- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.301
Merhaba kızlar
Benimde transfer sonrası 3. Günüm 17 sine kadar nasıl geçer bu zaman
İlk transferim sanırım oyuzden hamile gibi hissediyorum kendimi yani kesin tutmuş gibi hissediyorum kim farklı hissetmiştir ki bu kadar çok istrrken :)
Bu crinone jeli yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya başladım 6 gündür kullanıyorum henüz hiçbir şikayetim yok progestan iğneyide herakşam bir ampul olarak eşim yapıyor hissetmiyorum bile
ben hiçbir tedavi olmadan dr ile konuşmaya gittiğim gün regli olduğun için direk tüp bebeğe başladım hiç plansız araştırmadan oyuzden çok rahat hissediyorum ama burda yazılanları okumaya başlayınca çok kafam karıştı öksürmekten hapşırmaktan korkacak kadar tedirgin olmak ruh halimizide perişan etmez mi
Evet okuyanların bikaç deneme yaşarsan senidr görürüz dediğini duyar gibiyim ama inanın bebişlerimizin tutunmasıyla yüksek moralimizin cok daha bağlantılı olduğunu düşünüyorum olumlu olup evet hamileyim diye düşünüp mutlu olalım değilsek zaten üzülürüz ama enbaştan üzülüp kuruntu yapmak daha sonra az üzülmemizemi sebep olucak
Yürüyüş yapın diyor bütün dr lar tüp bebek makalelerinde ama biz sanki aneliyat olmuş gibi hayatımızı çok yavaşlatarak yatmaya çalışıyoruz yürümek o kadar iyi geliyor ki ne gaz ne kabızlık yaşıyorum ılık düş kan dolaşımımızı hızlandırıyor ve yenileniyoruz
Bence giyinip süslenip dışarı çıkalım sevdiklerimizle sohbet edelim ruhumuzu besleyelim mutlaka daha faydalı olacağına çook inanıyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin unutmayın artık rahimi olmayan kadınlarımızda anne oluyor biz mi olamayacağız doğru zamana inanalım yeter
Rabbim insallah hayirli sonuclar aldirir sana canim , heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz , Dualarimdasiniz
Allah Razı olsun cnm Rabbim dileyen hasretini çeken herkesciklere nasip etsin inşallah hergün dua okuyorum bende rahatlıyorum hiç olumsuz bişey düşünmedim oldu diyorum kendimce..
Canım seninde hayırlı olsun pembiş yanaklı sağlıklı bebişlerin koynunu doldursun inşallah
Yeditepe de Cem Bey de başladım cumartesi yumurtalarım toplandı çarşamba transferim oldu burdan okuduklarımla sordum kaç hücreli diye embrilog çok hücreli marul evresi dedi yani 8 mi dedim güldü yok hayır çok hücreli dedi inanın hiçbi fikrim olmadan kalkıştkm bu işe 6 yumurtam vardı dr um az yumurta istiyorum kaliteli olması için demişti gonal f başladım hemen 2. Gün baskılamayada başlamıştın sabahları baskılama iğnesi akşamları 300 cc gonal f sonuç çok iyi dedi
Bende yaş dolayısı ile rezervlerimde azalma varmış çok yumurtlatmaya çalışmak kalitesîz embrioya sebep oluyormuş
O kadar kalabalık ki klinik inanamadım transfer günü ciddi sıra vardı randevu saatini 1 saat gece alabildiler cool dr cem beye soru sormak ne mümkün:) yoğunluğuda görünce herşeyi internetten öğrenmeye çalıştım ve burdayım:)
Şimdi içimde 2 tane bebişim büyüyor hissediyorum beni hiç üzmeden kalabildikleri kadar kalırlar inşallah içimde buda 35 hafta kadar sürsün mümkünse enaz:)
Embriologların transfer yaparken cinsiyetleri bildikleri doğrumu:) benimki bu soruya cevap vermedi de:)
Sağlıklı hayırlı evlatlarımızın temelini attık çok yürekten inan ve temiz havada bol bol yürüyüş yap derim ilaç gibi geliyor eşinle bebiş odasının hayalini kurarak yürümek o kadar keyifli ki:))
Canim gecmis olsun , eger Transfer olmicaksa niye hem yumurta toplasinlar ve histerokopi yapsinlarki? sana farkli bi muayene mi yaptilarda yapisik olabilir dediler ? birdenbire nasil varmislar bu kaniya ? Sorsaydin neler olabilir diye keske canim? Hemen ümitsizlige kapilmak yokönce bi nekadar etki eder nederece transferin olmamama ihtimali var onu bi ögrenmen lazim, herseyin hayirlisi Rabbimden arkadasim, sen bi Telefon ac merkeze kafandaki bütün sorulari sor bence, insallah güzel haberlerini bekliyoruz , Dualarim seninel arkadsim
ofis yapıldı ama tedaviye başlamadan önceydi
yani rahim filmi ofis bunların hepsi tedaviden önce yapıldı bana
Eğer transfer yapmayacak olsa niye yumurta toplasın ki ?? Bence transfer olur ..
