- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.281
sakın korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur korkulacak bişey yok zor kısmını atlattın zaten bebişlerin yerleşince çok mutlu hissedeceksin kendini sakın stres yapma
ayyyy çok sevindim canım inan gözün aydın darısı başımıza inşallah:) test için 12. günü mü bekledin yoksa 1-2 gün erken mi yaptırdın?
Senin nasıl gidiyor hamilelik canım
önceki normal gebelikte keseyi görmüştük
bakalım bu sefer nasip
sağol canım.kalıcak yer ayarladım da iş yerinden izin problem oluyo.oyüzden en geç transferden 5 yada 6gün sonra işe dönmem gerekiyor.dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra olur inşallah.buda bizim sınavımız,hani bazı bayanlar der ya kocam ceketini atsa üzerime hamile kalıyorum:)şu çektiklerimize bakınca hevesleniyorum onlara.ilk denemede çok tecrübesizdim,korkuyordum en ufak sarsıntıdan.sonuç negatif oluncada çok yıprandım,toparlanamadım uzun süre.o yüzden titizleniyorum.
Amin evet belkide psikolojik olarak da hissediyo olabilirim pıt pıtları 7 gün kaldı bakalım rabbim hayırlısını nasip eyler cümlemiz için inşaallah..
Merhaba kızlar
Benimde transfer sonrası 3. Günüm 17 sine kadar nasıl geçer bu zaman
İlk transferim sanırım oyuzden hamile gibi hissediyorum kendimi yani kesin tutmuş gibi hissediyorum kim farklı hissetmiştir ki bu kadar çok istrrken :)
Bu crinone jeli yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya başladım 6 gündür kullanıyorum henüz hiçbir şikayetim yok progestan iğneyide herakşam bir ampul olarak eşim yapıyor hissetmiyorum bile
ben hiçbir tedavi olmadan dr ile konuşmaya gittiğim gün regli olduğun için direk tüp bebeğe başladım hiç plansız araştırmadan oyuzden çok rahat hissediyorum ama burda yazılanları okumaya başlayınca çok kafam karıştı öksürmekten hapşırmaktan korkacak kadar tedirgin olmak ruh halimizide perişan etmez mi
Evet okuyanların bikaç deneme yaşarsan senidr görürüz dediğini duyar gibiyim ama inanın bebişlerimizin tutunmasıyla yüksek moralimizin cok daha bağlantılı olduğunu düşünüyorum olumlu olup evet hamileyim diye düşünüp mutlu olalım değilsek zaten üzülürüz ama enbaştan üzülüp kuruntu yapmak daha sonra az üzülmemizemi sebep olucak
Yürüyüş yapın diyor bütün dr lar tüp bebek makalelerinde ama biz sanki aneliyat olmuş gibi hayatımızı çok yavaşlatarak yatmaya çalışıyoruz yürümek o kadar iyi geliyor ki ne gaz ne kabızlık yaşıyorum ılık düş kan dolaşımımızı hızlandırıyor ve yenileniyoruz
Bence giyinip süslenip dışarı çıkalım sevdiklerimizle sohbet edelim ruhumuzu besleyelim mutlaka daha faydalı olacağına çook inanıyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin unutmayın artık rahimi olmayan kadınlarımızda anne oluyor biz mi olamayacağız doğru zamana inanalım yeter
Merhaba kızlar
Benimde transfer sonrası 3. Günüm 17 sine kadar nasıl geçer bu zaman
İlk transferim sanırım oyuzden hamile gibi hissediyorum kendimi yani kesin tutmuş gibi hissediyorum kim farklı hissetmiştir ki bu kadar çok istrrken :)
Bu crinone jeli yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya başladım 6 gündür kullanıyorum henüz hiçbir şikayetim yok progestan iğneyide herakşam bir ampul olarak eşim yapıyor hissetmiyorum bile
ben hiçbir tedavi olmadan dr ile konuşmaya gittiğim gün regli olduğun için direk tüp bebeğe başladım hiç plansız araştırmadan oyuzden çok rahat hissediyorum ama burda yazılanları okumaya başlayınca çok kafam karıştı öksürmekten hapşırmaktan korkacak kadar tedirgin olmak ruh halimizide perişan etmez mi
Evet okuyanların bikaç deneme yaşarsan senidr görürüz dediğini duyar gibiyim ama inanın bebişlerimizin tutunmasıyla yüksek moralimizin cok daha bağlantılı olduğunu düşünüyorum olumlu olup evet hamileyim diye düşünüp mutlu olalım değilsek zaten üzülürüz ama enbaştan üzülüp kuruntu yapmak daha sonra az üzülmemizemi sebep olucak
Yürüyüş yapın diyor bütün dr lar tüp bebek makalelerinde ama biz sanki aneliyat olmuş gibi hayatımızı çok yavaşlatarak yatmaya çalışıyoruz yürümek o kadar iyi geliyor ki ne gaz ne kabızlık yaşıyorum ılık düş kan dolaşımımızı hızlandırıyor ve yenileniyoruz
Bence giyinip süslenip dışarı çıkalım sevdiklerimizle sohbet edelim ruhumuzu besleyelim mutlaka daha faydalı olacağına çook inanıyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin unutmayın artık rahimi olmayan kadınlarımızda anne oluyor biz mi olamayacağız doğru zamana inanalım yeter
Hayirli olsun cnm.isallah guzel haberleri alirsin.kacinci gun embriyosu kac hucreli ve kac tane transfer edildi.benimde transferim persembe yapildi.nerde tedavi oldun.bende yatiom oturuom.dolasiom odada.yarin ayaklanacam isallah.
