- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.261
Çok sevindim canım gerçekten, Rabbim pıt pıt Kalp atışlarını duymayı, Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, hepimize etsin inşallahHerşey çok güzel gidiyor iki kesemiz de göründü çok mutluyum isteyen herkese dua ediyorum
Sevgili sevilim pespese bebelerii aldikgeldil.umarim sonimuz guzel olur.bana 2tane koyamadilar cunku digrrlerinin gelisimini begeemisler..olsun tek olsum saglik olsun...sukur az once hic zorlamadan tuvalete ciktim.
Benim simdilik hicbi belirtim yok:)) gerci olmazda fazla agrimda yok...benim test tarhim 21 seninkii 20 heycaanla bekliyorum...bende bol bol meryem duasi okuycam...burdakii butun arkadaslarima gelsin ins....buarada sen 2 bebis oldun dimi kac hucreller
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde, kuzucukların sımsıkı tutunur inşallah göbişinesağol canım bana iğne olarak vermişti Proluton adında Bebişin tutunması icindi oda. Rabbim hepimizin yüzünü güldûrsün inşallah
Herşey çok güzel gidiyor iki kesemiz de göründü çok mutluyum isteyen herkese dua ediyorum
Seker arkadaslarim hepinizin Bayramini en icten dileklerime kutluyor, Ailenizle nice mutlu , saglikli Bayramlar gecirmenizi diliyorum amaaaa insallahhh kucaginizda bir Bebekle birlikteRabbim bidahaki Bayram Sekerlerimizi Yavrularimiz olarak bize nasip etsin insallah.
hadi hayirlisi canim cok sevindim, kap gel kuzucuklarini Rabbimin izniyle insallah , hersey yolunda cok sükür Dualarim seninle canim
Cok sevindim canim gercekten cok güzel Bayram hediyesi almissin, rabbim keseyi ve kalp atislarini duymayi, sag saglim kucagina almayida nasip etsin insallah
2014ün güzel anneleri hepinizin bayramını kutluyorum.umaraım gelecek bayram hepimiz şeker niyetine bebişlerimizi yeriz.siteye fazla giremiyorum,çünkü okudukça duygulanıp ağlıyorum.ben 2.denememe başlıcam haftaya.yazdıklarınızı okudukça hepsini sanki ben yaşıyorum.ilk denememi yaşadığım şehirde yaptırdım.şimdi ankaraya gitcem.transferden sonra yolculuk kısmı beni korkutuyor.başka şehirde yaptıran arkadaşlar bu konuda tecrübelerini benle paylaşırsa sevinirim.ilk denememde 10gün yattım hiç kalkmadım.iğnelerimi bile eve hemşire gelip yaptı.sonuç alana kadar ankarada kalma şansım da yok.kaçıncı gün yola çıkmalıyım vs. endişeleniyorum.hepinize iyi bayramalr
Demek sende benim gibi kaderdassin..ins bebelerimiz bizimlee kalir...evet 2 tane konmadi diye bunu uzmeye hakkim yok onuu cojkk seviyorum..buarada daha hic vc cikamadim nrzaman cijarim acep
Sevgili sevilim pespese bebelerii aldikgeldil.umarim sonimuz guzel olur.bana 2tane koyamadilar cunku digrrlerinin gelisimini begeemisler..olsun tek olsum saglik olsun...sukur az once hic zorlamadan tuvalete ciktim.
Benim simdilik hicbi belirtim yok:)) gerci olmazda fazla agrimda yok...benim test tarhim 21 seninkii 20 heycaanla bekliyorum...bende bol bol meryem duasi okuycam...burdakii butun arkadaslarima gelsin ins....buarada sen 2 bebis oldun dimi kac hucreller
2014ün güzel anneleri hepinizin bayramını kutluyorum.umaraım gelecek bayram hepimiz şeker niyetine bebişlerimizi yeriz.siteye fazla giremiyorum,çünkü okudukça duygulanıp ağlıyorum.ben 2.denememe başlıcam haftaya.yazdıklarınızı okudukça hepsini sanki ben yaşıyorum.ilk denememi yaşadığım şehirde yaptırdım.şimdi ankaraya gitcem.transferden sonra yolculuk kısmı beni korkutuyor.başka şehirde yaptıran arkadaşlar bu konuda tecrübelerini benle paylaşırsa sevinirim.ilk denememde 10gün yattım hiç kalkmadım.iğnelerimi bile eve hemşire gelip yaptı.sonuç alana kadar ankarada kalma şansım da yok.kaçıncı gün yola çıkmalıyım vs. endişeleniyorum.hepinize iyi bayramalr
Çok sevindim canım gerçekten, Rabbim pıt pıt Kalp atışlarını duymayı, Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, hepimize etsin inşallah
canım benim doktorlarım sürekli yurtdışına gidiyorlar tüp bebek için ve kendilerini yurtdışında geliştirmişler. ben bundan önce 2 kez daha tüp bebek yaptırdım ama o zaman 12 gün boyunca yattım bana tuvalet ve yemek dışında sakın kalkma dediler ama şimdiki doktorlarım bu iş yatarak olmaz.yurtdışındaki merkezlerde hastalara transferi yaptıktan sonra 2 saat kadar dinlendiriyoruz sonra kadın kendi başına arabasına biniyo üstelik kendisi sürüyo dedi. o yüzden rahat ol ilk iki gün yat dinlen ama yatalak gibi yatma sadece dinlen kalkıp markete bile gidebilirsin ama ağır iş yapma dedi.bu iş yatarak olmaz hareket ettikçe kan dolaşımı olacak ki embriyo da tutunabilsin dedi. o yüzden ben de bu sefer bu doktorumun dediğini yaptım.ben elazığda yaşıyorum.bu kez tedavimi malatyada yaptırdım. transferden sonra doktorlarıma kalmam gerekiyorsa elazığa gitmem sakıncalıysa bu gece burada kalabilirim deyince hiç gerek ok ben transfer yaptığım hastayı 4-5 saat sonra uçağa bindirip kanadaya yolladım ve şu an hamile dedi.o merkeze benimle beraber kahramanmaraştan amasyadan gelenler bile vardı hepsine de yola çıkabileceklerini söyledi.seyahat konusunda da içini ferah tut yani
anladim canim , sagol! Kismet nasip degilmis canim , Rabbim simdi yavrunu san bagislar insallahhh .Keseyi görmüsmüydünüz ?
