2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba kızlar ben yeniyim.
benim de eşimin de herhangi bir sorunu yok daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek istedik. toplam 16 yum alındı 11 tanesi iyiymiş. 9 tanesi de döllenmiş bakalım yarın tekrar arayacaklar. trabzon özel karadeniz hastanesinde yaptırıyorum. bana destek olun inşallah herkesin tutar

Bugun 4.gunum amaa sariya kacan cokk acikk kajverengii bi leke geldi peceteye canim ssikkin benim acana pregesterondai oluyokii kilodumda hep sari( ne oluyoo banaa

Yan cizdigim falan yok cnm bnm... bana verilen tarih buydu.. =) benimkiler 4. Gun embryosuydu belki ondan mi bi gun erken istediler acaba? =) peki senin hic belirtilerin oldu mu?

Yok canım belirtim hiç olmadı. Ara ara sol kasığım ağrıyor ama iğne sürecinde de ağrıyordu zaten. Bir de pazar günü idrar testi yaptım dayanamayıp. Öyle belli belirsiz çıktı ikinci çizgi. Anlam yüklemedim, yarını bekliyorum heyecanla. Çıkmadı mı senin sonucun? Merak ettim.

cnm süpperrrsiniz sanırım ikizsiniz:) ohh çok çok sevindim..boşverrr senn belirtiyi keyfini çıkar..hamileliğin..

cnm benim de 70 çıkmıştı iki gün sonrDA hatta 118 olmuştu çok üzüldüm sonra üç dört gün sonra 200 sonrada 400 oldu ve bıraktık..inş iidirler kuzularım..yarın dr a gitcez içini ferah tut hamileliğin tadını çıkar cnm

cnm maşallah bu ne güzelbir değer..ikiz üçüz gibi...ohhh doğum gününüzzde müthiş haberler aldınız...bir dahaki doğum gününüzü beraber kutlarsiniz inş.

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 2 , gunum trsnsfer olali bebeğim bana tutunmassa nasil anlarım kanamam olur mu onu merak ediyor um

heyecan var anlaşılan nasıl olması dimi
ama beklemekten başka çare yok çünkü form da okuduğum kadarı ile herkesin tepkisi bünyesi farklı
sen ense yap keyif yap seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol bol bol dua et

tebrik ederim, bebişlerimizi kucağımıza da alırız inşallah

Hadi yaa.... bende negatif alicam korkusundan idrar testini aklimdan bile gecirmedin... bugunu bile erteleyecektim elimden gelse... biraz sacma gibi ama negatif sonuc alma korkusu sarmis beni...

Cnm aramadilar daha yaaa.... =( hala beklemekteyiz...

tebrik ederim, bebişlerimizi kucağımıza da alırız inşallah

bebek haberı alan arkadasları tebrık ederım negatıf sonuc alanlarda uzulmesınler pes etmesınler. benım de persembe gunu yumurtalar toplanacak acaba ıcınız de fsh yukseklıgı nedenıyle gebe kalan varmı? yumurta sayısı az olupta hamıle kalanınız varsa ne olur paylasın bu ara hepımızın morale ıhtıyacı var

ohhoooo:)) maşşallah ikiz mi üçüz mü:))) seneye nüfus patlaması yaşayacaz, hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım.

Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....

Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....

maşallah maşallah nazar değmesin topicimize:)) hayırlı olsun canım benim yüce rabbim devamını erdirsin sağlıcakla inşallah... negatif sonucu alan arkadaşlar da üzmesinler kendilerini, hamişlerin duası kabul olurmuş allahın izniyle, dualarımız sizin için.

Benim gibi Ramazan Bayramının ikinci gününe transferi denk gelen yok mu ? :)
Transfer gününü birinci gün olarak sayarsak 5. günüm oluyor sanırım. Regl olacakmış gibi inceden bir ağrı başladı bugün. Göğüslerim de şiş ve acıyor.
Ben tekrarlayan düşükler sebebiyle tüp bebek yaptırdım. Allah kimseye vermesin. Hamileyim diyorsun, iki gün sonra düşürüyorsun
O yüzden dışarıda 5 gün büyüttüler bebeleri. Geriye sadece iki kaldı 5. günde. Allah onları bana bağışlasın.
Allah bu tüp bebek sıkıntılarına katlananların emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…