2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayirlu olsun cnm.belirtilerin oldumu

haklısın,vakti gelmeden olmuyor.rabbim ol diyecek ki olsun.bende 2 aşılama bi tüp bebek yaşadım.2.tüp bebek denemsinden hep kaçtım.çevrenin baskısı malüm.sanki biz istemiyoruz,keyiften çocuk yapmıyormuşuz gibi,hadi artık hadi yap bi tane muhabbetleri...gerçekten yaşadıklarımız çok zor.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.dışardan insanlara çok kolay geliyor.önce tüp bebeğe başlamak için cesaret aşaması,bir sürü ilaç-iğne,doğrumu yaptımı dozunu kaçırdımmı,yumurtalarım gelişecekmi,neden az yumurtladım,emriyolarım oluşacakmı,transferden sonrası zaten hepimiz biliyoruzz.emriyolar tutunduktan sonra kesemizi görecekmiyiz,pıtpıtları duyacakmıyız,gerçekten çoook zorrrr.Allahım hepimizin sabrını versin.gönlüne göre versin,emeklerimizi boş çıkartmasın.

çok sevindim canımm.rabbim tamamına erdirsin.inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız

cnm seni umutlandirmk istemem ama belirtiler cok iyi cok kiside boyle okudum hamile olanlarin cnm bide yatinca sirt ustu ozamn kasik agrisi hissediyorum kacinci gun embriyosu bnm test tarihim 17 agustos ama bn 15 agustos yaptircm

3.gün embriyosu canım 2 tane 9 hücreli bebiş verdiler 16 ağustos test günüm.. canım bişey dicem göğüslerini kontrol ettin mi yani bi baksana uçlarının etrafında ki kahve rengi bölgede pütürlükler var mı bi de ben bugün sıktım ucunu 3 defa sarı damla geldi.. ya var ya kendimi kontrol etmekten yoruldum herkes çok kaptırma kendini diyo bende amaaaaaan diyorum en fazla 1 hafta kaptırırım pozitif çıkarsa katlanır negatif çıkarsa sil baştan diyorum 4 pehlivan daha merkezde bıraktık nasılsa :) her Allah dan Rabbim hayrla sonuçlandırcak inşallah hepimizinkini buna çok inanıyorum...

ayyy hadi darısı başımıza canım benim Rabbim hayrlı sahlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah..

:))) ahaa benim gibi kokuluu...kizzz kolanyaa yani basimdaa zart zurt edince hemen dokunuyom:))) sanirim hareketsizlomten amaa benim1.gunun accuk daha dinleneyim..masalalah senin gucunede benimde is yapasim
Varr amaa tutuyomm kendimii...bencede hamileyiz dermisim benimde sagima igne batiriyolar ama tam tabirr cidden igne ucu batiroyolar

Herkese merabaaa..ben de dün sabah tüp bebek tedavisinin ilaç aşamasına başladım.daha önce özel bi hastanede aşılama ve formaliteden 2. Bi aşılama yaptırdm.şimdi bi tıp fakültesinde tüp bebek deniycez. Açıkcası bazen çok umutluyum bazen de sebepsiz bi umutsuzluk çöküyo.özellikle burda olumsuz sonuçlanan denemeleri okuyunca sanırım...bi de özelde yaptırmadım ya doktordan da korkuyorm sallamaz diye.iletişim kuramıyorz adam gibi. Mesela 300seviye gonal f verdi yanında da 150seviye merional diye bi ilaç alıyorum ve ben yumurtlama sorunu olmayan biriyim normalde..sizce bu biraz garip değil mi ? Bi fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar yaa..

canım şimdi onların ne amaçla ööle yaptığını bilemem benim amh 17 çıkmıştı o yuzden aşırı yumurtlama tehlikesi vardı sadece gonal-f kullandım 125 gonal-f le başladım sonra 137,5 sonra 150 yukseldi..ohss olmamam için

sağol canım :) ya belirti olarak şiddetli adet sancısı gibi sancım oluyo bazen bir de göğüslerimde hassasiyet var başka bişey yok şimdilik

hayırlı olsun canım bendede ööle olmuştu hatta zırıl zırıl ağladım kesin adet olacam dedim imkansız dedim.şükürler olsun rabbim mubarek gun bizi sevindirdi.Allahım tum uğraşanlara nasip etsin inşallah

Bence doktorlarına güven canım...Ben özelde yaptırdım artık bu iş özellerde bile soru sorulamayacak hale geldi...Çünkü yoğunluk çoktu...ikinciye bende ya devlet yada ünv düşünüyorum...

Bence doktorlarına güven canım...Ben özelde yaptırdım artık bu iş özellerde bile soru sorulamayacak hale geldi...Çünkü yoğunluk çoktu...ikinciye bende ya devlet yada ünv düşünüyorum...

bencede en iyisi doktorlarımıza güvenmek,bırakalım dozlarımızı,değerlerimizi onlar bilsinler sadece.bu bizim işimiz değil.zaten onları düşünüp birbirimizle kıyaslayarak panik oluyoruz.biz sakin olmaya çalışalım,başka sitelerede baktım az önce.daha önceki denemeleri olumsuz geçen arkadaşlar kliniklerini kötülemişler baya bi.ama bu şuan orda tedaviye başlayanlar için ne kadar kötü bi psikoloji ortaya çıkarıyor.bugün ramazan bayramının son günüydü,umarım bundan sonraki her gün birimizin bayramı olur.doktorlar hastaneler sadece birer vesile,dua edelim rabbim kısmet etsin.

kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.

Tey teeey teeeey tebrik ederim canım gözün Aydın. Allah sağlıkla sıhhatlere kucağına almayı nasip etsin canım kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu

Yasasın bu ne guzel Bayram Allah nazarlardan korusun kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı da biz bekleyenlerin başına inşallaho zaman çalsın sazlarOynasın kızlarSefamız olsun çifte bayrammm

Cnm hayirli olsunnn :)))

kan testinde değerin kaç çıktı canım? ben de yarın yaptırcam da.. senin kaç adet transferin olmuştu?

slm kızlar nasılsınız?? ben 24 yaşındayım transferden sonraki 4. günüm... canım cok sıkılıyor günler geçmiyor
burdada gün sayanlar var heralde ) hamile olan arkadaşların gözleri aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
bizlerede dua edin sizin duanız kabul olur :))

Alla alla cok ilginc geliyo bana, okadar tedaviler kontroller oluyosun hicmi simdiye Kadar fark etmemisler böle biseyi ? Sordunmu peki canim nasil birdenbire böle bisey cikar diye? Valla güzelim eger gercekten böle bisey yapiyosalar iki yakalari bir araya gelmez insallah , sonucta bizler Yavrularimiza kavusmak icin herseyi yapiyoruz bunu kullaniyosalar cok ama cok Günah, insallah öle degildir güzelim ama bunu arastir derim ben , Garip geldi bana birden bire. Duam seninle insallah saglikli güzel yumurtalarin toplanir canim insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…