2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Seninde bayramin mubarekk olsun..ben gecirdigim enguzelll bayramm insaalh sonuda oyle olurr...yatma seklinde bilgi verirmisin sag soll.

.
sagol canim benim, hadi insallah tek olsun Saglam olsun canim benim üzülme yeterki o göbisine tutunsun SIMSIKI, Rabbim ona can versin yeterki, sen rahat ol Bak doktorunda olumlu konusmus gerci Allahtan baskasi bilemez ama yinede bi umut , insallah Rabbim sevindirir seni arkadasim Amin insallah hepimizin sonu yavrularmizi saglikli sekilde kucagimiza almakla güzel olur insallah Rabbim . canim istedigin gibi yat , sag sol sirt üstü fark etmez , hatta karinüzeri yatmayi cok seviyorum ben ama ona cesaret edemedim :26:

çok teşekkürler kalp atımını duyana kadar içim rahat değil benim normal gebeliğimde kalp atımı duyulmamıştı da

darısı isteyen herkesin başına
bisey sorucam canim , bende suan insallah aguostosun 19 unda kalp atislarini Rabbim Kismet ederse görmeye gidicez de onun panigi icindeyim :18: ilk hamileliginde hamileymis gibi sorunlarin devam ettimi yani bulanti olsun idara cikma olsun yoksa bi farklilik varmiydi ? yani hersey hamile gibi sehir edip de kalp atislarini duyamama oluyomu diye merak ettim de :26: Aminnn Rabbim insallah kuzucuklarimizi bagislar bizlere Rabbim sen büyüksün

Son düzenleme:

zaten hep yatmakta iyi degil canim , iyi yapmissin merak etme bukadarciktan bisey olmaz ama abartma yani is yaparkende, yere cok egilme dizlerinin üzerine cöküp öle egil, cok uzanarak gerilme , en azindan bir kac gün daha kolla kendini böle, oh oh masallah cok iyi olsun olsun insallah cok güzel haberler verirsin bizlere arkadasim yaaa, Rabbim sen büyüksün

yok öle pek hamile gibi değildim sadece pozitif sonucunu görmüştüm bi de çok hafif kasıklarım ağrıyordu
benim ilk gebelik normaldi tüp değildi ama olmamış işte
inşallah tıp tıp tıp duyarızzzzzz

Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep

benim de oldu vc problemim ama hiç çıkamadım da değil
iki gün yattım dinlendim sonra akşamları yavaş yavaş yürüyüşe çıktım iyi geldi
sancı falan da iyi bastırıyor bazen ama katlanacaz napacan mecbuuuurrrrrrrrrr geçiyo tek sonu güzel olsun

anladim canim , sagol! Kismet nasip degilmis canim , Rabbim simdi yavrunu san bagislar insallahhh .Keseyi görmüsmüydünüz ?
Amiinnn insallah canim yaaaa valla aklim hep orda, insallah Rabbim can verir kuzucuklarimiza

Hayirli oksun cnm.bir gun arayla aldik geldik bayram sekerlerimizi.sana iki tane koyukcakti.niye karar degistirdiler.rabbimhepimizin bebislerinin tutunmasini nasip etsin isallah.ben yemek ve lavabo icin kalkiyorum.namazlarimi oturarak kiliyorym.tesbih cekiyorum.rabbi hebli milledünke zürriyyeten tayibeten inneke semuddua.bolca bunu oku.ya varis ve lem yelid cek.guzel haberleri almak dilegiyle

Kizlar hepinize iyi bayramlar.telden giriyorum .yeni hamisleri kutluyorum.joeee hamilesin.tebrikler.opuyu bekleyenlerin allah yardimcisi olsun.transferi olanlarda hayirli haberler versinler isallah.bende dahil:)

Biraz geç oldu belki ama olsun geleceğin tüm anne adaylarına hayırlı bayramlarrr...