Canim Rabbim insallah HAmis haberlrini aldirir bizlere insallah. SAna aynen katiliyorum dediklerin Dogru , ama iste insan korkuyor sanki herseyden etkilenecekmis gibi geliyor, ama hapsirmaktan aksirmaktan bisey olmaz iste buyüden cok ararstirmamak gerekiyor internette herkez farkli bi yorum yaziyor bizlerde korkuyoruz bana cok oldu kac kere umutsuzluga kapildim okuduklarimla o yüzden bi sorum varsa direk merkezi ariyorum soruyorum ne nedir diye en garantisi. Kendini Hamis hisstmen de güzel canim sonucta tadini cikarmak lazim dimi sonuc gelene Kadar, endiselenipte huzursuz olmaninda bi faydasi olmaz , ama iste bunu kalbine dineletemiyosun ben kendimden pay biciyorum eger suan kendimi Hamile hissedersem bide olmaza hayal kirikligim daha cok olur daha cok üzülürüm diye öle hissedemedim korkudanCok sükür Rabbim yüzümüzü güldürdü Hamileyim ama endiseler devam ediyo cünkü bu sefer YAvrunun Kesesi, pit pit lari , gelisimi endisesi basliyo, ben hernakadar rahat olmaya calissamda beceremiyorum, aklim hep insallah hersey yolundadir yavrum güzel saglikli gelisiyodur diye düsünüyorum. Sen bu dediklerini yapabilirsen ne mutlu keske bizde yapabilsek Rabbim okadar büyük ki en umutsuz durumlarda bile sevindiriyo kullarini , o yüzden Rabbime Dua edelim bol bol en güzel o . AMIIINNNN Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli yavrularimizla doldursun insallah
yani benim gibi olaaannnn
bnde 5 agustos oldum transfer degisiklige gelincede kasik.agrisi iyi derler bebk tutunuyor diyorlar bnmde kasik agrim oluyormu olmuyormu karar veremiyorum kendimi dinlemk istemiyorum kasik agrim olunca heyecn yapiyorum sonra sanki hemn agri gidiyor o yuzden acaba psikolojik olarak mi oluyor acaba
hayırlısı olsun canım aynı gün olmuş tarnsferlerimiz.. bacak ağrılarım psikolojik değil bunu çok iyi biliyorum da kasım ağrılarım belki öyle olabilir bi de arada inanılmaz üşüyorum gece özellikle ama çoğunlukla da ateş basıyo nevrim döndü valla :)) Rabbim hayrla sonuçlandırır inşallah hepimizin yüzü güler...
Sende çok pozitif bi hamişsin okuyorum yorumlarını bence kalp atışlarını duyduğunda ağlamaktan gözlerin şişecek:))) ama mutluluk göz yaşları yaz yağmuru gibi keyif verir insana bebişin ismi hazırmı sen bence herşeyi bırak onu düşün:)
kızlar meraba...
bugün benim tarnsferimin 6. günü 2. günün den itibaren bacak ağrılarım kasık ağrılarım batmalarım 3. gününden itibarende göğüslerim şişti ve acıyo sızlıyo,,,, adet için çok erken belirti desem bunun içinde çok erken gibi geliyo,,, kafam karışık yani,, ama şöyle de bişey var kızlar ben doğru dürüst hiç yatmadım desem yeri var yani günlük hayatıma 2. günden itibaren devam etttim yatmak hiç mantıklı gelmedi doktoruma göre de öyle zaten,, bu kendimi iyi hissetmeme sebep oluyo,, transferim 3. gün emriyosuydu 9 hücreli 2 şer 2 gr 2 bebiş :)) şimdi kızlar benim gibi beklemede olup da vücudunda değişiklik hisseden ağrısı olan ya da ne biliim farklı şeyler yaşanlar var mı?? payalaşabilir misiniz?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
bide grip oldum ustune hasta hasta dolasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?