- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.381
amiiiin canım benim... baş ağrısından ölcem bugün gözlerimden akıyo Allahım yardım etsin hepimize inşallah...
merhaba canım şimdi en heyecanlı dönemdesin inşallah sonunda pozitif haberlerini verirsin burdan.. biz de senle birlikte sevincini paylaşırız:)
5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle
ayyy canim benimmm kat bi kat Helal olsun nedemek kuzummm seve sevehadi insallah hayirlisiyla görmeyi nasip etsin Rabbim , degerin cok güzel ikiz olma ihtimali cok yüksek kuzum insallah Rabbim önce keselerini sonra, pit pitlarini duymayi, sonra sag salim kucagina almayi nasip eder arkadasimmm valla kuzum bana 8. - 9. hafta da dendi o yüzden bizi 19.8. cagirdilar bidaha, ama bakiyorumda bazi arkadaslarda daha erken bile görmüsler :44: internette ararstirdigim kadariylada 8.-9. Hafta en Garanti yaziyor . Daha koskoca 1 Hafta var yaaaa, aman yeterki atsin bebisimin Kalbide beklicez napalim yeterki onlar iyi olsun
seni cok ama cok iyi anliyorum canim , kim ne derse desin o korku sende kaliyo bunu ancak yasayan Bilir bizler gibi , hadi insallah Rabbim bizlere su ilk 3 aylarimizi bi saglikla hayirilisyla erdirsin o günlerimizi görelim de bekleriz be canimm 9 ay bekleriz yeterki iyi olsun onlar. Allah sende de razi olsun arkadasim , insallah canim benim insallah , Rabbim Dualarimizi Kabul etsin insallah , hayirli haberler almayi ve duyurmayi nasip etsin Rabbim herkeze
evet canımcım doktorumla telefonda görüştük o da aynısını söyledi muhtemelen ikisi de tutmuş dediallah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım hepimize kucağımıza almayı da ben çok heyecanlıyım ya bi an önce herşey olsun bitsin diyorum nasıl geçecek bu 9 ay emoshum söylesene anladığım kadarıyla sen de aynı durumdasın
selam kızlar...ben de tüp bebek tedavisi başlarındayım,3 gündür ilaçlarımı kullanıyorum.doktor 5.gün ultrason için çağırmıştı ama ben yarın gidicem.ve umarım yumurtaların gelişimi iyidir ve doktor biraz fazla olduğunu düşündüğüm ilaç dozlarımı biraz düşürür...
sormak istediğim şu...bu süreçte,yani transfere kadar yememi ya da içmemi tavsiye ettiğiniz faydalı besinler var mı? herhangi bir riski ve zararı olmayan bi meyve sebze falan? mesela incir yiyorum 1 haftadır falan faydası olur diye....Sizce ???
selam kızlar...ben de tüp bebek tedavisi başlarındayım,3 gündür ilaçlarımı kullanıyorum.doktor 5.gün ultrason için çağırmıştı ama ben yarın gidicem.ve umarım yumurtaların gelişimi iyidir ve doktor biraz fazla olduğunu düşündüğüm ilaç dozlarımı biraz düşürür...
sormak istediğim şu...bu süreçte,yani transfere kadar yememi ya da içmemi tavsiye ettiğiniz faydalı besinler var mı? herhangi bir riski ve zararı olmayan bi meyve sebze falan? mesela incir yiyorum 1 haftadır falan faydası olur diye....Sizce ???
