2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

etmem mi cnm rabbim kimsenin kucagini boa birakmasin aradm erken yapmssin dedi hayirli olsn hamilesin dedi haftaya persembe gel bakalim dedi

etmem mi cnm rabbim kimsenin kucagini boa birakmasin aradm erken yapmssin dedi hayirli olsn hamilesin dedi haftaya persembe gel bakalim dedi

ne yapım sabırsızlıktan ölecektim deseydın:)))sana da dıyorum ama ben transferden sonra nasıl olcam onu cok merak edıyorum ama ahtım var hamıs olduğumu öğrenince bende ıdrar testı yapacam sılıkte olsa yanlışlıkla bıle gormedım o ıkı çizgıyı saklıcamayy ne güzel ya eşin ılk duyunca ne yaptı ayy ne güzel heyecanlar rabbım doğum heyecanlarını da yasatsın ınsallah canım

Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....

ohhhh çok şükür canım.. tadını çıkar elini koy ve sev..mevlam kalp atışlarınıda duyursun ve sonrada kucağımızda büyütsün inş

yarın için randevu aldım ve tüpbebege baslıyoruz..cok korkuyorum ben arkadaslar...öyle bir heyecan varki içimde kalbim yerinden cıkıcak sanki...allah herkezin yardımcısı olsun...

Bayramin 2.gunu transfrim oldu
.4
Gunumuz bugun bende tekrarlayan dusuklerden dolayi yaptirdim tup bebek...bugun cok acik leke geldii korkuyorum

cnm lekelenme devam ederse mutlaka drunu arıyorsun..biliyorsun beni..ben resmen adet oldum sandım...korkma o bebiş seni bırakmaz..belikide yerleştim anne diyor ve sen onu korkutuyorsun aaaa...

benim değerim 130 çıktı demişşin benimkimi fazla yoksa seninkimi düşük canım bende 1146.29 yazıyor

kızz miracle ki yada dierlerinini ki normal..seninki ikiz üçüz gibi ama belli de olmaz..kaçıncı günün dü bu değerle...amaann ne olursa olsun hamişssiniz iştee tadını çıkarınnn diyorum kızlarr..

Merhaba cnm
Cokkkkkk sevindim degerlerinde maşallah cok yuksek cıkmış hayırlısı ile guzel gunler seni beklerrrrr
Sevgilerimle

Merhaba cnm
Cokkkkkk sevindim degerlerinde maşallah cok yuksek cıkmış hayırlısı ile guzel gunler seni beklerrrrr
Sevgilerimle

bütün hamişleri tebrik ediyorum.şuan halinizi düşünüyorumm,ben bile okudukça tüylerim ayaklanıyor,duygulanıyorum.siz muhtemelen uçuyorsunuzdurr.Allahım tamamına erdirsin inşallah.

doktorum bana menapur verdi,yumurta iğnesi olarak.şimdiye kadar bunu kullanana hiç denk gelmedim,kullanan arkadaşlar varmı aranızda.birde ben duygusala bağladım,daha iğnelere başlamadım bile,ama nasılsın deseler ağlıyorum.atamıyorum üzerimden bir türlü bu duygusallığı.

cnm lekelenme devam ederse mutlaka drunu arıyorsun..biliyorsun beni..ben resmen adet oldum sandım...korkma o bebiş seni bırakmaz..belikide yerleştim anne diyor ve sen onu korkutuyorsun aaaa...

Dilekcim cok sukue birdaha gelmedii lekee....evett senii biliyorum nekadar korkmustuk ama sikur olsun yigejimiz bizimlee.....evee bebegim beni birakmaz bende onuu:)))

Kızlar kızacaksınız bana ama iğne vurulmaya giderken eczaneden ağrı kesici alayım dedim. kadının biri gebelik testi aldı bende dayanamdım aldım eve gelip yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı ilk defa böyle birşey gördüm ya hem heyecanlandım hem korkktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…