- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.341
hımmmm bu soru bana mıydı bilmiyorum ama ben pozitif sonucumu 12. gün gördüm daha önce yaptırmadım.
Sabahtan berii dusuniyorum acaba bama bebek koymadilarmi diye
..goZumle gormesem hakketen suphe etxem..
Hicccccccccc belirtimm yokk hiicccc agrim yok...
Transfer olduhimu bile unutuyotum
Amaa acayipp bi gaz var deli olcem artikk kocamdan utanir oldim vallahi:)) bide istah hat safada yiyomdayiyom
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
Umutsuz olmayın nolur, ben yaptım aynı hatayı şimdi pişmanım, 3 aşılama 1 tüp denemem var ama 3 yıldır tedavi görüyordum, kullanmadığım ilaç kalmadı, 6 doktor değiştirdimbayramın 1. Günü umutsuz verdiğim kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim, sadece biraz sabırlı olmalıyız
oyyy canm cok gecmis olsn bol bol su ic iyi gelir
haklısın,vakti gelmeden olmuyor.rabbim ol diyecek ki olsun.bende 2 aşılama bi tüp bebek yaşadım.2.tüp bebek denemsinden hep kaçtım.çevrenin baskısı malüm.sanki biz istemiyoruz,keyiften çocuk yapmıyormuşuz gibi,hadi artık hadi yap bi tane muhabbetleri...gerçekten yaşadıklarımız çok zor.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.dışardan insanlara çok kolay geliyor.önce tüp bebeğe başlamak için cesaret aşaması,bir sürü ilaç-iğne,doğrumu yaptımı dozunu kaçırdımmı,yumurtalarım gelişecekmi,neden az yumurtladım,emriyolarım oluşacakmı,transferden sonrası zaten hepimiz biliyoruzz.emriyolar tutunduktan sonra kesemizi görecekmiyiz,pıtpıtları duyacakmıyız,gerçekten çoook zorrrr.Allahım hepimizin sabrını versin.gönlüne göre versin,emeklerimizi boş çıkartmasın.
insallahhhh canim benim insallah ölesinizdir hepiniz, Rabbim hepinize hayirli haberler almayi nasip , insallah size ay keseyi görecezmi , ay kalbi atislarini duyacazmi ay hersey yoludnami endiselerini yasatmayi nasip etsin insallaaaahhhhhh:))) ahaa benim gibi kokuluu...kizzz kolanyaa yani basimdaa zart zurt edince hemen dokunuyom:))) sanirim hareketsizlomten amaa benim1.gunun accuk daha dinleneyim..masalalah senin gucunede benimde is yapasim
Varr amaa tutuyomm kendimii...bencede hamileyiz dermisim benimde sagima igne batiriyolar ama tam tabirr cidden igne ucu batiroyolar
hayırlı olsun canım bendede ööle olmuştu hatta zırıl zırıl ağladım kesin adet olacam dedim imkansız dedim.şükürler olsun rabbim mubarek gun bizi sevindirdi.Allahım tum uğraşanlara nasip etsin inşallah
sagol canim benim, öle yapiyorum , sanki biraz hafiledi gibi ama artik insallah yakin zamanda gecer
kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.
slm kızlar nasılsınız?? ben 24 yaşındayım transferden sonraki 4. günüm... canım cok sıkılıyor günler geçmiyor
burdada gün sayanlar var heralde) hamile olan arkadaşların gözleri aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
bizlerede dua edin sizin duanız kabul olur :))
kızlar bişey sorcam şimdi belirtiler bende fazlasıyla var ama benim gibi erken belirti yaşanları hiç duydunuz mu inanın artık psikolojik mi acaba demeye başladım
kacinci günündeydin canim sen ?
cnm birsey sorucm bnden cok hafif ucuk pembe akintimda geldi ama cok belirgin degil norml dime
7. günüm kuzum bugün.. daha çok var bakalım hayrlısı..
canim bu yerlesme kanamsida olabilir,cok oluyo kanamasi gelen , hata bi aradas bilirsin filologumm adet oldum demistide ertresi gün hamile haberini Verdi ya bize. takip et cogalirsa merkezini ara yada git canim derim ben .
canim sen simdi kac haftalik oldun ?
Merhaba canim , hadi insallah bi mutlu hayirli haberde sen verirsin bizlere insallah , SABIR güzelim SABIR sen dur daha insallah o hayirli haberi almayi bi nasip etsim Rabbim sanda sen beklemeyi ondan sonra görAMIIIN insallah cümlemizin insallah Rabbim yüzünü güldürsün , hep Dualarimdasiniz canim hergün hepiniz , Rabbim Kabul eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?