- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.461
Herkese selam... Umarim güzel bir bayram gecirmisinizdir. Kizlar ben ayin 8 inden beri lucrin iğne oluyorum hemşire sağlik sektöründe old. icin eşim kalçadan ignelerimi dahi yaptigindan gösterme gereği duymadi sadece eşim delikten 2-3 parmak ileri tüm çevresine dönüşümlü vurabiliriz değil mi dedi hemşire daha çok sağ sol tercih ediyoruz dedi. Ama kkda sanki göbek alti demiş doktorlar şimdi kuşkuya düştüm acaba ters mi anladim :26: siz nasil yaptiniz? Bugün ilk kez kendim vurdum göbege biraz yakin olmuş iki parmaktan az sorun olmaz umarim. Şimdiden paranoyaklastim
kızlaaarr.. kan testimin sonucunu şimdi aldım. 577 yazıyor değer kısmında. bugün transferden sonraki 13. günüm. doktoruma mail attım bakalım telefonunu bekliyorum şimdi. bundan sonra ne olacak bilmiyom. hayırlısı yarabbim...
hala da tık yok bende yaa, hiç bi belirti yok, ne iştir anlamadım.
kızlar benim gibi östrojen bantı göbek iğnesi kalça iğnesi ve jel,estrofem kullanan var mı bu dönemde.delik deşik oldum.
MrhTransferim gerceklesti arkadaslar gordum yildizimi paril paril parliyodu rabbim insallah nasip eder bana anneligi
lucrin iğneyi ne için vurunuyorsunuz,ismini hiç duymadım.göbek cevresine vurulan bir iğneyse bi sorun olmaz
selam kızlar.
1 ağustosta transferim yapıldı. 1 tane dondurulmuş 1 tanede bu ayın embriyosu toplam 2 tane embriyo transfer edildi.
bugün 11. gün ve kan tahlilim 60,44 çıktı.
doktorumu aradım iki gün sonra tekrar yaptır dedi.
daha sevinemedim bile...
sizce düşük mü değer?[/QUOTE
Guzel şeyler dusun bnce degerin dusuk degil degeri daha dusuk olup hamileligi cok sukur devam edenler var guzel haberlerini hayırlısı ile bekliyorum
Selam cnmcanim ne desem bilemiyorum, gecmis olsun, Rabbim sana sabir versinüzülme demenin faydasi yok, üzül icinden cikar bagira bagira hickira hickira agla at icinden, Rabbim cok büyük be canim elbet vardir bi bildigi , ben 7. kez deneyipte 7. tutanlar duydum, vakti Zamani degilmis demekki henüz, sana bu söylediklerim belki suan cok bisey ifade etmeyebilir, ama demekki sende ümidini yitirmemissin ki 5. denemeye gelmissin,yitirmede zaten devam et gücünün yettigi yere Kadar devam pes etmek yok, güzel Allahim seni elbet er yada gec mükafatlandirir canim. Rabbim insallah yüzünü en yakin zamanda güldürür canim, insallah Rabbim sana öle bi anda verirki melegini HAyatin yeniden cicek acar, SABIR canim SABIR, Rabbim büyüktür. Dualarim hepimizle canim
canım sakın üzülme olur mu Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum benim de bundan önceki 2 denemem negatif çıkmıştı senin canın sağ ya önemli olan o[/QUOTE
Merhaba cnm
Hayırlısı demekten ve dua etmekten baska caremiz yok. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah. Senin kac haftalık oldu??
Canım hayırlı olsun...bebişlerin inşallah sana tutunur, güzel haberlerini alırız...Transferim gerceklesti arkadaslar gordum yildizimi paril paril parliyodu rabbim insallah nasip eder bana anneligi
selam kızlar.
1 ağustosta transferim yapıldı. 1 tane dondurulmuş 1 tanede bu ayın embriyosu toplam 2 tane embriyo transfer edildi.
bugün 11. gün ve kan tahlilim 60,44 çıktı.
doktorumu aradım iki gün sonra tekrar yaptır dedi.
daha sevinemedim bile...
sizce düşük mü değer?
Merhaba kızlar,
Ben haziran aşılama ve haziran tüp bebek'de yazıyordum sizleride görünce burayada birşeyler yazayım istedim. :)
Benimde op 1 ağustos tarihinde oldu. Transferim 7 ağustos (6.gün blastokist yani )
Test günüm ise bu cumartesi umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
göbek altından sağdan veya soldan 3 parmak uzağa vurabilirsin cnm . sorun olmaz.
tatlım aynı iğneye ben bugün başladım. göbek deliğinin altı, sağı ve solunda 2 parmak mesafeden vur dediler. üste kesinlikle vurma dediler bana.... birde vurmadan önce, iğneyi göbeğe batırınca ilacı göndermeden önce, biraz enjektöre çekiyorsun ya; kan gelirse çıkar başka yer vur, kan gelmesinde sorun yok dediler. eğer sen de de kan gelmediyse, sonuçta milimlik bi alan değil ya, biraz yakın da olsa kan gelmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.
Bugün kalp atışını duymak için dr uma gittim çok şükür bebisimin kalbi atıyor sesi çok az duyuldu, daha çok kalp atışını izledik diyebilirim. Benim son adet tarihine göre 7+0 olmam gerekirken bugün gittiğim 2 ayrı dr da 6+4 olduğunu söyledi herşey yolundaymis çok şükür önemli olan da bu sanırım. Bu arada 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını o zaman çok güçlü duyarız dedi dr. Birde 12. Haftaya kadar progestan ve kan sulandirici iğneye devam. Umarım Allah kucagimiza da almayı nasip eder.
