2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tatlım hakkımızda hayırlısı olsun bende 17 sinde öğreneceğim 5 inde yaptırdm transferi hiç dışarı çıkmadım bugün artık biraz çıkayım diyorum bende ilk transfer olduğu için midir nedir tedirgindim hep dışarı çıkmadım hiç ama bunaldım evde de inşaallah hayırlı sonuçlarla müjdeleniriz tatlım..

Rabbim insallah hayirli sonuclar aldirir sana canim , heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz , Dualarimdasiniz

Allah Razı olsun cnm Rabbim dileyen hasretini çeken herkesciklere nasip etsin inşallah hergün dua okuyorum bende rahatlıyorum hiç olumsuz bişey düşünmedim oldu diyorum kendimce..

Allah Razı olsun cnm Rabbim dileyen hasretini çeken herkesciklere nasip etsin inşallah hergün dua okuyorum bende rahatlıyorum hiç olumsuz bişey düşünmedim oldu diyorum kendimce..

AMiiinnn canim , insallaaahhh, Rabbim Kalbindekini göbeginde can buldursun insallah, bukadar rahat olman da da var bir hayir , Rabbim veriyodur belki sana bu rahatligi canim insallahhh.

Sagol cnm hepimiz icin hayirlisi olsun.benim yas 27.2yildir bebis istiyoruz.2asilama yapildi olmadi malesef.bende ankarada anatoliada tedavi gordum.aramizda 1gun var.cinsiyet hakkinda oyle bisey duymadim.keske soyleseler.benim bayram sekerlerimde iki tane gobisimde.ikiside tutunur isallah.ben gonalf 150kullandim.bizimkisi sebepsiz infertilite.benim yumoslar 13taneydi ama 6si iyi sekilde dollendi.ikisi transfer edildi.ikisi donduruldu.yas kac senin

Catlatma ignesi olacagim gunde bakti birden bire yapisiklik gordu. Son anda bir karar oldu yani. Yumurtalari donduracak galiba... Ya bazen korkuyorum para icin boyle seyler mi icat ediyorlar diye. Masallah olmadigim tedavi kalmamisti birde bu girdi araya. Yarin bir giricem operasyona hepsi ayni anda yapilacak.

ofis yapıldı ama tedaviye başlamadan önceydi
yani rahim filmi ofis bunların hepsi tedaviden önce yapıldı bana

Benim'de ilk defa rahim filmi gecen ay cekildi. Ustelik sordum histeroskopi lazim diye. Yok dedi ama simdi son anda bu yapisiklik olayini gordu.Dolayisi transfer etmeden once bu durumu kontrol etmek istiyor anladigim. Peki daha onceden gozukmuyormuydu bu olay vaziyet tedaviye baslamadan once.. Offf ya. Cok garip.

Eğer transfer yapmayacak olsa niye yumurta toplasın ki ?? Bence transfer olur ..

Galiba donduracak yumurta veya embryo olarak onumuzdeki ay transfer edecek. Ama histeroskopi'den hemen sonra olurmu ki transfer.. Ben sanmiyorum. Okadar garip ki araya bunu birden bire koymasi. Simdiye dek butun doktorlar bu histeroskopi yapmak istedi neyse pek onem veriyorlar bu ise.. Yapisiklik demek o bolgeye rahimde kan gitmiyorr demekmis. Yani oraya embriyo yapismazmis... Tabi bunu bilince riske atamadim birdaha. Umarim para kazanmak icin numara yapmiyorlardir.Kendimizi havale ettik artik allaha ve doktorlarin eline.

canım hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim..kalbini bozma..işallah herşey güzel olur bebğine kavuşursun...

Sabahtan berii dusuniyorum acaba bama bebek koymadilarmi diye
..goZumle gormesem hakketen suphe etxem..
Hicccccccccc belirtimm yokk hiicccc agrim yok...
Transfer olduhimu bile unutuyotum

Amaa acayipp bi gaz var deli olcem artikk kocamdan utanir oldim vallahi:)) bide istah hat safada yiyomdayiyom

Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...

Umutsuz olmayın nolur, ben yaptım aynı hatayı şimdi pişmanım, 3 aşılama 1 tüp denemem var ama 3 yıldır tedavi görüyordum, kullanmadığım ilaç kalmadı, 6 doktor değiştirdim bayramın 1. Günü umutsuz verdiğim kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim, sadece biraz sabırlı olmalıyız

34 yaşındayım gonal f bir kutuyu 4 kere mi kullandın yani
Ben bir kutuyu iki gün kullanıyordum toplam 4 kutu kullandım ama baskılama iğnesine de 2 gün sonra başlattı dr az yumurta olsun hepsi kalteli olsun dedi dediği gibi de oldu galiba çok anlamıyorumki soruncada geçiştiren cevaplar alıyorum
Allahım yazmış olsun başka söze ne hacet

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza :)

Hahahah hay arladaş çok yaşa, al benden de o kadar. Bende şöyle bir değişiklik var kendimi on kaplan gücünde hissediyorum. İş yapıyorum boyuna, bir şeylerle meşgul olmak hoşuma gidiyor. Arada bir sol kasığım ağrıyor sadece ama orası iğnelerin son aşamasında da ağrıyordu zaten.
Gaz meselesine gelince sanırım şu an yatma aşamasındasın. Bende de üç gün çok fena sorun vardı. Oda parfümü başucumda yatıyordum. Ne zaman ayaklandım, o zaman geçti. Hareket şart. İçimizi rahat tutalım hamileyizdir herhalde :)

inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

oyyy canm cok gecmis olsn bol bol su ic iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…