Galiba donduracak yumurta veya embryo olarak onumuzdeki ay transfer edecek. Ama histeroskopi'den hemen sonra olurmu ki transfer.. Ben sanmiyorum. Okadar garip ki araya bunu birden bire koymasi. Simdiye dek butun doktorlar bu histeroskopi yapmak istedi neyse pek onem veriyorlar bu ise.. Yapisiklik demek o bolgeye rahimde kan gitmiyorr demekmis. Yani oraya embriyo yapismazmis... Tabi bunu bilince riske atamadim birdaha. Umarim para kazanmak icin numara yapmiyorlardir.Kendimizi havale ettik artik allaha ve doktorlarin eline.
ayyyy çok sevindim canım inan gözün aydın darısı başımıza inşallah:) test için 12. günü mü bekledin yoksa 1-2 gün erken mi yaptırdın?
evet canımArakdasim sanirim sen bu cevaplari Joeee ye yazdin benim yazdiklarimi alintilamissinda kafam karisti :44:
Sagol cnm hepimiz icin hayirlisi olsun.benim yas 27.2yildir bebis istiyoruz.2asilama yapildi olmadi malesef.bende ankarada anatoliada tedavi gordum.aramizda 1gun var.cinsiyet hakkinda oyle bisey duymadim.keske soyleseler.benim bayram sekerlerimde iki tane gobisimde.ikiside tutunur isallah.ben gonalf 150kullandim.bizimkisi sebepsiz infertilite.benim yumoslar 13taneydi ama 6si iyi sekilde dollendi.ikisi transfer edildi.ikisi donduruldu.yas kac senin
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
Sabahtan berii dusuniyorum acaba bama bebek koymadilarmi diye
..goZumle gormesem hakketen suphe etxem..
Hicccccccccc belirtimm yokk hiicccc agrim yok...
Transfer olduhimu bile unutuyotum
Amaa acayipp bi gaz var deli olcem artikk kocamdan utanir oldim vallahi:)) bide istah hat safada yiyomdayiyom
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza :)
Canım Anakara da hangi merkezde yaptıracaksın ???
Seninde Bayramin mübarek olsun canim benim, AMINNN. Rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürür de kuzucugunu kucagina almayi nasip eder insallahcünkü hepimiz ayni seyleri yasiyoruz canim benim. ben duydugumu sölim 24 Saat sonra yolculuk yapabilirsin deniliyo ama arkadslar var yaklasik bi 48 Saat sonra yani 2 gün sonra yola ciktilar. yinede tabii tecrübeli olan arkadaslar yardimci olur sana bu konuda. Hep yatmakta iyi degil canim , tavsiye etmiyo doktorlar. Sen gönlünü ferah tut bence, zaten Rabbim sana Kismet nasip ettiyse kuzucugunu hersekilde sana tutunur ki insallah Rabbim sana yasatir bu mutlulugu canim
Gecmis olsun canim ya, Nane Limon ic iyi gelir en azindan biraz faydasi olur, bende Idraryollari enfeksyonu olmusum iyimidün doktora gittim bi antibiotik Verdi bikerelik aksam ictim sabahtan iyidi ama az önce yine basladi SIKINTIM yaaa, düzelmezse Pazartesi gel dedi. iyi ozamana Kadar nasil duracaksam, hepte Haftasonu oluyo böle seyler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?