- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.501
Canim kaçinci gün transferiydi senin ki? 8. gün idrar için erken hiç üzülme eğer çok stres yapiyorsan kan testi yaptir istersen. Leken inşallah tutunmadir. Rüyani da hayra yoralim, ister istemez bilinç altindaki korkular dişa vurmuş...
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
Canımmmmm çokk sevindimmm değerin ikiz değeri kadarda yüksek maşşalahhh allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içinden sürekli kahkaha atmak geliyormu şimdi ben hayalini bile kurarken sanki hep kahkalarla hamileyim diye haykırırmışım gibi geliyor çok tebrik ederimmmmm çokkkkkk darısı başımıza[/QUO
saol canım allah biran önce bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kahkayı bırak seviçten ağlıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum eşimi aradım hıçkıra hıçkıra ağlarken bir tepkisi vardıki asla unutamayacağım bebişimiz tutunmuş diye son ses bağırdım tek emrp yapıldı ikiz olurmuki
Kizlar bayram dolayi yeni girebiliyorum... ne kadar seyler olmus ben yokken... hamis kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum.... degerleriniz kat kat artar insallah...negatif sonuc alan arkadasimizda olmus... sanada sabirlar diliyorum.. hic bi zaman umudunu kesme... bugunde benm buyuk gunumm.. gerceklerle yuzlesmenin zamani geldi.... bugun b3bisim annesine tutunmus mu tutunmamis ogrenecez... hastaneye gitmek icin yollardayiz gine... =) benm hic belirtim olmadi... tek tutundugum sey doktorum ohss belirtilerin hamilelikte gine baslar dedi... 2 gundur gine ohss belirtileriyle ugrasiyorum... =) bakalim bu her iki yonede gidebilir... herseyin hayirlisi.... =)
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
Hayırlı olsun çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.
Bu arada benimde op tarihm 1 ağustos transferimde 7 ağustos ( 6. gün embriyosu) bende kan testi yapsam çıkar mı?
Normalde test tarihim cumartesi sizleri okuyunca heyecanlandım
bilmiyorum canım bizimki 30 temmuz tranfer yapıldı bayram dolayısı ile 12 kan testi yaptıramadık o gün idrar testi yaptıkdık negatif çıktı 2 sonra tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan testi yaptırdık bugün sonucu aldım ve hamilemişim ama duyduğuma ve okuduğuma göre 6 günlükken kanda çıkanı duydum idrarda çıkmıyor birde 9 günlük idrarda çıkanıda duydum acele etme canım boşuna üzme kendini cmartesini bekle stres yapma bebişine güven o yarı yolda bırakmaz seni
bilmiyorum canım bizimki 30 temmuz tranfer yapıldı bayram dolayısı ile 12 kan testi yaptıramadık o gün idrar testi yaptıkdık negatif çıktı 2 sonra tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan testi yaptırdık bugün sonucu aldım ve hamilemişim ama duyduğuma ve okuduğuma göre 6 günlükken kanda çıkanı duydum idrarda çıkmıyor birde 9 günlük idrarda çıkanıda duydum acele etme canım boşuna üzme kendini cmartesini bekle stres yapma bebişine güven o yarı yolda bırakmaz seni
Evet canım en iyisi bkelemek aşılamdada acele etmiştim. Bu sefer etmeyeceğim:)
Bakalım Allah büyük :) Sağolasın
Bu arada kaçıncı gün transferiydi
benim beşinci gün tranferidi daha önce ne ilaç nede aşılama yaptırdık direk tüp bebeğe yöneldik tüp bebekte verilen iğneler ve ilaçlarıda saatinde pek kullanmadık bebeğimize güvendik bizi yarı yolda bırakmaz dedik allaha emanet ettik allahım razı olsun nasip etti anlayancağın hiç acele etme stres yapıp bebişinizi üzmeyin siz dik durunki bebişinizde dursun
hayırlı olsun arkadaşım. idrar testinin yanlış çıkma ihtimali çok düşük diye biliyorum. bence de hemen kan testi yaptırmalısın.
benimde cumartesii
kızlaaarr.. kan testimin sonucunu şimdi aldım. 577 yazıyor değer kısmında. bugün transferden sonraki 13. günüm. doktoruma mail attım bakalım telefonunu bekliyorum şimdi. bundan sonra ne olacak bilmiyom. hayırlısı yarabbim...
hala da tık yok bende yaa, hiç bi belirti yok, ne iştir anlamadım.[/QUOTE.
yaşasınnnn süper haber bunlar allahım tamamına erdirsin inşallah değerlerin gün gün artsın inşallah bebişinin kokusunu duyarsın yumuk yumuk ellerini tutarsın allahım nasip etsin çok sevindim canım senin adına
Ama yarın gidecektik biz. Neden yan çizdin? Haydi arkadaşım hayırlı haberlerle dönersin. Ohss ile ilgili neler yaşadın malum bende de var aynı risk. Sadece bir gece nefes alamadan uyandım. Ertesi gün doktor bazı testler istedi. Değerler normal çıktı çok şükür. Bundan sonra da aynı durum devam eder umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?