2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Güzelim hemen herkezde her belirti olcak diye bisey yokki , hem bak gazin var istah in acik bunlarda belirti sayilir, ona bakarsan ben 7. haftama giricem mide bulantim yok , sadece istah , halsislik , idrara cok cikiyorum ve gögüslerim sizliyo. yani canim herkezin bünyesi farkli , hem du bakalim daha var canim , bi fisat tani bebislerine sana rahat rahat belirti yasatmalari icin sen zaten her Sabah ne bilrtim olacak diye kendini dinlersen iyice karistirirsin canim benim, relaaaaxxx relaaaxxx herseyin hayirlisi tatlim, insallah positifleri aldigini hamileeeyimmm diye yazdigini görmek nasip olur bizlere canim

ayyyyyyy canim benimmmm coook sevindimmmmm ayy rabbim insallah önce keseyi , sonra pit pitlari görmeyi, sonrada sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhhh ayyy valla cok sevindim arkadasim yaaaa , Rabbim sen büyüksün , herkeze umut oluyor böle Hamis haberleri aldikca, Rabbim ardi arkasini kesmesin hep böle haberler alalim insallahhhh

kızlar bişey sorcam şimdi belirtiler bende fazlasıyla var ama benim gibi erken belirti yaşanları hiç duydunuz mu inanın artık psikolojik mi acaba demeye başladım

hayirli olsun bebisin canim , Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hakklisin canim su dönemde sürecte en cok önemli olan Moral ve SABIR, Rabbim büyüktür

valla bende diyodum hep ilk tüp bebek demeyi yaparken acaba ikincisine cesaret edebilirmiyim diye, piskolojik olarak zaten Saglam degiliz bide bunu kaldirabilirmiyim diyodum cok sükür gerek kalmadi daha detayli düsünmeye ama karar almistim yaptiracaktim Rabbim bizi bu noktaya getirdyse vardir bi Hayri deyip denemeye devam edicektik elimizden geldigince. Ahh ahhh varya kimseye gitmek istemiyodum hadi sen nezaman bebek alicaksin , kardesimde hamile benden önce Hamis oldu sonrada o cikti bak kardesinde hamile sen de al hadi , sanki biz istemiyoruz dedigin gibi , ama Millet ne bilsin ne cektigimizi , biyere gitmek istemiyodum o malum soru gelicek diye eve gelince agliyodum sonra, bu insanlar cok patavatsiz da oluyolar, belkide yasadiklarimdan dolayidir ama ben asla kimseye sen nezaman bebek aliyosun hadi sende al artik demem, cünkü o insanin ne yasadgini bilmiyorum. Aynen öle canim buarada güzel haber alinca bende heyecanlaniyorum, kötü haber alincada en az okadar bende üzülüyorum cünkü biliyorum o yürek acisini , RAbbim hep hayirli haberler almayi nasip etsin bizlere insallah, yavrularimiza can versin Yaradanim ayyy ayni senin gibiydim tedaviye basladigimda aman Dogru yere vurdummu igneyi ay sakin dozajini eksik yapmiyayim diye 10 kere kontrol ediyodum , hep endise icindesin , Hamis olmaklada bitmiyo tabbi sonra keseyi görecekmiyiz, pit pitlari duyacakmiyiz diye devam ediyor, Rabbim yeterki saglikli sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin de, bunlarin hepsini unuturuz ozaman, Rabbim hepimize yardimci olsun insallah AMINN canim benim

insallahhhh canim benim insallah ölesinizdir hepiniz, Rabbim hepinize hayirli haberler almayi nasip , insallah size ay keseyi görecezmi , ay kalbi atislarini duyacazmi ay hersey yoludnami endiselerini yasatmayi nasip etsin insallaaaahhhhhh batmasi iyi bi isaret canim insallah hersey yolunda gider

ayyyy canimm hadi insalllaaaaahhhhh , ayyyy Rabbim ne güzel haberler aliyorumm bugün yaaaa , insallah kan testindede onaylanir canim yaaa, ozaman dahada bi sevinirizzzz Insallah arkadasim sana SIMSIKI tutunmusturlar kuzucklarin, hadi hayirlisiyla tastiklet de ge bi an önce bekliyoruuuzzz.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahhh

Merhaba canim , hadi insallah bi mutlu hayirli haberde sen verirsin bizlere insallah , SABIR güzelim SABIR sen dur daha insallah o hayirli haberi almayi bi nasip etsim Rabbim sanda sen beklemeyi ondan sonra gör AMIIIN insallah cümlemizin insallah Rabbim yüzünü güldürsün , hep Dualarimdasiniz canim hergün hepiniz , Rabbim Kabul eder insallah

cnm birsey sorucm bnden cok hafif ucuk pembe akintimda geldi ama cok belirgin degil norml dime

canim bu yerlesme kanamsida olabilir,cok oluyo kanamasi gelen , hata bi aradas bilirsin filologumm adet oldum demistide ertresi gün hamile haberini Verdi ya bize. takip et cogalirsa merkezini ara yada git canim derim ben .

7. günüm kuzum bugün.. daha çok var bakalım hayrlısı..

erken belirti olurmu canim benim 7. günündesin bunlar gayet normal, kimsinde daha erken kimsinde daha gec basliyo, benim 3. günde kasik batmalarim sonrada agrilarim baslamisti, halsizlik basladi, istahim acildi , idrara cok ciktim, evet sana bi Asir gibi geliyodur simdi o günler gecmez bilirim, hadi insallahhhh hayirli positif bi haberde sen verirsin bizlere kuzumm yaaa insallah

Amin inş canım ya cok teşekkürler ilgin cvp için.... 9 ay beklemek te zor evet ama şimdi tuttu mu tutmadı korkusu var çok zor bi süreç ya ( Allah razı olsun canım inan bende ediyorum İnş kabul eder Rabbim görüyor halimizi ne çektiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…