Transferimin 4. günü ve biz usul usul dinleniyoruz yatıyoruz hafif hafif iş yapıyoruz vakit geçirmeye çalışıyoruz benim ilk tüp bebek denemem sizlerden de tuhaf rüyalar görenler oldu mu bazen iyi bazen kötü ama bir gün içinde bir sürü rüya galiba psikolojik :) dün rüyamda çift çizgiyi gördüm mesela ....

17 sinde test yaptıracağım içim çok rahat bilemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum önceki gün aşırı göğsümde sızlama oldu dayanılmayacak derecede bu normalmiydi bilemiyorum doktorumda yurt dışında şuan arayamadım ...birde sanki pıt pıt atışlar hissediyorum gibi ama ne kadar gerçek onuda bilemiyorum..

Seninde bayramin mubarekk olsun..ben gecirdigim enguzelll bayramm insaalh sonuda oyle olurr...yatma seklinde bilgi verirmisin sag soll.

.

Cnm ben sirtustu yatmayi pek sevmem.bana merkezden sirtustu yan yuzustu yatmaniz farketmez.otursanizda olur dediler.ben genellikle yan yatiyorum.yatakta bacaklari uzatip oturuyorum.iyi dinlen:)

Hayirli olsun cnm.ben opu ve transfer hucresi emriyo sayisi ve bolunmesi ile ilgili karisik ruyslar gordum.transfer sonrasi bisey goremedim daha:) senin ruyan da hayrolsun isallah hamis olursun

O jel bebisin tutunmasi icin.bende kullaniom:)
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde, kuzucukların sımsıkı tutunur inşallah göbişine sağol canım bana iğne olarak vermişti Proluton adında Bebişin tutunması icindi oda. Rabbim hepimizin yüzünü güldûrsün inşallah

2014ün güzel anneleri hepinizin bayramını kutluyorum.umaraım gelecek bayram hepimiz şeker niyetine bebişlerimizi yeriz.siteye fazla giremiyorum,çünkü okudukça duygulanıp ağlıyorum.ben 2.denememe başlıcam haftaya.yazdıklarınızı okudukça hepsini sanki ben yaşıyorum.ilk denememi yaşadığım şehirde yaptırdım.şimdi ankaraya gitcem.transferden sonra yolculuk kısmı beni korkutuyor.başka şehirde yaptıran arkadaşlar bu konuda tecrübelerini benle paylaşırsa sevinirim.ilk denememde 10gün yattım hiç kalkmadım.iğnelerimi bile eve hemşire gelip yaptı.sonuç alana kadar ankarada kalma şansım da yok.kaçıncı gün yola çıkmalıyım vs. endişeleniyorum.hepinize iyi bayramalr

Sevgili sevilim pespese bebelerii aldikgeldil.umarim sonimuz guzel olur.bana 2tane koyamadilar cunku digrrlerinin gelisimini begeemisler..olsun tek olsum saglik olsun...sukur az once hic zorlamadan tuvalete ciktim.
Benim simdilik hicbi belirtim yok:)) gerci olmazda fazla agrimda yok...benim test tarhim 21 seninkii 20 heycaanla bekliyorum...bende bol bol meryem duasi okuycam...burdakii butun arkadaslarima gelsin ins....buarada sen 2 bebis oldun dimi kac hucreller

Canımm seninde Bayramın müvarek olsun, ne demişler geç olsun güç olmasın inşallah hayırlı haberler alirsın , bebişlerin yada bebişin sımsıkı tutunur sana normaldir canım bütün gün ister istemez aklımız kuzucuklarımızda saçma da olur güzel oldur rüyalar herkezde farklı olabilir belirtiler ama belirti olması iyi bi işaret Benimde göğüslerim aşırı olmasada sızlamıştı. Ama o pıt pıt atışlar için çok erken canm bence, yani hissetmen zor, ama bellide olmaz tabii. İnşallah hissettiğin gibi Hamiş olursun canım, Rabbim bağışlasın kuzucuğunu sana,hepimiz için Dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…