- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.481
kızlaaarr.. kan testimin sonucunu şimdi aldım. 577 yazıyor değer kısmında. bugün transferden sonraki 13. günüm. doktoruma mail attım bakalım telefonunu bekliyorum şimdi. bundan sonra ne olacak bilmiyom. hayırlısı yarabbim...
hala da tık yok bende yaa, hiç bi belirti yok, ne iştir anlamadım.
canım sakın üzülme olur mu Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum benim de bundan önceki 2 denemem negatif çıkmıştı senin canın sağ ya önemli olan o[/QUOTE
Merhaba cnm
Hayırlısı demekten ve dua etmekten baska caremiz yok. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah. Senin kac haftalık oldu??
dualarım seninle canım Allahım herkese nasip etsin inşallah benim 13. günüm
valla canim bende de aynisi varhicbisey yapmiyorum evde, herseyi o yapiyo bi makineleri ben aciyorum onlari ayarliyamyio :) onu yapma sakin egilme cok gerilme , onu SIKINTI yapma buna üfleme hakkaten bazen boguyo benide ama diyorum birak alsin hevesini napim. evet canim oda birebir duysun ki inansin yoksa inanmaz Insallah kuzum Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi
Tedavin hayirli olsun canim , kasma kendini Rabbimin izniyle hersey yolunda gider, sen adetin basladiktan sonra baslamadinmi ignelere ? Sen bi anlar ben asagi yukari derim sana nezaman olabilir diye transferinBu arada almaynadanmissin galba , bende almanyadayimMünchen tarafinda, sen nerdesin ? üstüme aliniyorum :) sagol canim benim , Rabbim herkeze positifleri duymayi nasip etsin insallah Dualarimdasiniz
o Piskolojik canim benim, cünkü Bebislerine zarar vermek istemiyosun , dolayisiyal göbek üstü yatamiyosun ki ben cok severdim öle yatmayi , fazla bi yönde yatamiyosun , rahatsiz olmasin diye yani en azindan ben bu yüzden parca pincik uyuyorum :26:
Canim hayirli olsun büyük ihtimal hamilesin, ilaclardan negatif cikmaz bence , etkliemez yani . sen yarin yinede kan tahlilini bekle en Garanti o , sonra haber ver hepberaber seviniriz kuzum sorununuz neydiki daha bu yasta Tüp Bebek yaptirdiniz ?
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 2 , gunum trsnsfer olali bebeğim bana tutunmassa nasil anlarım kanamam olur mu onu merak ediyor um
önceki geceyi ağır mide bulantısı ve kusma ile acil de geçirdim bir serum yedim aşırı lökosit oluşmuş dediler ve antibiyotik verdiler doktoruma danışıp tabiki bugünde miğdem yine bulanınca bi test yapmaya karar verdim ve az önce ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm hamile miyimmmm acabaaa...İçim kıpır kıpır oldu ...
Hamilesin canim Tebrikler. .kan testine git hemen bence :)))
gitsem mi beklesem mi test günüm cumartesi bilemedim..
Kacinci gun transferiydi. Bugun kacinci gunun.
Ben 7.gun gitmistim cikmisti :))
5 ağustosta transferim oldu 5. gün transferiydi a kalite demişti doktor bugünde 8. günüm ..
Canim benimde 5.gun transferiydi..test gunumde 9.gundu ben 7.gun gittim dayanamadim ve cıktı :))
Senin test gununu uzun vermisler zaten 8.gunun olmus kesin cikar..bence 3-4 gun daha stres yasama git teste:)
Ki o cift cizgi kolay kolay cimmaz sende cikmis :)))
önceki geceyi ağır mide bulantısı ve kusma ile acil de geçirdim bir serum yedim aşırı lökosit oluşmuş dediler ve antibiyotik verdiler doktoruma danışıp tabiki bugünde miğdem yine bulanınca bi test yapmaya karar verdim ve az önce ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm hamile miyimmmm acabaaa...İçim kıpır kıpır oldu ...
gitsem mi beklesem mi test günüm cumartesi bilemedim..
Kizlar bayram dolayi yeni girebiliyorum... ne kadar seyler olmus ben yokken... hamis kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum.... degerleriniz kat kat artar insallah...negatif sonuc alan arkadasimizda olmus... sanada sabirlar diliyorum.. hic bi zaman umudunu kesme... bugunde benm buyuk gunumm.. gerceklerle yuzlesmenin zamani geldi.... bugun b3bisim annesine tutunmus mu tutunmamis ogrenecez... hastaneye gitmek icin yollardayiz gine... =) benm hic belirtim olmadi... tek tutundugum sey doktorum ohss belirtilerin hamilelikte gine baslar dedi... 2 gundur gine ohss belirtileriyle ugrasiyorum... =) bakalim bu her iki yonede gidebilir... herseyin hayirlisi.... =)
merhabalar.arkadaşlar bş sorum olcak nolur tecrübeli olan varsa yardımcı olsun.dün transferimin 8.günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı.fakat akşamına kahverengi lekem geldi çok az .şu anda yok.arkası gelmedi.tutumnayla alakalı mıdır.kabus rüyalar gördüm hasta olmuşum tutmamış falan.nolur aynı durumda olan var mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?