- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.321
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
Canim endiselenmekte hakklisin ama kendini rahat birak , nekadar üstüne titrersen okadar sanki ters yapiyomussun gibi gelir sana herseyi, kendimden biliyorum o yüzden birak buakdar titizlenme zaten Rabbim nasip ettiyse hersekilde göbisine tutunur yavrun ki insallah Rabbim can verir de yüzünü güldürür bu sefer, hem ilk denemde olmamasi senin elinde olan bisey degil, sebebi senin degilsin tutmayisinin Rabbim nezaman nasip Kismet ettiyse ozaman olur, insallah o Zaman bu zamandir senin icin arkadasim ,benim tüp bebek ilk deme ama normal yolardan ve iki asilamadan sonra hep negatif leri duyunca insan baya bi cöküyo cok iyi biliyorum. Rahat birak kendini arkadsim gercekten
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
cnm seni umutlandirmk istemem ama belirtiler cok iyi cok kiside boyle okudum hamile olanlarin cnm bide yatinca sirt ustu ozamn kasik agrisi hissediyorum kacinci gun embriyosu bnm test tarihim 17 agustos ama bn 15 agustos yaptircm
canim insallah hayirli haberler almayi nasip eder Rabbim sanaben beklemede degilim astim o kismi cok sükür Hamileyim ama bendeki belirtleri söyliyebilirim sana : bende de 3. günden itibaren kasiklarimda batmalar oldu, belimde agri oldu, birkac gün sonrada adet olacakmisim gibi agrilarim basladi hatta aglamistim olmadi hastalaniyorum diye, cok sükür öle degilmis . Gögüslerimde hassasiyet basladi, 7.-8. günden itibaren de cok idrara cikmaya basladim . Aminn Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hahahah hay arladaş çok yaşa, al benden de o kadar. Bende şöyle bir değişiklik var kendimi on kaplan gücünde hissediyorum. İş yapıyorum boyuna, bir şeylerle meşgul olmak hoşuma gidiyor. Arada bir sol kasığım ağrıyor sadece ama orası iğnelerin son aşamasında da ağrıyordu zaten.
Gaz meselesine gelince sanırım şu an yatma aşamasındasın. Bende de üç gün çok fena sorun vardı. Oda parfümü başucumda yatıyordum. Ne zaman ayaklandım, o zaman geçti. Hareket şart. İçimizi rahat tutalım hamileyizdir herhalde :)
Hayirlu olsun cnm.belirtilerin oldumu
çok sevindim canımm.rabbim tamamına erdirsin.inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız
sağol canım :) ya belirti olarak şiddetli adet sancısı gibi sancım oluyo bazen bir de göğüslerimde hassasiyet var başka bişey yok şimdilik
Herkese merabaaa..ben de dün sabah tüp bebek tedavisinin ilaç aşamasına başladım.daha önce özel bi hastanede aşılama ve formaliteden 2. Bi aşılama yaptırdm.şimdi bi tıp fakültesinde tüp bebek deniycez. Açıkcası bazen çok umutluyum bazen de sebepsiz bi umutsuzluk çöküyo.özellikle burda olumsuz sonuçlanan denemeleri okuyunca sanırım...bi de özelde yaptırmadım ya doktordan da korkuyorm sallamaz diye.iletişim kuramıyorz adam gibi. Mesela 300seviye gonal f verdi yanında da 150seviye merional diye bi ilaç alıyorum ve ben yumurtlama sorunu olmayan biriyim normalde..sizce bu biraz garip değil mi ? Bi fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar yaa..
Bence doktorlarına güven canım...Ben özelde yaptırdım artık bu iş özellerde bile soru sorulamayacak hale geldi...Çünkü yoğunluk çoktu...ikinciye bende ya devlet yada ünv düşünüyorum...
kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.
kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.
Catlatma ignesi olacagim gunde bakti birden bire yapisiklik gordu. Son anda bir karar oldu yani. Yumurtalari donduracak galiba... Ya bazen korkuyorum para icin boyle seyler mi icat ediyorlar diye. Masallah olmadigim tedavi kalmamisti birde bu girdi araya. Yarin bir giricem operasyona hepsi ayni anda yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?