2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

tatlım aynı iğneye ben bugün başladım. göbek deliğinin altı, sağı ve solunda 2 parmak mesafeden vur dediler. üste kesinlikle vurma dediler bana.... birde vurmadan önce, iğneyi göbeğe batırınca ilacı göndermeden önce, biraz enjektöre çekiyorsun ya; kan gelirse çıkar başka yer vur, kan gelmesinde sorun yok dediler. eğer sen de de kan gelmediyse, sonuçta milimlik bi alan değil ya, biraz yakın da olsa kan gelmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar 4., 5. denemelerinde maalesef negatif sonuç alan arkadaşları okudum
lütfen pes etmeyiniz
doktorlar sonuçta hiç olmayacak olsa bu tedaviyi sizlere hiç yapmazlardı
pes etmeyin lütfen
ben, çocuğumuz olmuyor dediğimde daha benzer tedavi ve olaylarla karşılaşan görmüş geçirmiş diyebileceğim tüm ablalarım(daha çok çalışma arkadaşlarım) sakın pes etme elinden gelen her şeyi yap demişlerdi çok da haklılar bence

Merhaba
Hayırlı olsun cok guzell bir sonuc ikiz olma ihtimali yuksek galiba. Hayırlısı ile allah kucagına da almayı nasip etsinnn gercekten cok mutlu oldum gelişmeleri bekliyorummm

kızlar benim gibi östrojen bantı göbek iğnesi kalça iğnesi ve jel,estrofem kullanan var mı bu dönemde.delik deşik oldum.

bi ara ikisini göbekten birini kalçadan günde 3 iğne vuruluyordum, bi de ben hemen yeşerip morarıyorum
kollarımı görenler (kan alma) eroinman sanar kesin :)

Selam cnm
Biz bayanlar hmn olsun istiyoruz bnm doktorum aynı durumda olup 18. Transfer öncesi bagışıklık sisteminin cok calıştıgı tespt edilip tedavi olmuş ve saglıkla bebişine kavuşmuş bir bayanın haberini okuttu. Ondan dolayı bu kez cok umitliydim 3 aydır perhizdeyim ve 5 kilo verdim (sakın kilolu zannetme bni 😃😃 47 kiloya dustum) 2 kez özel bir serum yedim ama yine olmadı. Bakalım 3 tane daha buz bebegim var 😜 en kısa zamanda hayırlısı ile hamişlerimiz cogalsınn
Senden de guzel haberlerinin devamını bekliyorum
Sevgilet

Bugün kalp atışını duymak için dr uma gittim çok şükür bebisimin kalbi atıyor sesi çok az duyuldu, daha çok kalp atışını izledik diyebilirim. Benim son adet tarihine göre 7+0 olmam gerekirken bugün gittiğim 2 ayrı dr da 6+4 olduğunu söyledi herşey yolundaymis çok şükür önemli olan da bu sanırım. Bu arada 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını o zaman çok güçlü duyarız dedi dr. Birde 12. Haftaya kadar progestan ve kan sulandirici iğneye devam. Umarım Allah kucagimiza da almayı nasip eder.

Transferim gerceklesti arkadaslar gordum yildizimi paril paril parliyodu rabbim insallah nasip eder bana anneligi
Canım hayırlı olsun...bebişlerin inşallah sana tutunur, güzel haberlerini alırız...

Canım gözün aydınnnn....henüz o aşamalara gelemedim ama kk'yı takip ettiğim kadarıyla maşallah değerin gayet güzel kötü şeyler aklına getirme tadını çıkart canım

Hoşgeldin canım, cumartesi inşallah güzel sonucunu paylaşırsın bizlerle. Bebişlerinle Allah'a emanet ol

göbek altından sağdan veya soldan 3 parmak uzağa vurabilirsin cnm . sorun olmaz.

Sağol canım kafamda soru işareti kalmamış oldu

Canım ben hemşireye bu geri çekme olayını bu iğne için özellikle sordum (kalçadakilerde yapıldığını bildiğim için) bana gerek yok geri çekmenize dedi :26: bende çekmiyorum direk vuruyorum, vurduktan sonra 5 sn sayıp iğneyi çekiyorum. hiç kan gelmedi bu zamana kadar hatta bugün göbeğe yakın vurmuşum dediğim yer her zamankinden az acıdı diğer günler vurduktan sonra sanıyorum ilaç yayıldığı için hafif bir yanma oluyordu bu sefer resmen hiç bir şey hissetmedim. ilk defa tek başıma vurunca vesvese yaptım sanırsam tam tamına bir yeri yok ya

Gözünüz aydın maşallah pıt pıtlar duyulmuş bundan sonra da inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız

