2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

gözün aydın canım bebişin yolda

offff ben o makinaları da ayarlamıyorum valla hepsini yapıyo sağolsun neyse sıkıcı oluyo ama ya hepten vurdumduymaz olsalar napardık tatlımmmm sağolsunlar yine de.amin canım amin

valla b,lmiyorum ama çok sinir bozucu bi durum kuzum yaaaa ((((

Kizlar bayram dolayi yeni girebiliyorum... ne kadar seyler olmus ben yokken... hamis kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum.... degerleriniz kat kat artar insallah...negatif sonuc alan arkadasimizda olmus... sanada sabirlar diliyorum.. hic bi zaman umudunu kesme... bugunde benm buyuk gunumm.. gerceklerle yuzlesmenin zamani geldi.... bugun b3bisim annesine tutunmus mu tutunmamis ogrenecez... hastaneye gitmek icin yollardayiz gine... =) benm hic belirtim olmadi... tek tutundugum sey doktorum ohss belirtilerin hamilelikte gine baslar dedi... 2 gundur gine ohss belirtileriyle ugrasiyorum... =) bakalim bu her iki yonede gidebilir... herseyin hayirlisi.... =)

önceki geceyi ağır mide bulantısı ve kusma ile acil de geçirdim bir serum yedim aşırı lökosit oluşmuş dediler ve antibiyotik verdiler doktoruma danışıp tabiki bugünde miğdem yine bulanınca bi test yapmaya karar verdim ve az önce ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm hamile miyimmmm acabaaa...İçim kıpır kıpır oldu ...

Hamilesin canim Tebrikler. .kan testine git hemen bence :)))

5 ağustosta transferim oldu 5. gün transferiydi a kalite demişti doktor bugünde 8. günüm ..

Canim benimde 5.gun transferiydi..test gunumde 9.gundu ben 7.gun gittim dayanamadim ve cıktı :))

Senin test gununu uzun vermisler zaten 8.gunun olmus kesin cikar..bence 3-4 gun daha stres yasama git teste:)

Ki o cift cizgi kolay kolay cimmaz sende cikmis :)))

Yarın sabahtan gideyim o zaman sağlık ocağına öğlen sonu da alırım sonucu..

merhabalar.arkadaşlar bş sorum olcak nolur tecrübeli olan varsa yardımcı olsun.dün transferimin 8.günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı.fakat akşamına kahverengi lekem geldi çok az .şu anda yok.arkası gelmedi.tutumnayla alakalı mıdır.kabus rüyalar gördüm hasta olmuşum tutmamış falan.nolur aynı durumda olan var mı*

hayırlı olsun arkadaşım. idrar testinin yanlış çıkma ihtimali çok düşük diye biliyorum. bence de hemen kan testi yaptırmalısın.

Canim inşallah güzel haberlerle dönersin...

Canim kaçinci gün transferiydi senin ki? 8. gün idrar için erken hiç üzülme eğer çok stres yapiyorsan kan testi yaptir istersen. Leken inşallah tutunmadir. Rüyani da hayra yoralim, ister istemez bilinç altindaki korkular dişa vurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…