- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.541
Benim gibi Ramazan Bayramının ikinci gününe transferi denk gelen yok mu ? :)
Transfer gününü birinci gün olarak sayarsak 5. günüm oluyor sanırım. Regl olacakmış gibi inceden bir ağrı başladı bugün. Göğüslerim de şiş ve acıyor.
Ben tekrarlayan düşükler sebebiyle tüp bebek yaptırdım. Allah kimseye vermesin. Hamileyim diyorsun, iki gün sonra düşürüyorsun
O yüzden dışarıda 5 gün büyüttüler bebeleri. Geriye sadece iki kaldı 5. günde. Allah onları bana bağışlasın.
Allah bu tüp bebek sıkıntılarına katlananların emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.
Canım gözün aydın çok sevindim.
OP.dan sonra kaçıncı günü test yaptırdın
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
okodukça bende heycanlanıyorum.3. günü emriyosuydu 8.günü test yaptım transferimin negatif çıktı.dün kahverengi lekem oldu sadece.bugün 9.günüm.ben ne zaman idrar testi yapcam çıkar.kan testim cum<rtsi.
tebrik ederim, bebişlerimizi kucağımıza da alırız inşallah
Tesekkur ederim cnm... opudan 15 gun sonra test yatirdim...
o zmaan bende perşembemi yaptırsam acaba:)
Değerin kaç çıktı
Benim degerim 130 cikti...
Bilemiycem cnm... sana opudan kac gun sonra yaptirmani istediler?
Transfer gününü birinci gün olarak sayarsak 5. günüm oluyor sanırım. Regl olacakmış gibi inceden bir ağrı başladı bugün. Göğüslerim de şiş ve acıyor.
Ben tekrarlayan düşükler sebebiyle tüp bebek yaptırdım. Allah kimseye vermesin. Hamileyim diyorsun, iki gün sonra düşürüyorsun
O yüzden dışarıda 5 gün büyüttüler bebeleri. Geriye sadece iki kaldı 5. günde. Allah onları bana bağışlasın.
Allah bu tüp bebek sıkıntılarına katlananların emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
hayırlı olsun canım. maşallah değerin çok güzelllll
Benim degerim 130 cikti...
Bilemiycem cnm... sana opudan kac gun sonra yaptirmani istediler?
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
kizlar 6. gunum 33 cikmisti 8 gunum bugun test yPtim 84 cikti :)
benim bayram sabahı yapıldı transferim. 3. gün embriyosu transfer edildi. bayramın 2.günü yawyaw ın transferi yapıldı. hayırlısı olsun hakkımızda. beklemedeyiz şimdilik :)
kizlar 6. gunum 33 cikmisti 8 gunum bugun test yPtim 84 cikti :)
canım kaçıncı gün emriyosuydu senin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?