- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.521
Yan cizdigim falan yok cnm bnm... bana verilen tarih buydu.. =) benimkiler 4. Gun embryosuydu belki ondan mi bi gun erken istediler acaba? =) peki senin hic belirtilerin oldu mu?
kızlaaarr.. kan testimin sonucunu şimdi aldım. 577 yazıyor değer kısmında. bugün transferden sonraki 13. günüm. doktoruma mail attım bakalım telefonunu bekliyorum şimdi. bundan sonra ne olacak bilmiyom. hayırlısı yarabbim...
hala da tık yok bende yaa, hiç bi belirti yok, ne iştir anlamadım.
selam kızlar.
1 ağustosta transferim yapıldı. 1 tane dondurulmuş 1 tanede bu ayın embriyosu toplam 2 tane embriyo transfer edildi.
bugün 11. gün ve kan tahlilim 60,44 çıktı.
doktorumu aradım iki gün sonra tekrar yaptır dedi.
daha sevinemedim bile...
sizce düşük mü değer?
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
filologum nerdesin sen? sesin soluğun çıkmıyor
Çok sevindim canım umarım hayırlısı olur
transferden sonraki 12 gün mü yoksa yumurta toplama işleminden sonraki gün mü
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 2 , gunum trsnsfer olali bebeğim bana tutunmassa nasil anlarım kanamam olur mu onu merak ediyor um
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
Yok canım belirtim hiç olmadı. Ara ara sol kasığım ağrıyor ama iğne sürecinde de ağrıyordu zaten. Bir de pazar günü idrar testi yaptım dayanamayıp. Öyle belli belirsiz çıktı ikinci çizgi. Anlam yüklemedim, yarını bekliyorum heyecanla. Çıkmadı mı senin sonucun? Merak ettim.
tebrik ederim, bebişlerimizi kucağımıza da alırız inşallah
cnm köydeydim net yok orada fındık vardıda:) nasılsın?iimisin..
ben heyecanlıyım yarın dr a gidecem inş..ii haberler alıcaz..
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
Gözümüz aydıııın. Maşallah. Allah tamamına erdirsinn. Darısı da başımıza olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?