- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.401
Ccansinn aminn yarabiim
.sendee kucaginda goresin bebegini insalalh
Abowww hayirli olsun kardess neguzell 6.gunde ogrendin stresin hicc olmaz artikk...biraz belirtilerinden bajsetsenee bide tutnma guninde bisiler hissettibmi
geeercekteeeeennnn kuuuzuummm bende öleydi yeminle 11.gün HCG 39 ciktiyani sanirim sende 6. günde 33 ciktiysa nasil positif olmasin dimi ayyyy kuzummm ver tabiiikide ver , hergün veremiosun dimi :)? git yarinda ver dicektim :) ayyyyy Rabbim kat bi kat artar insallahhhhhhhhhh merkezi arasan sana Bilgi verirlermi acaba bu deger 6. günde ne demek diye ?
Kuzularrrr nasılsınız.esım delırdı bu Bayram arıfe gecesı 3gun için ailemın yanına getırdı benı moral olsun duye 12 saatlık yolayoldan yazıyorum dönüyoruz artık.bugun son ilacımı içtim 3/4 güne regl olup baslarım iğnelere inşallah bana dua edin canlar.çok okuyamadım ama herseyhayal yavrum hayırlı olsun.yengemde Bayram gunü aldı hamile haberını.hamıs doldu etrafım oleyyyyy:)darısı başıma
aricm yarin hemn doktorumune dick acaba kuzum annesiyle yola devam eder insallah
Ccansinn aminn yarabiim
.sendee kucaginda goresin bebegini insalalh
Abowww hayirli olsun kardess neguzell 6.gunde ogrendin stresin hicc olmaz artikk...biraz belirtilerinden bajsetsenee bide tutnma guninde bisiler hissettibmi
kiz bak hemen haber ver tammami gerci ben anca aksama okurum malum isinsallah hayirli haberlerini bekliyorummm canimmm , insallah kuzucugun SIMSIKI tutunmustur sana
Amiiinnnn canim benim insaallahhhh , Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli evlatlarimizla doldurur insallahhhayy kuzuumm bak Rabbim sana iki Bayram sekeri birden nasip etmis ne güzel insallah ikiside saglikli bi seklide gelisir de kucagina alirsin kuzucuklarini insallah aahhh ahhh sen 9 ayi birak kuzum su ilk 3 ayi bi atlatsaydik Rabbimin izniyle, en tehlikeli zamanlar diyolar ya o bakimdan:18: sonra düsünürüz 9. ay a Kadar kendimizi nasil stresse sokariz diye önce bi Kalp atislarini duyalim yavrularimizin insallah Rabbimin izniyle , sonra seninle veririrz kafa kafaya kara kara düsnürüz nasil gecicek diye
5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle
rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz insallah insallah herkez bnm gibi sevinir
Âmin canım teşekkürler duaların içincanimmmm Rabbim yardimcin olsun , güzel saglikli embriyolarin toplansin, güzel gelissinler ve göbisinde can bulsunlar insallahheyecanli olman normal canim benim ne desek sende kalicak o heyecan hayirli haberlerle gel insallah geriye canim, Dualarim seninle
Kızlar yarın sabah opum var acayip heyecanlıyım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun)
Hayırlı olsun arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsinemoshhhhhh birsey dicemmm bn aksam gittim test yaptim ve bugun 6 .gunum degerim 33 cikti acaba tuttumu ki
Hayırlı olsun arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin) öyle seviniyorum ki hamiş haberlerini duydukça anlatamam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah )kaçıncı gün embriyosuydu canım kaç tane koydular
Valla cok sükür bizde Keseyi gördük bizim tek , ama hic fark etmez yeterki Rabbim buna can versin , saglik versin baska bisey istemiyorum . Simdi bende Kalp atisini duyma/görme stressi basladi canim daha 1 Hafta varonun korusu disinda iyiyiz canim, siz nezaman gidiceksiniz PIT PIT lari duymaya insallah ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
kızlar geceleri uyuyamıyorum bölük pörçük sabaha kadar dönüp duruyorum sinirlerim bozuluyo sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?