- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.561
etmem mi cnm rabbim kimsenin kucagini boa birakmasin aradm erken yapmssin dedi hayirli olsn hamilesin dedi haftaya persembe gel bakalim dedicanım hadı gözünaydın.Bayramda bi memlekete gıdıyım dedım bı bırakmışım senı hamiş haberını almışsın bıle:))hayırlı uğurlu olsun canım benım darısı bızlere ınsallah.EEEE sende artık hamiş olduğuna göre bıze dua edersın hamiş hamiş:))))Allah kucağın almayıda nasıp etsın tatlım.Merkezı arayıp soyledın mı doktorunla ırtıbata gectın mı canım
etmem mi cnm rabbim kimsenin kucagini boa birakmasin aradm erken yapmssin dedi hayirli olsn hamilesin dedi haftaya persembe gel bakalim dedi
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
ne yapım sabırsızlıktan ölecektim deseydın:)))sana da dıyorum ama ben transferden sonra nasıl olcam onu cok merak edıyorum ama ahtım var hamıs olduğumu öğrenince bende ıdrar testı yapacam sılıkte olsa yanlışlıkla bıle gormedım o ıkı çizgıyı saklıcamayy ne güzel ya eşin ılk duyunca ne yaptı ayy ne güzel heyecanlar rabbım doğum heyecanlarını da yasatsın ınsallah canım[/QU
cidden mi ciddenmi diyip duruyor)) 6.gun yaptim cidden cok erken ama napiyim dayanamadim :)bide cok sabirsiz insanim:)
yarın için randevu aldım ve tüpbebege baslıyoruz..cok korkuyorum ben arkadaslar...öyle bir heyecan varki içimde kalbim yerinden cıkıcak sanki...allah herkezin yardımcısı olsun...
Bayramin 2.gunu transfrim oldu
.4
Gunumuz bugun bende tekrarlayan dusuklerden dolayi yaptirdim tup bebek...bugun cok acik leke geldii korkuyorum
ne yapım sabırsızlıktan ölecektim deseydın:)))sana da dıyorum ama ben transferden sonra nasıl olcam onu cok merak edıyorum ama ahtım var hamıs olduğumu öğrenince bende ıdrar testı yapacam sılıkte olsa yanlışlıkla bıle gormedım o ıkı çizgıyı saklıcamayy ne güzel ya eşin ılk duyunca ne yaptı ayy ne güzel heyecanlar rabbım doğum heyecanlarını da yasatsın ınsallah canım[/QU
cidden mi ciddenmi diyip duruyor)) 6.gun yaptim cidden cok erken ama napiyim dayanamadim :)bide cok sabirsiz insanim:)
yarın için randevu aldım ve tüpbebege baslıyoruz..cok korkuyorum ben arkadaslar...öyle bir heyecan varki içimde kalbim yerinden cıkıcak sanki...allah herkezin yardımcısı olsun...
herseyhayal bende senın gıbıyım artık ben nasıl olucam merak konusu
Betoka adet olsun mu canım ah bende olsam su heyecandan kurtulsam fena olmayacak ılk defa adet olmayı bu kadar ıstedım
benim değerim 130 çıktı demişşin benimkimi fazla yoksa seninkimi düşük canım bende 1146.29 yazıyor
kizlar 6. gunum 33 cikmisti 8 gunum bugun test yPtim 84 cikti :)
benim değerim 130 çıktı demişşin benimkimi fazla yoksa seninkimi düşük canım bende 1146.29 yazıyor
Merhaba cnmSlm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
Merhaba cnmSlm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
bu iş tamamm artıyor işte..korkmaa..pıt pıtlarıda duyacaksın inş..hatta ikiz mi ki acaba kız:)
cnm lekelenme devam ederse mutlaka drunu arıyorsun..biliyorsun beni..ben resmen adet oldum sandım...korkma o bebiş seni bırakmaz..belikide yerleştim anne diyor ve sen onu korkutuyorsun aaaa...
Benim gibi Ramazan Bayramının ikinci gününe transferi denk gelen yok mu ? :)
Regl olacakmış gibi inceden bir ağrı başladı bugün. Göğüslerim de şiş ve acıyor.
.
herseyhayal bende senın gıbıyım artık ben nasıl olucam merak konusu
Betoka adet olsun mu canım ah bende olsam su heyecandan kurtulsam fena olmayacak ılk defa adet olmayı bu kadar ıstedım
oldum bu gün canım bende bu ay biran önce gelsin diye bekledim rabbim gönlüne göre versin ...bu daha büyük bir heycan bakalım dr ne diycek nasıl bi tedavi uygulayacak simdide bunlar için heycanlanıyorum yarın anlatırım herseyii...sen nerede yaptırmayı düşünüyordun..
cnm hayirli ugurlu olsn iyi gecer insallh ilk gorusmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?