2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

benim arefe gününde transferim oldu. Transfer günü 1. gün sayılmıyor ertesi günü canım. Bugün 4. günün.
İnşallah bu sefer yüzün güler.
hepimizin gülsün.

Benim degerim 130 cikti...

Bilemiycem cnm... sana opudan kac gun sonra yaptirmani istediler?

Aman maşallah maşallah nazar değmesin .

Ben op 1 ağustosta oldum. transferimde 7 ağustos. test tarihini 17 si yaptır dediler.
Ama op erken olduğu için sanki çıkarmış gibi geliyor ama umtlanmakta istemiyorum :18:

Bayramin 2.gunu transfrim oldu
.4
Gunumuz bugun bende tekrarlayan dusuklerden dolayi yaptirdim tup bebek...bugun cok acik leke geldii korkuyorum

benim bayram sabahı yapıldı transferim. 3. gün embriyosu transfer edildi. bayramın 2.günü yawyaw ın transferi yapıldı. hayırlısı olsun hakkımızda. beklemedeyiz şimdilik :)

benim bayram sabahı yapıldı transferim. 3. gün embriyosu transfer edildi. bayramın 2.günü yawyaw ın transferi yapıldı. hayırlısı olsun hakkımızda. beklemedeyiz şimdilik :)

Sevilim nasilsin senn belirtin oluyomuu hicc....senn 5.gunun benim4.bakalim ne olcakk meraklanmaya basladim ben..seninkide 3.gun benimkide

kizlar 6. gunum 33 cikmisti 8 gunum bugun test yPtim 84 cikti :)

canım hadı gözünaydın.Bayramda bi memlekete gıdıyım dedım bı bırakmışım senı hamiş haberını almışsın bıle:))hayırlı uğurlu olsun canım benım darısı bızlere ınsallah.EEEE sende artık hamiş olduğuna göre bıze dua edersın hamiş hamiş:))))Allah kucağın almayıda nasıp etsın tatlım.Merkezı arayıp soyledın mı doktorunla ırtıbata gectın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…