2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

sakın korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur korkulacak bişey yok zor kısmını atlattın zaten bebişlerin yerleşince çok mutlu hissedeceksin kendini sakın stres yapma

ayyyy çok sevindim canım inan gözün aydın darısı başımıza inşallah:) test için 12. günü mü bekledin yoksa 1-2 gün erken mi yaptırdın?

Arakdasim sanirim sen bu cevaplari Joeee ye yazdin benim yazdiklarimi alintilamissinda kafam karisti :44:

Merhaba kızlar

Benimde transfer sonrası 3. Günüm 17 sine kadar nasıl geçer bu zaman
İlk transferim sanırım oyuzden hamile gibi hissediyorum kendimi yani kesin tutmuş gibi hissediyorum kim farklı hissetmiştir ki bu kadar çok istrrken :)
Bu crinone jeli yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya başladım 6 gündür kullanıyorum henüz hiçbir şikayetim yok progestan iğneyide herakşam bir ampul olarak eşim yapıyor hissetmiyorum bile
ben hiçbir tedavi olmadan dr ile konuşmaya gittiğim gün regli olduğun için direk tüp bebeğe başladım hiç plansız araştırmadan oyuzden çok rahat hissediyorum ama burda yazılanları okumaya başlayınca çok kafam karıştı öksürmekten hapşırmaktan korkacak kadar tedirgin olmak ruh halimizide perişan etmez mi
Evet okuyanların bikaç deneme yaşarsan senidr görürüz dediğini duyar gibiyim ama inanın bebişlerimizin tutunmasıyla yüksek moralimizin cok daha bağlantılı olduğunu düşünüyorum olumlu olup evet hamileyim diye düşünüp mutlu olalım değilsek zaten üzülürüz ama enbaştan üzülüp kuruntu yapmak daha sonra az üzülmemizemi sebep olucak
Yürüyüş yapın diyor bütün dr lar tüp bebek makalelerinde ama biz sanki aneliyat olmuş gibi hayatımızı çok yavaşlatarak yatmaya çalışıyoruz yürümek o kadar iyi geliyor ki ne gaz ne kabızlık yaşıyorum ılık düş kan dolaşımımızı hızlandırıyor ve yenileniyoruz
Bence giyinip süslenip dışarı çıkalım sevdiklerimizle sohbet edelim ruhumuzu besleyelim mutlaka daha faydalı olacağına çook inanıyorum

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin unutmayın artık rahimi olmayan kadınlarımızda anne oluyor biz mi olamayacağız doğru zamana inanalım yeter

Senin nasıl gidiyor hamilelik canım

Valla cok sükür bizde Keseyi gördük bizim tek , ama hic fark etmez yeterki Rabbim buna can versin , saglik versin baska bisey istemiyorum . Simdi bende Kalp atisini duyma/görme stressi basladi canim daha 1 Hafta var onun korusu disinda iyiyiz canim, siz nezaman gidiceksiniz PIT PIT lari duymaya insallah ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Canim endiselenmekte hakklisin ama kendini rahat birak , nekadar üstüne titrersen okadar sanki ters yapiyomussun gibi gelir sana herseyi, kendimden biliyorum o yüzden birak buakdar titizlenme zaten Rabbim nasip ettiyse hersekilde göbisine tutunur yavrun ki insallah Rabbim can verir de yüzünü güldürür bu sefer, hem ilk denemde olmamasi senin elinde olan bisey degil, sebebi senin degilsin tutmayisinin Rabbim nezaman nasip Kismet ettiyse ozaman olur, insallah o Zaman bu zamandir senin icin arkadasim , benim tüp bebek ilk deme ama normal yolardan ve iki asilamadan sonra hep negatif leri duyunca insan baya bi cöküyo cok iyi biliyorum. Rahat birak kendini arkadsim gercekten

