2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

selam kızlar.

1 ağustosta transferim yapıldı. 1 tane dondurulmuş 1 tanede bu ayın embriyosu toplam 2 tane embriyo transfer edildi.
bugün 11. gün ve kan tahlilim 60,44 çıktı.
doktorumu aradım iki gün sonra tekrar yaptır dedi.
daha sevinemedim bile...
sizce düşük mü değer?

Herkese selam olsun bugun 3.gunum miss gibi banyu yaptirdi esim ellrimi yukari kaldirmayim diyee :)) amaa kendimi iyi hissediyorum...hala belirtim yok ama oluduklarima gore 5.gunden itibaren basliyomus o yuzde 2 3 gun daha sabredeyim barii...bugun is icin rapor aldim 5gun benii orta kulak iltijabi oldim saniyolar:)))

Merhaba kızlar,

Ben haziran aşılama ve haziran tüp bebek'de yazıyordum sizleride görünce burayada birşeyler yazayım istedim. :)
Benimde op 1 ağustos tarihinde oldu. Transferim 7 ağustos (6.gün blastokist yani )
Test günüm ise bu cumartesi umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

kızlaar size bişey soracağım gebelikte maydonoz tehlikeli mi. az önce canım bişe istedi eşim getirdi içinde maydonoz vardı yedim bişe olur mu daha 5.haftadayız

İnanmıyoruuumm transferi oldun bi de 3 gün geçti..vay bee MAŞALLAH demek istiyorum...sen sonucunu öğrendiğinde benim transferim yeni yapılıyor olacak...Benim de reglim 6 gün gecikti...artık kendimi hamile sanmaya başlamıştım ki saolsun beni utandırmayıp geldi...Şuan corasprin, estrofem ve elevit içiyorum...cumartesi kontrolüm var...ALLAH tan bir mani çıkmazsa sanırım haftaya çarşamba ya da perşembe transferim olacak...İNŞALLAH güzel haberlerini alır öyle girerim transfere...malum sen benim umut ışığmsın:))takipçinim:))

kızlaar size bişey soracağım gebelikte maydonoz tehlikeli mi. az önce canım bişe istedi eşim getirdi içinde maydonoz vardı yedim bişe olur mu daha 5.haftadayız

canım onu yeme bunu yeme felan bu bu tarz şeylerin biraz psikolojik olduğunu düşünsem de, çiğ maydanozun gebelikte çok yenmemesi gerektiğini, düşüğe yol açabileceğini ben de duymuştum. ama içini ferah tut, kafan rahaat olsun, muhtemelen yediğin zaten azcık pişmiş maydanoz anladığım kadarıyla, Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bebişini inşallah:)

kızlaarr. doktorum dedi. yeniden tahlil yapmama gerek yokmuş, değerim iyiymiş. 10 gün sonra kısmetse keseyi görcez:) hamiş arkdaşlarım hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben estrofem ve progestan fitile devam. ama ne vitamin hapı ne demir hapı hiçbişey demedi doktorum ben de unuttum sormayı. beslenmede nelere dikkat etmeli. ben et fazla yemiyorum da

maralimm ceylanim nerdesin sen sana bakiniyodum bende evett transfer gunumle birlilte 4gun oldu bebegimle birlikte olalii..sanada masallah ceylanimm tamm hayirlisiyla ben sonucu ogrenecegim sen bebeni alip gelceksinn ikimi icindee buyik gun 21agostoa carsanbaa....beni takip etmeye devamm ett

göbek altından sağdan veya soldan 3 parmak uzağa vurabilirsin cnm . sorun olmaz.

Kızlar transferden sonraki 4 .gün yandi dün tuvalete çıakrken ıkındım baya bir.
Magnezyum aldım hemen bugun rahat cıkabıldım tuvalete
ıkınma bi sorun teşkil etmez değil mi?

canım bol su iç ve yeteri kadar sabahları kayısı ye çok soğuk su içmezsen kabız olmazsın merak etme normal süreçtesin rabbim meleğini korusun.

Benimde 3.gunum maslalh hicc kabiz olmadimm....suu cok iciyorhm kahvaltiyaa kayisi suyu iciyorum ve afedersin 2defa buyuk abdeste cikiyorum denee

ooh ne güzel bir sürü hamiş haberimiz var, bir kişi keşke toparlasa yeniden listemizi :)

benim de doğum kontrol haplarım bu hafta sonu bitiyor, hayırlısıyla tedavime yeniden başlıyorum dondurulmuş embriyomu alıp evime döneceğim

allahım inşallah bu sefer transfer evresine geçebilirim :)

etmem mi kuzum etmem miii? her daim...dualarım da seninle....aayyy çok enteresan bir durum var...kocamla 22.08.2009 da tanışmıştık...eğer aksilik çıkmazsa 22.08.2013 16. gün oluyor...doktor 15 ya da 16. gün transfer olur demişti...İNŞALLAH 22.08. de olur...hem seninde güzel haberini almış olurum...ay hadi İNŞALLAAAHHH....

benim de aynı sıkıntılarım olmuştu ama pozitif sonucumu gördüm çok şükür

12. gun değerim 66
15. gun değerim de 236 yani bişey olmadı gibi
ama gene de dikkat et ben akşamları yürüyüş yapıyorum ii oluyor

Canim ne desek boş teselliye yetmez çok üzüldüm Rabbim sabir versin, maddi manevi güç versin... İnşallah vakti zamani gelip güzel haberleri aldiginda bu üzüntüleri unutturacak...
Tesekkurler arkadasım
Zamanı varmış diye kendimi ne kadar avutsam da bosuna aklıma geldikce uzuluyorum. Bugun işe basladım bankacıyım biraz yogun ve böylelikle calısırken aklıma daha az geliyo
Allah isteyen herkesin karnını hemencecik bebişlerle doldursun inşallahhhh
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…