2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

3.gün sanırım.donmuşlarımla transfer oldum.2 emriyo transfer edildi.8 ve 10 hücreli.rüyayı stres yaptığımdan gördüm.ona takılmıyorumda gün yaklaştıkça stres artıyor.

Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız

Canımmmmm çokk sevindimmm değerin ikiz değeri kadarda yüksek maşşalahhh allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içinden sürekli kahkaha atmak geliyormu şimdi ben hayalini bile kurarken sanki hep kahkalarla hamileyim diye haykırırmışım gibi geliyor çok tebrik ederimmmmm çokkkkkk darısı başımıza

Ama yarın gidecektik biz. Neden yan çizdin? Haydi arkadaşım hayırlı haberlerle dönersin. Ohss ile ilgili neler yaşadın malum bende de var aynı risk. Sadece bir gece nefes alamadan uyandım. Ertesi gün doktor bazı testler istedi. Değerler normal çıktı çok şükür. Bundan sonra da aynı durum devam eder umarım.

Hayırlı olsun çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin.

Bu arada benimde op tarihm 1 ağustos transferimde 7 ağustos ( 6. gün embriyosu) bende kan testi yapsam çıkar mı?
Normalde test tarihim cumartesi sizleri okuyunca heyecanlandım

saol canım allah biran önce bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kahkayı bırak seviçten ağlıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum eşimi aradım hıçkıra hıçkıra ağlarken bir tepkisi vardıki asla unutamayacağım bebişimiz tutunmuş diye son ses bağırdım tek emrp yapıldı ikiz olurmuki[/QUOTE]

Aminnnn güzelimm aminnnn
İkiz olma ihtimali tabiiki var tek yumurta ikizi olabilir ama düşük ihtimal sağlıklı olsun inşallahhh ta daha siz bebeksiniz bir taneyle anca başa çıkarsınız:))

bilmiyorum canım bizimki 30 temmuz tranfer yapıldı bayram dolayısı ile 12 kan testi yaptıramadık o gün idrar testi yaptıkdık negatif çıktı 2 sonra tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan testi yaptırdık bugün sonucu aldım ve hamilemişim ama duyduğuma ve okuduğuma göre 6 günlükken kanda çıkanı duydum idrarda çıkmıyor birde 9 günlük idrarda çıkanıda duydum acele etme canım boşuna üzme kendini cmartesini bekle stres yapma bebişine güven o yarı yolda bırakmaz seni

okodukça bende heycanlanıyorum.3. günü emriyosuydu 8.günü test yaptım transferimin negatif çıktı.dün kahverengi lekem oldu sadece.bugün 9.günüm.ben ne zaman idrar testi yapcam çıkar.kan testim cum<rtsi.

Evet canım en iyisi bkelemek aşılamdada acele etmiştim. Bu sefer etmeyeceğim:)
Bakalım Allah büyük :) Sağolasın
Bu arada kaçıncı gün transferiydi

Evet canım en iyisi bkelemek aşılamdada acele etmiştim. Bu sefer etmeyeceğim:)
Bakalım Allah büyük :) Sağolasın
Bu arada kaçıncı gün transferiydi

benim beşinci gün tranferidi daha önce ne ilaç nede aşılama yaptırdık direk tüp bebeğe yöneldik tüp bebekte verilen iğneler ve ilaçlarıda saatinde pek kullanmadık bebeğimize güvendik bizi yarı yolda bırakmaz dedik allaha emanet ettik allahım razı olsun nasip etti anlayancağın hiç acele etme stres yapıp bebişinizi üzmeyin siz dik durunki bebişinizde dursun

En iyisini yapmışsın direk tüp bebeğe geçmekle.
İnan ki diğerlerinde de sürekli stres yaşamak öldürüyor insanı
Bende bu sefer daha sakinim bakalım :)

çok çok sevindim senin adına valla okurken tüylerim diken diken oldu ne mutlu sizin adına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza dualarınızı bizlerden eksik etmeyin hamişlerin duaları tutarmış....gelsin bebişler oh oh maşallah

Yan cizdigim falan yok cnm bnm... bana verilen tarih buydu.. =) benimkiler 4. Gun embryosuydu belki ondan mi bi gun erken istediler acaba? =) peki senin hic belirtilerin oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…