2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

evet ya bazen korkmuyorum da değil adet olacam diye o kadar yani ama Allah korusun herşeyin hayırlısı bir de ultrasonda görürsem daha iyi olacam :) allahım ne güzel bi bayram hediyesi verdi bizlere dimi canım herkese nasip etsin rabbim...

çok çok gözün aydın arkadaşım çok sevindim...ben de çok sabırsızlanmaya başladım ya 9 ay nasıl geçecek diye[/QUOTE]

allahım hepimize nasip etsin inşallah canım...

canımmmmm sağolasın arkadaşım sayende o kadar çok motive olduk ki hakkını helal et cumartesi doktora gidecem keseleri görmeye. peki kalp atışlarını ne zaman duyacağız

inşallah canım inşallah.hamiş haberlerini aldıkça daha bi inancım artıyor.cesaretleniyorum.rabbim isteyen herkese versin.bebişsiz göbek kalmasınn:)

amiiiin canım benim... baş ağrısından ölcem bugün gözlerimden akıyo Allahım yardım etsin hepimize inşallah...

5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle

5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle

arkadaşım her şeyin hayırlısı Allah'tan Rabbim bizlere yardım etsin üzülme demek saçma böyle zamanlarda çok iyi anlıyorum ben de çok kez negatif gördüm ama umudunu yitirme her şeyin bir sebebi vardır elbet Rabbim bizim de yüzümüze bakar belki kendiliğinden olur kim bilir

canımm çok çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlerin başına

hadi hayırlısı Allah'tan inşallah yarın burdan tasdiklenmiş şekilde kocaman hamileyim diye yazarsın ben bile çok heyecanlarım senin adına

merhaba canım şimdi en heyecanlı dönemdesin inşallah sonunda pozitif haberlerini verirsin burdan.. biz de senle birlikte sevincini paylaşırız:)

5.haftadayız canım doktora ne zaman gitmemi önerirsiniz
simdiden itibaren gitmeni öneririm canim benim, hem artik Doktor kontrolü altina girersin hem gerekli muayenelrin yapilir, bende 5. Haftamda gittim ve Kesemizide gördük cok sükür
ayyy canim yaa insallah Rabbim bizlere kuzucuklarimizi kucagimiza sag salim almayi nasip eder bi SIKINTIN varmi ? bulanti falan ?

seni cok ama cok iyi anliyorum canim , kim ne derse desin o korku sende kaliyo bunu ancak yasayan Bilir bizler gibi , hadi insallah Rabbim bizlere su ilk 3 aylarimizi bi saglikla hayirilisyla erdirsin o günlerimizi görelim de bekleriz be canimm 9 ay bekleriz yeterki iyi olsun onlar. Allah sende de razi olsun arkadasim , insallah canim benim insallah , Rabbim Dualarimizi Kabul etsin insallah , hayirli haberler almayi ve duyurmayi nasip etsin Rabbim herkeze

canımmmmm sağolasın arkadaşım sayende o kadar çok motive olduk ki hakkını helal et cumartesi doktora gidecem keseleri görmeye. peki kalp atışlarını ne zaman duyacağız

ayyy canim benimmm kat bi kat Helal olsun nedemek kuzummm seve seve hadi insallah hayirlisiyla görmeyi nasip etsin Rabbim , degerin cok güzel ikiz olma ihtimali cok yüksek kuzum insallah Rabbim önce keselerini sonra, pit pitlarini duymayi, sonra sag salim kucagina almayi nasip eder arkadasimmm valla kuzum bana 8. - 9. hafta da dendi o yüzden bizi 19.8. cagirdilar bidaha, ama bakiyorumda bazi arkadaslarda daha erken bile görmüsler :44: internette ararstirdigim kadariylada 8.-9. Hafta en Garanti yaziyor . Daha koskoca 1 Hafta var yaaaa, aman yeterki atsin bebisimin Kalbide beklicez napalim yeterki onlar iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…