- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.241
bayram müjdemi aldım kan sonucum pozitif
darısı kalp atımına inşallah
Selamm herkese bayram sekerimi aldim geldim..biraz canim sikkin 2 tane beklerken 1tane transfer edildi.7 hucreli 1.sinif 3.gun emriyosuymis...doktor cok guzell bi transer oldu dedi.merak etme hamile kalcan dedi...suandan evdeyimm uzaniyorum..amaa simden sikildimm netaraga yatsam korkuyorum
sagol canim benim, hadi insallah tek olsun Saglam olsun canim benim üzülme yeterki o göbisine tutunsun SIMSIKI, Rabbim ona can versin yeterki, sen rahat olSeninde bayramin mubarekk olsun..ben gecirdigim enguzelll bayramm insaalh sonuda oyle olurr...yatma seklinde bilgi verirmisin sag soll.
.
bisey sorucam canim , bende suan insallah aguostosun 19 unda kalp atislarini Rabbim Kismet ederse görmeye gidicez de onun panigi icindeyim :18: ilk hamileliginde hamileymis gibi sorunlarin devam ettimi yani bulanti olsun idara cikma olsun yoksa bi farklilik varmiydi ? yani hersey hamile gibi sehir edip de kalp atislarini duyamama oluyomu diye merak ettim de :26: Aminnn Rabbim insallah kuzucuklarimizi bagislar bizlere Rabbim sen büyüksünçok teşekkürler kalp atımını duyana kadar içim rahat değil benim normal gebeliğimde kalp atımı duyulmamıştı da
darısı isteyen herkesin başına
bn geldm bugun hafif hafif is yaptim ama agir kaldirmadim sadece ocagi sildim hafif hqfif evi topladim yuksege el atmadim birsey olmaz insallh hemsire 3.gunden sonra norml isine donebilirsin demisti bide bugun biraz kasik agrim oldum azicik bi kac kere
bisey sorucam canim , bende suan insallah aguostosun 19 unda kalp atislarini Rabbim Kismet ederse görmeye gidicez de onun panigi icindeyim :18: ilk hamileliginde hamileymis gibi sorunlarin devam ettimi yani bulanti olsun idara cikma olsun yoksa bi farklilik varmiydi ? yani hersey hamile gibi sehir edip de kalp atislarini duyamama oluyomu diye merak ettim de :26: Aminnn Rabbim insallah kuzucuklarimizi bagislar bizlere Rabbim sen büyüksün
Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep
anladim canim , sagol! Kismet nasip degilmis canim , Rabbim simdi yavrunu san bagislar insallahhh .Keseyi görmüsmüydünüz ?yok öle pek hamile gibi değildim sadece pozitif sonucunu görmüştüm bi de çok hafif kasıklarım ağrıyordu
benim ilk gebelik normaldi tüp değildi ama olmamış işte
inşallah tıp tıp tıp duyarızzzzzz
Selamm herkese bayram sekerimi aldim geldim..biraz canim sikkin 2 tane beklerken 1tane transfer edildi.7 hucreli 1.sinif 3.gun emriyosuymis...doktor cok guzell bi transer oldu dedi.merak etme hamile kalcan dedi...suandan evdeyimm uzaniyorum..amaa simden sikildimm netaraga yatsam korkuyorum
Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep
O jel bebisin tutunmasi icin.bende kullaniom:)canim o ne jeli öle ne ise yariyomus?? belki bende vardi ama farkli isim altindadir diye soruyorum
Seninde bayramin mubarekk olsun..ben gecirdigim enguzelll bayramm insaalh sonuda oyle olurr...yatma seklinde bilgi verirmisin sag soll.
.
Biraz geç oldu belki ama olsun geleceğin tüm anne adaylarına hayırlı bayramlarrr...
Transferimin 4. günü ve biz usul usul dinleniyoruz yatıyoruz hafif hafif iş yapıyoruz vakit geçirmeye çalışıyoruz benim ilk tüp bebek denemem sizlerden de tuhaf rüyalar görenler oldu mu bazen iyi bazen kötü ama bir gün içinde bir sürü rüya galiba psikolojik :) dün rüyamda çift çizgiyi gördüm mesela ....
17 sinde test yaptıracağım içim çok rahat bilemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum önceki gün aşırı göğsümde sızlama oldu dayanılmayacak derecede bu normalmiydi bilemiyorum doktorumda yurt dışında şuan arayamadım ...birde sanki pıt pıt atışlar hissediyorum gibi ama ne kadar gerçek onuda bilemiyorum..
Hayirli oksun cnm.bir gun arayla aldik geldik bayram sekerlerimizi.sana iki tane koyukcakti.niye karar degistirdiler.rabbimhepimizin bebislerinin tutunmasini nasip etsin isallah.ben yemek ve lavabo icin kalkiyorum.namazlarimi oturarak kiliyorym.tesbih cekiyorum.rabbi hebli milledünke zürriyyeten tayibeten inneke semuddua.bolca bunu oku.ya varis ve lem yelid cek.guzel haberleri almak dilegiyle
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde, kuzucukların sımsıkı tutunur inşallah göbişineO jel bebisin tutunmasi icin.bende kullaniom:)
Hayirli oksun cnm.bir gun arayla aldik geldik bayram sekerlerimizi.sana iki tane koyukcakti.niye karar degistirdiler.rabbimhepimizin bebislerinin tutunmasini nasip etsin isallah.ben yemek ve lavabo icin kalkiyorum.namazlarimi oturarak kiliyorym.tesbih cekiyorum.rabbi hebli milledünke zürriyyeten tayibeten inneke semuddua.bolca bunu oku.ya varis ve lem yelid cek.guzel haberleri almak dilegiyle
Herşey çok güzel gidiyor iki kesemiz de göründü çok mutluyum isteyen herkese dua ediyorum
Canımm seninde Bayramın müvarek olsun, ne demişler geç olsun güç olmasınBiraz geç oldu belki ama olsun geleceğin tüm anne adaylarına hayırlı bayramlarrr...
Transferimin 4. günü ve biz usul usul dinleniyoruz yatıyoruz hafif hafif iş yapıyoruz vakit geçirmeye çalışıyoruz benim ilk tüp bebek denemem sizlerden de tuhaf rüyalar görenler oldu mu bazen iyi bazen kötü ama bir gün içinde bir sürü rüya galiba psikolojik :) dün rüyamda çift çizgiyi gördüm mesela ....
17 sinde test yaptıracağım içim çok rahat bilemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum önceki gün aşırı göğsümde sızlama oldu dayanılmayacak derecede bu normalmiydi bilemiyorum doktorumda yurt dışında şuan arayamadım ...birde sanki pıt pıt atışlar hissediyorum gibi ama ne kadar gerçek onuda bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?