emoshhhhhh birsey dicemmm bn aksam gittim test yaptim ve bugun 6 .gunum degerim 33 cikti acaba tuttumu ki
Cevaplarini oluyor mutlu oluyorum:))
Kızlar yarın sabah opum var acayip heyecanlıyım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun)
Selam canim hosgeldinTedavin hayirli olsun canim,Rabbim hayirli haberler duymayi ve vermeyi nasip etsin sana insallah , seni bukadar tedirgin yapan ne ilac konusunda ? valla canim bana hic öle ne yemem gerekir diye bisey söylenmedi ve biyerdede okumadim yani su iyidir bu iyidir diye, ben normal devam ettim, ama meyve yada sebsze yemenin her sekilde cok iyi olacagini düsünüyorum elbette birinden biri faydasi vardir mutlaka, ama tek bildigim Transferden sonra bana söylenen arkdaslar sagolsun Ananas Suyu tutunamsi icin iyimis bebisin , artik faydasi elbette vardir ama Vitamin olarakmi tutunmasi icin bilemicem. Zarari olmaz canim ye bol bol meyve ye
de kuzummmmmmm :)amaaaaaaannnnnnnnntey tey tey kizz delüüüüü ben 11. gün testinde benim 39 cikti da senin 6. günde 33 cikmasi cok iyi canim benimmmmmmmmmmmm dayanamadin dimi zaten iyi olmus yoksa kafayi yicektin belirtiler yüzünden ayy hadi hayirli olsunnnnn kuzzzuuummmmmm cooook sevindim yaaaaaaaaaa , insallah kat bi kat artar degerin bitanemmmmm ayyyy Rabbim bu 3. güzel haber bügun Allahim sen kesme bu güzel haberlerin arkasini insallaahhhh
hmm tedirginligini cok iyi anladim canim benim , ve ilginc gelmedi degil canim ama simdi bide su var asilama farkli bisey di , yani asliamada tabiiki yumurtalarin Güclü olmasi gerekiyo ama Tüp bebek biraz daha farkli yani orada yüksek ile baslayip dedigin gibi yeterli geldigini görünce indirirdi yine. Canim suda bi gercek bende 2 asilama yaptirdim soncular negatif ti benimde düzenim karismisti bende gayet zamaninda yumurtlayan vaktinde regli olan biriydim , hatta doktorlarim bana Hamile kalmaya bünyen dünden hazir diyolardi , bi sperm eksikti :) ama asilamaardan sonra baya bi düzensizlesmisti yani demek istedigim belki yumurta rezervini etklemismidir diye düsünyorum??? Sen arkadasim aklinda kalacagina git yarin doktoruna hakklisin , bazen icindeki sesi dinlemek gerekiyor, vardir bi hayir bundada, merak ettim bak simdi haber ver banada yarin ne dediler diye olurmu canim :) ?emosh cum benim ilaç konusundaki tedirginliğimi sen de anlamışsın ki onun sebebi şu : 2 yıldır bebek sahibi olmak isteyen ve habire testler tahliller analizler yaptıran biri olarak şimdiye kadar yumurtlama sorunu olan biri değildim.her ay düzenli adet gören,belli tarihde yumurtlayan :) biriyim aslında...ama tüp bebek tedavisine başlarken girdiğim ultrasonda yumurta rezervin az görünüyo doktor ve bastı gonal F i 300 seviye...oysa 8 ay önceki aşılamada 150 seviyeyle başlayıp 75e düşmüştük son zamanlar.burda 300le başlamak yetmedi bide 150 merional kullanıorum yanında...yarın bigün yumurtalar fazla gelişmiş tedaviyi erteliyoruz demesinden korktugum için 1 gün erken gidiyorum işte kontrole..bakarsın azaltır dozu biraz...böyle yani senin anlıycan...
ayyyyy gercktenmi suan cok degisik bi durumdayim sevinemiyorum bile icim pırpır yapiyor 2gun sonra tekrar test yapiyim dime
Ccansinn aminn yarabiimkuzzzzummm sen mutlu ol ben hep yazarimcooook güzel bugün 3 tane positif haberleri aldik yaaaa, insallahhh bi sonrakide sen olursun canimmmmmm
emoshhhhhh birsey dicemmm bn aksam gittim test yaptim ve bugun 6 .gunum degerim 33 cikti acaba tuttumu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?