2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayirlisi olsun cnm.tutsun da bi tane iki tane farketmiyi.bebisimizolsun hayirli evlat olsun yeterki.benim test tarihim opuya gore olunca 19agustos.biri 7 digeri8 hucreli.10ve 11olan iki tanesi de donduruldu.daha belirti olmaz heralde:)

amin canım inşallah bir sonraki bayrama bebişlerimizle gireriz hep birlikte dualarım herkes için ...

hadi hayirlisi canim cok sevindim , kap gel kuzucuklarini Rabbimin izniyle insallah , hersey yolunda cok sükür Dualarim seninle canim

sakın korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur korkulacak bişey yok zor kısmını atlattın zaten bebişlerin yerleşince çok mutlu hissedeceksin kendini sakın stres yapma

Cok sevindim canim gercekten cok güzel Bayram hediyesi almissin , rabbim keseyi ve kalp atislarini duymayi, sag saglim kucagina almayida nasip etsin insallah

ayyyy çok sevindim canım inan gözün aydın darısı başımıza inşallah:) test için 12. günü mü bekledin yoksa 1-2 gün erken mi yaptırdın?

Cnm ben eskisehirden ankaraya opuya kadar hizli trenle gitgel yaptim.opu ve transfere kendi aracimizla arkada yatarak geldim.transfer sonrasi tup bebek merkezlerinin misafirhaneleri var orda kalirsiniz.hangi merkezde tedavin olacak.BASTEM dekalabilirsiniz.Fiyati70tl gunluk.herkes kalabiliyo.sadece kahvalti dahil.yemek disardan yiyosun.uzak yerden geleceksen tedavi suresince kalirsin.yada sadece transfer sonrasi.transferden 3gunsonra yola cikarsin.merak ettigin bisey olursa sorabilirsin.yatma meselesine gelince bence ongun cok.insan yurumeli de.uc dort gunden sonra hareketlerine dikkat etmek sartiyla kalkip evine donersin bence.rabbim vercek olduktan sonra her sekildeolur.allah yardmc olsun.

Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep

canım ben de kabız olmuştum geçen denememde çok fenaydım ben sıcak suyun içine 2-3 kaşık süzme balı koyup iyice içinde erittikten sonr a onu içtim çok iyi geldi tuvalete çıkıncaya kadar sabah akşam iç

Cnn seninki kac hucreli.sormayi unutmusum:)

canım benim doktorlarım sürekli yurtdışına gidiyorlar tüp bebek için ve kendilerini yurtdışında geliştirmişler. ben bundan önce 2 kez daha tüp bebek yaptırdım ama o zaman 12 gün boyunca yattım bana tuvalet ve yemek dışında sakın kalkma dediler ama şimdiki doktorlarım bu iş yatarak olmaz.yurtdışındaki merkezlerde hastalara transferi yaptıktan sonra 2 saat kadar dinlendiriyoruz sonra kadın kendi başına arabasına biniyo üstelik kendisi sürüyo dedi. o yüzden rahat ol ilk iki gün yat dinlen ama yatalak gibi yatma sadece dinlen kalkıp markete bile gidebilirsin ama ağır iş yapma dedi.bu iş yatarak olmaz hareket ettikçe kan dolaşımı olacak ki embriyo da tutunabilsin dedi. o yüzden ben de bu sefer bu doktorumun dediğini yaptım.ben elazığda yaşıyorum.bu kez tedavimi malatyada yaptırdım. transferden sonra doktorlarıma kalmam gerekiyorsa elazığa gitmem sakıncalıysa bu gece burada kalabilirim deyince hiç gerek ok ben transfer yaptığım hastayı 4-5 saat sonra uçağa bindirip kanadaya yolladım ve şu an hamile dedi.o merkeze benimle beraber kahramanmaraştan amasyadan gelenler bile vardı hepsine de yola çıkabileceklerini söyledi.seyahat konusunda da içini ferah tut yani

tşk ederim bilgiler için.ben gaziantepteyim.ankarada yaptırıcam.bi kaç gün kalırım sonra uçakla dönerim artık.ilk denemden sonraki hayal kırıklığından sonra bu kez herşey yolunda gitsin istiyorum.hiç bi bahanesi kalmasın olumsuz sonuç için istiyorum.inşallah rabbim hepimizi sevindirir emeklerimizi boşa çıkarmaz.

