- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.421
Slm kızlar 30 temmuz 2013 de transferim oldu 2 gün önce idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün 14 gün yine test yaptım 2 çizgi çıktı ilaçlardan falan olabilirmi 2 çizdi yarın kan tahlili yaptırıcam ama eşime bugün müjdeli haberi vermek istiyorum doğum günü bugün çünkü birde bize 1 empri yaptılar yaştan dolayımış doğmudur ben 21 eşim 24 yaşında ilk denememiz daha önce ne ilaç nede aşılama yaptırdık gittik direk tüp bebek yaptırmak istiyoruz dedik
kızlar merhaba transferimin 8.günü.göğüs hassasiyetinden başka belirti yok.idrar tahlili yapsam çıkar mı acaba
İki gün daha sabredip kan tahlilimi yapsan canım yaa
İdrar tahlili negatif çıkıp kanda pozitif haberi olan o kadar çok arkadaş varki enazından bu iki gün üzülme riskini yaşatma kendine
Benim daha 5 günüm varçok zor geçiyor zaman senin 2 günün kalmış bak negüzel:)
Kan tahlilini bugun yaptırsan gönül tahatlığıyla emin olursun ama idrar tahlilide pozitif çıkmazdı olmasaydı bencede hamilesin sen :)
Eşin bu doğum gununu hiç unutmayacak
Yaşınız çok küçük o yüzden 1 tane embr koymuşlar ben 34 yaşındayım çok rica ederek 2 tane koydular sınırda olmama rağmen 35 ten sonra ilk denemede 2 veya daha fazla koyuyorlar hayatım
Yeterki zamanı gelmiş olsun 3 te 5 te 1 den farksız inan
Herkese selam... Umarim güzel bir bayram gecirmisinizdir. Kizlar ben ayin 8 inden beri lucrin iğne oluyorum hemşire sağlik sektöründe old. icin eşim kalçadan ignelerimi dahi yaptigindan gösterme gereği duymadi sadece eşim delikten 2-3 parmak ileri tüm çevresine dönüşümlü vurabiliriz değil mi dedi hemşire daha çok sağ sol tercih ediyoruz dedi. Ama kkda sanki göbek alti demiş doktorlar şimdi kuşkuya düştüm acaba ters mi anladim :26: siz nasil yaptiniz? Bugün ilk kez kendim vurdum göbege biraz yakin olmuş iki parmaktan az sorun olmaz umarim. Şimdiden paranoyaklastim
kan tahlili için sağlık ocağına gittim yarın sabah verecekler sonucu araştırdım idrar tahlilinde çıkan sonuç asla yanıtmaz diyorlar birde senin bebişlerin oldumu çokta teşekkür ederim
Kızlaaaaarrrrr hamileyim...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah...Bugün aslında 11. günüm ama sabah dayanamayıp evde test yaptım çift çizgiyi görünce havalara uçtum resmen hemen hastaneye gidip kan testi de yaptırdım çok şükür o da pozitif çıktı...Şimdiden o kadar heyecanlıyım ki anlatamam anlatılmaz bir duygu gerçekten...
Gözümüz Aydin tebrikleeerUmutsuz olmayın nolur, ben yaptım aynı hatayı şimdi pişmanım, 3 aşılama 1 tüp denemem var ama 3 yıldır tedavi görüyordum, kullanmadığım ilaç kalmadı, 6 doktor değiştirdimbayramın 1. Günü umutsuz verdiğim kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim, sadece biraz sabırlı olmalıyız
lucrin iğneyi ne için vurunuyorsunuz,ismini hiç duymadım.göbek cevresine vurulan bir iğneyse bi sorun olmaz
Uzun protokolde yumurta baskilayici iğne... Umarim olmaz insan vesveseye düşüyor...
5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle
hangi aşamada kullanılyor.benim 2. tüp bebek denemem hiç kullanmadım
Canım benimde ilk denemem ve senin gibi hiçbi tedavi aşılama vs yaşamadan tüp bebek istedim yaşım dolayısı ile uğraşmak istemedim 5 yıllık evliyiz ama son 1 senedir deniyorduk transferin 5. Günündeyim sen şimdi hamilesin ya benim içinde dua et olurmu hamişlerin duası kabul görürmüş
cumartesi günü alcağım sonucumu inşallah bende ikiz annesi adayıyımdır çocukluğumdan beri çok istedim ikizlerim olmasını allahım hepimizin gönlündeki versin inşallah
Sende çok genç anne olacaksın negüzel allahım huzurla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
anladım canım.ben farklı kullandım .evet değişiyor tedaviye göre.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedaviniz.Canim yumurta geliştirici ignelere adetin 2-3. Gün basliyosun ya bu o adetinden bir önceki adetinin 21. Günü basliyor. (Yani diğer ignelerden önce tedavi için adeti beklerken bir nevi) Sen adetinle iğnelere başladiysan sana kisa protokol uygulanmistir belki , merkezden merkeze kişiye gore değişebiliyor tedaviler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?