Canim Rabbim insallah HAmis haberlrini aldirir bizlere insallah. SAna aynen katiliyorum dediklerin Dogru , ama iste insan korkuyor sanki herseyden etkilenecekmis gibi geliyor, ama hapsirmaktan aksirmaktan bisey olmaz iste buyüden cok ararstirmamak gerekiyor internette herkez farkli bi yorum yaziyor bizlerde korkuyoruz bana cok oldu kac kere umutsuzluga kapildim okuduklarimla o yüzden bi sorum varsa direk merkezi ariyorum soruyorum ne nedir diye en garantisi. Kendini Hamis hisstmen de güzel canim sonucta tadini cikarmak lazim dimi sonuc gelene Kadar, endiselenipte huzursuz olmaninda bi faydasi olmaz , ama iste bunu kalbine dineletemiyosun ben kendimden pay biciyorum eger suan kendimi Hamile hissedersem bide olmaza hayal kirikligim daha cok olur daha cok üzülürüm diye öle hissedemedim korkudan Cok sükür Rabbim yüzümüzü güldürdü Hamileyim ama endiseler devam ediyo cünkü bu sefer YAvrunun Kesesi, pit pit lari , gelisimi endisesi basliyo, ben hernakadar rahat olmaya calissamda beceremiyorum, aklim hep insallah hersey yolundadir yavrum güzel saglikli gelisiyodur diye düsünüyorum. Sen bu dediklerini yapabilirsen ne mutlu keske bizde yapabilsek Rabbim okadar büyük ki en umutsuz durumlarda bile sevindiriyo kullarini , o yüzden Rabbime Dua edelim bol bol en güzel o . AMIIINNNN Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli yavrularimizla doldursun insallah

kızlar meraba...

bugün benim tarnsferimin 6. günü 2. günün den itibaren bacak ağrılarım kasık ağrılarım batmalarım 3. gününden itibarende göğüslerim şişti ve acıyo sızlıyo,,,, adet için çok erken belirti desem bunun içinde çok erken gibi geliyo,,, kafam karışık yani,, ama şöyle de bişey var kızlar ben doğru dürüst hiç yatmadım desem yeri var yani günlük hayatıma 2. günden itibaren devam etttim yatmak hiç mantıklı gelmedi doktoruma göre de öyle zaten,, bu kendimi iyi hissetmeme sebep oluyo,, transferim 3. gün emriyosuydu 9 hücreli 2 şer 2 gr 2 bebiş :)) şimdi kızlar benim gibi beklemede olup da vücudunda değişiklik hisseden ağrısı olan ya da ne biliim farklı şeyler yaşanlar var mı?? payalaşabilir misiniz?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Hayirli olsun cnm.isallah guzel haberleri alirsin.kacinci gun embriyosu kac hucreli ve kac tane transfer edildi.benimde transferim persembe yapildi.nerde tedavi oldun.bende yatiom oturuom.dolasiom odada.yarin ayaklanacam isallah.

Hayirli olsun cnm.isallah guzel haberleri alirsin.kacinci gun embriyosu kac hucreli ve kac tane transfer edildi.benimde transferim persembe yapildi.nerde tedavi oldun.bende yatiom oturuom.dolasiom odada.yarin ayaklanacam isallah.

Canım seninde hayırlı olsun pembiş yanaklı sağlıklı bebişlerin koynunu doldursun inşallah
Yeditepe de Cem Bey de başladım cumartesi yumurtalarım toplandı çarşamba transferim oldu burdan okuduklarımla sordum kaç hücreli diye embrilog çok hücreli marul evresi dedi yani 8 mi dedim güldü yok hayır çok hücreli dedi inanın hiçbi fikrim olmadan kalkıştkm bu işe 6 yumurtam vardı dr um az yumurta istiyorum kaliteli olması için demişti gonal f başladım hemen 2. Gün baskılamayada başlamıştın sabahları baskılama iğnesi akşamları 300 cc gonal f sonuç çok iyi dedi
Bende yaş dolayısı ile rezervlerimde azalma varmış çok yumurtlatmaya çalışmak kalitesîz embrioya sebep oluyormuş
O kadar kalabalık ki klinik inanamadım transfer günü ciddi sıra vardı randevu saatini 1 saat gece alabildiler cool dr cem beye soru sormak ne mümkün:) yoğunluğuda görünce herşeyi internetten öğrenmeye çalıştım ve burdayım:)
Şimdi içimde 2 tane bebişim büyüyor hissediyorum beni hiç üzmeden kalabildikleri kadar kalırlar inşallah içimde buda 35 hafta kadar sürsün mümkünse enaz:)
Embriologların transfer yaparken cinsiyetleri bildikleri doğrumu:) benimki bu soruya cevap vermedi de:)

