2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kan tahlilini bugun yaptırsan gönül tahatlığıyla emin olursun ama idrar tahlilide pozitif çıkmazdı olmasaydı bencede hamilesin sen :)
Eşin bu doğum gununu hiç unutmayacak
Yaşınız çok küçük o yüzden 1 tane embr koymuşlar ben 34 yaşındayım çok rica ederek 2 tane koydular sınırda olmama rağmen 35 ten sonra ilk denemede 2 veya daha fazla koyuyorlar hayatım
Yeterki zamanı gelmiş olsun 3 te 5 te 1 den farksız inan

kızlar merhaba transferimin 8.günü.göğüs hassasiyetinden başka belirti yok.idrar tahlili yapsam çıkar mı acaba

İki gün daha sabredip kan tahlilimi yapsan canım yaa
İdrar tahlili negatif çıkıp kanda pozitif haberi olan o kadar çok arkadaş varki enazından bu iki gün üzülme riskini yaşatma kendine
Benim daha 5 günüm var çok zor geçiyor zaman senin 2 günün kalmış bak negüzel:)

üzülmem inşallah ama bilmiyoruhani olada çıkmamıştır diye düşünürüm erken diye ama bilmiyorum.beklemek çok zorr.

kan tahlili için sağlık ocağına gittim yarın sabah verecekler sonucu araştırdım idrar tahlilinde çıkan sonuç asla yanıtmaz diyorlar birde senin bebişlerin oldumu çokta teşekkür ederim

allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın belki çoğu zaman kızacağız belki vuracağız çogu zaman söylenip duracağız ama bebişimizi ne zorluklarla sahip olduğumuzu hatırladığımız zaman gözlerimiz dolacak iyiki varsın diyeceğiz

Herkese selam... Umarim güzel bir bayram gecirmisinizdir. Kizlar ben ayin 8 inden beri lucrin iğne oluyorum hemşire sağlik sektöründe old. icin eşim kalçadan ignelerimi dahi yaptigindan gösterme gereği duymadi sadece eşim delikten 2-3 parmak ileri tüm çevresine dönüşümlü vurabiliriz değil mi dedi hemşire daha çok sağ sol tercih ediyoruz dedi. Ama kkda sanki göbek alti demiş doktorlar şimdi kuşkuya düştüm acaba ters mi anladim :26: siz nasil yaptiniz? Bugün ilk kez kendim vurdum göbege biraz yakin olmuş iki parmaktan az sorun olmaz umarim. Şimdiden paranoyaklastim

lucrin iğneyi ne için vurunuyorsunuz,ismini hiç duymadım.göbek cevresine vurulan bir iğneyse bi sorun olmaz

kan tahlili için sağlık ocağına gittim yarın sabah verecekler sonucu araştırdım idrar tahlilinde çıkan sonuç asla yanıtmaz diyorlar birde senin bebişlerin oldumu çokta teşekkür ederim

Canım benimde ilk denemem ve senin gibi hiçbi tedavi aşılama vs yaşamadan tüp bebek istedim yaşım dolayısı ile uğraşmak istemedim 5 yıllık evliyiz ama son 1 senedir deniyorduk transferin 5. Günündeyim sen şimdi hamilesin ya benim içinde dua et olurmu hamişlerin duası kabul görürmüş
cumartesi günü alcağım sonucumu inşallah bende ikiz annesi adayıyımdır çocukluğumdan beri çok istedim ikizlerim olmasını allahım hepimizin gönlündeki versin inşallah
Sende çok genç anne olacaksın negüzel allahım huzurla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Gözümüz Aydin tebrikleeer Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlikla kucaginiza almayi da nasip etsin... Darisi hepimize

5. Denemem malesef negatif ile sonuclandı sabahtan beri kendime gelemedim herşeyi kırıp dökmek istiyorum.
Hamişler sizler adınıza cok mutlu oldum ve sizlere dua ediyorum
Sevgilerimle

Canim ne desek boş teselliye yetmez çok üzüldüm Rabbim sabir versin, maddi manevi güç versin... İnşallah vakti zamani gelip güzel haberleri aldiginda bu üzüntüleri unutturacak...

hangi aşamada kullanılyor.benim 2. tüp bebek denemem hiç kullanmadım

Canim yumurta geliştirici ignelere adetin 2-3. Gün basliyosun ya bu o adetinden bir önceki adetinin 21. Günü basliyor. (Yani diğer ignelerden önce tedavi için adeti beklerken bir nevi) Sen adetinle iğnelere başladiysan sana kisa protokol uygulanmistir belki , merkezden merkeze kişiye gore değişebiliyor tedaviler...

dualarım üzerinden hiç eksik olmayacak allah herkese sağlılklı huzurlu bebişler versin inşallah allahım sizlerinde yüzünü biran önce güldürür

anladım canım.ben farklı kullandım .evet değişiyor tedaviye göre.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedaviniz.

Sizleri de tebrik ederimmm inşallah kan sonuclariniz da güzel cikar bayram sonrasi şükürler olsun ne güzel haberler bunlar maşallah

kızlaaarr.. kan testimin sonucunu şimdi aldım. 577 yazıyor değer kısmında. bugün transferden sonraki 13. günüm. doktoruma mail attım bakalım telefonunu bekliyorum şimdi. bundan sonra ne olacak bilmiyom. hayırlısı yarabbim...
hala da tık yok bende yaa, hiç bi belirti yok, ne iştir anlamadım.

Son düzenleme:
slm kızlar bır suredır telefonumdan takıp edıyorum sızı lakın ordan yazamıyorum.. mısafırlerım vardı... bol bol hamıle haberlerımız var maşallah rabbım tamamına erdırsın cumlemızı negatıf cıkan arkadaslarımıza dualarımızı esırgemedıgımızı bılsınler lutfen rabbım tez zamanda yuzlerını guldursun ınşaallah

zeyneycım hayırlı olsun degerın cok guzel cıkmıs maşallah... ama belırtı bekleme ben öğrenelı bı hafta oldu bende hala belırtı yok.. sadece öğle saatlerınde engel olamadığım bır uyku bastırıyor bıraksalar butun gun uyurum.. ınsallah degerlerınız yukselır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…