Amiinnn insallah canim yaaaa valla aklim hep orda, insallah Rabbim can verir kuzucuklarimiza
Cnm ben eskisehirden ankaraya opuya kadar hizli trenle gitgel yaptim.opu ve transfere kendi aracimizla arkada yatarak geldim.transfer sonrasi tup bebek merkezlerinin misafirhaneleri var orda kalirsiniz.hangi merkezde tedavin olacak.BASTEM dekalabilirsiniz.Fiyati70tl gunluk.herkes kalabiliyo.sadece kahvalti dahil.yemek disardan yiyosun.uzak yerden geleceksen tedavi suresince kalirsin.yada sadece transfer sonrasi.transferden 3gunsonra yola cikarsin.merak ettigin bisey olursa sorabilirsin.yatma meselesine gelince bence ongun cok.insan yurumeli de.uc dort gunden sonra hareketlerine dikkat etmek sartiyla kalkip evine donersin bence.rabbim vercek olduktan sonra her sekildeolur.allah yardmc olsun.
canım benim doktorlarım sürekli yurtdışına gidiyorlar tüp bebek için ve kendilerini yurtdışında geliştirmişler. ben bundan önce 2 kez daha tüp bebek yaptırdım ama o zaman 12 gün boyunca yattım bana tuvalet ve yemek dışında sakın kalkma dediler ama şimdiki doktorlarım bu iş yatarak olmaz.yurtdışındaki merkezlerde hastalara transferi yaptıktan sonra 2 saat kadar dinlendiriyoruz sonra kadın kendi başına arabasına biniyo üstelik kendisi sürüyo dedi. o yüzden rahat ol ilk iki gün yat dinlen ama yatalak gibi yatma sadece dinlen kalkıp markete bile gidebilirsin ama ağır iş yapma dedi.bu iş yatarak olmaz hareket ettikçe kan dolaşımı olacak ki embriyo da tutunabilsin dedi. o yüzden ben de bu sefer bu doktorumun dediğini yaptım.ben elazığda yaşıyorum.bu kez tedavimi malatyada yaptırdım. transferden sonra doktorlarıma kalmam gerekiyorsa elazığa gitmem sakıncalıysa bu gece burada kalabilirim deyince hiç gerek ok ben transfer yaptığım hastayı 4-5 saat sonra uçağa bindirip kanadaya yolladım ve şu an hamile dedi.o merkeze benimle beraber kahramanmaraştan amasyadan gelenler bile vardı hepsine de yola çıkabileceklerini söyledi.seyahat konusunda da içini ferah tut yani
tşk ederim bilgiler için.ben gaziantepteyim.ankarada yaptırıcam.bi kaç gün kalırım sonra uçakla dönerim artık.ilk denemden sonraki hayal kırıklığından sonra bu kez herşey yolunda gitsin istiyorum.hiç bi bahanesi kalmasın olumsuz sonuç için istiyorum.inşallah rabbim hepimizi sevindirir emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Canımm seninde Bayramın müvarek olsun, ne demişler geç olsun güç olmasıninşallah hayırlı haberler alirsın , bebişlerin yada bebişin sımsıkı tutunur sana normaldir canım bütün gün ister istemez aklımız kuzucuklarımızda saçma da olur güzel oldur rüyalar herkezde farklı olabilir belirtiler ama belirti olması iyi bi işaret Benimde göğüslerim aşırı olmasada sızlamıştı. Ama o pıt pıt atışlar için çok erken canm bence, yani hissetmen zor, ama bellide olmaz tabii. İnşallah hissettiğin gibi Hamiş olursun canım, Rabbim bağışlasın kuzucuğunu sana,hepimiz için Dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?