- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.441
Sizleri de tebrik ederimmminşallah kan sonuclariniz da güzel cikar bayram sonrasi şükürler olsun ne güzel haberler bunlar maşallah
Transferim gerceklesti arkadaslar gordum yildizimi paril paril parliyodu rabbim insallah nasip eder bana anneligi
Herkese selam olsun bugun 3.gunum miss gibi banyu yaptirdi esim ellrimi yukari kaldirmayim diyee :)) amaa kendimi iyi hissediyorum...hala belirtim yok ama oluduklarima gore 5.gunden itibaren basliyomus o yuzde 2 3 gun daha sabredeyim barii...bugun is icin rapor aldim 5gun benii orta kulak iltijabi oldim saniyolar:)))
kızlaar size bişey soracağım gebelikte maydonoz tehlikeli mi. az önce canım bişe istedi eşim getirdi içinde maydonoz vardı yedim bişe olur mu daha 5.haftadayız
İnanmıyoruuumm transferi oldun bi de 3 gün geçti..vay bee MAŞALLAH demek istiyorum...sen sonucunu öğrendiğinde benim transferim yeni yapılıyor olacak...Benim de reglim 6 gün gecikti...artık kendimi hamile sanmaya başlamıştım ki saolsun beni utandırmayıp geldi...Şuan corasprin, estrofem ve elevit içiyorum...cumartesi kontrolüm var...ALLAH tan bir mani çıkmazsa sanırım haftaya çarşamba ya da perşembe transferim olacak...İNŞALLAH güzel haberlerini alır öyle girerim transfere...malum sen benim umut ışığmsın:))takipçinim:))
Herkese selam... Umarim güzel bir bayram gecirmisinizdir. Kizlar ben ayin 8 inden beri lucrin iğne oluyorum hemşire sağlik sektöründe old. icin eşim kalçadan ignelerimi dahi yaptigindan gösterme gereği duymadi sadece eşim delikten 2-3 parmak ileri tüm çevresine dönüşümlü vurabiliriz değil mi dedi hemşire daha çok sağ sol tercih ediyoruz dedi. Ama kkda sanki göbek alti demiş doktorlar şimdi kuşkuya düştüm acaba ters mi anladim :26: siz nasil yaptiniz? Bugün ilk kez kendim vurdum göbege biraz yakin olmuş iki parmaktan az sorun olmaz umarim. Şimdiden paranoyaklastim
Kızlar transferden sonraki 4 .gün yandi dün tuvalete çıakrken ıkındım baya bir.
Magnezyum aldım hemen bugun rahat cıkabıldım tuvalete
ıkınma bi sorun teşkil etmez değil mi?
maralimm ceylanim nerdesin sen sana bakiniyodum bende evett transfer gunumle birlilte 4gun oldu bebegimle birlikte olalii..sanada masallah ceylanimm tamm hayirlisiyla ben sonucu ogrenecegim sen bebeni alip gelceksinn ikimi icindee buyik gun 21agostoa carsanbaa....beni takip etmeye devamm ett
Tesekkurler arkadasımCanim ne desek boş teselliye yetmez çok üzüldümRabbim sabir versin, maddi manevi güç versin... İnşallah vakti zamani gelip güzel haberleri aldiginda bu üzüntüleri unutturacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?