Cnm senınde degerın benım gıbı benım 12. Gunde cıkmıştı o deger.. Ikı gun sonra yukseldı dort gun sonra dahada yukseldı.. Dktorum artık kan testı yptırmayın on gun sonra goruselım dedı.. Aranıza katıldıgımdan berı hepınıze sakın kalmanızı degerlere ve belırtılere takılmamanızı soyluyorum ama dınletemedım hıç kendımı sıtede degerı dusuk olup ıkız gebelık yada yuksek olup tek gebelık veyahut tam tersı durum yasamıs ınsanlar var.. Yad gebelık beırtısı yasayıp negatıf yd ben gıbı hıc bır belırtı yasamayıp pozıtıf alanlarda var ve tabı tersı durumlrda demekkı hıc bırsey bıse kesın netıce vermıyo sabredıp gorecez.. Lutfen moralınızı bozmayın pozıtıf olun kendıızı dınlemeyın ve pozıtıf sonuc alırsanızda hemışlığın tadını cıkarmaya baslayın.. Ben her sabah duzenlı 15/20 dakıkalık kısa yuuryusler yapıyorm.. Evde ufak ıslerımı goruyorum beslenmeme elmden geldıgınce dıkkat edıyorum.. Yatalak gıbı yasamanın bebege faydası olacagını dusunmuyorum acıkcası hepımızın allah yardımcısı olsun...

canım bol su iç ve yeteri kadar sabahları kayısı ye çok soğuk su içmezsen kabız olmazsın merak etme normal süreçtesin rabbim meleğini korusun.
İçiyorumda fayda etmedi canım şu magnezyum calsıum iyi geldi
ıkı gunde bır kullanayım o zaman

Benimde 3.gunum maslalh hicc kabiz olmadimm....suu cok iciyorhm kahvaltiyaa kayisi suyu iciyorum ve afedersin 2defa buyuk abdeste cikiyorum denee

Aman maşallah canım olmada zaten.

Çok sevindim canım umarım hayırlısı olur
transferden sonraki 12 gün mü yoksa yumurta toplama işleminden sonraki gün mü

Amaninn nasill tesadufff benim icime dogaan o tarih gorursun carsanbaa olcak....benimkii 13.gun kondu....o gun sana cok dua etcemm korkmaa transfee cokk kolay bi islem

valla canim bende de aynisi var hicbisey yapmiyorum evde, herseyi o yapiyo bi makineleri ben aciyorum onlari ayarliyamyio :) onu yapma sakin egilme cok gerilme , onu SIKINTI yapma buna üfleme hakkaten bazen boguyo benide ama diyorum birak alsin hevesini napim. evet canim oda birebir duysun ki inansin yoksa inanmaz Insallah kuzum Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi

emoshh bugün doktorda ultrason kontrol vardı...8 tane falan yumurta saydı.iyi mi dedim hiç fena değil dedi...gonal f i azaltmadı ama merional ı sonlandırdı çok şükür.çarşamba bida gel dedi...en azından merionalın kalkmasına sevindim..ve yumurta gelişiminin normal seyrinde olmasına..mesela senin ilk kontrolünde kaç yumurtan vardı?yumurta sayısı daha artıcak mı yoksa sadece var olanlar mı büyücek artık?haftaya pazartesi yumurta toplamayı yapabiliriz dedi doktor bu arada

Tedavin hayirli olsun canim , kasma kendini Rabbimin izniyle hersey yolunda gider, sen adetin basladiktan sonra baslamadinmi ignelere ? Sen bi anlar ben asagi yukari derim sana nezaman olabilir diye transferin Bu arada almaynadanmissin galba , bende almanyadayimMünchen tarafinda, sen nerdesin ? üstüme aliniyorum :) sagol canim benim , Rabbim herkeze positifleri duymayi nasip etsin insallah Dualarimdasiniz
kızlar geceleri uyuyamıyorum bölük pörçük sabaha kadar dönüp duruyorum sinirlerim bozuluyo sizde de oluyor mu
o Piskolojik canim benim, cünkü Bebislerine zarar vermek istemiyosun , dolayisiyal göbek üstü yatamiyosun ki ben cok severdim öle yatmayi , fazla bi yönde yatamiyosun , rahatsiz olmasin diye yani en azindan ben bu yüzden parca pincik uyuyorum :26:

Canim hayirli olsun büyük ihtimal hamilesin , ilaclardan negatif cikmaz bence , etkliemez yani . sen yarin yinede kan tahlilini bekle en Garanti o , sonra haber ver hepberaber seviniriz kuzum sorununuz neydiki daha bu yasta Tüp Bebek yaptirdiniz ?

sorma canım ben kafayı yemek üzereyim en ufak tıkırtıya uyanıyorum sonra uykum kaçıyo dolanıyorum saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…