2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ccansinn aminn yarabiim
.sendee kucaginda goresin bebegini insalalh

Abowww hayirli olsun kardess neguzell 6.gunde ogrendin stresin hicc olmaz artikk...biraz belirtilerinden bajsetsenee bide tutnma guninde bisiler hissettibmi

AMIIINNNN INSALLLAAAHHHH kuzummmmm, insallah hepberaber burada senin ki ne yapti benimkinin gaziydi , seninki dismi cikardi muhabbetlerini yapariz hepberaber burdan hee canim sana herseyhayal en büyük belirtisini söyliyeyim coook SIKI bi seklide kendisini dinleme

Kuzularrrr nasılsınız.esım delırdı bu Bayram arıfe gecesı 3gun için ailemın yanına getırdı benı moral olsun duye 12 saatlık yola yoldan yazıyorum dönüyoruz artık.bugun son ilacımı içtim 3/4 güne regl olup baslarım iğnelere inşallah bana dua edin canlar.çok okuyamadım ama herseyhayal yavrum hayırlı olsun.yengemde Bayram gunü aldı hamile haberını.hamıs doldu etrafım oleyyyyy:)darısı başıma

aricm yarin hemn doktorumu ne dick acaba kuzum annesiyle yola devam eder insallah

selam canim , valla Hamis haberlerini aldikca daha iyi oluyoruz nekadar güzel iste canim yaaa , biz kocalarimizin nasil insan olduklarini zaten biliyoruz evet ama su Tüp Bebek tedavisine baslayinca gercekten gercek yüzleri ortaya cikiyor bence , yani bu Tedaviye girmemizinde bu iyi tarafi var kizlar Insallah canim hersey yolunda giderde sende siradaki Hamislerimizden biri olursun, Rabbim Tedavini hayirli sonuclarla sonlandirsin insallah Hayrili yolculuklar canim, Trafik yogundur Tv de gördüm Rabbim yardimciniz olsun

Ccansinn aminn yarabiim
.sendee kucaginda goresin bebegini insalalh

Abowww hayirli olsun kardess neguzell 6.gunde ogrendin stresin hicc olmaz artikk...biraz belirtilerinden bajsetsenee bide tutnma guninde bisiler hissettibmi

cnm bnm oyle cok belirtim yoktu hele 3 gun hic birsey hissetmiyordm cnm kasigimda agri olsa ona bile karar veremiyordm acaba yanlsmi hissediyorum akintim baya oldu 5gn kasik agrimi tam hissetmeye baslatim cnm

Çok şüküe gerçekten çok güzel bi bayram hediyesi verdi Rabbim bize hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah evet ya şu 3 ay geçse eşim falan o kadar çok tedirgin ediyor ki beni tamam dikkat ediyorum hiçbir iş yapmıyorum bayram gezmelerine bile gitmedim hiçbir yere ama buşekilde de 3 ay geçmez ki valla eşim nerdeyse altından kafese koydu beni aman işe gidip gelirken araba kullanma, otobüse minibüse binme,servis tutalım falan modunda yani...böyle giderse ben kafayı yerim valla...cumartesi günü doktora gittiğimde herşeyi sorayım ki azcık rahat bıraksın beni :18:

5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle

canım sakın üzülme olur mu Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum benim de bundan önceki 2 denemem negatif çıkmıştı senin canın sağ ya önemli olan o

Son düzenleme:
Âmin canım teşekkürler duaların için)

emoshhhhhh birsey dicemmm bn aksam gittim test yaptim ve bugun 6 .gunum degerim 33 cikti acaba tuttumu ki
Hayırlı olsun arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin) öyle seviniyorum ki hamiş haberlerini duydukça anlatamam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah )kaçıncı gün embriyosuydu canım kaç tane koydular

cnm allah razi olsn . seninde yarn opunvarmis iyi gecer insallh 1 tane koydular 5 gun embriyosu

Biz de 20 Ağustos ta gideceğiz kalp atışlarını duymaya . Göğüslerde acı ve sertlik olması normal mi arkadaşlar

Kislar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyodum ben tedaviye basladim ignelerimin ucuncu gunu ama adetim istedigim vakitte gelmedi ben uzindeyim yani Yut disindan Gelsin 3gun gecikmeyle geldi cok korkuyorum yetismeyecek diye je olur Kislar dualarinuzi eksik etmeyin acaba benim teransferim nezaman olurki daha 1kere kontrole gittim bu arada hamile olanlara Allahim tamamina erdirsin insallah bende Allmanyaya vardigda sevincimi sizlerle paylasirim Allaha emanet olun

Slm kızlar 30 temmuz 2013 de transferim oldu 2 gün önce idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün 14 gün yine test yaptım 2 çizgi çıktı ilaçlardan falan olabilirmi 2 çizdi yarın kan tahlili yaptırıcam ama eşime bugün müjdeli haberi vermek istiyorum doğum günü bugün çünkü birde bize 1 empri yaptılar yaştan dolayımış doğmudur ben 21 eşim 24 yaşında ilk denememiz daha önce ne ilaç nede aşılama yaptırdık gittik direk tüp bebek yaptırmak istiyoruz dedik

Son düzenleme:
kızlar geceleri uyuyamıyorum bölük pörçük sabaha kadar dönüp duruyorum sinirlerim bozuluyo sizde de oluyor mu

Benimde tek şikayetim bu kalitesiz uyku hatta bazen boğulacak gibi oluyorum sanki göğsüme bastırıyor biri gibi
İlaçlardan diye düşünüyorum benim transferimden sonra 5. Günüm bugun ve nerdeyse ilk günden beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…