmis. Biraz şok oldum bu yapışıklık olayı şimdiye kadar neden gorulmedi birden ortaya çıktı! Bu durumda yumurta transferi olmayacak galiba değilmi? Histeroskopi yumurta toplandiktan sonra yaptiran oldumu hic? Bu normalmi?
Selamm herkese bayram sekerimi aldim geldim..biraz canim sikkin 2 tane beklerken 1tane transfer edildi.7 hucreli 1.sinif 3.gun emriyosuymis...doktor cok guzell bi transer oldu dedi.merak etme hamile kalcan dedi...suandan evdeyimm uzaniyorum..amaa simden sikildimm netaraga yatsam korkuyorum
insallah canim valla keske faydam olsun sanacanim bence kasiklarin batiyodur senin ki bu cok normal hatta iyi , sen ne cok umutlan nede umutsuz ol , dedigim kafani baska seylerle oyalamaya calis kuzum, kendini dinleme zaten agiriyoyrsa o belli edicektir kendisini ister istemez fark ediceksindir agridigini , raha ol canikom [/QUOTE
diyelim hamile kaldim belirtilerin nelerdi derseler herhalde 3gunden beri hapsura hapsura bi hal oldum:))))
yoooo sen Belirtilerini sürekli kendini dinleyerek rüyalar görme ve sabirsizlik diceksin kuzummyada bana sorsunlar senin belirtilerini anlatirim hemen
Çok teşekkürler iyi dileklerin için canım. Bu süreç zorlu ama heyecanlı bir süreç onu anladım. Artık anne olmanın nasıl olduğunu biliyor gibiyim. Tabi bebeğimi kucağıma alınca tam anlamıyla öğrenicem. Forumdaki arkadaşlarım içinde bol bol dualar ediyorum. Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun. Lütfen kimse karamsar olmasın. Rabbimin meyvesi çok herkese yeter der annanem :) çok doğru:)
Canim coook sağol, topiğe yeni yazmaya başladim ama daha öncelerden beri takipteydim ve arkadaşlara olan desteğin pozitif halin dikkatimi çekmişti simdi de bizler için uzun uzun bir kere daha anlatmişin Allah razi olsunbebişin çok şansli maşallah senin gibi bir annesi olacak. Rabbim sonuna kadar çok rahat bir hamilelik geçirip kucagina almayi ve birlikte uzun hayirli bir ömür geçirmenizi nasip etsin. Allah'a emanet olun
Seninde bayramin mübarek olsun canim , AMIINNN insallah canim , Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahCanlarım hepinizin bayramı kutlu olsun allahım inşallah kurban Bayramı'na göbüşlerimiz bebek dolar hamile olanlarında bebişleri gönüllerinde sağlıkla büyür)
Seninde bayramin mübarek olsun arkadasim, oohooo daha duuurr insalllah hayirli haberleri aldinmi sonra basliyo esas beklemek Rabbim insallah nasip ederde bu günleri cok ararsin bu neki canim benim :)) Dualarim seninle arkadasim insallah hayirli haberler alirsin ve bizlere verirsin insalllaaaahhhCanlarımmm. Hepinizin bayrami mubarek olsun. Hayirlisiyla bayramdan sonra guzel haberlerle gelin insallah. Offf. Bi de bu gunler çabuk gecse de pazartesiye kadar nasıl sabredecem ben yaa
hadi hayirlisi olsun canim benim, Rabbim positifleri görmeyi nasip etsin insalllahhhh, heyecanli bekleyis basladi desene :) AMIINNN insallah cümlemize canim benim, hayirli haberlerini bekliyoruz insallahkızlar yumoşlarım bugün on buçuk itibariyle göbişimde.birisi 7 diğeri 8 hücreli .19 ağustosu beklicez.rabbim bayram şekerlerimizi bize bağışlasın işallah.herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kizlarrrr bugun labarant aradii..bebelerimii coZmusler maslalh 5de canlii cikmiss...6 4 hucrelilermis simdilik yarin sabah 10 bebetolarimi almaya gidiyorum..amaa aznucuk stresluyim...sizde oylemiydiniz
kızlar yarın sabah crınone jele baslıycaam... topıkte bıraz arastırdım herkesın korkulu ruyası... napcam nasıl uyguluycam tam anlayamadım... bırıkırse ığneyle delın dıyo bısıler bısıler... ne kadar derıne sokcaz kaç dakıka bekleyıp sonra hareket etcez yokmu bı kullanan eden aranızda
Sagol canim sanada iyi bayramlar, bence güzel sonuc canikom, sana lazim olan en fazla 2 Tane onlar Saglam kalsin gene yeter, insallah hayirlisiyla göbisinede konar kuzucuklarinHayırlı bayramlar arkadaş lar insallah kucaklarimiz. Bebis dolar cok mutluyum carsamba. Opu islemim oldu bugun aradı lar 12 yumurtam vardi 10 tane kalmis yarin gene aricaklar sizce iyi mi
mrb arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.önümüzeki hafta iğnelere başlıyorum 2.denemem bu.ankara centrum Recai papuçcu doktorum....allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...
vallaha yaa, ama onlar saglikli bi seklide gelsinde biz herseye katlaniriz dimi arkadasimannelik böyle bişey işte daha kendisi gelmeden bize neler yapıyolar dimi :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım...
Seninde bayramin mübarek olsun canim dünürümmmslm kizlar hepinize iyi bayramlar mevlam birdahaki ramazani bebislerinizle karsilamayi nasip etsin ins.
birkac gundur giremiyorum. hepinizi cok ozledim canlarim.
rapunzel cok uzuldum mevlan melegini kendiliginden gindersin ins.
vilmaa gozun aydin kucaginada alcan ins.
yawyaww cozulmusler süper. hadii gobusunde canlansin ins.
emoshum nerelerdesin sen ya ozlettin..kotu dunur.
biz de geri geri gun sayiyoruZ..bayramdan sonra carsamba dr agtcez ins kese kalp dyyariz.korkuyoruz.
meleklerimi istiyorum ins gorecez..
sdtive pixes nasillar.
bugun transferi olan arkadasim rabbim hayirkisiyka gobusunde can verecek ins..
okadar fark ta yok canim benikilerde farkli boyuttaydi , sanmiyorum ters etkiliyecegini insallah hayirli haberler alirsin canim, bi an önce kavusursun kuzucuklarina insallahKızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((
Arkadaslar merkez gene aradi 5.gunu trasferim olucak 10 yumurta min 10 uda yaşıyor mus bana dua edin cok korkuyorum
Bugun doktor'un bakisina gore rahimde bir yerde yapisiklik olma ihtimali varmis. Yumurtalari topladigi operasyon'da histeroskopi ayni anda yapicakmis. Biraz şok oldum bu yapışıklık olayı şimdiye kadar neden gorulmedi birden ortaya çıktı! Bu durumda yumurta transferi olmayacak galiba değilmi? Histeroskopi yumurta toplandiktan sonra yaptiran oldumu hic? Bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?