anladim canim , sagol! Kismet nasip degilmis canim , Rabbim simdi yavrunu san bagislar insallahhh .Keseyi görmüsmüydünüz ?
Amiinnn insallah canim yaaaa valla aklim hep orda, insallah Rabbim can verir kuzucuklarimiza

önceki normal gebelikte keseyi görmüştük
bakalım bu sefer nasip

sağol canım.kalıcak yer ayarladım da iş yerinden izin problem oluyo.oyüzden en geç transferden 5 yada 6gün sonra işe dönmem gerekiyor.dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra olur inşallah.buda bizim sınavımız,hani bazı bayanlar der ya kocam ceketini atsa üzerime hamile kalıyorum:)şu çektiklerimize bakınca hevesleniyorum onlara.ilk denemede çok tecrübesizdim,korkuyordum en ufak sarsıntıdan.sonuç negatif oluncada çok yıprandım,toparlanamadım uzun süre.o yüzden titizleniyorum.

yatmama olayına katılıyorum, anne adayının bazı riskleri varsa ayrı ama iki gün yatarak istirahat o da yatalak gibi değil, sonra evin içinde kendini yormadan hareketlenilebilir, özellikle ben akşam yürüyüşleri yapmasam sancılar şişkinlik duramam, wc çıkamam

o negatif sonucunu görme korkusu ile beklemek veya görmek hepimiz için çok zor tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum ve her seferinde daha azimli olacak gücü kendimizde bulabilmemiz için dua ediyorum

süreçte biz değil ailelerimiz de yıpranıyor doğru ama bunun için çok hassas olan arkadaşlar tanıdım
olayın bi de "aileme de üzülüyorum" kısmını duyduğum oldu (öğretmenim ben malum okulda bayanlar çoğunlukta)
biraz bencilliğin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum
çevreye karşı biraz daha duyarsızlaşsak ara sıra ne güzel olur.

bunu yazmamın sebebi bu süreç üzüntüye gelmiyo

sağolsun eşim resmen el bebek gül bebek yaptı
ramazanda oruç oruç işten geldi yemek hazırladı
Allah arzı olsun
ha tedaviyi olurken mutfakta çalışamayacağımdan değil tabi
ama fiziki koşullar sağlıklı bir şeklide gerçekleştikten sonra o pohpohlanmalar moral bizi pozitif sonucuna taşıyor die düşünüyorum

yeter ki biz umudumuzu azmimizi yitirmeyelim, bol bol dua edelim, bol bol şımaralım

Canım Anakara da hangi merkezde yaptıracaksın ???

Amin evet belkide psikolojik olarak da hissediyo olabilirim pıt pıtları 7 gün kaldı bakalım rabbim hayırlısını nasip eyler cümlemiz için inşaallah..

Seninde Bayramin mübarek olsun canim benim, AMINNN. Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür de kuzucugunu kucagina almayi nasip eder insallah cünkü hepimiz ayni seyleri yasiyoruz canim benim. ben duydugumu sölim 24 Saat sonra yolculuk yapabilirsin deniliyo ama arkadslar var yaklasik bi 48 Saat sonra yani 2 gün sonra yola ciktilar. yinede tabii tecrübeli olan arkadaslar yardimci olur sana bu konuda. Hep yatmakta iyi degil canim , tavsiye etmiyo doktorlar. Sen gönlünü ferah tut bence, zaten Rabbim sana Kismet nasip ettiyse kuzucugunu hersekilde sana tutunur ki insallah Rabbim sana yasatir bu mutlulugu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…