Sağlıklı hayırlı evlatlarımızın temelini attık çok yürekten inan ve temiz havada bol bol yürüyüş yap derim ilaç gibi geliyor eşinle bebiş odasının hayalini kurarak yürümek o kadar keyifli ki:))

Sende çok pozitif bi hamişsin okuyorum yorumlarını bence kalp atışlarını duyduğunda ağlamaktan gözlerin şişecek:))) ama mutluluk göz yaşları yaz yağmuru gibi keyif verir insana bebişin ismi hazırmı sen bence herşeyi bırak onu düşün:)

yani benim gibi olaaannnn

bnde 5 agustos oldum transfer degisiklige gelincede kasik.agrisi iyi derler bebk tutunuyor diyorlar bnmde kasik agrim oluyormu olmuyormu karar veremiyorum kendimi dinlemk istemiyorum kasik agrim olunca heyecn yapiyorum sonra sanki hemn agri gidiyor o yuzden acaba psikolojik olarak mi oluyor acaba

hayırlısı olsun canım aynı gün olmuş tarnsferlerimiz.. bacak ağrılarım psikolojik değil bunu çok iyi biliyorum da kasım ağrılarım belki öyle olabilir bi de arada inanılmaz üşüyorum gece özellikle ama çoğunlukla da ateş basıyo nevrim döndü valla :)) Rabbim hayrla sonuçlandırır inşallah hepimizin yüzü güler...

cnm seni umutlandirmk istemem ama belirtiler cok iyi cok kiside boyle okudum hamile olanlarin cnm bide yatinca sirt ustu ozamn kasik agrisi hissediyorum kacinci gun embriyosu bnm test tarihim 17 agustos ama bn 15 agustos yaptircm

valla bana ve cevreme göre daha cok panik bi Hamis im canim cok sagol o senin güzel düsüncen , insallah canim yaa insallah , ben o yagmurda islanmaya raziyim yeterki bebisim iyi olsun yook daha ne olacagi belli degil kaldiki daha cok erken bence canim ya , ama daha hic hamile falan degildim 2-3 senedir yani demeye basladigimizdan beri Esim erkek olursa kesinlikle Emir istiyo . BAkalim saglikli haberlerini bi alalimda insallah

canim insallah hayirli haberler almayi nasip eder Rabbim sana ben beklemede degilim astim o kismi cok sükür Hamileyim ama bendeki belirtleri söyliyebilirim sana : bende de 3. günden itibaren kasiklarimda batmalar oldu, belimde agri oldu, birkac gün sonrada adet olacakmisim gibi agrilarim basladi hatta aglamistim olmadi hastalaniyorum diye, cok sükür öle degilmis . Gögüslerimde hassasiyet basladi, 7.-8. günden itibaren de cok idrara cikmaya basladim . Aminn Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

bide grip oldum ustune hasta hasta dolasiyorum

Gecmis olsun canim ya, Nane Limon ic iyi gelir en azindan biraz faydasi olur, bende Idraryollari enfeksyonu olmusum iyimi dün doktora gittim bi antibiotik Verdi bikerelik aksam ictim sabahtan iyidi ama az önce yine basladi SIKINTIM yaaa, düzelmezse Pazartesi gel dedi. iyi ozamana Kadar nasil duracaksam, hepte Haftasonu oluyo böle seyler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…