İçiyorumda fayda etmedi canım şu magnezyum calsıum iyi geldicanım bol su iç ve yeteri kadar sabahları kayısı ye çok soğuk su içmezsen kabız olmazsın merak etme normal süreçtesin rabbim meleğini korusun.
Benimde 3.gunum maslalh hicc kabiz olmadimm....suu cok iciyorhm kahvaltiyaa kayisi suyu iciyorum ve afedersin 2defa buyuk abdeste cikiyorum denee
benim de aynı sıkıntılarım olmuştu ama pozitif sonucumu gördüm çok şükür
12. gun değerim 66
15. gun değerim de 236 yani bişey olmadı gibi
ama gene de dikkat et ben akşamları yürüyüş yapıyorum ii oluyor
etmem mi kuzum etmem miii? her daim...dualarım da seninle....aayyy çok enteresan bir durum var...kocamla 22.08.2009 da tanışmıştık...eğer aksilik çıkmazsa 22.08.2013 16. gün oluyor...doktor 15 ya da 16. gün transfer olur demişti...İNŞALLAH 22.08. de olur...hem seninde güzel haberini almış olurum...ay hadi İNŞALLAAAHHH....
Çok şüküe gerçekten çok güzel bi bayram hediyesi verdi Rabbim bize hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallahevet ya şu 3 ay geçse eşim falan o kadar çok tedirgin ediyor ki beni tamam dikkat ediyorum hiçbir iş yapmıyorum bayram gezmelerine bile gitmedim hiçbir yere ama buşekilde de 3 ay geçmez ki valla eşim nerdeyse altından kafese koydu beni aman işe gidip gelirken araba kullanma, otobüse minibüse binme,servis tutalım falan modunda yani...böyle giderse ben kafayı yerim valla...cumartesi günü doktora gittiğimde herşeyi sorayım ki azcık rahat bıraksın beni :18:
Biz de 20 Ağustos ta gideceğiz kalp atışlarını duymaya . Göğüslerde acı ve sertlik olması normal mi arkadaşlar
hmm tedirginligini cok iyi anladim canim benim , ve ilginc gelmedi degil canim ama simdi bide su var asilama farkli bisey di , yani asliamada tabiiki yumurtalarin Güclü olmasi gerekiyo ama Tüp bebek biraz daha farkli yani orada yüksek ile baslayip dedigin gibi yeterli geldigini görünce indirirdi yine. Canim suda bi gercek bende 2 asilama yaptirdim soncular negatif ti benimde düzenim karismisti bende gayet zamaninda yumurtlayan vaktinde regli olan biriydim , hatta doktorlarim bana Hamile kalmaya bünyen dünden hazir diyolardi , bi sperm eksikti :) ama asilamaardan sonra baya bi düzensizlesmisti yani demek istedigim belki yumurta rezervini etklemismidir diye düsünyorum??? Sen arkadasim aklinda kalacagina git yarin doktoruna hakklisin , bazen icindeki sesi dinlemek gerekiyor, vardir bi hayir bundada, merak ettim bak simdi haber ver banada yarin ne dediler diye olurmu canim :) ?
Tedavin hayirli olsun canim , kasma kendini Rabbimin izniyle hersey yolunda gider, sen adetin basladiktan sonra baslamadinmi ignelere ? Sen bi anlar ben asagi yukari derim sana nezaman olabilir diye transferinKislar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyodum ben tedaviye basladim ignelerimin ucuncu gunu ama adetim istedigim vakitte gelmedi ben uzindeyim yani Yut disindan Gelsin 3gun gecikmeyle geldi cok korkuyorum yetismeyecek diye je olur Kislar dualarinuzi eksik etmeyin acaba benim teransferim nezaman olurki daha 1kere kontrole gittim bu arada hamile olanlara Allahim tamamina erdirsin insallah bende Allmanyaya vardigda sevincimi sizlerle paylasirim Allaha emanet olun
o Piskolojik canim benim, cünkü Bebislerine zarar vermek istemiyosun , dolayisiyal göbek üstü yatamiyosun ki ben cok severdim öle yatmayi , fazla bi yönde yatamiyosun , rahatsiz olmasin diye yani en azindan ben bu yüzden parca pincik uyuyorum :26:kızlar geceleri uyuyamıyorum bölük pörçük sabaha kadar dönüp duruyorum sinirlerim bozuluyo sizde de oluyor mu
Slm kızlar 30 temmuz 2013 de transferim oldu 2 gün önce idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün 14 gün yine test yaptım 2 çizgi çıktı ilaçlardan falan olabilirmi 2 çizdi yarın kan tahlili yaptırıcam ama eşime bugün müjdeli haberi vermek istiyorum doğum günü bugün çünkü birde bize 1 empri yaptılar yaştan dolayımış doğmudur ben 21 eşim 24 yaşında ilk denememiz daha önce ne ilaç nede aşılama yaptırdık gittik direk tüp bebek yaptırmak istiyoruz dedik
Benimde tek şikayetim bukalitesiz uyku hatta bazen boğulacak gibi oluyorum sanki göğsüme bastırıyor biri gibi
İlaçlardan diye düşünüyorum benim transferimden sonra 5. Günüm bugun ve nerdeyse ilk günden beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?