- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.361
hayırlı olsun canım bendede ööle olmuştu hatta zırıl zırıl ağladım kesin adet olacam dedim imkansız dedim.şükürler olsun rabbim mubarek gun bizi sevindirdi.Allahım tum uğraşanlara nasip etsin inşallah
kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.
Tey teeey teeeey tebrik ederim canım gözün Aydın. Allah sağlıkla sıhhatlere kucağına almayı nasip etsin canım kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu
kan testinde değerin kaç çıktı canım? ben de yarın yaptırcam da.. senin kaç adet transferin olmuştu?
slm kızlar nasılsınız?? ben 24 yaşındayım transferden sonraki 4. günüm... canım cok sıkılıyor günler geçmiyor
burdada gün sayanlar var heralde) hamile olan arkadaşların gözleri aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
bizlerede dua edin sizin duanız kabul olur :))
ayyyyyyy canim benimmmm coook sevindimmmmmayy rabbim insallah önce keseyi , sonra pit pitlari görmeyi, sonrada sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhhh ayyy valla cok sevindim arkadasim yaaaa , Rabbim sen büyüksün , herkeze umut oluyor böle Hamis haberleri aldikca, Rabbim ardi arkasini kesmesin hep böle haberler alalim insallahhhh
hayirli olsun bebisin canim , Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhakklisin canim su dönemde sürecte en cok önemli olan Moral ve SABIR, Rabbim büyüktür
valla bende diyodum hep ilk tüp bebek demeyi yaparken acaba ikincisine cesaret edebilirmiyim diye, piskolojik olarak zaten Saglam degiliz bide bunu kaldirabilirmiyim diyodum cok sükür gerek kalmadi daha detayli düsünmeye ama karar almistim yaptiracaktim Rabbim bizi bu noktaya getirdyse vardir bi Hayri deyip denemeye devam edicektik elimizden geldigince. Ahh ahhh varya kimseye gitmek istemiyodum hadi sen nezaman bebek alicaksin , kardesimde hamile benden önce Hamis oldu sonrada o cikti bak kardesinde hamile sen de al hadi , sanki biz istemiyoruz dedigin gibi , ama Millet ne bilsin ne cektigimizi , biyere gitmek istemiyodum o malum soru gelicek diye eve gelince agliyodum sonra, bu insanlar cok patavatsiz da oluyolar, belkide yasadiklarimdan dolayidir ama ben asla kimseye sen nezaman bebek aliyosun hadi sende al artik demem, cünkü o insanin ne yasadgini bilmiyorum. Aynen öle canim buarada güzel haber alinca bende heyecanlaniyorum, kötü haber alincada en az okadar bende üzülüyorum cünkü biliyorum o yürek acisini , RAbbim hep hayirli haberler almayi nasip etsin bizlere insallah, yavrularimiza can versin Yaradanimayyy ayni senin gibiydim tedaviye basladigimda aman Dogru yere vurdummu igneyi ay sakin dozajini eksik yapmiyayim diye 10 kere kontrol ediyodum , hep endise icindesin , Hamis olmaklada bitmiyo tabbi sonra keseyi görecekmiyiz, pit pitlari duyacakmiyiz diye devam ediyor, Rabbim yeterki saglikli sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin de, bunlarin hepsini unuturuz ozaman, Rabbim hepimize yardimci olsun insallah AMINN canim benim
erken belirti olurmu canim benim 7. günündesin bunlar gayet normal, kimsinde daha erken kimsinde daha gec basliyo, benim 3. günde kasik batmalarim sonrada agrilarim baslamisti, halsizlik basladi, istahim acildi , idrara cok ciktim, evet sana bi Asir gibi geliyodur simdi o günler gecmez bilirim, hadi insallahhhh hayirli positif bi haberde sen verirsin bizlere kuzumm yaaa insallah
5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
kıslaaaaaaaarrrrr GALİBA ben de hamileyimmmm:)) kanuniii senle test günlerimiz aynıydı. benim bugün yani pazar günü 12. günüm ve test yaptırmam gerekiyo ama eşim memlekette buralarda da hemen test sonucunu vercek hastane olmadığından pazartesi yaptıracam kan testini. dayanamayıp az önce gecenin bi yarısı ben de idrar testi yaptım hemen çift çizgiyi gördüm.seni de tebrik ederim canım, Allah devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...şu an heyecan yok sadece şaşkınımm:) çok da umutlanmak istemiyorum ama neyse bakalım buz bebeklerim inşallah yerlerindedir:))...Yüce rabbim dileyen herkese vakti zamanında nasip etsin inşallaaahhh.
allahım hepimize nasip etsin inşallah canım...
slm kızlar nasılsınız?? ben 24 yaşındayım transferden sonraki 4. günüm... canım cok sıkılıyor günler geçmiyor
burdada gün sayanlar var heralde) hamile olan arkadaşların gözleri aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
bizlerede dua edin sizin duanız kabul olur :))
oyle cok degil kuzum cok dikkatli bakinca belli oluyor
simdiden itibaren gitmeni öneririm canim benim, hem artik Doktor kontrolü altina girersin hem gerekli muayenelrin yapilir, bende 5. Haftamda gittim ve Kesemizide gördük cok sükür5.haftadayız canım doktora ne zaman gitmemi önerirsiniz
Amin inş canım ya cok teşekkürler ilgin cvp için.... 9 ay beklemek te zor evet ama şimdi tuttu mu tutmadı korkusu var çok zor bi süreç ya( Allah razı olsun canım inan bende ediyorum İnş kabul eder Rabbim görüyor halimizi ne çektiklerimizi
canımmmmm sağolasın arkadaşım sayende o kadar çok motive olduk ki hakkını helal etcumartesi doktora gidecem keseleri görmeye. peki kalp atışlarını ne zaman duyacağız
canımm çok çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?